BOZANSKE ZRAKE SVETLA ZA SVE DANE U SEDMICI

Svaki dan u nedelji predstavlja izliv jedne Zrake, izgradjujuce snage Sunca i posvecen je jednoj od sedam Zraka Svetla koje izgradjuju ljudsko telo na putu “Mosta ka Slobodi”.

– Nedelja je prva Zraka i predstavlja Kraljevsko Plavi Plamen sa kristalno belim zracenjem. Ova Zraka unosi u ljudsko bice svetlost, saznanja, osecanje i energiju Bozanskih kvaliteta Vere, Snage, Moci, Zastite i Slatke Volje Bozije.

– Ponedeljak je druga Zraka i predstavlja Zlatnozuti Plamen; unosi u ljudsko bice energiju Bozanskih kvaliteta Mudrosti, Prosvetljenja, Ljubavi i Mira.

– Utorak je treca Zraka i predstavlja Roza plamen; unosi u nas mikrokosmos energiju Ciste Bozanske Ljubavi, Blagosti, Obozavanja, Lepote i Tolerancije.

– Sreda je Cetvrta Zraka i predstavlja  Kristalnobeli Plamen; unosi u sva nasa tela i aure svetlost saznanja, osecanje i energiju  Bozanskih kvaliteta Cistoce, Umetnosti, Uskrsnuca i Uzasasca.

– Cetvrtak je Peta Zraka i predstavlja Plamen Zelen kao mahovina sa zracenjem zlatne boje; unosi u nase bice Bozanski kvalitet Istine, Posvete, Koncentracije i Ozdravljenja.

– Petak je sesti Zrak i predstavlja Zlatan Plamen i boju rubina koji donosi Predanost, Sluzenje, Milost i dan Ozdravljivanja.

– Subota je sedma zraka i predstavlja Ljubicasti Plamen. Ljubicasta Zraka unosi u nas mikrokosmos svetlosnu energiju Bozanskih kvaliteta Ljubavi, Milosrdja, Saucesca, Preobrazaja i Slobode.

– Svesna zelja za Bozanskom i Kosmickom energijom je najbolji moguci nacin sjedinjavanja i vracanja mikrokosmosa iz njegove otudjenosti.Vece uskladjenost sopstvene vibracije sa Solarnom vodi ka jedinstvu sa svim postojecim. Nestaju bolesti, patnje, losa osecanja i misli, jer priroda Makrokosmosa, svih Zvezda, kao i naseg Sunca, sama je po sebi Ljubav. Iz duboke tisine unutrasnje smirenosti svoga relaksiranogica izgovaracemo lagano reci molitve, strpljivo sacekati i dobro razumeti unutrasnji odgovor. Sunceva Zraka je zraka Bozanske Ljubavi i Znanja koja se, ako smo otvoreni, svakodnevnokroz “ srce nuzvira”uliva u nase telo, stvarajuci harmoniju jedinstva mikro i Makrokosmosa. Bozanske Zrake Svetla ucinice vidljivim “Most ka Slobodi”.

SpiritWave

BOZANSKE ZRAKE SVETLA – NEDELJA – PRVA ZRAKA
– Kraljevsko Plavi Plamen sa Kristalnobelim Zracenjem – Vera, Snaga, Moc, Zastita, Slatka Volja Bozija.
Ljubljena Prisutnosti Bozija, Ja Jesam u svom srcu, ja Te ljubim i obozavam Te. Dozivam TVOJ PLAVI PLAMEN da kroz mene rasplamtis i pobrines se da se samo Slatka Volja Bozija ocituje u svemu sto cinim. Svestan/na sam da u meni lezi Bozanski Plan za mene, zajedno sa mogucnostima i putevima za njegovo spoljno ocitovanje. Ulazim u cutnju i slusam…
– I sada znam kako se to savrseno izvrsava, tako da moju paznju usmeravam na Bozanski Plan i time ga ostvarujem.
– Ja jesam Vera u Svemogucnost Boziju u sebi koja sa mnom upravlja, stiti me, prosvetljuje, leci, snabdeva, podrzava i cini sve sto ikada treba za mene da bude ucinjeno.
– Sve sto uzdize i povezuje, sto oslobadja i vodi svet do Boga je dobro, to je Slatka Volja Bozija. Meni nisu potrebni okultni postupci, spoljasnji savetnici, zivot koji pokreca moje srce, zna sta je dobro.Sve sto daje olaksanje i oslobadjanje od okova, Bozansko je.
Arh. Mihael

