21445_10201600381673658_1719421005_n

IZLECILA SE BROJSOVOM METODOM – BROJSOVA TERAPIJA – SVE NA JEDNOM MESTU I JOS MNOGO RAZNIH SAVETA

OVO JE KRATKA ISPOVEST FB PRIJATELJICE I POZELELA SAM SA VAMA DA PODELIM, NE DAJ BOZE DA NEKOM ZATREBA, ALI ZA SVAKI SLUCAJ ZNAJTE DA JE COVEK NAJMOCNIJI BOZANSKI IZUM I VERUJTE U TO 1000%.
*************

Autor ovog dela teksta je Vesna Milošević

„Dragi moji, dobro ja vama došla i bolje vas našla. Razmišljala sam da li da uz ovaj tekst postavim i svoju fotografiju u svom novom izdanju, ali sam ipak odustala. Kad ponovo počnem da ličim na sebe, skinuću naočare i lepo, najlepše ću vam se osmehnuti sa profil fotke. Želim sa vama da podelim jedno svoje iskustvo, jer smatram da mi je to dužnost. Kada čoveku od nečega bude dobro, treba to da podeli sa drugima i da ne razmišlja puno o tome kako će ko to prihvatiti iskoristiti ili ne. To je do čoveka. Do mene je da vam dam informaciju koja može da pomogne vama ili nekom vašem, kao što je i meni.Naime, pre godinu dana od lekara sam dobila pogrešnu dijagnozu ” bezazlene hormonske ciste na dojci koja može da da raste” ali da me to ne brine, kontrola dogodine. E, to dogodine je bilo pre mesec ipo kada su mi rekli pravu dijagnozu. Tumor na dojci, veliki. Zahvatio je i drugu, malo. Preporuka : HITNA NAJHITNIJA OPERACIJA I DALJE MERE. Oooo..neka hvala. Ne podležem ludilu farmakomafije i ljudi koji veruju u neizlečivo, u hemiju, u zdravlje posle odsecanja delova tela. Ne verujem im. Jednom su mi rekli da imam neizlečivu koksartrozu pa sam je izlečila. Naučno nepriznatim metodama. Možeš misliti. Nauka samo nije dorasla prirodi, pa se vade. Odlučila sam se za Brojsovu 40-odnevnu totalnu terapiju gladovanjem. Oh, o tome bih tek mogla knjigu da napišem, ali o tome neki drugi put. Danas sam prvi put posle 42 dana popila sokić i pojela salatu. Hahahahah… ne, ne vredi da pokušavam da vam opišem osećaj. Od velikog tumora ostao je samo trag, koji ću dokrajčiti presnom hranom, sokovima od voća i povrća, suncem, smehom, ljubavlju. Poenta cele priče je da znate da je rak izlečiv, da umesto statusa podrške i sažaljenja, čitate i delite korisne informacije. Ne budimo patetični, več praktični. Ova terapija funkcioniše, da znate. To delite. To pričajte ljudima. Oslabila sam 12 kilograma, ostalo mi je samo 48  )) i da se ne spremam na Oriflame seminar na Halkidikiju kome se neizmerno radujem i zaslužen odmor posle, skoknula bih do Diora i prijavila se na kasting za sledeću reviju. Još samo ovo.. Čovek ne sme da se uplaši bolesti, već da on uplaši bolest. U tome je trik.“

Trazila sam dozvolu da ovaj tekst prenesem na moj profil da bi i drugi procitali na sta mi je Vesna Milosevic odgovorila – „Naravno, Veki. Tvoj profil i profil dr. Sladjana Velkov Popunjen Profil su mi bili od velike pomoći. ♥“


Ima li sta lepse od tako necega, nesebicno pomoci coveku makar i sitnicom, savetom, dati informaciju gde mu se moze pomoci i na koji nacin…♥

Poenta svega je u tome: Iznici kao Feniks iz pepela… :)

– SLIKE SA ZIDA – BROJSOVA METODA

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3688145796219&set=a.1989169802881.113930.1052407793&type=1&theater

 – BLOG – RAK – LEUKEMIJA I DRUGE PRIVIDNO NE IZLECIVE BOLESTI – RUDOLF BREUSS (BROJS) – I DEO

https://vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/03/11/rak-i-leukemija-i-druge-prividno-ne-izlecive-bolesti-rudolf-breuss-brojs-i-deo/

– KARCINOM – SVE O RAKU I KAKO GA IZLECITI

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2961229663770.140375.1052407793&type=3

 

U ovoj terapiji se radi  o lekovitom gladovanju..Mnoge bolesti koje su do sada bile ne izlecive, sada su izlecive i to u 100% procentu. … Ova terapija sluzi na prvom mestu u izlecenju karcinoma/raka i traje tacno 42 dana. Kada se zavrsi terapija od 42 dana, onda se isto tako treba pridrzavati uputstava sledeca 42 dana, period kada se treba postepeno navikavati na jedenje hrane. Pocinje se sa tecnoscu, kasice dok se postepeno ne dodje do cvrste hrane….koja treba da bude sirova…Ova terapija se može primenjivati i za čišćenje organizma, i u tom slučaju traje 21 dan+isto toliko privikavanja na hranu. Za vreme Totalne terapije se ne unosi čvrsta hrana, piju se određene čajne mešavine, i sok od povrća-cvekla/cikla, šargarepa/mrkva, celer, rotkva, krompir, znači korenske biljke, koje sadrže sve što je potrebno organizmu da prezivi. Postoji covek u Nisu koga nazivaju „Srpski Brojs“ – Ljubiša Stojković koji je u terapiju umesto Brojsovog soka ubacio sok od pšenične trave, govoreći da se u tom soku nalazi sve što je potrebno organizmu da preživi, i ubacio je još neke svoje čajne mešavine, nažalost samo njemu poznatog sastava, i prilično visoke cene za budžet nas obicnih ljudi. Naravno, kad je zdravlje u pitanju covek ima samo jedan cilj a to je da bude zdrav…  

