ŠTA SU TO INDIGO I KRISTALNA DECA ILI ODRASLI?

Kako prepoznati nekog i da li znamo nekoga ko je Indigo i Kristalno dete ili odrasli?
Objasnićemo glavne karakteristike ovih ljudi. Ono što prvo želimo reći da je Indigo/Kristalni fenomen novi korak u našoj evoluciji kao ljudske rase. Mi svi, na neki način postajemo Indigo i Kristalni. Oni su ovde da nam pokažu put, te tako informacija može opšte biti lakše prihvaćena dok prolazimo kroz tranziciju novog stupnja našeg razvoja i evolucije.
Indigo Deca se na Zemlji pojavljuju poslednjih 100 godina. Prvi Indigoi su bili pioniri i pokazivači. Nakon II Svetskog rata, značajan broj se pojavio i to su Indigo odrasli današnjeg vremena. Nakon toga 70-tih i 80-tih je veliki talas „Indigoa“ rodjen i sada imamo čitavu generaciju koja je sad u svojim kasnim dvadesetim, odnosno ranim tridesetim godinama života i njima tek predstoji da zauzmu svoje vodeće položaje u svetu. Do 2000. godine oni su nastavili da se radjaju, sa sve većim sposobnostima i stepenima tehnološke i kreativne sofistikacije.
Kristalna Deca su počela da se pojavljuju oko 2000-te godine, a neka od njih i malo ranije. Oni su veoma moćna deca i njihova glavna svrha je da nas povedu putem naše evolucije, otkrivajući našu moć i božanstvenost. Oni funkcionišu više kao grupna svesnost nego kao individualci. Oni funkcionisu u tzv. Svesti Jedinstva. Oni su moćna snaga za Ljubav i Mir na Zemlji.

xxxxx

Indigo i Kristalni Odrasli sastavljeni su od dve gruoe. Prvi su oni koji su rodjeni kao Indigo i trenutno prelaze u Kristal. Ovo znači da podležu spiritualnim i fizičkim promenama koje bude njihovu Krist(Hrist) ili Kristalnu svest i povezuju se sa Kristalnom decom kao deo evolucionog talasa promene. Drugoj grupi pripadaju oni koji nisu rodjeni sa ovim kvalitetima, ali trenutno prolaze kroz proces promene koja zahteva od njih rad na sebi ili potpuno predavanje duhovnoj stazi. Da, ovo znači da svako od nas može biti deo pojavljujuće grupe „Ljudskih Andjela“.
Prvo što se primeti kod Kristalne Dece jesu njihove oči – velike, prodorne i mudrost iza njih. Njihove oči zaključaju i hipnotišu, dok shvataš da je duša potpuno ogoljena da bi je dete videlo. Možda ste primetili jedan poseban „soj“ dece koja veoma brzo naseljavaju našu planetu. Oni su srećni, zanosni i umeju da oproste. Ova generacija Svetlosnih Radnika(onih koji rade sa Svetlošću) od 0 do 7godina, nisu kao bilo koja generacija do sad. I na mnogo načina oni su pokazatelji u kom pravcu čovečanstvo ide… i to je jedan dobar pravac!
Stariji (izmedju 7 do 33godine), nazvani Indigo deca, dele neke sličnosti sa Kristalinima. Obe generacije su veoma osetljive i na neki način vidovite, imajući važne životne svrhe. Najveća razlika je u temperamentu. Indigo imaju ratnički duh i to zato što im je kolektivna svrha da unište stare sisteme koji nam više ne služe. Ovde su da bi preispitali vladajuće, edukativne i zakonske sisteme kojima nedostaje integritet. Da bi ovo uspeli oni moraju imati takvu narav i odlučnost.
Oni odrasli koji se odupiru promeni i kojima ovi sistemi odgovaraju mogu pogrešno razumeti „Indigoe“. Oni su često pogrešno etiketirani psihijatriskim dijagnozama kao što su Manjak Pažnje(poremećaj pažnje) sa Poremećajem Hiperaktivnost(Hiperaktivn
..a Deca) – ADHD ili Poremećaj Manjka Pažnje(direktan prevod)(ADD). Tužno, ali kada su pod lekovima „Indigoi“ gube svoju predivu senzitivnost, duhovne darove i svoju ratničku energiju… Za razliku od njih Kristalini su blaženi i blagog temperamenta. Naravno i sa njima kadkad može biti burno, ali oni uglavnom lako oproste i s njima je lako funkcionisati. Indigo krče stazu i seku sve čemu nedostaje integritet, dok Kristalini prate očišćenu stazu i vode u jedan sigurni svet.

