GODINAMA SE LJUDIMA GOVORI DA JE HEMOTERAPIJA JEDINI NAČIN ELIMINACIJE, LECENJA RAKA, A DA LI JE TO BAS TAKO?

JOHN HOPHINS GOVORI DA POSTOJI I DRUGI NAČIN.

 248975_109383599153277_100002449113269_90065_4270584_n
Kako se nositi sa rakom prema Johnu Hophinsu?

1. Svaka osoba poseduje ćelije raka u svom organizmu. Ćelije raka se ne mogu identifikovati standardnim testovima, sve dok ne dostignu broj od nekoliko milijardi. Kada lekari kažu pacijentu da više nema malignih ćelija, posle terapije, to samo znači da se testom ne mogu identifikovati ćelije raka, jer je njihov broj smanjen na nivo koji se ne može registrovati.

2. Ćelije raka se pojavljuju u životu svakog čoveka 6 do 10 puta.

3. Kada je imuni sistem čoveka dovoljno jak, ćelije raka se uništavaju i sprečava se njihovo umnožavanje.

4. Kada osoba ima rak to nagoveštava da je došlo do smanjenja hranjivih materija. Razlozi se mogu tražiti u genetici, životnoj sredini, hrani ili načinu života.

5. Da bi se ovo smanjenje nadoknadilo, potrebno je promeniti ishranu kako bi se poboljšao imuni sistem.

6. Hemoterapija podrazumeva uništavanje ćelija raka, ali takođe uništavanje i zdravih ćelija u koštanoj srži i digestivnom traktu, a takođe može doći da oštećenja jetre, bubrega, srca, pluća i dr.

7. Zračenjem se, pored uništavanja ćelija raka, sagorevaju i oštećuju i zdrave ćelije i organi.

8. U početku se hemoterapijom ili zračenjem smanjuje veličina tumora. Međutim, daljnjom primenom hemoterapije i zračenja, nema više rezultata kod eliminacije tumora.

9. Kada u organizmu ima previše toksina nastalih hemoterapijom i zračenjem, imuni sistem je poljuljan ili uništen, što dovodi do toga da osoba postaje podložna raznim vrstama infekcija i drugim komplikacijama.

10. Hemoterapija i zračenje može dovesti do mutacije ćelija koje postaju rezistentne i teško ih je uništiti. Operacijom se takođe može uzrokovati širenje ćelija raka.

 34077_409569056883_328775271883_5067973_1274038_n

11. Preporučuje se da ćelije raka ne treba hraniti i tako podsticati njihovo umnožavanje.

a. Šećer hrani ćelije raka. Izbacite šećer i time ćete odstraniti vrlo značajnu hranu ćelijama raka. Zamene za šećer su takođe štetne. Bolje su prirodne zamene u vidu meda ili melase, ali u vrlo malim količinama. Kuhinjska so poseduje štetne dodatke koji joj daju belu boju. Umesto nje preporučuju se Bragove amino-kiseline ili morska so.

b. Mleko podstiče organizam da proizvodi sluz, pogotovo u digestivnom traktu. Sluz hrani ćelije raka.

c. Ćelije raka bujaju u kiselom okruženju. Mesna dijeta je kisela i bolje je jesti ribu i malo piletine nego junetinu i svinjetinu. Meso takođe sadrži životinjske antibiotike, hormone rasta i parazite, koji su svi štetni, pogotovo za obolele od raka.

d. Dijeta koja se sastoji od 80% svežeg povrća i sokova, žitarica, klica, jezgra i malo voća stvoriće alkalnu sredinu u organizmu. 20% ishrane može biti kuvana hrana, uključujući pasulj.Sokovi od svežeg povrća proizvode žive enzime, koji se lako apsorbuju i dospevaju na ćelijski nivo u roku od 15 minuta, čime se hrani i podstiče razvoj i rast zdravih ćelija.Da biste omogućili živim enzimima da stvaraju zdrave ćelije, pokušajte da pijete sveže sokove od raznog povrća.Jedite sirovo povrće 2 do 3 puta na dan.Enzimi se uništavaju na temperaturi od 40 C.

e. Izbegavajte kafu, čaj, čokoladu jer imaju visok nivo kofeina. Zeleni čaj je mnogo bolji i ima sastojke koji pomažu borbu protiv raka. Treba piti nezagađenu ili filtriranu vodu da bi se izbeglo konzumiranje toksina i teških metala, koje sadrži voda iz slavine. Destilisana voda je kisela i treba je izbegavati.

12. Proteini iz mesa se teško vare i potrebno je mnogo enzima za varenje. Nesvarena hrana ostaje u utrobi i uzrokuje stvaranje dodatnih toksina.

13. Zidovi ćelija raka prekriveni su otpornim proteinom. Suzdržavanjem od konzumiranja mesa oslobađa se više enzima, koji napadaju proteinske zidove ćelija raka i omogućuju prodor obrambenih ćelija koje uništavaju ćelije raka.

14. Neke materije podižu imuni sistem (IP6, flor, antioksidanti, vitamini, minerali EFA i dr.) i omogućuju da obrambene ćelije organizma uništavaju ćelije raka. Vitamin E omogućuje ubijanje ćelija raka, što predstavlja normalnu reakciju organizma u uklanjanju oštećenih, nepoželjnih i nepotrebnih ćelija.

15. Rak je bolest uma, tela i duha. Aktivan i pozitivan um pomaže u savladavanju raka. Bes, netolerancija i gorčina stvaraju u telu stres i kiselost. Negujte duh ljubavi i praštanja. Naučite da se opustite i uživate u životu.