RUDOLF BROJS  – BREUSS  –  TERAPIJA ZA KANCER

 

Rudolf Breuss: „Moj stav je, da se pod lečenjem podrazumeva ispravljanje neispravne funkcije organizma i povratak u stanje potpune neograničene funkcionalnosti, ne uklanjajući njegove delove operacijom ili amputacijom.“

Rudolf Breuss  je bio iscelitelj iz Austrije, učen čovek koji je imao neverovatno razumevanje i ljubav prema ljudima. Rođen 1899 god., svoju pažnju je usmerio na pronalaženje alternativne i nežnije metode, za lečenje kancera i drugih bolesti, od onih koje je nudila konvencionalna medicina. Obična Nemačka knjiga u kojoj je obrazložena vrednost upotrebe voća i povrća napisana pre 300 godina privukla mu je pažnju i odredila njegov rad do kraja života.

Breuss je napomenuo da kancer, bez obzira gde se pojavi u telu, hrani se i raste od proteina. On je prema tome došao do zaključka da ukoliko neko ne uzima proteine, za vremenski period koji je utvrđen kao idealan od 42 dana, u toku kojeg će uzimati razne lekovite čajeve i sokove radi detoksikacije, čišćenja i eliminacije, kancer će izgladneti, biti apsorbovan i naposletku izbačen iz tela na jedan ili drugi način. Ovo radikalno razmišljanje je u to vreme nekolicina medicinskog establišmenta prihvatila, da bi se danas ova terapija primenjivala širom sveta pod nazivom Breuss Kancer Tretman.

Sirovo voće i sokovi od povrća su oduvek bili upotrebljavani i preporučivani u prirodnoj medicini kao deo sistema oporavka od mnogih bolesti i hroničnih bolesti. Sirov sok sadrži antioksidante i žive enzime koje je nauka identifikovala kao imperativne delove u svačijoj ishrani ukoliko žele da ostanu zdravi i zadrže odbrambeni sistem koji ih štiti od toksičnosti današnjeg okruženja.

Na osnovu ovih okvira je Rudolf Breuss razvio svoj Kancer Tretman, iskorištavajući terapeutske vrednosti sokova od povrća i lekovitih čajeva koji su bili povezani sa lečenjem mnogih vrsta kancera.

Breuss mešavina čajeva i specifična mešavina organski uzgajane šargarepe, cvekle, celera, kineske rotkve i krompira činili su čuda za njegove pacijente. Njegova mešavina je obezbeđivala, u tečnom stanju, sve potrebne minerale i vitamine tokom 42 dana posta, dok su se resursi tela upotrebljavali za obračun sa bolesnim tkivom. Brojne ispovesti i svedočanstva izlečenih bili su potvrda da njegov tretman deluje.

Ista mešavina Breuss soka od povrća se upotrebljava za sve bolesti, uzimana ili u malo kraćem vremenskom periodu ili sa hranom, u zavisnosti od ozbiljnosti bolesti. Beruss-ova knjiga naglašava lečenje raznih oboljenja – ozbiljnih i onih koje to nisu.

Različite vrste kancera, leukemija i oboljenja prostate- čak i povišena temperatura i neplodnost – mogu se izlečiti po Breuss-u!

–  Breuss-ov sok od povrća sadrži 55% cvekle/cikle, 20% šargarepe/mrkve, 20 % korena celera, 3% sirovog krompira, 2% rotkve. Ovaj sok se zove Breuss sok, ime je dobio po Rudolfu Breussu koji je pokušao da pronađe najbolji sok od povrća za borbu protiv kancera**

KANCER TRETMAN RUDOLFA BREUSSA

 

Kancer može da živi samo od proteina iz čvrste hrane.

Prema tome ukoliko pijete samo sok od povrća i čajeve u trajanju od 42 dana kancerogeni tumor će izumreti dok će telo nastaviti da funkcioniše dobro.

Terapija se može obaviti upotrebom domaćih sokova ili sokova kupljenih u prodavnicama zdrave hrane.

Ne pijte više od pola litre na dan. Koktel je napravljen od cvekle, šargarepe, korena celera, crne rotkve i krompira.

300 gr. cvekle

100 gr. šargarepe

100 gr. korena celera

Otprilike 30 gr. crnih rotkvica

Krompir nije obavezan osim kod kancera jetre gde ima važnu ulogu.

Pomešaj ovo povrće u sokovnik i odstrani sve što nije sok (gust deo, talog). Čvrst deo predstavlja podlogu za razmnožavanje kancera. Pre početka tretmana isprobajte jednu četvrtinu litre soka na dan uz normalne obroke. Ovaj sok uzimajte kašikom.

Ne gutajte odmah zadržite ga neko vreme u ustima sa pljuvačkom. Po uputstvu odmah ujutro uzmite jednu i po šolju čaja za bubrege.

Nakon toga 30 do 60 minuta kasnije uzmite dve šolje vrućeg biljnog čaja od St. Johns  Wort, od peperminta i limuna. Pola sata do sat nakon toga opet popijte malo soka od povrća, duže zadržite u ustima pre nego što progutate.

15 do 30 minuta kasnije ponovo popijte malo soka od povrća. Trebali bi piti sok 10 do 15 puta tokom jutra ali samo kad želite.

