GRAVIOLA – BILJKA KOJA LECI KARCINOM – RAK

Prirodni uništavač stanica raka – sekret ili voće stabla Graviola na prirodni način učinkovito liječi od stanica raka i 10.000 puta je jači od Kemoterapije.

Zašto mi nismo svjesni toga?
Neke velike farmaceutske korporacije iz svog profita žele to otkriće držati podalje od javnosti te implementirati svoju sintetiziranu inačicu za prodaju. Dakle, budući da znamo da sada možemo pomoći prijatelju u nevolji, dopuštajući mu uvid u saznanje ili u osobnoj pevenciji konzumiranja soka od Graviole. Okus Graviole slatkastog je okusa te nije nimalo loš, naime potpuno je prirodan i definitivno nema nuspojava. Ako imate mjesta u svome vrtu, zasadite jedno stablo biti će vam od velike koristi.Stablo Graviola je u potpunosti iskoristivo.  Sljedeći put ikada vam dođe želja za voćnim sokom, potražite sok od Graviole. Koliko je ljudi umrlo uzalud dok je ova čudotvorna biljka držana u sebičnoj tajnosti milijarde dolara teške farmaceutske industrije? Ovo stablo je niskog rasta, a zove se Graviola! u Brazilu, “Guanabana” na Španjolskom a na Engleskom jeziku daje nadahnuti naziv “soursop” (izvorni-sok). Plod je vrlo velikog oblika i slatkastog je okusa. Kada ga ogulimo vidimo da je unutrašnjost ploda bijele boje i može ga se jesti iz ruke ili ga je moguće pripraviti kao voćni napitak. Glavna važnost ove biljke je zbog svoje snažne učinkovitosti u borbi protiv raka. Iako je na glasu u prevenciji niza zdravstvenih stanja, najveću učinkovitost podaje anti-tumor efektu… Ova biljka je dokazano lijek od raka svih vrsta. Osim što liječi rak, Graviola je širokog spektra antimikrobnog agensa i za bakterijske i gljivične infekcije, učinkovit je protiv unutarnjih parazita i crva, snižava visoki krvni tlak i koristi se za depresiju, stres i živčani poremećaj. Sada nam može biti jasan razlog u postojanje svijetske institucije “Health Sciences Institute” u vašem nemogućem saznaju postojanja ove čudotvorne biljke. Istina je nevjerojatno jednostavna: Duboko u Amazonskoj šumi raste stablo koje može doslovno revitalizirati ono što, vaš liječnik, i ostatak svijeta misli o liječenju raka i vaše šanse za preživljavanje, iako se budućnost nije nikada pokazala obećavajućom, za većinu.

2474037035_5e8af3a248

Istraživanja pokazuju da će s ekstraktima iz ovog čudesnog stabla biti moguć:
* Napad na rak sigurno i učinkovito sa svim prirodnim terapijama koje ne uzrokuju ekstremne mučnine, gubitak težine i gubitak vlasišta
* Zaštitita na imunološki sustav i izbjegavanje smrtonosne infekcije
* Osjetno jače i zdravije tijelo kroz tijek liječenja
* Pojačanje životne energije i poboljšanje svog pogleda na život

02

Izvor ove informacije je jednako zapanjujuća: Ona dolazi iz jednog od najvećeg Američkog proizvođača “lijekova”, koj je ovaj plod podvrgnuo na više od 20 laboratorijskih testova koji se provode od 1970-ih! Ti testovi nisu pokazali ništa neshvatljivo! Ekstrakti iz stabla pokazaju da:
* Učinkovito ciljaju na ubijanje malignih stanica u 12 vrsta raka, uključujući i debelog crijeva, dojke, prostate, pluća i raka gušterače…
* Spojevi stabla pokazali su se i do 10.000 puta jači od usporavanja rasta stanica raka od lijeka Adriamycin, najčešće korištene droge pri kemoterapiji!
* Što više, za razliku od kemoterapije, sekret izvađen iz Graviola stabla ubija samo stanice raka te ne šteti zdravim stanicama kao što je to slučaj kod kemoterapije! Nevjerojatna učinkovita borba protiv raka leži u svojstvu stabla Graviola koje je opsežno istraženo pa zašto to otkriće nije podjeljeno sa vama? Jeste li čuli išta o tome?