fetus11weeks_thumb

Nazivi „Indigo“ i „Kristal“ su data ovim generacijama zato što najtačnije opisuju boju njihovih aura (svetlosnu sliku elektromagnetnog polja tela). Indigo boja aure je boja šestog energetskog telesnog centra Tela(čakre Ajna/sanskritski/-čakra „Treće oko, koji se nalazi unutar glave u prostoru izmedju obrva. (* ovo je energetski centar svesnosti vezan za imaginaciju, inteligenciju, vizije – centar fizičkih moći i više intuicije, upliv više svesti, kanalisanje, veza sa višim sobom, telepatija, astralno putovanje i vidovitost. Energetske blokade ovog centra izazivaju sledeće fizičke manifestacije: tumor mozga, hemoralgiju, šlog, neurološke poremećaje, slepilo, gluvoću, potpuni poremećaji kičme, nemogućnost učenja, nervne napade, konfuzije, mentalne bolesti, epilepsiju, loš vid, psihičku izmorenost, nejasnost)
Kristalna Deca imaju svetlucave aure, sa mnogobrojnim bojama pastelnih nijansi.
(*mnogi od Vas osećaju skorašnje dizanje energije. Kao dah svežeg vazduha; energija se skoro resetovala. Mnogi od Vas osećaju neko oslobodjenje i bivaju spremniji da nastave svojim putem. Ovo je evolucionarni korak u integraciji kristalne energije. Naša evolucija nas menja u kristalnu formu. U stvari, sve ono sto zovemo prirodom i sve stvari na Zemlji je sad u procesu promene u kristalnu formu. Ako posmatramo isto možemo primetiti da toliko toga već ima prirodnu kristalnu formu. Mi smo u osnovi od ugljenika. Osnova atoma ugljenika je na „malom rastojanju“ od atoma silikona koji je kristalni element. Čak i periodni sistem pokazuje malu razliku izmedju ova dva. Efekat Zemljinog pritiska i temperature čini prelazak ugljena u stanje dijamanta. Sa naše tačke gledišta svi se mi pretvaramo u predivne dijamante. Počastvovani smo da igramo i najmanju ulogu u ovom procesu.)
Indigo Deca mogu osetiti i najmanju neiskrenost, kao što pas oseti strah. Indigoi znaju kada ih neko laže, pokušava omalovažavati ili manipulisati. Njihov ratnički duh je za neke odrasle zastrašujuć. Kako je njihova svrha da nas uvedu u svet novih ispravnih vrednosti, često se ne mogu uklopiti u nefunkcionalne svakodnevnice kod kuće, u školi ili na poslu. Oni ne umeju da se odvežu od svojih emocija i da se pretvaraju kako je sve u redu… osim ako su pod lekovima ili sedatizovani.
Duhovni darovi Kristalne Dece takodje često nailaze na ne razumevanje. Posebno njihovo umeće telepatije, što često uzrokuje da dete progovori kasnije u životu. (* ukoliko roditelj odbija da poveruje u mogućnost postojanja telepatije u ovom slučaju tj. ima predrasudu po ovom pitanju, anatemiše dete, verujući ili strahujući da sa njim nešto nije u redu čini da se dotok energije (ljubavi) umanjuje i tim zaista oštećuje dete – ovim postupkom (ili bilo kojim drugim kojim se kroz strah ili predrasudu umanjuje ljubav ka detetu) kasnije u životu dete može imati kao krajnji rezultat manjak samopouzdanja, diskriminisati druge, imati tenzije koje izazivaju pitanja moći, želju kontrole drugih, želju za manipulacijom/dominacijom/..snishodljivost, lične drame, želeti tudje, astigmatičnost – videti svet kroz konfuziju emocija. Probleme sa svim što je povezano sa odnosima i ljubavlju – dopuštanje i davanje ljubavi. Na fizičkom nivou manifestacije mogu biti: bolovi srca, srčani udar, visok krvni pritisak, negativnost, slabost/manjak energije, otežano disanje, tenzija, inzomnia, bes, paranoja, rak – osetljivost na dodir – AIDS/HIV, astma – alergije – emfizema, tuberkuloza – pušenje cigareta, rak pluća, upala pluća, kongestivno otkazivanje srca – bol u gornjim ledjima – bol u ramenima- rak dojki, problemi sa varenjem – gasovi – elergije na hranu – problemi sa jetrom- diabetes – kamen u žuči – grčevi mišića – spazam – depresija –problemi sa disanjem- artritis – gastrični ili duodenalni ulceri – intestinalni problemi – pankreatitis – hronični ili akuni gastritis – anoreksija – bulemia – disfunkcije jetre – hepatitis – adrenalne disfunkcije-oslabljen vid – kratkovidost – takodje tenzija sa koren čakrom – pogled na svet sa nesigurnošću i strahom.
dalekovidost – takodje tenzija sa čakrom grla – vidjenje sveta sa besom i krivicom.**preuzeto iz skripte energetski sistemi tela-K.Inaurum)
U svetu koji nam otvaraju „Indigoi“ bićemo mnogo svesniji naših intuitivnih misli i osećaja. Manje ćemo brinuti o izrečenoj ili pisanoj reči. Komunikacija će biti mnogo brža, direktnija i mnogo iskrenija. Naše psihičke mogućnosti će se sve više uvećavati, kao i interes za paranormalnim, što pokazuje internet i mediji.

indigo-deca

Kistalini komuniciraju najviše telepatski i uopšte nije za čudjenje što neki progovore tek sa 4 ili 5 godina. Iz iskustva sa roditeljima izgleda da ovo nije problem, jer se ipak sporazumevaju, kombinacijom telepatije i samosvojstvenim znakovnim jezikom, zvukovima(uključujući pevanje) kojim daju na znanje o potrebama.
Problem nastaje kada ova deca bivaju prosudjena od strane osoblja medicine ili obrazovanja kao deca sa poremećajem moći govorenja. Nije čudno što je veliki broj Kristalne Dece dijagnosticiran kao autističan (***autizam kod dece.).
Istina je da su Kristalna Deca drugačija, ali zašto ove karakteristike nazvati patološkim…iz straha? Ako ova deca uspešno komuniciraju kod kuće i roditelji se ne žale na problem? Kriterijum za dijagnozu autizma jeste da osoba živi u svom svetu i nema želju za komunikaciju sa drugima, ovo je jasno. Kristalna Deca čine potpuno suprotno i veoma su povezani, komunikativni, brižni i mazni za razliku od mnogih prethodnih generacija. Pokazuju neverovatan stepen dobrote i osećanja za svet. Kristalna deca spontano grle one kojima je to potrebno!
Ova deca su vredna poštovanja, a ne etiketa nefunkcionalnosti. Ako je ko nefunkcionalan onda su to sistemi koji se neprilagodjavaju evoluciji ljudske rase! Ako osramotimo ovu decu etiketama ili ih omamimo lekovima da bi ih potčinili, onda uništavamo božanski dar. Uništićemo civilizaciju pre nego što je i doživela mogućnost da nastane. Srećom postoje razna pozitivna rešenja i mogućnosti.