Između uzimanja soka od povrća pijte čaj od žalfije bez šećera koliko god količinski želite, hladan ili topao. U podne uzmite jednu šolju čaja za bubrege i ponovo pred spavanje. U toku popodneva možete uzeti nekoliko gutljaja.

Svaku tečnost bi trebalo da otpijate u malim gutljajima i dobro da je izmešate sa pljuvačkom. Čaj za bubrege se treba uzimati samo prve 3 nedelje terapije. Tokom cele terapije pijte po jednu šolju hladnog čaja od divljeg zdravca (geranium robertianum) dnevno.

Divlji zdravac sadrži malu količinu radijuma. Pijući male količine čaja i soka uporedo stimuliše se lučenje pljuvačke i smanjuje opterećenje creva.

Za kancer kostiju i pluća, pripremite čaj od Plantana, Islandske Mahovine, Bršljana i Lepuha.???? Nema veze ako ih sve ne možete nabaviti.

U roku od 10 minuta popijte ovog čaja koliko možete više, što više to bolje. U slučaju tuberkuloze uzmite i kašiku semena od platana sa malo vode ili čaja.

U toku cele terapije ne bi ste trebali unositi u organizam ništa osim soka od povrća i čajeva. KRAJ

12688752

www.jupiterimages.com/unlimited12688752 http://www.jupiterimages.com/unlimited

* OVAJ DOLE TEKST NISAM STAVILA ZBOG REKLAMIRANJA NEKOGA, VEC IZ ZELJE DA SE POMOGNE ONIMA KOJIMA JE POMOC POTREBNA.

PISAC KNJIGE JE RUDOLF BROJS naslov knjige je „RAK LEUKEMIJA i DRUGE PRIVIDNO NEIZLECIVE BOLESTI, IZLECIVE PRIRODNIM PUTEM“.

Izdavac je Beograd, 1985. u prevodu Miodraga Marinkovica, Recenzija> dr.Yorica Plavsic mr.sci.Izdavac? Miodrag Marinkovic/adresa/Gospodara Vucica 144, Beograd

Gotovi preparati se mogu nabaviti u Austriji, Svajcarskoj ili Nemackoj kao i pojedine lekovite biljke i to u prodavnicama sa natpisom #Reformhaus#, po receptu Breuss-Gemusesaft. U knjizi postoje price pacijenata koji su se na ovaj nacin izlecili, ako oni lazu, lazem i ja.U njoj je opisano i to da starije osobe bolje podnose ovu terapiju, jer im je metabolizam sporiji od mladjih osoba. Potrebno je istrajno i striktno se pridrzavati propisane terapije, da se bolji rezultati postizu pre hemoterapije, operacije ili slicnog, ali da je i tada moguce izlecenje. Terapija po Brojsu traje 42 puna dana i sastoji se od mesavine sokova koja se uglavnom sastoji od cvekle/cikle, sargarepe/mrkve, celera, rotkve i krompira. Pe stvarnog gladovanja propisuje 1/4 l mesavine ovih sokova uz obaveznu kombinaciju odgovarajucih biljnih cajeva (caj za bubrege, caj od zalfije-obavezno, caj od zdravca i caj od nevena).

Cajevi se piju neograniceno, a sok najvise 1/2 l dnevno. Sok se sprema na sledeci nacin-3/5 soka od cvekle, 1/5 od sargarepe, 1/5 od celera uz nesto malo soka od rotkve i soka od jednog krompira velicine jajeta, npr. 300 g cvekle, 100 g sargarepe, 100 g korena celera i oko 30 g rotkve (sokovi) i krompir je jako vazan narocito kod raka jetre. Sve povrce cedi se aparatom za cedjenje sokova, a zatim se sok pasira kroz gustu cedilku za caj ili lanenu krpu, jer u 1/4 l soka bice bar jos jedna supena kasika taloga. Taj talog se em tesko pije a sluzi i kao hrana raku, jer rak zivi samo od cvrste hrane koju covek u sebe unese, tako da ako 42 dana pijemo samo sokove od  povrca, tumor se povlaci i nestaje. Pacijenti za to vreme oslabe, gube na tezini 5 do 15 kg, ali se dobro osecaju, a za sam zivot je dovoljna 1/8 ili 1/4 ovog soka, a najvise se moze uzimati 1/2l dnevno. Treba ga piti po jednu supenu kasiku polako, ne gutati odmah, sacekati da se sok dobro izmesa sa pljuvackom. Dodatno se moze uzimati po jedan gutljaj rasola. Ujutro treba popiti pola solje caja za bubrege, 30 do 60 minuta kasnije 1-2 solje toplog caja od zalfije sa kantarionom, nanom i maticnjakom. Posle sledecih 30 do 60 minuta uzeti mali gutljaj soka, ali ne progutati odmah nego ga dobro smesati sa pljuvackom. Posle oko  15 do 30 minuta opet mali gutljaj soka. U toku popodneva sok treba uzimati oko 10-15 puta i to samo kad osecamo glad. U medjuvremenu uzimati caj od zalfije -moze i hladan i koliko god zelimo ali su svi cajevi za vreme terapije bez secera! U podne samo 1/16l (pola solje) caja za bubrege a tako i uvece, pre odlaska na spavanje. Caj za bubrege se pije u prve tri nedelje! Cajevi se takodje piju gutljaj po gutljaj.

* OVAJ PRILOG JE POSEBAN SAVET ZA ZDRAV ZIVOT I NIJE POVEZAN SA BROJSOVOM TERAPIJOM, ALI JE VRLO KORISTAN I LAKO PRIMENLJIV U SVRHU PREVENTIVE I LECENJA PO DOKTORKI SLADJANI VELKOV KOJA NESEBICNO I HUMANITARNO POMAZE SVIMA PO CELOM SVETU.