01

Jedan od Američkih farmaceutskih magnata počeo je istraživanje pronalaska lijeka za rak te ga je taj put odoveo u Amazonu do Graviola stabla. Razni dijelovi Graviola stabla, uključujući koru, lišće, korijenje, voće i voćno sjeme se stoljećima koriste u medicini tamošnjih domorodaca (Indi)! U južnoj Americi koristi se za liječenje bolesti srca, astme, problema s jetrom i artritis. Vrlo je šturo dokumentirano ovo znanstveno otkriće koje farmaceutske kompanije drže u tajnosti iako je dokazano da je Graviola stablo dinamo za život i vrlo sigurno-učinkovit lijek protiv raka. No, to nije kraj gdje priča o Graviola stablu završava. Farmaceuska tvrtka koja je htjela materijalizirati ovo otkriće naišla je na problem u federalnom zakonu koj govori da se prirodni sastojak ili biljka nemože patentirati, te tvrtka nema načina da izvuče ozbiljan profit iz Graviola stabla koje je kompletno prirodno. Farmaceutska tvrtka uložila je gotovo sedam godina pokušavajući sintetizirati najmoćniji sastojak stabla Graviole protiv raka. Htjeli su proizvesti GMO – umjetno kloniranu biljku koju bi mogli patentirati i ponuditi je tržištu. No tu su naišli na prepreku, izvorni plod se jednostavno nije htio replicirati te time nije postojao način da tvrtka vrati svoje uzaludno utošene milione u to istraživanje. Kao što je san o ogromnom profitu isčeznuo, njihovo testiranje na Gravioli došao do zaustavljanja projekta.

Čak da bude stvar još gora, tvrtka je odlučila da ne objavljuje rezultate istraživanja u javnosti!Međutim, srećom, jedan znanstvenik iz tima Graviola imao je čistu savjest te nije mogao držati tajnu koja bi rezultirala zločinom protiv čovječanstva.
Riskirajući svoju karijeru kontaktirao je tvrtku koja je posvećena berbi ljekovitog bilja iz Amazonskih šuma i puhnuo u zviždaljku! Čudo se oslobodilo!
Kada su znanstvenici “Health Sciences Institute” upozoreni da je vijest izašla vani osjetili su ogroman otpor u uvid dokumentacije istržaživanja stabla Graviole, te su počeli sa mahnitalim sklanjanjem dokaza! …. Nacionalni centar za istaživanje raka provodi prva znanstvena istraživanja u 1976. Rezultati su pokazali da su Graviola “lišće i stabljike učinkovite u napadu i uništavanju malignih stanica.” Neobjašnjivo, rezultati su objavljeni u internom izvješću i nikada nisu objavljeni u javnosti ……. Od 1976, Graviola je dokazano da je neizmjerno moćan ubojica raka u 20 nezavisnih laboratorijskih testova, ali na taj dokaz se nisu osvrnuuli ni zaslijepljeni liječnici, novine, mediji u potpori ove činjenice od velikog značaja ikad pokrenutog u javnosti. …. Istraživanje objavljeno u časopisu Journal of Natural Products, nakon nedavne studije provedene na Katoličkom sveučilištu u Južnoj Koreji, jedan kemičar je izjavio da je u Gravioli utvrđeno da selektivno ubija stanice raka debelog crijeva u potenciji “10.000 puta od učinkovitosti Adriamycin-a (obično se koristi u praksi, kemoterapiji) … ”…. Najznačajniji dio izvješća Katoličkog sveučilišta u Južnoj Koreji kazuje da je Graviola pokazala da selektivno cilja na stanice raka, ostavljajući zdrave stanice netaknute. Za razliku od kemoterapije, koja neselektivno cilja na svu aktivnu reprodukciju stanica (kao što su želudac i stanice kose), zbog čega često dovodi do razorne nuspojave mučnina i gubitak kose u pacijenata oboljelih od raka.… Studija na Sveučilištu Purdue nedavno je otkrila da sastojak iz lišća stabla Graviola precizno i selektivno ubija stanice raka u fokusu čak između šest ljudskih stanica, te su posebno učinkovita protiv raka prostate, gušterače i pluća

– Sedam godina šutnje je napokon slomljeno! GRAVIOLA STIGLA U HRVATSKU !

