KOSOVO – “ZVEZDANA KAPIJA” PLANETE

Kosovo – „Zvezdana kapija“ planete
Kosovo je potrebno Amerikancima da naprave veliku bazu zbog najsnažnijeg magnetnog polja – „Zvezdane kapije“, koja se nalazi na tom području. Po svemu sudeći, razbijanje Jugoslavije je usledilo baš zbog Kosova. Lakše je uzeti Kosovo maloj Srbiji, nego velikoj Jugoslaviji, koja je bila najveća vojna sila na Balkanu.
Da bih vam objasnila navod u naslovu, moraću Vas voditi kroz razne grane nauke. Nikada se nisam zanosila politikom. Moje polje interesovanja je Biblija. Ona iziskuje poznavanje starih kultura, astronomije, fizike, filozofije, itd. Poznavajući sve to, prosto mi se nametnuo odgovor o problemu Kosova.
Zašto Amerika želi Kosovo? Zašto je na Kosovu najveća američka baza na svetu? Shvatila sam da više nije u pitanju politika i imperijalističko ponašanje velike sile.
Proučavajući kroz istoriju razne velike imperije od Sumera i Egipta, preko Hiksa, Asirije, Haldeje, Persije, Aleksandra Makedonskog, Rima, Džingis Kana, Turske, Napoleona, Rusije, Hitlera, itd – uvek je bila u pitanju velika teritorija. Ovog puta je ta teritorija samo jedna tačka na mapi sveta.
Dotakla me suština američkog interesa za Kosovo, koja ulazi u polje mog interesovanja, a nije politika – planeta Zemlja.
Šta to Kosovo poseduje da je od tolikog vitalnog značaja za Ameriku?
Razgovarala sam s našim intelektualcima i dobila sledeće odgovore: Kosovo je ekološka sredina! Kosovo poseduje ravnicu i brda, što pogoduje izgradnji jedne velike vojne baze! Amerikanci ne vole Srbe! U Americi je veliki albanski lobi, koji je uložio ogroman kapital da bi albanska nacionalna manjina dobila državu! Kosovo je idealna strateška tačka, s koje Amerikanci mogu kontrolisati celu Evropu! Na Kosovu je veliko rudno bogatstvo!
Odgovori mi nisu bili ubedljivi. Prosto rečeno – besmisleni su.
Zbog ekologije se ne izaziva treći svetski rat. Amerika ima toliko brda, ravnica i pustinja za jednu bazu. Pitala sam se. Kako su Albanci zaradili toliki novac, čak i svim mogućim kriminalnim radnjama? Šta će Americi na Kosovu strateška tačka da bi kontrolisali Evropu, kada to i bez Kosova rade. Koje je to rudno bogatstvo na tom malom prostoru, zbog kojeg se pobuđuju sve sile sveta? Mora da postoji neki mnogo, mnogo veći interes.
Svima nam je već jasno da Kosovo nije albanska država, već američka teritorija na tlu Srbije.
Sve što vam budem dalje govorila u tekstu, ličiće vam na naučnu fantastiku. Ali, ne zaboravite da je u doba Nikole Tesle, mobilna telefonija bila naučna fantastika. Za nas je danas svakodnevnica.
Poslednjih godinu dana, često se na raznim programima televizije mogu gledati emisije o globalnom zagrevanju naše planete i njenim posledicama. Organizovan je veliki skup svih zemalja sveta o zaštiti naše Zemlje i smanjenju ugljendioksida u atmosferi. Amerikanci su odbili da potpišu tu povelju. To je bila prva indicija da razmišljam da se nešto dešava s našom planetom. U knjizi „Eva,od jabuke do zvezda“, u izdanju kuće ,,Miroslav“, pisala sam o kataklizmi koju mi je inicirao Isak Njutn, i koja nam je na pragu. Postupak Amerike o nepotpisivanju povelje, bila je potvrda mog istraživanja. Jedini logičan razlog američkog odbijanja povelje bio bi – nema svrhe ulagati u tom pravcu, jer je kataklizma neminovna.
Ko se bavi čitanjem mitova i legendi neće zaobići Atlantidu. Naravno, nisam ni ja. Pisala sam o Atlantidi. Na osnovu mitova, Šlimanovih izjava o istraživanju Atlantide i tekstova starih grčkih filozofa, našla sam joj položaj u Atlantskom okeanu.