BOZANSKE ZRAKE SVETLA – PONEDELJAK – DRUGA ZRAKA – ZLATNOZUTI PLAMEN
– Mudrost, Prosvetljenje, Ljubav i Mir-
Moje ljubljeno Bozije Sebe, Ja Jesam u sebi, ja Te Ljubim i obozavam. Dozivam zuti plamen kosmicke Hristove Ljubavi i Prosvetljenja da obuhvati mene i svaki deo zivota sa kojim ikada dolazim u dodir.
– Bozije Prosvetljenje i Mudrost upravljaju sa mnom u svemu sto cinim. Prisluskujem, shvatam i blagosiljam sve sto dodirujem. Svestan/svesna sam da se u mom fizickom telu nalazi Plamen Ozdravljenja koji me leci od svakog nesavrsenstva. U mom fizickom telu zivi beskrajna obezbedjujuca moc za sve potrebe, prosvetljenje moje spoljnje svesti i inteligencija putem koje svaki oblik postize savrsenstvo koje se nalazi u svojoj primarnoj esenciji.
– Svestan/svesna sam da postoji samo JEDNA Snaga i Moc, Bog u mome srcu i da ova snaga deluje za mene u onoj meri u kojoj u nju verujem. Izadji Ljubljeno Bozansko Sebe JA JESAM u meni, ispuni svoj BOZANSKI PLAN za mene SADA.
– Ne trudimo se da negde idemo da nadjemo Boziju Prisutnost, budimo samo mirni. Otvorimo svoje oci u miru svog osecajnog sveta i primeticemo Majesteticnu Moc Boziju, ona je nas udarac srca.
Pustimo da nas Priroda Bozanstva prozme na svakom mestu na kome se moramo nalaziti i posvedocimonase osecanje Svemogucnosti Ljubavi i Prisutnosti Bozije.
– Mislimo svakog jutra na Prirodu nase Prisutnosti i na majstorstvo nase Prisutnosti. Posmatrajmo je caskom cutke, onda izadjimo i pokusajmo da budemo barem pola sata ova Prisutnost.
– Ali pricuvajmop se crva duhovnog ponosa koji tako cesto usred divnog cveta duhovnosti iznova unisti Savrsenstvo.
Arh.Dzafiel

BOZANSKE ZRAKE SVETLA – UTORAK – TRECA ZRAKA – ROZA PLAMEN
– Cista Bozanska Ljubav, Blagost, Obozavanje, Lepota i Tolerancija
Ljubljena Prisutnosti Bozija, JA JESAM u sebi, ja Te ljubim i obozavam. O, Ti mocni Plamenu u mom srcu, Tebi saljem moju neprestanu ljubav i obozavanje, Tebi i Velikom Bogu Svemira i Njegovim Glasnicima. Saljem moju ljubav citavom zivotu i postojanju posvuda.
– Blagosiljam sav Zivot koji ikada dodirujem u mislima, osecanju, govoru i delu. Ne kritikujem, vise ne osudjujem i ne prosudjujem. Ja sam strpljenje i razumevanje u misljenju, osecanju i govoru i pustam da moj Zivot struji jos samo kao Boziji Blagoslov.
– Zapecacen sam u Boziji Roza Plamen Ljubavi. JA JESAM Prisutnost koja nosi utehu svuda citavom Zivotu.
– Izlazim sada iz briga svog spoljasnjeg sebe i ulazim u komoricu svoga srca u tajno mesto Najviseg. Stojim i posmatram svoj Sveti TROSTRUKI Plamen, odecu moh divnog Bozanskog Sebe, opustam se i oporavljam u Ljubavi Bozije Prisutnosti.
– Pustam da moje obozavanje struji u moju Prisutnost. Tada sam svestan da je moje telo Hram u kojem gori Besmrtni Plamen Vecnog Zivota u kojem je stvoreno Sveto Bozansko Sebe na sliku i priliku Nebeskog Oca i ocekuje moje obozavanje, ljubav i predanost.
– Kada se ovakve molitve ne zbivaju samo u grupama vec su se pretvorile u stalnu delatnost pojedinaca, tada ce nase Bozansko Sebe rasti i prosiriti se.
Arh. Samuel