Soursop

– VIDEO – Graviola, uma arma contra o câncer?

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u7Z6cEUshDQ#!

– MNOGO VIDEA – Graviola Tree – A Natural Cancer Cell Killer

http://www.youtube.com/results?search_query=VIDEO+–+Graviola+Tree+–+A+Natural+Cancer+Cell+Killer&oq=VIDEO+–+Graviola+Tree+–+A+Natural+Cancer+Cell+Killer&gs_l=youtube.12…1405.1405.0.2863.1.1.0.0.0.

– Jos o Gravioli – http://www.4dportal.com/hr/dnevne-vijesti/znanost/2403-graviola-g-cudesna-biljka-iz-amazone-lijeci-rak-i-obnavlja-organizam

 

Hoće li nauka otkriti tajnu biljke GRAVIOLA (Annona muricata) , poreklom iz Srednje i Južne Amerike, koja se sve češće koristi u alternativnoj  medicini za lečenje nekih vrsta karcinoma, stručna i laička javnost očekuje odgovor. Prema procenama stručnjaka, graviola selektivno ubija ćelije raka daleko efektivnije od nekih lekova za hemoterapiju.

Lekovita svojstva

Prema laboratorijskim testovima jednog američkog proizvođača lekova, ekstrakt biljke graviole ubija maligne ćelije 12 vrsta karcinoma, između ostalih i karcinom debelog creva, dojke, prostate, pluća i gušterače. Jedinjenja u sastavu stabla graviole su, prema nekim nalazima, do 10.000 puta su jača od adriamicina koji se često koristi u hemoterapiji. Za razliku od konvencionalnih lekova, graviola ne šteti zdravim ćelijama. U lečenju karcinoma graviola deluje na više nivoa: uništava ćelije raka, a pritom nema štetnih nuspojava, štiti imunološki siostem, vraća životnu energiju…
Graviola raste u Meksiku, na Karibima, Kolumbiji, Peruu i Venezueli. Ima je i podsaharskim zemljama Afrike i jugoistočne Azije. Živi u područjima visoke vlage u kojima su zime relativno tople, jer ne podnosi temperature ispod pet stepeni  Celzijusa. Graviola ima prijatan , slatkast ukus koji se upoređuje sa kombinacijom ananasa i jagoda, a zbog pastoznog sastava podseća na kokos ili bananu. Plod graviole može se jesti u izvornom obliku, ali i kao sok. U lečenju se koriste lišće, kora, plod i semenke graviole.
Osim  što deluje na rak, graviola ima i druga lekovita dejstva – ubija neke vrste bakterija, gljivica i parazita. Južnoamerički Indijanci koji žive u području gde raste graviole koriste sve delove ovoga stabla (koru, lišće, koren, seme), između ostalog i za lečenje bolesti srca, astme, artritisa i problema sa jetrom.

Skrivena od javnosti

Nakon otkrića nekih lekovitih svojstava graviole, farmaceutska industrija je pokušala da to prigrabi samo za sebe , ali, suočila se sa problemom: prema zakonu prirodni sastojak ili biljka ne mogu se patentirati! Tako je farmaceutska industrija izgubila šansu da iz ovog prirodnog leka izvuče ogroman profit, ipak, nije odustala od graviole – u svojim laboratorijama pokušava da sintetiše najmoćniji sastojak graviole koji ubija ćelije raka. Međutim, plod graviole, zasad, nije moguće veštački umnožiti. Nakon uloženih miliona dolara u istraživanje, farmaceuti su se povukli iz projekta, zadržavajući u tajnosti sve podatke o benefitima graviole. Ipak, istraživanje , iako godinama nedostupno javnosti,  objavljeno je u časopisu Journal of  Natural Products, nakon studije sprovedene u Južnoj Koreji, koje je otvrdilo da graviola selektivno ubija ćelije raka . Jedina navedena moguća nuspojava primene graviole , koja se povezuje sa visokom koncentracijom anonacina, dovodi se u vezu sa  nekim atipičnim formama Parkinsonove bolesti. Pred istraživačima je zadatak da ovu zanimljivu biljku do kraja istraže i da, ukoliko se ova pozitivna iskustva potvrde, ovaj prirodni proizvoda – lek, učine dostupnim obolelima od raka.
(Izvor:alternativa-za-vas.com)