Sada vam neću pričati o Atlantidi, nego samo želim da vas uputim na jedan zanimljiv podatak koji sam pronašla o Atlantidi. On me je podsetio na problem s Kosovom. Samo na Atlantidi se mogao naći jedan metal. On je između srebra i zlata i zvao se ORIHALK. Od nestanka Atlantide, ovog metala na našoj Planeti više nema.
Kada sam u školi učila o rudnim bogatstvima naše zemlje, sećam se podatka da samo na Kosovu postoji jedan metal i nigde drugde na čitavoj planeti. Kasnije sam čitala da je taj metal neophodan u gradnji kosmičkih brodova. Bez njega, naše poznavanje kosmosa bilo bi samo teoretsko.
Amerikancima i Rusima, potreban je taj metal. To je neosporno. Pitala sam se: zašto ga jednostavno ne uvoze iz Srbije ? To bi ih neuporedivo manje koštalo. Ne mogu povezati da će najveća baza na svetu biti na Kosovu, samo zbog ovog metala. Mora da u celoj priči postoji još jedna karika većeg interesa. Koja?
Pogledaćemo šta kaže fizika o jednom ATOMU.
Jedan atom se sastoji od nukleusa i elektrona koji kruže oko tog nukleusa. Elektroni, kada prime jedan foton svetlosti, prelaze iz jedne orbite u drugu orbitu po principu elektriciteta. To čine svake sekunde.
Mnogi naučnici sveta, odavno su u jednom atomu videli sliku mikro Sunčevog sistema.
Oko Sunca takođe kruže planete i u poređenju s atomom to je makro svet.
Da li i planete postupaju kao elektroni, menjajući svoje orbite?
U astronomiji, nalazimo takav primer u Saturnovom prstenu. Na rubu Saturnovog prstena, dve stene koje imaju svoje orbite, i svaka je veličine oko 1000. km, posle nekoliko krugova, jednostavno zamene svoja mesta u orbitama po principu gravitacije. Astronomija nema odgovor, zašto to rade ove dve stene? Moje je mišljenje da one samo sled princip elektrona iz atoma. Menjaju svoje orbite onog trenutka kada prime foton svetlosti – uslovno rečeno. Očitavanje jednog kosmosa u drugom kosmosu, stvara ono što nazivamo čudesnim. Čudesan je fenomen koji se dešava u skladu sa zakonima drugih kosmosa. Zakoni su nam nepoznati, i zato su čudesni. Svi kosmosi proizilaze iz istih sila i istih zakona. Zakoni su svuda isti, ali ih mi poimamo različito.
Šta kažu naši preci, da li nam u tekstovima ostavljaju svoja saznanja o Sunčevom sistemu?
U Starom zavetu, kod proroka Isaije, Danijela, i u Jovanovom otkrovenju, nalazimo sledeći tekst:
Knjiga proroka Isaije, gl. 14, 12 i 13 i 14;
„Kako pade s neba, zvezdo Danice, kćeri zorina? kako se obori na Zemlju kojoj si gazio narod?“
„A govorio si u srcu svom: izaći ću na nebo, više zvezda Božijih podignuću presto svoj, i sešću na gori zbornoj na strani severnoj“.
„Izaći ću u visine nad oblake, izjednačiću se s Višnjim“.
( Knjiga proroka Danijela, gl. 12, 1 i 2;)
„A u to vreme će se podignuti Mihajlo, veliki knez, koji brani tvoj narod; i biće žalosno vreme, kako ga nije bilo od kako je naroda do tada; i u to će se vreme izbaviti tvoj narod, svaki koji se nađe zapisan u KNJIZI“.
„I mnogo onih koji spavaju u prahu zemaljskom probudiće se, jedni na život večni, a drugi na sramotu i prekor večni“.
(Otkrovenje Jovanovo, gl. 12, 7 i 8;)
„I posta rat na nebu. Mihajlo i Anđeli njegovi udariše na Aždahu,
i bi se Aždaha i anđeli njezini“.
„I ne nadvladaše, i više im se ne nađe mesta na nebu“.
Zaratrustra, prorok stare persijske religije Mazdaizma, pričao je o znamenjima, čudima i pometnjama, koje se javljaju krajem svakog milenijuma. Seneka kaže: „Beros, Belov prevodilac smatra da su do poremećaja dovele planete, koje danas slede različite putanje i da će se ponovo ujediniti u znaku Raka i postaviće se duž jedne linije, tako da se jednom crtom može preći kroz središte svih planeta. Do potopa će doći kada se planete nađu u konjukciji, u znaku Jarca“.
Feničani i Sirijci, Veneru su zvali – Asterot-Karnaim. To znači rogata Astrata. Carica Nebeska, o kojoj govori prorok Jeremija u Starom zavetu – jeste Venera.