Crystal_Child-300x344
ZLATNE AURE, LJUDSKI ANDJELI I MULTIDIMENZIONALNA SVESNOST
Indgo i Kristalna Deca su sada poznata pod nazivom „zvezdana deca“. Ovo je njihov naziv zato što se smatra da se ranije nisu inkarnirali (*rekla bih radije. rodjeni bez karme). Dolaze u ovom vremenu zbog „specijalnog zadataka“ kao tim da pomognu Zemlji i njenim stanovnicima u njihovoj tranziciji i radjanju u višu dimenzionalnost nazvanu „Nova Zemlja“.I ako se pojavljuju kao normalna ljudska bića, oni imaju pristup širem opsegu ljudskih potencijala. Oni su više otvoreni onome što zaista jesu, i bliži priznavanju njihovog boženskog porekla i suštine. Indigo deca su rodjena u Zraku Indigo Duša Inkarnacije i Evolucije. Ovo bi značilo da imaju pristup vidovitosti i lečenju. Oni takodje imaju pristup onome što bi mnogi nazvali Četvrtom i Petom Dimenzijom Svesti, dok većina ljudi ima pristup samo Trećoj i Četvrtoj. Indigoi su prirodno više osetljivi, inteligentniji i intuitivniji. Takodje su veoma kreativni, sa lakim pristupom i levoj i desnoj strani mozga, što ih čini nadarenim za umetnost, ali takodje talentovanim za tehnologiju i njeno istraživanje. Kristalna Deca su većinom rodjeni u Zlatnom Zraku Inkarnacije i Evolucije. Rodjeni su za Šestu Dimenziju, sa potencijalom brzog otvaranja u Devetu Dimenziju pune Hrist(Krist) Svesti(*Svetlosti), a odatle do Trinaeste Dimenzije koja predstavlja Univerzalnu Svest. Sa ovim darovima i mogućnostima Kristalna biće su veoma moćna i kreativna. Mnogi od njih nose Zlatne i Skerletne Zrake što ih čini majstorima kreacije, posebno svetla i zvuka. Ovo se manifesuje kao umetnička i muzička kreativnost na Zemaljskom planu. Oni koji nose Indigo-Srebrni Zrak su nadareni kao „Majke“ ili „Boginje“ planete i nose žensku vibraciju lečenja i odgajanja. Oni sa Crveno-Zlatnog Zraka nose mušku vibraciju i često su vodje sa stanovišta akcije
Buduće Kristalno dete će biti poznato kao „kristalana duga(rainbow)“ . Ovo je potpuno razvijeno Trinaesto Dimenzionalno Univerzalno Ljudsko Biće, omogućeno da nosi i transmituje sve Zrake Inkarnacije unutar svog vibracionog polja. Već su rodjena ovakva bića na zemlji i ona će tek razviti svoj pun potencijal. Uzbudjujuća interesantnost u vezi ovih evolucionarnih napredaka, za obične ljude, je to što Indigo i Kristalna bića donnose ove vibracije da bi ih delili sa drugima. Samim svojim prisustvom pomažu drugima da se pomere u ove nove vibracije i otvore ka svojim punim potencijalima, takodje. Dar Indigo -Kristala planeti je dar Evolucije i pristup punom potencijalu, za svako biće na planeti, ako ono bira tako. Ttrenutno, mnogi ljudi puštaju ovaj pomeraj ili tranziciju unutar svojih polja aure i pomerili su se sa svojeg početnog Tro-Dimenzionalnog stanja svesti u Indigo ili Kristalno stanje, uz pomoć dece koja održavaju vibraciju. Ovi odrasli su sad u mogućnosti da održe Zlatni Zrak Evolucije svojim osmim čakrama, dok stvaraju matriks kreacije Nove Zemlje. (*tematiku postojanja trinaest čakri potrebno je još proučiti, jer imamo znanje o sedam čakri i ovakav podatak morao bi se za sad prihvatiti samo kao petpostavka u svetlu Znanja Nove Zemlje, tj. Novog Vremena)
Ljudski Andjeo? Jedan od darova procesa tranzicije je da Ljudi postaju svesni onoga što zaista jesu: da su Duh unutar Ljudskog Tela i da su, na jedan način rečeno, Andjeli u ljudskoj formi.
Mi smo bili svesni svoje veze sa višim ravnima hiljadama godina, ali uvek osećajući da se izvan „ljudskog“ i materijalno stanje nekako zatvara od našeg andjeoskog nasledja. Govorili bi o našim „Višim sepstvima“ znajući da imamo pristup ovom aspektu sebe, ali da iz nekog razloga nije deo nas, te ga moramo dosegnuti.