Podeli sa prijateljima

graviola

 

 

 

 

http://zdravljezavas.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=28&Itemid=76&fb_source=message

http://zdravljezavas.eu/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=78

http://zdravljezavas.eu/

http://www.banjalukalive.com/porodica-i-zdravlje/graviola-biljka-koja-lijeci-rak.html

http://zelenenovine.wordpress.com/zelena-apoteka/rak-sve-o-raku/graviola-biljka-koja-leci-rak/

http://www.doktor.rs/forum/onkologija/graviola-t39575.html

 

http://www1.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/47/16275241/graviola.html?18

39 comments on “GRAVIOLA – BILJKA KOJA LECI KARCINOM – RAK

  • Odete na stranice http://www.graviola.hr i naručite telefonski ili preko mejla. Plaćanje je pouzećem ili preko paypala. Dobije se 120g praha, račun, upute i materijali o Gravioli. Imaju i dostavu za celu regiju (hr, slo, srb, bih). Pozdrav

 1. Dali mozete da mi kazete kade mozam da nabavam seme ili steblo od Graviola? I kako se podgotvuva lekot dokolku imate nekakva informacija. Pozdrav

 2. da li ima ova biljka u Srbiji negde das enabavi ili tja sok od nje das ekupi,nebi ga bilo lose piti ni radi preventive jer nam je sve zagadjeno,pozdrav iz Rume,Srbije,jelena.

 3. Narasla je 5-6cm,pa je moram ubrzo presadit u veci pitar.Zimi ne bi trebalo bit problema jer je u zatvorenom balkonu gdje ima svjetlosti i sunca.Posadila sam 3 vrste aloje koje su ljekovite i davaju brzo mlade izdanke pa ih presadujem,.to kod nas uspjeva jer klima odgovara(Orebic).Susjeda iz Bosne mi je rekla da je muzu izljecila rak prostate sa alojom.Da ste mi blize dala bih Vam mladih izdanaka za posadit.

  • Molim Vas da lli je moguće dobit od Vas sadnicu graviole. Inače sam iz Splita, a suprug sa Korčule. Otac mi je obolio od raka i to smo tri mjeseca hodali po doktorima i govorili su da je sve ok dok nije počeo iskašljavati krv. Nabavila sam u Sloveniji i Srbiji tablete graviole jer su ih u RH zabranili, ali vjerujem da je biljka bolja. Hitno mi je

 4. Za Coka–Ne znam kako da Vam pomognem napisala sam prije da u Zagrebu ima za kupiti.IVAN SULOG DONJA BISTRA Kupila sam 2 sadnice i reko mi je da ima od graviole kapsule koje nisam kupila.Mozete pitat njega na tel.evo Vam broj tel; 01-3312 582 .Pojedinosti mozete sve pogledati na netu,tako sam i ja nasla.Pozdrav

 5. ko hoce da koristi graviolu za rak mora biti oprezan, preporucuju da se ne kombinuje ni sa jednim drugim metodom i da ima efekta ako je tumor/rak u ranoj fazi, da se nije previse prosirio, da nije agresivan i galopirajuci, da osoba nije bila (nedavno?) na hemioterapiji ili operisana:
  http://www.cancertutor.com/Cancer/Graviola.html
  ko hoce da kupi neki preparat a da ne bude opljackan neka otvori u nekoj banci (ja imam u Intesa Banci) racun za internet kupovinu ili neka prosto koristi adekvatnu kreditnu karticu i neka mu porudzbina bude do 50 eura (za Srbiju, a za druge zemlje pozovite svoju carinu i pitajte) da ne bi placali carinu i porez, dostava za preko 40$ je besplatna sirom sveta, a inace je 4$.
  Evo ponude:
  http://www.iherb.com/Search?kw=graviola&x=0&y=0
  Obratite pazanju na upozorenja na samim proizvodima koja mozete videti kada kliknete na proizvod pa ispod svakog opisa na kraju su upozorenja. (npr. da ne koriste osobe sa poremecajima nervnog sistema nalik Parkinsovoj, ili osobe koje koriste izvesne lekove za spustanje pritiska…).
  Negde sam procitao i da se graviola ne koristi sa vitaminom c.
  Na ovom sajtu mozete naci i razne druge interesantne proizvode po niskim cenama. Kada kreirate nalog na iHerb-u mozete ukucati moj kod preporuke (gift code) za popust od 10$ ako je porudzbina preko 40$ ili za popust od 5$ ako je ispod 40$. Kod (code) je: BOJ519
  Ima tu raznih proizvoda poput jecmene trave po povoljnoj ceni, cordiceps i reishi itd. Upotrebite pretragu proizvoda. Recimo ima i originalna keltska so itd.
  Dakle oprezno sa graviolom, obavezno proucite link koji sam gore dao:
  http://www.cancertutor.com/Cancer/Graviola.html