StarGate (1)

Iz priloženog teksta, možemo zaključiti da su astronomske pojave na nebeskom svodu ostavile traga u životima naših predaka. Cela vasiona koju mi poznajemo je sistem odnosa, a ne slučajna aglomeracija nasumice nastalih tela koja se kreću bez sistema i reda.
Amerikanci, a sigurna sam i Rusi, odavno eksperimentišu s indukovanjem magnetnog polja. Indukovanjem magnetnog polja, najbrži je i najjednostavniji način putovanja. Ovakvim putovanjem brod ili već neko drugo sredstvo, nestaće s jednog mesta i pojaviti se na nekom drugom.
Da bi se to izvelo, mora se imati sprava, oblika geometrijske figure koja ima samo jednu stranu. Primera radi, uzećemo jednu papirnatu traku, savićemo je, a zatim spojiti njene krajeve. Kružni oblik koji smo dobili, ima samo jednu stranu. To možemo dokazati povlačenjem linije koja ide sredinom trake i spaja se sa svojim početkom, a da se ni na jednom mestu ne prekida. Ako se duž linije preseče traka, dobićemo jedan veći krug, a ne dva međusobno povezana kruga, kako bi se to očekivalo. Ovakav oblik stvara snažno magnetno polje. U vozilu bilo kojeg oblika, treba slediti geometrijsku figuru i uvek stati kada se napuni pun krug. Elektronska sprava, pomoći će da se polje podeli na dva dela. Vozilo će tad nestati s tog mesta, usled dejstva snažnog magnetnog polja. Pojaviće se na sasvim nekom drugom mestu.
Termo-nuklearni procesi na Suncu oslobađaju veliku energiju, i ona izaziva procese na planetama. Gravitacione sile planeta, putem plimatskih interakcija, utiču na Sunce, a poremećaji na Suncu, putem promena u magnetnom polju koje povezuje sve planete u Sunčevom sistemu, uticaće i na Zemlju i na Veneru. Ovi prirodni kosmički procesi, sa Sunca će, tokom vremena, uticati na Zemljinu gravitacionu silu, a ona će, putem plimatskih interakcija, izazvati poremećaje na Suncu i u magnetnom polju koje povezuje sve planete. Zbog poremećaja u magnetnom polju na Zemlji će doći do pucanja tla, izbijanje vulkana i velikih klimatskih promena.
Danas i nauka prihvat da naša planeta Zemlja živi i diše.
Za Balkan se kaže da je pupak planete Zemlje, a Kosovo je SRCE tog pupka.
Šta znači pupak planete? Napravićemo paralelu s biološkim pupkom majke i deteta. Pupak detetu predstavlja vezu s majkom preko kojeg se hrani i preko kojeg oseća spoljni svet. Dete se rođenjem odvaja od majke i prihvata spoljni svet tek pošto mu se preseče pupčana vrpca. Najsnažnije magnetno polje kod čoveka je upravo u delu pupka. Zapažamo, da sva živa bića na planeti imaju pupak. To bi moglo značiti da je biološki život vezan pupkom, tj. magnetnim poljem za svoju majku Zemlju.
Možemo izvući zaključak da i naša planeta Zemlja ima pupak pomoću kojeg je vezana za Sunčev sistem. Po svemu sudeći, i Sunčev sistem poseduje pupak, tj. magnetno polje, koji je veza između njega i galaksije. To je princip – od mikro do makro sveta.
Pupak planete Zemlje, tj. najsnažnije magnetno polje, nalazi se upravo na samom Kosovu. To bi značilo da se s tog mesta najlakše može izaći u spoljni svet. Naučna fantastika takvo mesto naziva – „Zvezdana kapija“.