192307_d2_f

Deo razloga što je ovo ovako jeste to što su naša fizička tela zaključana u Trećoj dimenziji, a naša Viša ili Andjeoska sepstva su finije i više vibracije, te su u tim stanjima Viših Dimenzija odomaćena. Tako je uvek postojao „jaz“ izmedju materijalne manifestacije ljudskog tela, njene svesti i duhovne realnosti. Sada, sa vibracionim dizanjem koje Zemlja doživljava, koje je podesno nazvano „Uzlazak“, Zemlja i njeni naseljenici imaju mogućnost da „izadju“ iz Treće dimenzije svesti „na više“ ka Višim Dimenzijama. Kako svest bude „uzlazila“ više, duhovni svet će se približavati, dok „jaz“ ne bude zamenio kontinuum nazvan „Multi-Dimenzionalana svest“ U ovom stanju, ljudsko biće je omogućeno da pristupi obema ravnima s lakoćom. Nema više potrebe za intenzivnom meditacijom(* ili sličnim postupcima), kako je pristup duhovnim ravnima trenutačno i jasno. Sa ove tačke gledišta, Više i Niže sepstvo se ujedinilo, a ljudsko biće bitiše u Andjeoskom prisustvu. Ljudski Andjeo biva konstantno svesno(svestan/a) sebe kao Andjeokog bića koje je Moćno i Kreativno. Ono(on/a) nema vremena za strah ili drame žrtve. Njegovo vreme troši u kreaciji vrste realnosti u kojoj će biti sretno i zadovoljno. Indigo i Kristalna deca su skoro ili jesu u ovoj tački svesnosti. Dok mnogi odrasli prelaze u nju. Ova nova bića, koja mogu prihvatiti i ljudska i andjeoska nasledja, biće ona koja kreiraju Novu Zemlju. Vrlo je bitno ostati „uzemljen“ u materijalnoj ravni. Poenta čitave priče je radjanje „Raja“ na „Zemlji“, a ne odplutavanje u nebesko stanje.
Za Ljudske Andjele pretstoji rad. Kako „Raj“ nije baš mesto, već stanje svesti, Ljudski Andjeli(Andjeoski Ljudi:) će morati raditi na tome da dovedu više dimenzionalno stanje svesti na Materijalni nivo. Jednom pošto bude dosegnuto, desiće se i radjanje planetarne kulture koja će poštovati sva bića kao manifestaciju Božanske Suštine. Ova kultura ogledaće to poštovanje kroz mir, harmoniju i kreativnost.

404193_2984704570628_1052407793_3016554_1799604076_n
Priroda Multi-Dimenzionalnosti
Do skoro, sva bića na zemlji radjana su kao Trodimenzionalna. Ovo znači da su bila u potpunosti u materijalnoj ravni ili realnosti(*dodala bih da su neki pojedinci lutali i malo dalje koristeći razne metode, u čija se imena vode rasprave i ratovi i dan danas), dok je njihova svesnost bila „zaključana“ u istoj. Funkcionisali su na prve tri čakre- materijalnoj(*korenska čakra), emocionalnoj(*seksualnoj ili sahralnoj čakri) i mentalnoj(*čakra solarnog pleksusa, vezana za pitanja moći/EGA/samopouzdanja). Tamo gde se pojavljivala duhovnost okarakterisano je kao nešto „van“ ili nešto što nije u skladu sa svakodnevnim funkcionisanjem. Trodimenzionalno biće je svesno sebe kao odvojene i jedinstvene individue. Ono nema osećaj jedinstva koje je činioc više dimenzionalne svesnosti. Zbog svog osećaja otudjenosti, ljudi su stvorili drušvo u kome ima veoma malo shvatanja o medjupovezanosti bića i postupaka. I zbog ovog nedostatka svesnosti, ljudi su stvorili planetu tuge i patnje, gde pojedinac ne vidi potrebu da preuzme odgovornost za svoje misli, osećanja i postupke. Strah od ne preživljavanja na nivou pojedinca, zbog manjka sredstava, dovelo je do pohlepe i neravnoteže koja mora biti oslovljena radi stabilnog planetarnog doma za sve ljude.
Indigo deca stigla su sa ključe
višedimenzionalnosti. Rodjena su u trodimenzionalnim telima, ali njihova svest je aktivna i u Četvrtoj Dimenziji sa umećem dizanja u Petu. Kada je prvi talas stigao ranih 70-tih, staza je bila otvorena za svakoga da se uzdigne na Četvrtu Dimenziju. Na Četvrtoj Dimenziji Stanja Svesti, ljudi postaju svesni Univerzalnog zakona Jednog, drugačije poznatog kao „Jedinstvena Svesnost“(Svesnost Jedinstva). Ovaj zakon izjavljuje da smo svi Jedno, da smo svi povezani i štagod da utiče na jednog od nas, utiče na sve. Indigo deca nose ovu svesnost i ona ih navodi da budu ratnici za mnoge načine koji će izlečiti Zemlju i sprečiti ljude da nastave trovanje svoje životne sredine i da nastave povredjivati jedni druge. Zakon Jedinstva takodje postavlja shvatanje da smo svi jednaki i da ne postoji „bolji“. Ova grupna svesnost i shvatanje je ljudska budućnost. Naučićemo kako da funkcionišemo zajedno i u dobrobit svih, ako želimo da stvorimo Novu Zemlju. Indigo osobe poštuju talente i sposobnosti svake individue, ali ovi talenti ne čine ikoga boljim od bilo koga drugog. Igra ega i samovažnosti ne manifestuje se u životu Indigo osobe. Kada se Indigo svesnost otvori u Petoj Dimenziji, postaje svestan sebe kao Kreatora. Ta svesnost voli da stvara. Svi religiozni sistemi verovanja, kao i ekonomski sistemi današnjice su kreacije Peto Dimenzionalnih Formi Misli(misaone forme*ovo je detaljno opisano u prethodnim prevodima) i oni postoje zato što postoji njihova kontinualna podrška našim misaonim procesima. One formiraju mrežu okolo Zemlje. Većina nisko vibracionih bića su potpuno nesvesna da su njihove misli i modeli ponašanja kontrolisani sa ovog nivoa.