-BLOG – UPUTSTVO ZA SAMOIZLECENJE I ZDRAV ZIVOT –Dr. Sladjana Velkov

https://vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2011/12/20/uputstvo-za-samoizlecenje-i-zdrav-zivot-dr-sladjana-velkov-2/

* OVDE IMA DOBRIH SAVETA ZA SVE PA SAM ETO, STAVILA I OVAJ LINK

http://vegan.editboard.com/t377p60-totalna-terapija-rudolfa-brojsa

* EVO JOS JEDAN SAVET, BROJSOV SOK I DIJETU MOZETE KORISTITI U SVRHU PREVENTIVE, A NE SAMO U LECENJU. LJUDI KAZU „BOLJE JE SPRECITI NEGO LECITI“…:)

BROJSOVA DIJETA

Sirovo voće i povrće su oduvek preporučili u prirodnoj medicini, zbog oporavka od raznih bolesti.

Sirov sok sadrži antioksidante u ishrani.

 Ukoliko želimo da ostanemo zdravi i sačuvamo imuni sistem u dobrom stanju primenjujemo ovu dijetu.Rudolf Breuss razvio je svoj kancer tretman-iskorišćavajući vrednost sokova od  povrća i lekovitih čajeva, koji su povezani sa lečenjem mnogih vrsta kancera.Breuss je napomenuo da kancer živi i raste od proteina za vremenski period od 42 dana, u toku kojeg se uzimaju lekoviti čajevi i sokovi radi detoksikacije (kancer će biti apsorbovan ili će izgladneti).Još i danas se uzima njegova mešavina soka od povrća sa kraćeg vremenskog perioda u zavisnosti od ozbiljnosti bolesti.

 

Breuss-ov sok od povrća sadrži: 55% cvekle20% šargarepe20% korena celera3% sirovog krompira2% crnih rotkvica

Terapija se obavlja domaćim, prirodnim sokovima ili kupljenim u prodavnici zdrave hrane.Ne treba piti više od pola litre na dan. Po sastavu izraženo u gramima izgleda na sledeći način:300 g. cvekle100 g. šargarepe100 g. korena celera20 g. krompira30 g. crnih rotkvicaPomešati ovaj sastav u sokovnik i gusti deo-talog treba odstraniti.Čvrsti deo predstavlja kao podloga za razmnožavanje kancera.U početku uz normalne obroke piti 250 ml. soka na dan.Sok treba uzimati kašikom, neko vreme držati u ustima, ne odmah progutati.Nakon toga sledi čaj od peperminta i limuna, kasnije opet sok od povrća.Izmedju uzimanja soka od povrća pije se čaj od žalfije bez šećera, količina je neograničena.Popodne isto idu čajevi i sok od povrća u malim količinama dobro izmešati sa pljuvačkom.Tačnu terapiju odredjuje lekar, uz strogu lekarsku kontrolu.Vremenski period korišćenja ove dijete zavisi od bolesti ili se koristi kao prevencija, zatim za jačanje imunog sistema.

Za preventivnu svrhu i za jačanje imuniteta Breuss-ov sok od povrća se koristi uz redovnu zdravu ishranu, kao dodatak dva puta u toku dana, bar 2-3 meseca redovno svaki dan.Tada nisu potrebni nikakvi drugi suplementi.

 

EVO I MOJ ALBUM SA FACEBOOK SA RAZNIM SAVETIMA – NADAM SE DA VAM JE DOSTUPAN

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2961229663770.140375.1052407793&type=3

p.s. proverite na internetu, verujem da se gotovi proizvodi sada mogu naci i kod nas…

BLOG – IZLECILA SE BROJSOVOM METODOM – BROJSOVA TERAPIJA – SVE NA JEDNOM MESTU I JOS MNOGO RAZNIH SAVETA

https://vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/05/24/izlecila-se-brojsovom-metodom-brojsova-terapija-sve-na-jednom-mestu-i-jos-mnogo-raznih-saveta/

76 comments on “IZLECILA SE BROJSOVOM METODOM – BROJSOVA TERAPIJA – SVE NA JEDNOM MESTU I JOS MNOGO RAZNIH SAVETA

 1. lepo je cuti price kao ova, kolika se sreca sto je uspeh tu a jos veca je sto svoju pricu djeli sa ostalima.Puno srdacnih pozdrava. Imam jedno pitanje i molmbu. Sta mi mozete reci u vvezi Parkinsonove bolesti i lecenje Brojsovim sokovime.Imate li saznaja za to i posaljite mi link ako znate za toa. Puno hvala, Vlado iz Skoplja.