Stari Mesopotamiski grad Vavilon, u prevodu znači – „Vrata bogova“. Koren reči dolazi od jevrejske reči „baba ila ni“ što znači – „Vrata bogova“. Ako su moja istraživanja tačna, da je pre Potopa, dogodio se 1656. godine od stvaranja sveta, Sredozemno more bilo kopno, onda je do Potopa, pupak naše planete bio Vavilon. Naši preci su posle Potopa gradili Vavilonsku kulu i simbolično nam ostavili poruku da je tu bila „Zvezdana kapija“.
Biblija to beleži ovako:
Prva knjiga Mojsijeva, gl. 11, 4 i 5 i 6;
„Poslije rekoše: hajde da sazidamo grad i kulu, kojoj će vrh biti do neba, da steknemo sebi ime, da se ne bismo rasejali/u] po Zemlji (Raseni, Rasejani, Rašani)“.
„A Gospod siđe da vidi grad i kulu, što zidahu sinovi čovečiji“.
„I reče Gospod: gle, narod jedan, i jedan jezik u svijeh, i to počeše raditi, i ne će im smetati ništa da ne urade što su naumili“.
Sada kada smo se upoznali s principima i zakonima u našoj trećoj dimenziji, možemo mnogo toga zaključiti. U Sunčevom sistemu se dešava isto što i u jednom atomu. Jedina je razlika što elektroni menjaju svoje orbite svake sekunde, i to po principu elektriciteta, a s obzirom na makro svet, planete menjaju svoje orbite nakon nekoliko hiljada godina, i to po principu gravitacije.
Vidimo da termo-nuklearni procesi na Suncu oslobađaju veliku energiju i da ona izaziva procese na planetama. Tada, gravitacione sile planeta utiču na Sunce. Poremećaj na Suncu, putem promena u magnetnom polju koje povezuje sve planete, utiče i na našu Zemlju. Proces sa Sunca je postepeno uticao na gravitacionu silu naše Zemlje, putem promena u magnetnom polju. To samo znači da je proces neminovan i predstavlja princip u Sunčevom sistemu i verovatno u svim drugim Sunčevim sistemima u čitavoj galaksiji. Po svemu sudeći, to je evolutivni princip celog Kosmosa.
Sve klimatske promene na našoj planeti, nastale su zato što je Zemlja primila „foton svetlosti“, koji utiče na njeno magnetno polje, a samim tim i na gravitacionu silu. Kada ovo znamo, nije nam teško da shvatimo zašto Amerikanci nisu prihvatili povelju o ekološkoj zaštiti Planete. Njihovi naučnici znaju da je sve neminovni proces i princip kosmosa.
Kosovo je potrebno Amerikancima da naprave veliku bazu zbog najsnažnijeg magnetnog polja – „Zvezdane kapije“, koja se nalazi na tom području. Po svemu sudeći, razbijanje Jugoslavije je usledilo baš zbog Kosova. Lakše je uzeti Kosovo maloj Srbiji, nego velikoj Jugoslaviji, koja je bila najveća vojna sila na Balkanu.
Gore u tekstu, govorili smo o putovanju – indukovanjem magnetnog prostora. Da bi se putovalo na taj način, videli smo da se magnetno polje mora veštački indukovati, i tada se pomoću elektronske sprave podeli na dva dela.
Kada naša planeta izađe iz svoje orbite, i krene po mom istraživanju prema Veneri, magnetno polje će se prirodno podeliti. Kosmički brod koji se bude našao u centru pupka (magičnom krugu), kroz „Zvezdanu kapiju“, izaći će u spoljni svet kosmosa.
Planeta Zemlja i planeta Venera zameniće svoja mesta u orbitama na isti način, kao što to rade dve stene na rubu Saturnovog prstena, ili elektroni u atomu.
Dokle su stigla istraživanja o boravku kosmičkog broda u kosmosu? Ne znam. Po svemu sudeći, dovoljno, da brod provede vreme van planete Zemlje, dok ona ne dobije novu orbitu. Nakon toga, vratiće se na Zemlju, i započeti jedan novi ciklus života. [u]Svi naučnici koji budu na brodu, za buduća pokoljenja i civilizaciju biće Bogovi. Sigurna sam da u ekipi kosmičkog broda postoje i biolozi – genetičari. Oni će stvoriti novog Adama i Evu. S tim što ne treba mešati termine, jer kada govorim o Zvezdanoj kapiji, ne mislim na putovanje – kroz vreme.
