ČUVANJE HRISTOVIH VIBRACIJA – HRISTOVE RECI PREKO SAI BABE

Menjajte se deco iz gusenice u leptira i taj preobrazaj  je veličanstven. Ja vas trebam izgrađene i čvrste, postojane, uravnotežene i usidrene u svetlu istine i ljubavi. Novo doba stići će puno pre nego se nadate. Ne vežite se za termine – oni su jedino meni poznati. Postoje odstupanja kako u desavanjima, redosledu isto tako i u vremenu. Sve to vas privlači i mnogi su zainteresovani više – manje . Ja to razumem i podržavam svakog posebno na njegovom putu prema Bogu. Jer to je na prvom mestu – vaš put samoizgradnje, a zatim sve ovo drugo. Mogu vas motivisati, sadržaji iz pojedinih informacija koje sad u velikom prilivu dolaze sa svih strana. Mnoge informacije podstiču u vama reakcije straha, zabrinutosti i strepnje. To je sve u redu, posve u redu – ako to prepoznate, osvestite i radite na tome tako da nadiđete emocije koje nisu u skladu s ljubavlju i mirom.  Ja vas trebam izgrađene i čvrste, postojane, uravnotežene i usidrene u svetlu istine i ljubavi. Postoji u vama velika težnja za novim saznanjima i otkrićima. Vaši se horizonti šire i sve više i više svetla prodire u vašu svest, tako šireći se ona dodiruje sve oko sebe. Vi ste nosioci svetla i to je zadaća koju bi neprekidno trebali imati na umu. Um uskladite s intuicijom, sa srcem i vodit će vas bez greške. Osluškujte, posmatrajte, mudro postupajte ne naglite. Razlučivanje je moj dar vama, a da bi ga mogli negovati i usavršavati potrebno je mnogo neprekidnog rada na sebi, truda i zalaganja. Ja vam mogu pomoći jedino tako da i vi sebi pomognete.  Spavali ste dosta dugo i predugo. Ovo je isuviše ozbiljno vreme, isuviše kritično, da bi se vaše dremanje dalje nastavilo. Družite se radi svog licnog napretka prema realizaciji kao i radi jačanja kolektivne svesti te širenja iste, a najvise radi čuvanja Hristovih vibracija na ovoj planeti. Planeta Zemlja zajedno sa svim živim bićima, florom, faunom vodama eterom i atmosferom koja je stiti i  omotava uzdiže se u višu dimenziju – i to je ono što izaziva mnoštvo različitih fenomena u svim vašim telima. Vi se preobražavate u finotvarna eterična i polueterična bića pete dimenzije.  Za mnoge od vas taj preobrazaj ima snažan i bolan učinak, a kod nekih se to ne oseća tako. Neka vas to ne dovodi u nedoumicu. Sve je to sasvim u redu. Mnogi osećaju zbunjenost, lošu koncentraciju, nesanicu, strah i što – šta drugo – a što pre kod sebe nisu primećivali.  Menjate se deco iz gusjenice u leptira i taj preobrazaj je veličanstven jer nije ni malo bitno kako reagujete, kako se osećate – bitno je to da se prilagođavate sve višim i višim vibracijama svetlosti koja se poput gigantskog vala spušta na ovaj planet.  Sebi mozete pomoći tako da ste opušteni, radosni i razigrani da redovno meditirate i činite sve ono što vas čini sretnim. Nađite vremena da svakodnevno posvetite sebi pažnju za svoj duhovni napredak.  Vi sve vise primecujete da često menjate raspoloženja, osećaje, mišljenja, utiske, navike.
Sve je to tako dobro jer se vaše emotivno telo usklađuje. Vi se vrlo brzo menjate, mutirate a to je za vaš  telesni sistem šok svaki put kada se podignete malo više za jednu oktavu. Mnogi od vas spontano sređuju svoje porodične i socijalne veze. Društvo puca po svim šavovima i segmentima. Porodice se raspadaju i kidaju se spone navezanosti. Mnogi menjaju mesto boravka. Stari obicaji i zakoni više ne vrede.  Dolazi Zlatno doba brže nego se očekivalo. To je razlog zbog čega se zbivanja i događaji odmotavaju vrtoglavom brzinom.  Sve je to potrebno da bi se vreme kao tvorevina iluzije nadišlo, a sa vremenom i sve materijalno koje više kao takvo ne može opstati. Stare tvorevine koje funkcionišu jedino još u službi ljudskog egocentričnog interesa će se raspasti kao truli panj pod najezdom termita.  Staro više ne može opstati. Ništa što je staro ne može opstati. Stare ideje, zakon, dogma, sistemi vrednovanja, odnosi stvoreni na predrasudama, moralu, raznim verovanjima. Svi sistemi birokracije u svim životnim granama velikom brzinom prodrmaće se bilo spolja i iznutra, pojedinacno i kolektivno. Jedan sistem ruši drugi, a usput razara i ruši samog sebe. Ovom se trebate radovati radošću deteta koje je sagradilo kulu u pesku, a dolaskom vala sve odlazi i nestaje.  Ja govorim na način na koji vi to najbolje možete razumeti. Ovo je moja reč pojašnjenja i podrške. Na vama je da se oslobađate suvišnog tereta, prtljage i da sve to mirno i spokojno promatrate.  Zavladat će velika nezaposlenost veća nego ikada do sad. No, neka vas to sve ne brine. Naučili ste imati malo iako je bilo perioda kad ste imali puno više. To sve sada nije bitno. To vam ionako ništa ne znači, jer je to samo materijalni teret koji bi vam u predstojećim situacijama mogao otežati put. S manje prtljage lakše se ide. A vi želite lakoću života, jednostavnost i radosni ulazak u Novo doba.  Sve ovo što sada vidite civilizacija (takozvana) svjetski poredak, gradski velegradski, sadržaji naselja sela ( koji to više nisu )sve to voljeni moji biće desetkovano – jer činim sve novo.  O detaljima ja vam neću govoriti jer poštujem vaš izbor.
Sve ovisi o kolektivnoj ( globalnoj ) svesti. Opcija ima više. Meni je poznat konačan ishod, jer ON je već OSTVAREN.  Ali, ipak ću vam reći, da, dogodiće se SVE ONO što je potrebno da bi čovečanstvo spoznalo PRAVU SVRHU LJUDSKOG POSTOJANJA.

OVA FOTOGRAFIJA JE  –  “MOJ SUDIJA”  – TAKO GA JE NAZIVAO STARAC SAMPSON. PRED NJIM JE I OTISAO KA BOGU. IZ VREMENA CETRDESETODNEVNOG POSTA U PUSTINJI. OVAJ PORTRET JE PRONADJEN U KELIJI STARCA SAMPSONA, A JA SAM JE DOBILA OD MOGA DRAGOG PRIJATELJA, MOJE SRODNE DUSE KOJA VISE NIJE SA NAMA U OVOJ DIMENZIJI, VEC JE NA NOVOM ‘ZADATKU’ I CEKA NA NAS PONOVNI SUSRET…♥

Advertisements

3 comments on “ČUVANJE HRISTOVIH VIBRACIJA – HRISTOVE RECI PREKO SAI BABE

  1. Nije mi poznato, jer sam tekst pronasla na Facebook-u, ali cu se raspitati kod onih koji su vec dugo u Babinim ucenjima i ako dobijem odgovor, stavljam ga ovde.. 😀

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s