  • Pozdarav svima posebno Bojanu i zahvaljujem mu se na informacijama koje je napisao. Iskoristio sam kod broj koji si ostavio ,ocekujem pakovanja graviole iz iHerb-a ovih dana . Evo i moj kod broj za porudzbinu ako kome bude trebao, ZSN511.

 6. Ovo bih dodao svom prethodnom komentaru jer mislim da je veoma vazan, a to su neka upozorenja koja su napisana na graviolinim pakovanjima:
  Warnings
  Drug Interactions: None have been reported; however, based on animal studies, graviola may potentiate antihypertensive and cardiac depressant drugs.
  Other Practitioner Observations:
  Graviola has demonstrated in vitro antimicrobial properties. Chronic, long-term use of this plant might lead to some die-off of friendly bacteria in the digestive tract. Supplementing the diet with probiotics and digestive enzymes may be helpful to counteract this possible effect.
  Graviola has demonstrated emetic properties in one animal study with pigs. Large single dosages may cause nausea or vomiting. Reduce the usage accordingly or take with a meal if nausea occurs.
  Drinking plenty of water (at least 8 glasses a day) is helpful to reduce Herxheimer reactions and flush dead and dying cells from the body.
  One of three documented mechanisms of action of graviola is by decreasing energy to abnormal cells (called an ATP-inhibitor). Taking supplements that increase cellular energy (like coq10) will counteract or disable this one mechanism of action of graviola (however, the other two mechanisms of action will be unaffected).

  Takodje:
  Caution: Do not take this product if you have any neurodegenerative disorders or Parkinson’s disease, or are taking any anti-hypertensive or MAO inhibiter medications.

  Google prevodilac
  http://translate.google.com/

  • Izinjavam se sto stalno dodajem nove komentare ali mislim da je po pitanju teme besmisleno voditi racuna o nekim forumaskim pravilima. Evo jos novih podataka, koji malo stisavaju odusevljenje koje je prvobitno rasireno povodom graviole:

   UPDATE: We were among the first to hear of Graviola, but the person who brought us this information was a bit too excited about it. Since then, we have learned from those herbalists studying it that the initial reports were wildly exaggerated. Yes, it does help to fight cancer, but it is not as powerful as originally reported.

   To sam nasao na gore datom linku: http://www.cancertutor.com/Cancer/Graviola.html
   pa sam kliknuo dole na link sajta: Minnesota Wellness (Some important comments by a respected site) i prebacilo me ovde: http://www.mnwelldir.org/docs/cancer1/altthrpy2.htm#Graviola

  • Ana-Marija, hvala ti, olakšala si nam potragu za pravim prahom graviole. Odlična je, jako kvalitetna i podrška distributera s graviola.hr je na visokoj razini. Ulijeva povjerenje i činjenica da je njihova graviola s certifikatom od Ministarstva zdravstva, za razliku od drugih preparata od graviole što se prodaju po internetu. Toplo preporučam 🙂

 7. 100 kapsula graviole 3000 dinara. Moja tasta koristi i cekamo rezultate da vidimo kako ce organizam reagovati. Ako vas nesto interesuje gde mozete naruciti koontaktirajte me putem email-a k6777r@gmail.com

 8. Poštovanje,

  Da li bi neko mogao da mi kaže kakvog je mirisa/ukusa graviola u prahu? Ja sam nabavio pre neki dan i neodoljivo podseća na koprivu pa se pitam da li je prevara u pitanju?

 9. Povratni ping: Vesna Mihajlović piše o Gravioli | Graviola čudesna biljka

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s