Ova moja priča o problemu Kosova biće šokantna kako za moju zemlju Srbiju, tako i za ceo svet. Godinama sam u duši osećala bol koji je izazivao protest prema svima onima koji su bacili bombe na moju zemlju. Izgubila sam veru u Ruse kao prijatelje srpskog naroda. Nikako mi nije bilo jasno, zašto od Rusa dobijamo samo verbalnu podršku? Uvek mi se nametala misao: da su velike sile postigle dogovor u kojem svaka strana nastavlja svoj cilj, a druga joj je samo verbalni protivnik. Posle jedne distance shvatam – to je borba za održanje ljudskog i biološkog života naše planete. Znam da je surovo, ali surovost je svakodnevnica ove dimenzije. Sigurna sam da su dve svetske sile – Rusija i Amerika, postigle dogovor o Kosovu – kao „Zvezdanoj kapiji“ Planete.
Verujući da su naučni krugovi SAD i Rusije došle do zaključka o neminovnoj kataklizmi (a one su neminovne – jer ih uzrokuju prirodni procesi i zakoni), uverena sam da su decenijama istraživali na koji način se može spasiti život na Zemlji. Jedna od tih mera je i ovogodišnje sklanjanje biljnog semena u skladištu na Islandu. Spasavanje ljudskog roda je, svakako, mnogo teže i nema razloga da ne poverujemo da će se to obaviti kao i prilikom ranijih kataklizmi, a čemu nas obaveštavaju mitovi i Biblija. U svakom od njih se kaže da su na Zemlju stigli Bogovi. To su bili samo ljudi, koji su se sklanjali sa Zemlje kad je to bilo najkritičnije.
I ovog puta će odabrani napustiti Zemlju. Neće to moći letilicama iz programa “Apola“. Učiniće to snagom energije o kojoj MI ne znamo mnogo. Kao što i ne znamo, da je to izvodljivo samo iz pupka Planete – Kosova i Metohije.
Tako će naše Kosovo biti poluga za spasavanje ljudskog roda, ali su spasioci postupili bezdušno prema Srbima. Oni to kriju od Srba i čitavog sveta, i svoje zaposedanje određene tačke na Kosovu pravdaju izmišljotinama o srpskim genocidnim odlikama.
Kada ja kao književnik govorim o nečemu što poseduje prizvuk naučne fantastike, ima drugu težinu, nego kad bi pred javnost izašli Buš ili Putin i govorili o tome. Postoji i druga varijanta – izazvao bi se haos u svetu. Zato, molim političare moje zemlje Srbije, da ostave Kosovo, da izvrši svoj Svevišnji cilj. Ono će se vratiti Srbiji i uvek biti Srpsko. Budimo ponosni, jer je neka Božanska sila odredila da Srbija bude Sveta zemlja. Na tlu njenih korena, postavljena je – „Zvezdana kapija“.
Približimo se svojim porodicama, prijateljima i pustimo da mir zavlada našim srcima. Granica na Kosovu sa Srbijom, koja je postala vatrena stihija, vrlo brzo će se ugasiti i neće joj biti traga. Prihvatimo je kao ograđenu veliku američku vojnu bazu. Ona to i jeste. Moramo shvatiti da su Albanci u celoj priči samo paravan. Možda, nije postojala druga mogućnost.
Okrenimo se duhovnom uzdizanju, jer je to jedini način da svako od nas stigne do večnosti, a nemamo još mnogo vremena.
Koja nam je nagrada što živimo u pupku, tom magičnom krugu naše Planete ?
O tome Vam više neću pisati.
(Autor M.M Slavica Šetina – književnik)
Preuzeto sa
http://www.srpskapolitika.com/intervjui … a/047.html