extraordinary.dolphin

Kada se Indigo svesnost otvori ovom nivou, uglavnom se pojavljuje ODBACIVANJE SVIH SISTEMA VEROVANJA I SVESNOST O SLOBODI STVARANJA NOVIH I DRUGAČIJIH NAČINA RAZMIŠLJANJA I ŽIVLJENJA. Tada Indigo osoba preuzima svoju planetarnu misiju stvaranja i donošenja novih načina razmišljanja i bitisanja na Planeti Zemlji. Ali na ovom nivou svesnost je još uvek zabrinuta zbog činjenja „dobrog“ ili „lošeg“, što determiniše koji je sistem najbolji za Zemlju. Sledeći korak svesti je prevazilaženje dualnosti u stvarnost gde je sve sagledano kao deo većeg dobra i kao dobra većine. Ovo napredno stanje poznato je kao Šesto Dimenzionalna Svest i to je stvarnost Hristalnog(Kristalnog) Deteta ili Magičkog Deteta. Sva Kristalna Deca su rodjena sa ovim nivoom svesnosti. Oni imaju trenutnu pristupnost magičkim i duhovnim aspektima onog što jesu i umeju da spoje imaginaciju(maštu) sa stvaranjem na fantastične i radosne načine. Da su prepušteni sami sebi napravili bi jednu magičnu planetu, ali oni još uvek moraju da se bore sa većinski prisutnom Trodimenzionalnom svešću i modelima ponašanja koje zatiču. Kada se svest Indigo osobe preporodi u Šesto Dimenzionalnu ili Hristalnu Svest, dolaze do spoznanja o životu prepunom igre. Sa ove tačke počinju da razumevaju princip prepuštanja toku većeg evolucionarnog talasa, dok još uvek vežbaju pravo da budu stvaraoci na ličnom nivou.
Kada Kristalna svest sazri otvara se ka Sedmo Dimenzonalnoj, koja je upućuje o prirodi duhovne misije bića. Kristalni ili Hristalni odrasli na ovom nivou su spremni da preuzmu svoje planetarne misije kao karijere više dimenzionalne svesnosti ka drugima. Karijera može biti povezana sa učenjem ili lečenjem, ili jednostavno može biti prenošenje energije unutar polja aure, kako bi drugi mogli povećati svoje vibracije na putu njihovog uzdizanja.
Kristalini imaju mogućnost ka otvaranju u Deveti nivo ili Potpunu Hristalnu Svest. Ovo uključuje Osmi nivo ili Arhetipski nivo, u kome biće preuzima potpunu kontrolu nad „pričom“ njegovog života. Na Devetom nivou biće preuzima potpunu odgovornost upravljanja Planetom. Nakon toga mogućnosti su sledeće…Deseti nivo – pristup odgovornostima prema Solarnom Sistemu; Jedanaesti – Galaktički nivo svesti; Dvanaesti – Zlatni Zrak Univerzalne svesti koji uvodi biće u puno Univerzalno Biće.; Trinaesti predstavlja Majstora koji ulazi u Božansku misteriju, kao potpuno svesna iskra Božanske Kreativne Suštine.

RATNICI SRCA : NAČINI KRISTALNOG MIROTVORCA
DEO PRVI
• Kako prepoznati Kristalno dete
• Kristalno Dete i njegova fizička inkarnacija
• Njihove posebne sposobnosti
• Neki problemi na koje nailaze Roditelji Kristalne Dece
DEO DRUGI
• Misija Kristalnog deteta
• Roditeljstvo Kristalnom detetu: Svesni Roditeljski Proces
• Njihov dar nama: sada i u budućnosti
Kao što je već rečeno, Kristalini prestavljaju sledeći evolutivni pomak ljudske rase. Njima su prethodili Indigo deca(*sad već odrasli, verovatno baš Ti koji ovo čitaš.). Indigo su “ isključivači sistema“(*koji više ne obavljaju svoju funkciju), oni su došli da preispitaju i uklone stare načine razmišljanja. A kristalan deca su ovde da započnu proces obnove i izgradnje. Primarna misija Kristalina je da nas nauče življenju u Multidimenzionalnosti – u Harmoniji, Miru i Ljubavi. Oni su došli da nas nauče kako da živimo Moćnim životima. Oni će nas ponovo povezati sa Božanskim ženskim energijama. Oni su katalizatori naše evolucije i samim svojim fizičkim prisustvom dižu vibracije energije i time potpomažu proces “ Uzlaženja“.

indigo_dijete
KAKO PREPOZNATI KRISTALNO DETE?