BOZANSKE ZRAKE SVETLA – SREDA – CETVRTA ZRAKA KRISTALNOBELI PLAMEN
– Cistoca, Umetnost, Uskrsnuce, Uzasasce –
Nezno ljubljena Prisutnosti Bozija, JA JESAM u sebi i Ljubljeno Hristovo Sebe u mom srcu, ja Vas ljubim i obozavam vas. Vi poznajete svrhu mog bitisanja. Pobrinite se zato da ispunim svrhu svog bitisanja pomocu energije mog vlastitog sveta.
– Pre svega, pomognite mi da izbegnem svaki greh propusta prema svim stvarima. Cistoca neka se sada prosiri i neka nestane iz mog sveta sve sto je bilo ogranicenje ili sena.
– Tamo gde je nasa paznja, tamo smo i mi; na sta usmerimo paznju, to postanemo. Poluga za svakog, ko se u svesnoj akciji zeli kretati napred i u vis, lezi u vladanju paznjom. Izliv Bozanskog Prastanja deluje jednako na pravednike i nepravednike. Zracenje Ljubavi i Bozije Milosti struji kroz citav svemir ali mi to ne zapazamo.
Arh. Gabriel

BOZANSKE ZRAKE SVETLA – CETVRTAK – PETA ZRAKA – PLAMEN ZELEN KAO MAHOVINA SA ZRACENJEM ZLATNE BOJE – Istina, Posveta, Ozdravljivanje –
Nezno ljubljena Prisutnosti Bozija, JA JESAM u sebi, posvecujem svoj zivot sada i zauvek sluzenju Bogu, sluzenju Dobru da od sada moj mozak misli samo ono sto je savrseno, moje osecanje ostane mirno, puno ljubavi, dobrostivo, pripravno i srecno da pomogne svima, da moje ruke samo blagosiljaju i ozdravljuju; moje noge da budu samo glasnici dobra, moje telo jako i voljno da bude instrument za pomoc, koje nosi svuda Bozije Savrsenstvo.
– Kad trazimo bozanstvenost, zdravlje, srecu i obilje i kad bi pre toga razumeli sta znaci moc konstantno podrzavane paznje i onda u svesnom nastojanju povukli paznju sa svih pojava sveta i usidrili istu u Prisutnosti Bozijoj, uzvratno delovanje bi nas preplavilo sa puninom svega sta mozemo pozeleti.
Arh. Rafael