StarGate (1)

Advertisements
od vesnamih Objavljeno u Svet

17 comments on “KOSOVO – “ZVEZDANA KAPIJA” PLANETE

 1. Svako tumaci kako hoce. Nisam docitala tekst, stigla sam do pupka planete. Izgleda da niste culi da je pronadjen rimski natpis, MAKEDONIA KATANA MUNDI i o Alsharu u Makedoniji gde se nalazi mineral lorandit, koji mislim da jedini moze detektirati neutrina. Vas napis se moze gledati i s druge strane, preko Kosova i Albance koji zele se obediniti, a jedini problem je deo Makedonije, Amerikanci zele kontrolirati i indirektno ucenjivati Makedoniju. Nikad nisam cula niti procitala da se govori od Kosovu kao o pupku sveta. Svako zeli da bude vazan.

 2. DAKLE, VAŽNO JE PREPOZNATI, BILO KOSOVO VAŽNOILI NE, MAKEDONIJA ILI NE….SVI SU JAKO VAŽNI…NEMA VAŽNIJEG MJESTA JEDNOG OD DRUGOG…CIJELA POENTA STVARANJA JESTE PREPOZNATI KAKO SMO BLAGOSLOVENI NEIZMJERNIM BOGATSTVOM KOJE SE KRIJE U NAMA, SVAKOM POJEDINCU.U TOM SMISLU SVE ONO KAKO NEŠTO TUMAČIMO , TAKO TO I STVARAMO. UZNIVERZUM NE PREPOZNAJE STVARNO VIDNO STANJE OD ONOG NAŠEG VIĐENJA.lUKSUZ JE TROŠITI MISAO NA ONO ŠTO NEĆU, VEĆ JE BLAGOSLOV OKRENUTI MISO NA ONO ŠTO HOĆU. mJAKA TEREZA JE REKLA „ZOVITE ME NA DEMONSTRACIJE ZA MIR „( a ne PROTIV rata).Hoću reći jednu stvar, važnu stvar. ONO U ŠTA SE UPIRE LJUDSKA SVIJEST TO ČINIMO STVARNIM. ZATO JE BITNO, SADA POSEBNO BITNO ,KADA SE U OVOJ GODINI „OTVARA KOSMIČKA KAPIJA“ DA „VIDIMO“ STVARNOST ONIM

  NAŠIM TREĆIM OKOM, A NIKAKO SAMO SA OVA DVA UHA I OKA. STVARANJE POTIČE OD NAS, JER NAM JE TO OD BOGA DATO, DA SE KAO DJECA IGRAMO IGRE ŽIVOTA U OVOM FILMU U KOME GLUMIMO I U KOME SMO PREVIŠE OZBILJNO VIDJELI MATERIJALNU STVARNOST, ZABORAVLJAJUĆI NEVIDLJIVI DIO NJE.
  pREVIŠE SU DRAGOCJENE NAŠE MISLI, RIJEČI, OSJEĆANJA, DJELA , SVIJU NAS DA BI NJIMA DOZVOLILI LUKSUZ MISLITI ONO ŠTO NEĆEMO…HAJDE DA MISLIMO ONO ŠTO HOĆEMO I DA TO PROSLJEĐUJEMO DRUGIMA U LJUBAVI I SREĆI.zAPAMTIMO , NAŠA SADAŠNJA SREĆA JE VEĆ DOBROBIT NAŠE DJECE, TO JE NJIHOVA ENERGIJA OD KOJE SE STVARAJU, DOBIJAJU GENETSKI KOD, A SAMA NAŠA MISIJA I SVRHA JE VEĆ RADOST NAŠIH UNUČIĆA.
  BODRIMO ONE KOJIMA JE TEŠKO, NE KUKAJMO SA NJIMA.radujmo druge , prikazujući im ljepši dio stvarnosti. ZAPAMTIMO , ONO U ŠTA NAM SE UPIRE SVIJEST -TO I STVARAMO. PA ŠTA STVARAMO?!JA LJUBAV I SVJETLOST…I OVIM RIJEČIMA ŠALJEM JE SVIMA VAMA. GRLIM VAS SVOJOM SVJETLOŠĆU DRAGI MOJI SVI.DA LI ZNATE KOLIKO STE DIVNI I DRAGOJENI?