Oni se prevashodno prepoznaju po boji aure(ovo je savet za one koji je vide) i one su uglavnom kristalno čiste ili mogu imati odsjaj zlatne, indigo plave i skerletne boje, u zavisnosti kom Zraku pripadaju. Oni su rodjeni sa veštinom pristupa Multidimenzionalnosti, ali su sami usidreni u Šestoj dimenziji, sa mogućnošću pristupa Devetoj, koja je drugačije nazvana puna Hristova Svest (Hristalna Svesnost), čija će se vibracija ustaliti 2012-te godine(*sigurno medju Kristalinima, a medju ostalima kada planeta i oni sami budu spremni).
Veoma je važno da se shvati da Kristalna Deca – Deca Hristove Energije ili Hristalne energije, čiji je cilj da inkarniraju i održe Hrist energiju, tako da ljudi mogu da se do nje uzdignu kao grupa.
Pioniri Kristalne dece su počeli dolaziti 1998-te, a u većem broju 2000-te godine.
Kristalna deca skoro uvek su rodjena u domu u kojem su duboko željeni od strane njihovih roditelja i tamo gde su znali da će biti poštovani i voljeni. Najčešće su to deca Indigo roditelja. Indigo brat ili sestra su tu da bi održali energiju ili „edukovali“ roditelje o načinima roditeljstva Nove Dece.
Kristalna Deca i njihove fizičke inkarnacije
Postoje neke veoma sigurne karakteristike koje ova deca preuzimaju. Generalno su velike bebe i uglavnom su njihove glave prevelike za njihova tela.
Imaju veoma velike oči, prodorne, koje „bulje“ u osobe duge periode vremena. Ovo može biti veoma uznemiravajuće za one koji nisu naučili da budu „čitani“ od strane deteta. Dok dete ovo radi ono pristupa akaša memoriji ili memoriji duše. Ovo je normalno ponašanje za njih i bivaju veoma srećni ako to radite zauzvrat. Ovo je Kristalni način komunikacije, pogled u dušu kojim se sagledava i shvata ko je ko. Ovo je nešto što ćemo svi naučiti u budućnosti. Emocionalno, oni su generalno mirne i dobre bebe i biće veoma vezani za njihove majke. Ova jaka veza može trajati do četvrte ili pete godine i ličiće na ponašanje „krije se iza majkinih skuta“. Ovo je uglavnom njihova prva inkarnacija na planeti, te obično traže stabilnost i sigurnost koju majkino fizičko prisustvo može obezbediti. Oni su veoma ljubavna deca i traže da pomognu čoveku ili životinji koji su u nevolji. Oni su takodje ekstremno osetljivi. Kristalno dete nije u stanju samo da pročita memoriju duše već i da „pokupi“ i oseti nerešene napetosti i gnev koji osoba može nositi na nesvesnom nivou. Ovo je razlog što su osetljivi na okruženje (*Primetićete da su Kristalini hiprsenzitivni na bilo kakve vibracione nadražaje. Vibracije u formi zvuka, boje, elektromagnetnog polja prostora ili bilo kakvi zagadjivači imaju uznemiravajuće dejstvo na Kristalnu decu.) Veoma su osetljivi na hranu i mogu razviti alergije. Roditeljstvo kristalnog deteta je veoma izazovno. Nerešena pitanja koje imaju roditelji deca osete i bilo kakve negativne emocije mogu imati otrovno dejstvo. Njihovi roditelji moraće da imaju volju da rade na nerešenim problemima u svom životu zarad pružanja stabilnog doma detetu.
Ono što se ponajviše ističe kod Kristalina je njihova celokupna moć. Oni je izlivaju. Oni su učitelji ojačavanja. Veoma je važno da roditelji nauče da se dogovaraju sa njima i da ih poštuju. U suprotnom njihov odnos će se pretvoriti u borbe oko moći, a roditelj će izgubiti. Kristalna deca nemaju pravo shvatanje straha. Oni osećaju kao da su uvek sigurni, što često može biti zastrašujuće za roditelje dok se njihova deca ponašaju budalasto ili riskantno. Treba im s pažnjom i ljubavlju objasniti zašto je nešto rizično.

543473_295916207155620_100002117282151_672971_123126025_n

NJIHOVE POSEBNE SPOSOBNOSTI

Kristalini imaju razne „posebne sposobnosti“, koje su derivati njihovih veština multidimenzionalnosti. Osim što isčitavaju energetska polja drugih oni telepatski komuniciraju sa drugima(roditeljima npr.) i medju svojom grupom (svesti). Oni se podržavaju i uče zajednički na jednom mnogo suptilnijem nivou. Pošto imaju potpuno otvorenu svesnost srčane čakre, oni mogu prenositi informaciju pripadnicima svoje svesne grupe. Ovo je takodje pojava i kod Indigo osoba, ali je kod Kristalina potpuno razvijena. Ovo je razlog što ponekad ne propričaju do pete godine i kada to učine glavni razlog je što ne mogu sa svima komunicirati telepatski.
Primećene su razne psihičke moći ove dece. Jedna od njih je samoizlečenje misaonim procesom. Ove sposobnosti su urodjene kod svih ljudskih bića, samo što Kristalini znaju kako da ih koriste. Došli su da bi nas podučili i tome. Oni će nas naučiti kako da delamo sa nivoa svesnosti Srčane čakre kroz znanje jedinstvene svesnosti i ljubavi.

294928_2661681921567_1841530133_1606649_199186649_n

NEKI PROBLEMI NA KOJE NAILAZE RODITELJI KRISTALNE DECE

Povećanje Autizma medju decom na planeti povezano je sa pitanjem pojave Kristalne Dece. Autistična deca su, metafizički govoreći, deca koja nisu potpuno inkarnisana u svojim Telima, već biraju da drže većinu svoje energije na višim dimenzijama(vibracijama). Zato im je veći deo pažnje podešen na višim vibracijama i nisu dobro povezani sa fizičkim planom. Uobičajeni razlozi za to su anksioznost i strah, kada dete odlučuje da napravi takav izbor. I ako se veliki broj nežnih Kristalina radja na Zemlji, mnogi od njih su toliko traumatizirani energijama koje vladaju trenutno na njoj da odlučuju da ostanu većinom u Višim Dimenzijama.
Autistična deca su takodje učitelji ljubavi. Bez obzira na prirodu njihovog ponašanja oni su veoma ljubavni i sjajne duše.
Kasniji razvoj govora je već objašnjen.
Za mnoge Kristaline je rečeno da su Hiperaktivni ili imaju Poremećaj Pažnje kao stariji, zato što postoji veoma visok nivo kreativne energije koja hulja iz svih njihovih sistema. Naša društva obično ne obezbedjuju kanalisanje ili stimulaciju za ovu vrstu kreativnosti, dok se roditelji bore da fokusiraju ovu energiju u kreaciju a ne destrukciju.
Kristalna deca mogu imati moćne nastupe besa i biti veoma manipulativni. Ovo je zato što su prilično novi u fizičkom svetu i osete se u opasnosti kada im odrasli uskraćuje njihovu kreativnost. Oni su moćni stvaraoci i težiće da stvore realnost koja je sigurna i ugodna za nju/njega. Ako njihova realnost nije takva, dete će tražiti način da je promeni pa makar napadom besa, manipulacijom ili drugim smicalicama moći.