16. Ćelije raka ne napreduju u sredini sa puno kiseonika. Telesne vežbe i duboko disanje dopremaju više kiseonika do ćelija. Terapija kiseonikom osigurava uništavanje ćelija raka.
MOLIM VAS PROSLEDITE OVO LJUDIMA DO KOJIH VAM JE STALO!!

DSC00006

MOLIM VAS PROČITAJTE I OVO:

1. Ne koristite plastičnu ambalažu

2. Ne zamrzavajte vodu u plastičnim flašama

3. Ne koristite plastične sudove u mikrotalasnoj pećnici.
John Hophins je ovo napisao u svojim novijim člancima. Ovo je takođe dostavljeno i Vojnom medicinskom centru Valter Rid. Hemijski element Dioxin uzrokuje rak, posebno na dojci.
Dioksin je visoko toksičan za ćelije našeg organizama. Zato ne zamrzavajte vodu u plastičnim flašama jer se na taj način oslobađa dioksin iz plastike. Nedavno je dr Edvard Fuđimoto, welness menadžer u bolnici Castle, govorio na televiziji o zdravstvenim rizicima. Tada je govorio o dioksinu i njegovom štetnom delovanju na ljude. Rekao je da ne smemo da grejemo hranu u mikrotalasnoj pećnici u plastičnim sudovima. Ovo se pogotovo odnosi na hranu koja sadrži masnoće. On navodi da kombinacija masnoće, visoke temperature i plastike oslobađa dioksin koji prodire u hranu i na kraju u ćelije organizma. Umesto plastike on preporučuje upotrebu stakla, kao što je vatrostalno, pireks ili keramika, koji ne sadrže dioksin. Dakle, hrana koja je pakovana u plastiku, mora se izvaditi i podgrejati u nečem drugom.
Papir se može koristiti ako znate od čega je napravljen. Ipak je najsigurnije je koristiti vatrostalno staklo. On je takođe podsetio da su neki restorani brze hrane zamenili plastičnu ambalažu sa papirnom. Dioksin je bio jedan od razloga.
Takođe je podvukao da je plastična ambalaža jednako opasna i ako se koristi za poklapanje suđa u kome se greje hrana u mikrotalasnoj pećnici. Umesto plastike, upotrebite papir za pokrivanje hrane.

DSC00023

OVAJ TEKST BI BILO DOBRO POOSLEDITI SVIMA KOJI VAM ZNACE NESTO U ZIVOTU !!!

Advertisements

5 comments on “GODINAMA SE LJUDIMA GOVORI DA JE HEMOTERAPIJA JEDINI NAČIN ELIMINACIJE, LECENJA RAKA, A DA LI JE TO BAS TAKO?

 1. Čovek koga su uništili šezdesetih godina u Americi, je konstatovao da je rak ista stvar kao i skorbut; doduše, kod skorbuta uzrok je nedostatak vitamina C, dok se kod raka radi o vitaminu B17. Za početak pogledati svih 6 delova priče:

  A onda malo uraditi search… (koštice voća jabuke, kajsije, breskve, proso….)

 2. ggarbin mart 3, 2012 @ 1:08 pm
  Dragi čitatelji,
  Hvala na ovim informacijama, korisne su za prevenciju raka, ali kad netko traži pomoć za liječiti rak i srodne bolesti, onda treba se obratiti jednom prirodnom procesu. Da je hemoterapija jednini način liječenja raka – NIJE ISTINA. Otkako je medicina počela tražiti lijekove za teške bolesti, pa do danas Svjetska Zdravstvena Organizacija poznavajući sva objavljena otkrića izjavila je da je jedini sigurni način liječenja SVIH ZLOĆUDNIH BOLESTI OBRNUTA GENETIKA. Oni su u laboratoriju otkrili taj Prirodni Proces, ali nisu uspjeli pokrenuti ga na svakom pacijentu. Onda treba taj proces objasniti svijetu i reći ISTINU. Da li smo čuli za ”najneobičnijeg iscjelitelja na svijetu – nismo, jer ono što kaže je samo prevencija za ne dobiti teške bolesti, a ako mu pita pomoć pacijent koji ima uznapredovale stadije bolesti, neće mu moći pomoći. Onda treba da nauči Obrnutu Genetiku, onda će moći dobiti tu titulu. Komentirao Giovanni Garbin, doktor Duhovne medicine.

 3. Gospodine Garbin, interesuje me gde se moze nauciti obrnuta genetika, jer je cesto spominjete u svojim komentarima? Rado bih i to naucila. Da li se mora ici na neki seminar i gde?

  Nema odgovora jos uvek gospodine Garbin, kada treba uraditi nesto konkretno?! A danas je 11.04.2013.?

  Danas je 3. Maj. 2013. i jos nema odgovora gde se moze nauciti obrnuta genetika? Ja sam uporna, cekam i dalje odgovor… 😀

  HEMOTERAPIJA – NAJSUROVIJA MEDICINSKA PREVARA?
  https://vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2013/02/01/hemoterapija-najsurovija-medicinska-prevara/

  PREPORUCUJEM SVIMA KNJIGU – “LECENJE NEIZLECIVIH BOLESTI” – Procitajte knjigu o doktoru Dzonu Kristoferu i njegovom najboljem uceniku Ricardu Sulcu. http://www.prirodnamedicina.org/knjige/Ricard_Sulc–Lecenje_neizlecivih_bolesti.pdf

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s