 3. DA LI ZNATE DA BOG GLEDA KROZ NAŠE OČI I SLUŠA KROZ NAŠE UŠI…I OSJEĆA KROZ NAŠA OSJEĆANJA…PA U TOM SMISLU KADA GOD MU SE MOLITE , DOBIĆETE ONO ŠTO STE OČIMA VIDJELI, UŠIMA ČULI, OSJEĆANJEM DOŽIVJELI…KAKO STE VIDJELI STVARNOST…A STVARNOST VIDIMO ONIM KO SMO MI…STVARNOST OKO NAS JE NAŠE OGLEDALO I SLIKA…A NAŠA SUŠTINA JE DA SMO SVJETLOST -ZNANJE O SEBI I ISTINI ŽIVOTA , TE LJUBAV-DOBROTA I BLAGOST…POSTANIMO TO SVAKO POJEDINAČNO I SVIJET ĆE SE POSLOŽITI SAM OD SEBE…OD NAS , NJEGOVIH „KOCKICA“…BLAGOSLOVENI JESTE, VI SESTRICE I BRAĆO MOJA

  • Sestrice biti evo tvoje sestrice.Kako je divan tvoj zagrljaj,pun vere i ljubavi..hvala ti draga sestrice ili mili brate na ovom dahu svetlosti i tebi mir boziji:-)

 4. Треба мењати себе и искључиво себе, јер друге не можемо да променимо…
  Око себе треба да ширимо спокој… Оно што смо спознали сами, без икаквих религија, без вежби, то смо постигли јер смо спознали себе уз Божију помоћ…
  Треба да препознамо истину, а свуда постоји само зрно истине, док је све друго лаж… Ушли смо у време када маске падају и када се скидају рукавице…
  Време које ће да покаже своје право лице…
  Што се тиче „звездане капије“, портала, Космет није тај портал… Србија је портал или света земља…
  Тражили су сви кључ и ослањали се на разноразне спознаје… Хирамов кључ…
  Тотов кључ… Решење највеће загонетке човечанства – Гордијевог чвора…
  Славица је имала у подсвести решење, али је била далеко од њега јер се погрешно усмеравала… Била је чак много близу да и мене погрешно усмери, мада ме је она „пробудила“ и ја сам јој захвалан због тога… Славица Шетина, инкарнација Марије Магдалене, или тачније Маре из Багдале, је имала мисију и ту је . .
  Открила је да нам је све записано у дужици ока (ирис-дуга) и да само покајањем бришемо негативан запис из дужице ока. То је исто открио и руски научник Е.Мулдашев, али су сви они остали недоречени.
  Само ће нас истина ослободити, а слобода ће нам открити истину.
  То можете да постигнете само ако одбаците све догме, и религијске и научне, и постанете Божији.
  У ИМЕ ОЦА И МАЈКЕ И СИНА
  ОСЛОБОЂЕН И СЛОБОДАН

 5. Postovana Vesna, nedavno su naucnici u Belgiji u gradu Houthalen-Helchteren ubrzavali cestice antijona kroz valtorforov tunelski efekat praveci tako Vitmungove struje, za koje je merenjem utvrdjeno da imaju 3 puta jace magnetno polje od Fukoovih struja, a razlog tome, kako su zakljucili je postojanje treceg pola u magnetnom polju koje od gluposti napravi mit. Po kolicini navedenih besmislica prethodna recenica nije ni blizu budalastinama kojima samo pocinje vas tekst. ali ipak cu ga procitati celog da vidim dokle glupost moze da ide. Vas obozavalac.