beba1

DRUGI DEO – MISIJA KRISTALNOG DETETA

Priimarna misija Kristalne Dece je da potpomognu evoluciju čovečanstva. Ovde su da nam pokažu kako da živimo na potpuno novi način. Tu su da održe potrebnu energiju i pokažu nam kako funkcionišu Multidimenzionalne veštine i Opunomoćenje.
Kristalnom detetu je prirodno kretanje kroz dimenzije ili kroz faze realnosti. Osim telesno oni nisu ograničeni trodimenzionalnom stvarnošću. Primarno su podešeni na šestu dimenziju svesnosti. To je SPORIJA energija nego ona koja je uobičajena u onoj koju zovemo realnost. Kristalna Deca postaju hiperaktivna samo onda kada ne mogu da se nose sa tokom viših energija. Generalno, što je viša energija neke osobe, to je ta osoba sporija i mirnija. Ovo je ključ upravljanja višim energijama. Razumevanje toga jeste ne jurcanje okolo u pokušaju kontrole realnosti kroz spoljašnje činjenje u mateijalnom. Multidimenzionalno biće zna da kontrola stvarnosti biva sa viših nivoa kroz procese NAMERE(*VOLJE) i ISPOLJAVANJA(*VOLJE), ali uvek u sprezi sa Višom Voljom.
Tako da će nas Kristalini praktično naterati da usporimo i prepustimo se toku energije kao što to oni čine. Da bi se ovo razumelo treba prvo znati da ima dovoljno vremena za istraživanje, stvaranje i iskustvo, te da nije potrebno sve uraditi baš sad, već se treba prepustiti toku više energije da nas vodi kroz različita područja iskustva. I postavljanje namere biće dovoljna da usmeri tok energije unapred prema njenom kanalisanju koje će biti nagradjeno i radosno.
OPUNOMOĆENJE je neophodan deo multidimenzionalnog življenja. Kristalna Deca ZNAJU da ne moraju biti žrtve ili ući u uloge drame žrtve. Oni umeju da opunomoće sebe kroz procese KOKREACIJE i MANIFESTACIJE: Ali očekuju isto od roditelja, što u njihovom ne znanju ovoga može dovesti do problema. Indigo roditelji intuitivno ovo već poštuju.
Postojeći princip iza ovog načina je JEDINSTVENA SVEST. Kristali je žive. I oni su bolno svesni svega. Na nama je da stvorimo svet u kojima ćemo svi živeti lakše.
Roditeljstvo Kristalnom detetu: Svesni Roditeljski Proces
Kristalnom detetu je potrebno odgajanje koje nije standarnih metoda.
Prvo, oni traže da budu uključeni u čitav Inkarnacioni/trudnički proces, odmah po začeću, ako ne i pre. Dete će često komunicirati sa svojim budućim roditeljima, tražeći odredjene ustupke. Iz mog iskustva ovi zahtevi su uglavnom vezani za način života, kao na primer da se ostavi pušenje ili počnu zdraviji načini i ovo je s razlogom što dete ne može da se inkarnira u telu koje je zatrovano na fizičkom nivou. Postoje i zahtevi da se radi sa svojim unutrašnjim detetom, da bi se eliminisali otrovi na emocionalnom i mentalnom nivou.
Kristalno Dete će doći samo ako je pozvano ili željeno.
Kristalno Dete takodje zahteva da OBA roditelja budu uključena u proces roditeljstva. Oba roditelja treba da budu deo odgajanja i obezbedjivanja potrebnog. Ono razbija modele gde je jedan roditelj obezbedjivač, a emocionalno odsutan, a drugi odgajivač, pritom materijalno nemoćan i zavisan. Ova deca žele uravnotežene modele i uravnoteženo odgajanje.
Ova deca takodje žele da učestvuju u ceremonijama i ritualima u kojima se slave njihovi periodi života. Na primer, oni žele da budu uključeni u ceremoniju nadevanja imena umesto drugih. Često oni sami izaberu svoje ime i na neki način ga prenesu svom budućem roditelju! Kako budu odrastali oni će nas voditi kroz ove činove.
Njihov dar nama: sada i u budućnosti
Dok budemo odgajali svoje Kristalno dete treba da budemo svesni dara koji oni nama daruju.
Oni su budućnost. oni nam pokazuju šta postajemo. A njihov dar je to što nam govore da to postajemo SAD, ako dopustimo da nas njihove energije pomere na našoj evolucionoj lestvici.
Dolazeći u velikom broju, oni učestvuju u našem procesu tranzicije(procesu prelaska) iz Indiga u Kristal, ili drugačije rečeno – u našem duhovnom budjenju. I ne postoji starosno ograničenje. Možete biti 10 ili 100, a i dalje možete učestvovati u Kristalnom Talasu. Mnogi odrasli se bude u stanje Kristalnog deteta i postaju Kristalni odrasli.
Ovo može biti težak proces, ali nas Kristalna deca drže i podržavaju na energetskom nivou, kao što mi njih treba da podržimo na fizičkom.
Ovo je razmenjivanje mudrosti. Oni nam donose mudrost budućnosti pokazujući nam šta postajemo. Zauzvrat traže od nas da im pružimo šta im je potrebno da bi se održali u sadašnjem momentu Zemljinog vremena.
Ovo je saradnja. Saradnja u kojoj se Budućnost i Prošlost ujedinjuju u u Momentu Sad. I u ovoj tački se dešava povezivanje čuda Uzlaska i Evolucije. Mi kreiramo Novu Zemlju i novu rasu Ljudskih andjela u braku Prošlosti i Buućnosti.
Zato, slavite Vaše Kristalno ili Hristalno Dete kao nosioca predivnog dara – za Vas!

