*ALBUM SA 33 TEKSTA ZORANA IZ ZEMUNA + KNJIGA "IZA OGLEDALA"

 

MANIFESTACIJA II (2)
Po svemu sudeći, manifestacija privlači najveću pažnju pa ću dodati još koji red o toj temi i preuzeću svoj post sa foruma.
„Zverka je dala dobro objašnjenje i ono se odnosi na preuzimanje odgovornosti za svoja dela.
Kod većih ciljeva koji menjaju život u izvesnom smislu, pojavljuje se još nešto – strah ega da li će se snaći u novoj situaciji. Kavez je čudo: kako je – da je, ovde se najbolje snalazim i neka ostane tako.
Dakle nije samo sumnja u sopstvenu moć nešto što nas blokira. Ima tu mnogo detalja i zato je manifestacija tema koju godinama istražujem. Zato ne radi „Tajna“ i druge instant tehnike. Možda je najbolje da iznesem i svoja intimna razmišljanja o toj temi.
Čim nešto moraš, ti ulaziš u konflikt tj problem.
Čak nema ni onog – ja hoću. I to je indikator da postoji problem. Ako nešto hoćeš, ti osećaš razdvojenost od toga, a to već otežava stvari jer podrazumeva atrakciju ili privlačenje. Mnogima bi bio problem da privuku džak cementa, a kamoli kuću, auto, ljubavnog partnera ili sl. Znači potrebna je velika sila, a to znači silovanje.
Ako uspemo da doživimo osećaj da smo jedno sa svim što postoji, stvari se pojednostavljuju. To znači i da je ono što hoću deo mene, pa zašto mu ne dozvoljavam da se manifestuje u mom vidokrugu? Sad je pitanje da li mi to baš treba, ako je već deo mene? Stvar je u doživljaju. Znajte da ste jedina smetnja sebi.
To je praktično igra. Ako sam deo svega, ja imam sve – to je ključ. Ako imaš taj osećaj onda se lako manifestuje. Čovek ima pravo na sve već svojim rođenjem. Rođenje je svetinja i amin. Ako sam izdvojen od svega, ja imam patnju jer moram tek da postanem vlasnik svega, što je apsolutno nemoguće iz 3D sveta.
Moliti nekoga? To je razlog mnogih razočarenja u Boga. Bože, molim te završi mi ovo sa kućom i ja ću ti se odužiti, ili biću dobar. Ili, neka ovaj ozdravi i ići ću redovno u crkvu. To podrazumeva da je Bog neki deda sa bradom koji glumi Deda-Mraza, a i kažnjava po potrebi. Možda ga i boli uvo za nas? To važi i za Više Ja. Kakva je predstava o toj strukturi, kako ona izgleda?
Sve su to iluzije uma izazvane dejstvom 5 čula u 3D svetu. Što vidim – to postoji? Neće biti da je tako. Um daje slike o nečemu iz potrebe da objasni sve, pa i nebjašnjivo. I servira čistu iluziju.
Dakle, molitva podrazumeva da uđete u apsolutno emocionalno stanje toga što želite da iskusite. (Ne u emocionalno stanje izazvano problemom, kao što svi rade i dobijaju suprotno od očekivanja). Tek tada je poruka dobro shvaćena u višim nivoima. Život je emocionalno iskustvo, ne misaono. Misli služe da tumače stvarnost, a kako to rade…?
Shvatite i ovo: nije isto zamišljati da si deo svega i stvarno to iskusiti. Možda je to glavna razlika.
Ako zamisliš ostvaren cilj i trudiš se da osetiš radost, nije li to samozavaravanje koje um jako dobro detektuje? Nije li to vrsta silovanja?
Kada radim manifestaciju trudim se da um tu nije prisutan, inače će lako iskazati sve sumnje i blokade.
To je zaista proces koji zahteva mnogo eksperimenata i jaku nameru.
Kako um da ne bude prisutan? Tako što će otići na spavanje ili zaslužen odmor.
Za zaista brzu i kvalitetnu manifestaciju morali biste da uđete u jako čudno stanje. To se zove Prag budnosti, ili može i Prag svesti. Ako ste nekad putovali vozom, pa vam glava klone i odjednom ništa ne čujete. Sećate se toga sigurno.
Prestaje percepcija okolnog sveta i kreće fokus na unutrašnji. Nestaje buka svakodnevnice i vi ste na pragu snova.
To je stanje izvanredne manifestacije i nalazi se negde na 4 Hz. Problem tada je sledeći. Teško da ćete se i setiti šta beše vaš cilj. Odjednom je sve lepo i prijatno i ništa vam ne treba. To bi trebalo preslikati i u budnu svest i onda imate prosvetljenje. Budna svest je deo materijalnog i zato joj sve tako teško uspeva, pa i ove meta-manifestacije tipa: zamisli-oseti.
Sva je tajna upravo u tome.
Zato se taj proces ponavlja, zato molimo stalno iznova. Ali ne rečima: alo vi gore, šta je sa mojim ostvarenjem i sl. već tako što samo osećamo iznova sve jači utisak ostvarenosti, tj emociju. Dakle molimo emocijom, a ne rečima. + zahvalnost što je to već ostvareno. Na neki način mi emuliramo željenu stvarnost. Tada će se pokrenuti Spoljna Namera iliti Sveti Duh i ubaciti nas u novu liniju stvarnosti, ili novu ulogu kao što kaže Aurora.
Ako i ovo nije jasno, teško da umem bolje da objasnim.