 6. Славице врати се дома. Погледај СРБСКИ ЦИВИЛИЗАЦИЈСКИ ТЕТРЕДАР и
  Крстове који су у срцу стабала храста и граба, последњи у селу Прилужје
  на Космету, и у селима Граница и Магаш код Бојника подно Радана Господ
  БОГ СРБ то одређује а на Американци. Закували су грдну кашу у којој
  ће се ускоро подавити. БОГ ЧУВА СРБИЈУ, СРБИЈА ЈЕ БОЖИЈЕ ОКО,
  КОСМЕТ ЈЕ ЗЕНИЦА БОЖИЈЕГ ОКА. Више на сајту ~слике и закон постања~.

 7. Au, na sta ja izgubih 10 minuta zivota. U zivotu, ponavljam ZIVOTU nisam procitala vecu glupost od ovog teksta. Bila sam ubedjena da je rec o nekoj satiri. I da jeste, bila bi fenomenalna, ovako je samo zalostan tekst a i ja sto izgubih vreme citajuci.

 8. Питање за ауторку:
  Је л’ је могуће да уградим магнетни индуктор у карбуратор од ладе риве 2003.годиште? Јербо, немам паре за фенси брод а и не чека ми се крај света и не посвећује живот некој од грана која би помогла да се обнови човечанство да би се возио телепортом ко зна где..?

 9. U to da postoji neki dobar razlog zbog kojeg je Balkan vjekovno središte svjetskih zbivanja, nema nikakve sumnje. Što je tome razlog? Srbija je (uz Rusiju) posljednja utvrda u evropi i svijetu koja još nije pala na koljena pred Sotonskim djelom novog svjetskog poretka, plana na kojem se polako radi već mnogo mnogo stoljeća.Doda li se tome da je Isus-Hrist živio na ovim našim prostorima (iako zvanična povijest govori dragačije-i pritom bezočno laže) sve postaje jasnije! Vremenom će se sve to dokazati. Istina je kao planina, ne može se sakriti pred srcem koje vidi. Čuvati sebe u dobru, biti u miru, pomagati bližnje i sve kojima se može pomoći, ostati u istini što god se događalo…dat će plodove kad za to dođe vrijeme, a ono je blizu…

 10. Sto ste napali toliko pisca gornjeg teksta , samo tandrljate gluposti , ideja je ok sta bi dale nase komsije samo za 2-3 dana boksovanja sa NATO gologuzijom,jesmo najebali ali smo pokazali zube a to nervira pola Evrope pa zbog toga necemo ni uci u EU. Ljubomora drugih je greh Srbije koja nikad nije bila kukavica i ima dana vratice sve sto je njeno (nisam radikal). Treba da nas je stid Solunaca koji su sve izgubili pa sve povratili a ovi klinci bi samo da pobegnu zbog KINTE koja dodje i prodje.

 11. Sestro ti si očigledno pratila seriju i film zvezdana kapija . Izgleda da je po tebi sve ono istina i da se kapija nalazi na Kosovu . Kako je moguće da mi nismo to pre otkrili šta imamo na našoj teritoriji , nego smo dozvolili okupatoru da to naše bogastvo koristi . Sve u svemu , ovo se ne može nazvati ni bujnom maštom već pokušaju replike holivudske Scfi franšize .

 12. j
  atlantita eshte ne Kosovë dhe Shqipëri dhe ju serbet jeni te ardhur prej rusis ;dhe ne atlantit kan jetu shqiptaret dhe shqiptaret kan me gjet dhe kan me sundu boten, dhe shteti Serb mas 10 viteve nuk ka me ekzistu.

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s