 2. Iznio bih ovdje svoje misljenje nisam doktor po struci vec sam citao i pratio price na ovu temu.Moram prvo reci slika doticne gdjice je dobra. Postoje neka misljenja avidimoi slucajevi kad kod bolesti rakai utjece ph faktor ocito kiselost hrane hrani tumorske celije.Pijenjem ovih sokova se izgleda slabi tumorske celije raka ne razmnozavaju se. Medjutim izgleda da je kod ovih bolesti u pitanju i kod memorijai frekvencija tj hemijski proces kodkojih celija virusa raka seprilijepi da tako kazem na molekule nasih stanica i dnk i ne moze je prepoznati antigen t limfocit ili b da je unisti kao sto svaka celija mora umrijeti da bi se rodila u tijelu. Ne mogu tvrditi ali postoje istrazivanja da sungazing gledanje u sunce lijeci bolesti. Dr jacob liberman je svijetloscu PRIRODNOM NE UMJETNOM LIJECIO KAZE BAR ON 15 000 PACIJENATA USPJESNO.Mo ja licna preporuka ovoj gospodji Vesni je da pored ovih sokova pozitivnog misljenja svjesnosti gledau sunce i to po 10 sek u pocetku dodje do 45 min postepeno sto je moguce vise hodati bos po cistoj zemlji i pravilno duboko disati jer disanje kiseonik stvara ombrambene snage u organizmu pored hrane,svakako bih joj preporucio da postepeno navikava oko gledanjem u sunce samo kadje uv o ato je sat prije zalaska ili 7i 15 min navecer i da povecava gledanje sto to znaci kad dodje do 45 min nek idedalje do 1 sat gledanja u sunce i sunca taj dio tijela kad j e toplo vrijeme.Takodjer uz ovo je korisno piti graviolu za koju se kaze da ubija selektivno stanice raka kaoi maharishi amrit kalas proizvod 100 % cist od 40 vrsta biljaka koji po svemu sudeci je najaci oksidans nas svijetu aizgleda ti antioksidansi otklanjaju tj slabe molekule kancera. Vladi s pakrisonovoj bolesti bi preporucio gledanje u sunce isto 10 po 10 sek sve do 45 min i stajanje na zemlji toploj i duboko disanje. Izgleda da sunce brise te memorije frekvencije i kemisjke rekcije koje imaju stanice raka. Jer promjenom memorije stanici raka ne moze se siriti virus i oblik.Svjetlost je izgleda najbolji faktor i za zdravog i bolesnog covjeka. U svakom slucaju ponavljam nisam lijecnik ova metoda brajsova amrit kalas graviola i gledanje u sunce sigurno bi imale efekt koliki toliki

 3. Krasni savjeti i sve je prirodno. Mnoštvo ljudi je došlo nama pred tridesetak godina koji su radili Brojsovu terapiju sa sokovima. Samo su neki uspjeli nakon što su potrošili puno novaca i napili se sokova, ali, nažalost većinom njih nisu uspjeli i prelazili na druge metode liječenja. Sve je u redu, Prirodna Hrana nas liječi, ali nije lako danas smoći toliki novac i pogoditi ono što dotičnom organizmu nedostaje, kakva vibracija Prirodne Hrane će nadoknaditi ono što je stanicama potrebno. Sretno svima koji budu uporni tražiti sebi spas, a ne podvrći se operacijama koje samo produžavaju patnju bolesnika, kad ima toliko metoda za izbjeći patnju.
  Komentirao Giovanni Garbin – doktor Duhovne medicine

  • U pravu ste Zorane.Sunce je izvor zivota i lek za mnoge bolesti.Gledanje u Sunce takodje pomaze i obolelima od stitaste zlezde,uz ishranu sirovom hranom :)

 4. Da li je moguce da mi nadjete odgovor , koji je juser najbolji da se upotrebi za dobijanje ovih sokova, Ja imam Berville ali nisam sigurna da li je taj dobar za ovo
  lecenje. Mnogo hvala za pomoc

  • ja sam koristila Brojsovu metodu I imam taj tip juser-procesora, ali sam sok CIJEDILA KROZ GAZU da nista u njemu nema od taloga. Inace, skupi sokovnici su I najbolji jer maksimalno iscjede soka I ostane bistar…moja prijateljica ima jedan sokovnik, no on je stariji model, ima oblik kao masina za mljevenje mesa I jaaako je tezak no CINI POSAO…

 5. u isto vrime kad i vesna je i jedna marija ( moja mama) u trogiru drzala brojsovu metodu ( od 30.3 2012) jer je cetvrtu kemoterapiju jako tesko prihvatila a pogotovo cinjenicu da mora pocet nositi pelenu i vrsiti malu i veliku nuzdu u njoj. svaki dan sam je zvala iz svedske i davala podrsku a ona je svakim danom zvucala bolje. rak i metastaze na pet mista su na ct-u prije par dana pokazale da su se drasticno povukle ( ona kaze da joj je nestao rak kostiju al ja moram prvo porazgovarati sa ljecnikom da bih sve tocno znala napisati). uglavnom, zena koja nije mogla ni oci otvoriti i jaukala je od bolova proslu subotu je provela na izletu na radmanovim mlinicama i evo je ponovo preuzela kontrolu nad sporetom i kupovinom hrane a ovaj koji joj je radio ct je mobitelom slikao knjigu od brojsa s namjerom da je i sam pronade i kupi. vesna sretno!

  • bravo za svako NOVO iskustvo….ja sam pred 5 g operirana na debelom c. predlozena kemoterapija za 6 mj. …nisam prihvatila, primjenila sam Brojsovu terapiju I nakon 5 g. moje tijelo je CISTO…no da bi covjek bio zdrav treba promjeniti loste stare navike I zivjeti zdravo, a to znaci uzimati zdravu hranu (vise od 60% zive hrane, a samo 20% kuhane, biti mahom vegetarijanac, ne jesti procesuiranu hranu…) I zivjeti sa zdravm mislima (ako su nam misli lose, ako smo depresivni, ljuti, u mrznji, bijesu, u stresu, ljubomorni, bolni, tuzni…takve misli su KISELE, stvaraju toksine, isto kao I kisela (kuhana) hrana ), znaci jesti BAZNU hranu I njegovati BAZNE misli I osjecanja = ZDRAVLJ.E

 6. molim vas recite mi da li ovo pomaze i kod sistemskih bolesti? bolujem od sistemskog lupusa i bolest mi je trenutno aktivna. da li se koriste lekovi ili se potpuno iskljuce. unapred hvala!…