Recept – pretvorite život u snove i sve će biti kako treba. U snovima sve odmah ostvarite, zar ne? Pa i ono što ne želite.
Ili – pretvorite život u igru jer on to i jeste. Čim sebe ozbiljno shvatite, kreću sranja. Ovo može svako da potvrdi“.
Molim vas da molitvu, posebno moju verziju molitve osećanjima, shvatite kao čisto energetski proces, nikako ne kao religioznu radnju. Misli i reči takođe izazivaju energetsku promenu u polju, ali emotivni upliv je daleko delotvorniji.
Kada molite višu silu ili pokušavate manifestaciju, vi jednostavno morate biti jaki. Na stranu to što tim radnjama vi svakako pokazujete izvesnu slabost, jer nešto očigledno nije u redu.
Idealno stanje i najveću energetsku snagu pokazuje čovek koji je emocionalno neutralan prema svojim problemima, ali to je toliko teško postići da su potrebni mnogobrojni tretmani. Ako biste postigli tu vrstu energetske neutralnosti vaš život bi tekao po jako kvalitetnoj liniji. Emocionalno neutralan ne znači biti bezosećajan, naprotiv. Znači biti usklađen sa prirodnim fonom visokih vibracija – mirom, radošću i ljubavi. Ali tada one ne moraju ničim da se izazivaju, posebno ne molitvom ili ostvarenjem svega i svačega.
Pošto sam pomenuo Prag svesti potrebno je reći i ovo. On nije obavezan uslov. Jednostavno, što ste dalji od njega, to će manifestacija biti sporija. U praksi raznih tehnologija koriste se razni nivoi svesti. Beta ili svakodnevno budno stanje je najmanje delotvorno jer je um fokusiran na spoljnu sredinu.
Alfa stanje pospanosti je odlično za neke stvari – gledanje na daljinu i unutrašnji vid uopšte, ali za manifestaciju treba nešto „jače“. To je sledeće stanje – Theta (4-7 Hz). To je stanje kada se javljaju snovi i vi uveliko spavate. Trik je da ostanete budni. Ali pošto se to izuzetno teško postiže (čista Theta, apsolutno naj, naj…), preostaje vam da izazovete dvojno stanje Beta – Theta. Podrazumeva da ste naizmenično budni i u dubokom stanju. To se postiže nekim trikovima i jedan od njih je da dok žmurite pogledate u vis, „izađete“ iz tela i uđete u Belo svetlo par metara iznad. Ostanete tako sve do potpunog smirenja. Tada ste u Theti. Čim se javi neka misao, vi prelazite u Betu. Dakle, što manje misli, to bolje.
Kompletna manifestacija znači osećaj čiste i jasne (stvarne) povezanosti sa Univerzumom i ispoljavanje namere kroz srce u um, koji je u tom slučaju sluga i izvršitelj.
Postoji i pojam „dostupnosti“ želje, ali on spada u domen um-želja. Domen manifestacije je srce-namera. U svakom slučaju dobro je podeliti neki veći cilj na manje etape i stremiti ka njemu. Postoje nedostupne želje i ja ih zovem suludim. Ako želite da postanete slavan košarkaš u 40-50. godini, to je suludo i tu onda treba raditi psihijatrijsko posmatranje. Postoji linija koja vam je data rođenjem, ili ste je sami izabrali i po njoj treba ići, ko ume da je otkrije. Tada nema nedostupnih ciljeva. Oni su već vaši. Kao što kaže moj drug ribolovac: moje ribe neće niko upecati. One su moje i Božije, kad god da odem po njih.
Ako vam uopšte, baš ni malo ne uspeva, to znači da imate milijardu blokada. Ljudi misle da nemaju mnogo blokada, na žalost to nije tačno. Ima ih previše. Kad vam se čini da ste potpuno čisti od njih, samo pomislite na pr. šta osećate kad niste u pravu? Šta osećate kada se setite kako ste roditeljima govorili – ne? Šta osećate kada mislite o smrti? Šta osećate kada mislite o zmijama, insektima, pacovima? Šta biste osećali da vam dete padne na ispitu ili se ne upiše u školu? Šta osećate kada pomislite na izdatke za letovanje? Kada ustanovite da vam ništa ne ide? Kada vas uhvate u laži? Kada ste nemoćni da pomognete teško obolelom članu porodice? Kada se setite saobraćajne nesreće čiji ste krivac? Šta osećate…?
Ovo je samo nasumični izbor negativnih osećanja koja su posledica armirano-betonskih blokada usidrenih u vašem energetskom polju. Ovakvih pitanja ima bezbroj. Eto pravog rada koji treba da se obavi na sebi. Očistiti to smeće jednom i zauvek. Onda vam neće trebati manifestacija. Pogotovo ne – molitva. Garantujem, potpisujem i pečatiram.

MOJ FB ALBUM SA 33 TEKSTA…http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1635034989732.86211.1052407793

 

*KNJIGA „IZA OGLEDALA“
http://www.scribd.com/doc/62647315/23869022-Zoran-Iz-Zemuna-Iza-Ogledala

*ZORANOV SITE
http://www.zoranizzemuna.com/

Advertisements

2 comments on “*ALBUM SA 33 TEKSTA ZORANA IZ ZEMUNA + KNJIGA "IZA OGLEDALA"

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s