indigo_dijete

7 comments on “ŠTA SU TO INDIGO I KRISTALNA DECA ILI ODRASLI?

 1. Povratni ping: ŠTA SU TO INDIGO I KRISTALNA DECA ILI ODRASLI? | solonovpolis

 2. Vesni Mihajlovic
  i svim autorima i „prenosiocima“ tekstova
  o „Indigo i kristalnoj deci“

  Obracam Vam se uzasnuta velikim brojem tekstova i sajtova na kojima se promovise
  uspostavljanje mentalnog monitoringa nad decom i njihovo pretvaranje u robot masine , prakticno od njihovog rodjenja, a sto Vi zovete „idigo i kristalnom decom“.
  Da li znate da u „Strategiji ratovanja do 2040.god.“ ciji je sadrzaj raskrinkan i na srecu objavljen u hrabrim medijima, kao poseban oblik neokortikalnog rata istice se uspostavljanje mentalnog ropstva nad decom, kako bi ih centri moci „na vreme“ programirali da im sluze kao robot-masine za njihove mracne ciljeve.
  Naziv „indigo“ nisu slucajno odabrali. To je boja duhovne civilizacije koja je dosla na moj poziv da pomogne moju Svetu misiju na Zemlji, ali ne da unapredi Zemljane, vec da sprovodi moj sud, tj. da kaznjava zle , bezbozne, demonski nastrojene ljude, koji nisu prestali da cine zlo cak ni na moje zapovesti, niti na prolivanje nebeskog gneva moje Nebeske pratnje. Ta duhovna bica su zaista tamno-plave boje,tacnije:plavo-crne boje, a snimile su ih PSI-sluzbe mentalnih ubica koje koriste vanzemaljska oruzja preko mog vizuelnog kotreksa , tokom jedne kisovite noci, kada su pokazala svoje prisustvo na ulici, ispred moje kuce. Zato apelujem na Vas razum da vise ne promovisete nikakve oblike ljudske destruktivnosti i monstruoznosti koje ja zabranjujem, vec trazite od drzava da ukinu te zle, bezumne ljude koji su zarobili umove cak i deci – da svu decu ostave na miru i da smesta oslobode i njihovu volju i nnjihovu svest i uniste sva vanzemaljska (posebno hologramska) oruzja kojima napadaju duh u telu i daljinski manipulisu bioloskim organizmom. Mentalna manipulacija , mojom voljom , vise nije strogo cuvana tajna, tih demonski destruktivnih „mengeleista“, tj. genocidalista.
  Tesko su bolesne i vojske i tajne sluzbe i tajna drustva i nauka i vlade koje mentalne zlocine vrese nad decom !
  Bog Vas
  Ruzica Mitkovic
  http://www.hristruzica.in.rs

  • Poštovana gospođo, pokušajte, ako to možete, shvatiti tekst gospođe Vesne Mihajlović kao nešto uistinu pozitivno i čisto, bez apsolutno ikakvih iluzija, već shvatiti baš kao što i piše, ako to uspijete na dobrom ste putu,
   Aida Alagić

 3. Hvala svima na lepim rečima i veliki pozdrav. Ne zaboravite da, svaki čovek u drugima vidi samo ono, što ne voli i ne prihvata u sebi… Jedan moj uvid, koji sam dobila pre nekoliko godina, kaže: Ako želite da znate ko je i kakva je osoba sa kojom pričate, dobro je slušajte šta priča o drugima!… 😉

  Neki tekstovi su prikupljeni sa raznih strana, ali i sa interneta. Donekle korigovani sa moje strane. I, nešto bih dodala u odnosu na moja tadašnja razmišljanja i verovanja. „Deca“ dolaze na planetu Zemlju iz dva razloga, jedan je da oduže ono što su se nekada zadužili u ptrethodnm egzistencijama, ili da zaista pomognu ostalima, kako najlakše da prevaziđu barijere vraćanja dugova duše. Svi smo ovde, kako bi probudili svoju svest i da „platimo“ ili „naplatimo“ stare „račune“…ono, što smo u dobrim ili nekorektnim ponašanjima prema drugima zasluzili, dobro ili loše. U oba slučaja postoji mogućnost da su pristigli sa malo većom količinom svesti, i, da su u „padu“ a, nama se čini da su natprosečno drugačiji i napredniji, svesniji od običnih smrtnika, ili, da su zaista došli kao zaslužnici, po potrebi, pomoći ljudima. Tome je jedino Svest relevantna i može da to razluči i prepozna kao istinu ili laž, sve drugo su nagađanja nas, običnih nesvesnih smrtnika, koji uglavnom na osnovu toga pothranjujemo naš ogroman EGO, sujetu, samovažnost, ponos… 😀

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s