 7. neizmerno sam zahvalna i vama i mojoj prijateljici Lorni na ovako iscrpnim objasnjavanjem, s obzirom da sam dobila veliku listu zabrane povrca, voca i mesa ne znam tu se dvoumim da li smem da koristim ovu dijetu…bila sam na terapijama i nakon 2 meseca pojavili su se veliki bolovi kostiju, ali i visinski sam se smanjila sa 167 na 161 cm, imam 55 godina, tri stomacne kile, i jos bezbroj bolesti, osnovna karcinom grlica ali je uzeo maha pa sam imala veliku gin.operaciju i sve su mi odstranili i spustali besiku…Skoro dva meseca sam na citostaticima, danju mogu da se krecem i opsluzujem, ali zato noc uzasna kao i jutro bolovi su non stop prisutni i danima se pitam da li sam trebala da prihvatim te citostatike??? A ne znam ni sta dalje, sto se tice lekara dali su mi mesec dana odmora i ponovo na sva snimanja iz pocetka…jos ako mi i direktno date savet bicu vam jako jako zahvalna, pozdrav Vera

 8. Draga Adrijana, na moj profil Vesne Mihajlovic ne primam vise, jer mi broj od nekoliko hiljada ljudi nista ne znaci, posmatraca iz prikrajka i statista jos uvek imam mnogo i sredjujem stanje na profilu..Zbog toga sam otvorila stranicu na koju upucujem one koji mi posalju zahtev za Facebook prijateljstvo, ako zele naravno, jer nista nije pod moranje. Profil je otvoren za sve one koji su medju mojim prijateljima i za one koji nisu, znaci svi vide sve, ovaj blog je takodje svima dostupan, pa ko zeli ima sve na raspolaganju. Nista nije sakriveno za procitati i za videti, tako da niko nista ne gubi, ako nije direktno medju FB prijateljima. Veliki pozdrav svima od srca… :D

  Svetlost u Dusi(V.M.)
  http://www.facebook.com/pages/Svetlost-u-Dusi-V-M/334946853217300?ref=hl

  Profil Vesne Mihajlovic
  http://www.facebook.com/profile.php?id=1052407793

  UPUTSTVO ZA SAMOIZLECENJE I ZDRAV ZIVOT – Dr Sladjana Velkov
  https://www.facebook.com/note.php?note_id=408029869973

 9. Hvala ti puno na ovim informacijama. Moram priznati da si najpozitivnije uticala na mene. Čitala sam o Brojsu (pila čajne mješavine), ali, iskreno, nisam se odvažila na ovaj tretman, iako bi mi to sigurno prijalo. Mislim da ću sada pokušati. Sve najbolje.

  • operisan sam 03.11.2011 od malignog tumora d.creva pa 24.07.2012 od metastaza na jetri sad imam metastaze na plucima i opet na jetri.kao poslednju nadu narucio sam od nekog travara iz prnjavora neki caj,licno sam ga zvao i kaze da je sebi izlecio leukemiju.ako neko veruje nek me zove za njegov br. na 0616282712

 10. Vesna neizmjerno ti hvala na textu koji si objavila , vjerujem ti svaku rijec i zelim krenuti s metodom u potpunosti , ja se zovem Nasiha i imala sam karcinom debelog crijeva koji mi je odstranjen kirurski i prosla sam sve one kemoterapije i zracenja i evo ponovo recidiva , bolovi mi ne prestaju jos od operacije samo su sada daleko veci i moram htjela ili ne piti tablete da bi je smanjila i koristim tablete za tlak obavezno jer mi je povisen krvni pritisak e tu je problem na koji mi treba savjet a to je da li mogu nastaviti piiti tablete protiv bolova i ove za tlak ako se upustim u ovu avanturu sa brojsovom metodom…molim te odgovori mi sto prije…hvala !

 11. Dragi svi koji se odlucite na bilo koji vid prirodne terapije, dajte sve od sebe da ne kupujete gotove proizvode, vec da nabavljate cajeve i sveze namirnice iz ekoloski cistih sredina i sami pripremate cajeve i sokove, a verujte mi na nasim pijacama mnogo toga se moze naci. Moja mama se vrlo uspesno oporavila od teske operacije kancera na mozgu, uz veliku pomoc Brojsove terapije, i ishranom svezim ili blago termicki obradjenim namirnicama biljnog porekla. Nisu odstranili ceo tumor, ona se dobro oseca vec treca godina. Ostatak tumora koji se nije mogao odstarniti vise ne raste…nije nestao ali ne uvecava se i ne metastazira. Nikada se ne oslanjajte na samo jedan izvor. Verujem da kada bi se ujedinile sve medicine sveta, od onih drevnih do vih modernih a samo u cilju lecenja i nicega vise, ne bi vise bilo bolesti, odnosno sve bi se moglo izleciti. Moje licno iskustvo je kancer na bubregu sa osam godina, operacija, hemoterapije, zracenje, a zatim visegodisnja borba mojih roditelja da me ojacaju i sacuvaju. Sada imam 37 godina, cerku od 13, radim i zivim normalnim zivotom. Od onoih sam ljudi koji su ponekad dosadni ali uvek imaju po neki glupav savet za svaku boljku. Malo njih bilo sta usvoji, lakse je progutati tabletu nego staviti oblogu…Sve sto znate podelite, ako spasete samo jednog coveka spasli ste ceo jedan svemir.