BOZANSKE ZRAKE SVETLA – PETAK – SESTA ZRAKA – ZLATAN PLAMEN I BOJA RUBINA – Mir, Predanost, Sluzenje, Milost, Ozdravljivanje –
Nezno ljubljena Prisutnosti Bozija, JA JESAM u sebi, Ja Te ljubim i obozavam Te. Izadji i izlij svoj Zlatni Plamen u i kroz mene, tako da isti blagoslovi svaku celiju moga tela i sve snage prirode koje mi tako divno sluze.
– Daj da budem Blagosiljajuca Prisutnost, da svi koji samo dotaknu rub moje odece (aure), osete Tvcoju Ljubav, Tvoj Mir i Tvoje Savrsenstvo. JA JESAM Prisutnost Blagoslova, ja blagosiljam stalno svakoga i sve.
– Nase potrebe u energiji, paznji i sluzenju tako dugo predstavljaju prepreku za duhovno napredovanje dok ne naucimo da svesno umirujemo energije svoga sveta, tako da nam se mogu dati nova snaga i niova vera nase JA JESAM Prisutnosti i od drugih Bozanskih Bica.
– Ako necemo neprestano podrzavati unutrasnji i spoljnji mir, kako god savrseno radili, na kraju cemo imati samo pepeo tako dugo dok u nasoj svesti postoji takozvanih „sedam smrtnih grehova“: pozuda ili strast, negodovanje ili srdzba, lakomost ili zavist, lenjost ili ravnodusnost, ponos ili drskost ili jedna od mnogih nijansti istih. Mir nije pasivno svojstvo, mir jeste najpozitivnija i najkoncentrisanija aktivnost snage.
– Koliko nam je snage i vladanja sobom potrebno da sacuvamo svoj sopstveni mir, da budemo apsolutno uravnotezeni i majstor nad svakom situacijom, bez obzira na zapreke u porodicnom zivotu, znanju i sluzenju. Ispuni me sa Tvojom snagom koncentracije, Sa Tvojom snagom da budem Majstor ovde i sada, Ja ti zahvaljujem.
Arh. Uriel

BOZANSKE ZRAKE SVETLA – SEDMA ZRAKA – LJUBICASTI PLAMEN –
Ljubav, Milosrdje, Saucesce, Preobrazba i Sloboda –
Nezno ljubljena Prisutnosti Bozija, JA JESAM u sebi. JA JESAM u majesteticnom Primarnom zivotu koji sam dobio/dobila od mog nebeskog Oca.
– Za dosadasnju zloupotrebu Zivota dozivam Zakon Prastanja. Prihvatam svemoguce delovanje pretvarajuce Ljubicaste Vatre za sada i zauvek. Plamene, plamti visoko sada, plamti kroz moju magicnu Tubu Svetla, kroz moj „obruc od neprekoracive vatre“. U njemu imam darove Bozanskog Zivota neiskvarene i ciste.
– Sada sam ono sto je bog hteo i hoce: moje licno Sveto Bozansko Sebe u akciji, delovanju. Ja JESAM BOZANSKA SVEST koja se sada objavljuje i vecno podrzava. Ljubljena JA JESAM Prisutnosti Bozija, zapecati me u stub Ljubicaste vatre, koja sva ljudska stvaranja u meni i oko mene preobrazava u Savrsenstvo, kao i sve sto dolazi meni po oslobadjanje. Ja jesam sasvim uzasao i slobodan.
– I u jednoj nepovoljnoj reci nalazi se zivot i on ce se vratiti k nama da bude ljubavlju izbavljen i oslobodjen. Ako dodje nesto negativno u opseg naseg svakodnevnog zivota i iskustva, ne dopustimo da u nama nastane otpor. Nemojmo osecati da nam se cini nepravda ako neka neskladom obelezena energija udje u opseg nase aure.
– Gde god se nalazi Zariste Svete Vatre ili jedna zivotna struja koja zna nesto o Ljubicastoj Vatri, energija ima priliku da bude izbavljena i vracena u Prvobitni Univerzalni Uzrok. O kakve li radosti, kretati se u svemiru i oslobadjati, ljubiti i doprinositi u vedrom majstorstvu vlastite Bozanstvenosti.
Arh. Zadiel

LJUBICASTI PLAMEN – http://video.yandex.ru/#search?text=%D0%A4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B5%20%D0%9F%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D1%8F799&filmId=7167296-09-12

Advertisements
od vesnamih Objavljeno u Razno

3 comments on “BOZANSKE ZRAKE SVETLA ZA SVE DANE U SEDMICI

  1. Povratni ping: STA JE LJUBICASTI PLAMEN ? DEVET KORAKA ZA DOVOĐENJE LJUBIČASTOG PLAMENA I DELOVANJE U VAŠEM ŽIVOTU | Blog Vesne Mihajlović

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s