  • BRAVO za podrsku, ohrabrenje…I za zadnju recenicu…“ako spasete samo jednog covjeka spasili ste seo jedan vemir“…na konto toga spremam da posaljem svim prijateljima licno iskustvo sa Brojsovom Terapijom kao I sve tekstove I linkove do kojih sam u medjuvremenu dosla a sve u BORBI PROTIV KANCERA…da, PUT OZDRAVLJENJA I ZDRAVLJA je jednostavan, sve instrukcije imamo samo da nismo ljeni nesto za sebe uraditi, tablete, ko ni saplemeniti NISU RJESENJE, apsolutno se slazem,.
   Imas predivnu zamisao…KAD BI SE UJEDINILE SVE MEDICINE SVIJETA…na zalost, to se nece nikada desiti radi PROFITA kojeg imaju MOCNICI koji drze cijeli svijet na uzdi, pa I farmacije, sisteme, medicine, doktore….SVE, njima nije do zdravlja ljudi, cak sto vise, hoce da smanje populaciju za 80 % sto znaci u prevodu: ne lijeci vec ubijaj…pa to I rade jer…otkad se zna za Brojsa, Gersona I njima slicne, a oni I dalje jedno te jedno: kemo , radijacija, sjecenje organa…svasta. Danas imamo internet I FB pa mozemo DIJELITI korisne savjete, a sa ciljem POMOCI COVJEKU, BLIZNJEMU…budimo ustrajni u toj preljepoj namjeri….<3

 12. Da li neko zna kako da se nabave cajevi za ovu metodu lecenja.Trazili smo ih svuda,trebaju nam za Spaniju u kojoj zivim,a nema ih ni u Spaniji ni u kanadi.Ako neko zna gde mogu da se kupe u bivsoj Jugoslaviji,molim vas odgovorite na ovo.
  Hvala unapred,
  Gvozden

  • Ja sam ih kupila u Splitu (iako i u Omisu sam mogla nabavi takodjer u Apoteci) u jednoj od Ducana Zdrave Hrane , cak I sok za tu istu Terapiju imaju, odusevila sam se…ima I u Svicarskoj…evo ima I u Australiji…SIRI SE DOBRA VIJEST…….DOBRO JE!!!!! Ako zelite jos koju informaciju evo vam moj e-mail: iva_martinovic@yahoo.com.au

 13. Da li se uz Brojsovu terapiju koriste i lekovi (citostatici…) koje prepisuju lekari pacijentima ili se i oni ne smeju unositi u organizam? Hvala

 14. Postovana gospodjo,prije 5 godina mi je otkriven rak na mozgu(C 71,9).Doktori su mi savjetovali hitnu operaciju,ali su posebno naglasili da je sansa za prezivljavanje veoma mala.Posto sam predhodno imao jedno jako lijepo iskustvo sa jednim travarom iz okoline Beograda,odlucio sam se da na njegov nagovor POKUSAM.Pokusaj se isplatio.Ja sam i danas ziv i u jako dobroj formi.Rak se smanjio jos tokom mog boravka kod travara a potom se ucahurio(tako stoji i dan danas).Narvno,ovo Vam se ispovijedam,jer je gospodin Boro tada potpuno prilagodio Breussovu terapiju mom stanju.Sto znaci,da ona nije crkvena dogma,nego se prilagodjava pacijentu i njegovom stanju.Moj sadasnji zadatak je da samo odrzavam stabilnim moj odbrambeni sistem i tako ostajem sa meni dragim osobama na ovom lijepom svijetu…..Predlazem da pronadjete gospodina Borislava Rasovica sa zadnjim mjestom stanovanja u malom Pozarevcu,selu na izlazu sa autoputa( Beograd-Nis) za Mladenovac.Naime on je covjek kmoji mi je spasio zivot.Citavo vrijeme terapije vodjen je protokol i nadam se da ce jednoga dana izaci u obliku knjige…..

   • Lara, ja nisam u Srbiji, ali…da sam na tvom mjestu,uzela bi TELEFONSKI IMENIK tog malog Pozarevca I provjerila da li taj covjek ima TELEFON, ili pitala bilo koga ko ima telefon u TOM MJESTU, ako je MALO mora da se SVI ZNAJU….eto, tako bi ja…sretno!!!!

  • nema broj telefona na njegovo ime ali jos nesto cu probati samo malo,nema niko na to ime i prezime ali ni smao na prezime Rašović u malom požarevcu-Beograd

  • Pozdrav Zeljko molila bih te da mi se javis na mejl suzana.markovic09@gmail.com u vezi tvog iskustva jer je moj muz bolestan ima metastaze na mozgu,zracen je i doktori kazu da se nista nije promenilo,u prevodu juce su nam rakli da nem mogu da na pomognu.Resili smo da krenamo Brojsovom terapijom pa na treba neko ko je prosao kroz to.Molim tejavi se hitno nam je.Pozdrav.

 15. Koristili bi smo terapiju po Brojsu jer smo tek sada saznali za nju, ali tasta je trenutno u bolnici, a boluje od mikrocelularnog karcinoma bronha na desnom plunom krilu pa joj se posle druge hemoterapije pojavio proliv i ona je dehidrirala, pao joj je pritisak na 60 sa 20, sada je pritisak uz pomoc lekara 120 sa 80 ali je naduven stomak i noge od vode koju je pocela da izbacuje (putem bubrega koji su proradili) a ima i mucninu u zeludcu. Lekari kazu da jede bareno voce i povrce , piletinu i ribu da se proliv prvo sredi pa da onda pocnemo po brojsu. Strah nas je da ne bude kasno jer nam je svaki minut bitan, jer ona vec 20 dana ima ucestali proliv a i za nadutost u stomaku i nogama mada su pocele da splasnjavaju pa vas molim za misljenje HITNO je ne znamo sta da radimo …. !

  • Procitao sam, ali kako srediti proliv da bi ona onda krenula po Brojsu. Lekari kazu da ne vredi dok se to ne sredi i da cemo samo da je mucimo a i jos uvek ima vodu u stomaku i na nogama i ne ustaje i ne daju joj velike sanse , pomozite ako je moguce sta uraditi sa prolivom i viskom vode !

 16. Molila bih doticnu osobu koja je ovu pricu stavila na internet da skenira sve svoje nalaze od pocetne faze dijagnostikovanja bolesti pa do sada,trenutnog njenog stanja,po mogcnosti dokumenta na kojima se vidi njen maticni broj,takodje i skeniranu licnu kartu,u protivnom ovakve price treba zabraniti i kaznjavati,na svojem putu pakla sretala sam zene koje su odbijale terapiju i zavrsavale sa teskim nekrozama dojke,otpadanjem raspadnutog tkiva,izmrsavele i kahekticne.Vi koji znate o cemu pricam,jasno vam je da je prva stvar koju cete uciniti kada vam kazu dijagnozu,oticicete na internet i tu cete naci gomilu ovakvih ispovesti koje daju laznu nadu.Ako se odlucujete da dajte ovakve izjave onda stanite iza kompletne dokumenacije i argumentovano sa svim preciznim podacima.

  • Brojsova metoda rjesava, umjesto skalpera kako je ON to sam rekao, pitanje RAKA, LEUKEMIJE I prividno svih neizljecivih bolesti (tako se uostalom knjiga I zove)…ukoliko vam treba njegova knjiga rado cu vam poslati SVE sto imam, samo ostavite svoju e-mail adresu ovdje….(I sama imam iskustvo te vrste)

  • Svijet bez raka: vitamin b17
   vitamin b17Rak je posljedica kroničnog poremećaja metabolizma koji nastaje ako u prehrani nedostaje jedan vitalni sastojak.

   Polazeći od ove pretpostavke američki biokemičar Ernst. T. Krebs sredinom prošlog stoljeća izdvojio je kemijsku supstancu za koju se ispostavilo da može razoriti stanica raka.
   Riječ je o vitaminu B17 (koji se također naziva amygdalin ili laetril).
   Iako je Krebs kroz svoja istraživanja uspio dokazati učinkovitost laetrila, cijeli koncept liječenja raka uz pomoć nekakvog ‘vitaminskog pripravka’ izvrgnut je ruglu i proglašen pukom besmislicom.

   Po uobičajenom obrascu, FDA je ubrzo pokrenula masovnu kampanju protiv tog jeftinog i lako dostupnog lijeka, temeljenu na tvrdnji da je vitamin B17 izuzetno opasan, jer sadrži cijanid.

   Pritom su, nekako, zaboravili spomenuti da hrana koju svakodnevno konzumiramo, također sadrži brojne prirodne otrove, pa smo još uvijek živi i zdravi, zahvaljujući pukoj činjenici što su količine toksina koje unosimo u organizam, neškodljive za zdravlje.

   Zabranama i zastrašivanju vezanim uz uporabu vitamina B17 i nije se za čuditi, uzme li se u obzir koliko ljudi dobro živi na temelju prihoda od proizvodnje i prodaje farmaceutskih lijekova za rak.

   Srećom, među liječnicima je bilo dovoljno entuzijasta koji su tijekom proteklih godina u praksi uspjeli potvrditi Krebsov koncept i tako izliječiti mnoge oboljele.

   Između ostalog, zanimljivo je spomenuti da je na temelju više istraživanja ustanovljeno kako Eskimi, pripadnici plemena Hunza, kao i pripadnici ostalih izoliranih zajednica diljem svijeta, koji jedu hranu bogatu vitaminom B17, nikada ne obolijevaju od raka.
   Što je vitamin B17

   Vitamin B17 (laetril, amygdalin) je prirodni sastojak, koji se nalazi u mnogim namirnicama.
   Amygdalin je prvi put otkriven 1830. u gorkom bademu. Ernst. T. Krebs, Jr. (1912 – 1996) je bio kemičar koji je prvi promovirao amygdalin kao lijek protiv raka početkom 1950 g.

   Vitamin B17 u većim količinama možete pronaći u…
   • divljim kupinama
   • trešnjama
   • ribizlu
   • košticama jabuke, kruške i šljive
   • košticama marelice, breskve i nektarine
   • bobu, mung dalu
   • gorkim bademima
   • indijskom oraščiću
   • australskom orahu (macadamia)

   U nešto manjim količinama ima ga u…
   • ogrozdu
   • grožđicama
   • dudu
   • dunji
   • jagodi
   • malini
   • sjemenkama lana
   • prosu, ječmu, heljdi
   • leći, crvenom grahu, mahunama
   Ipak, najveća koncentracija vitamina B17 je u sjemenki marelice.

   Kako vitamin B17 djeluje na stanice raka

   Laetril se sastoji od 1 molekule benzaldehida, 1 molekule hidrocijanida i 2 molekule glukoze.

   Benzaldehid i cijanid su otrovni elementi, ali u spoju vitamina B17 s molekulama glukoze su inertni i nemaju toksično djelovanje.

   Da bi se cijanid i benzaldehid mogli osloboditi iz vitamina B17, potrebno je da dođu kontakt sa specifičnim enzimom beta-glukozidazom (betaglucosidase). Ovaj enzim je prisutan svugdje u ljudskom tijelu, ali najviše ga ima u stanicama raka (do 3000 puta više).

   Princip djelovanja je jednostavan: stanice raka za svoj rast trebaju ogromne količine energije, odnosno glukoze.

   Kad unosite vitamin B17, stanice raka apsorbiraju molekule glukoze iz vitamina B17, a s enzimom beta-glukozidazom ‘otključavaju’ benzaldehid i cijanid iz vitamina B17, uzrokujući vlastitu smrt.

   Zahvaljujući velikoj koncentraciji enzima beta-glukozidaza vitamin B17 je izrazito smrtonosan za stanice raka, dok za ostale zdrave stanice nije toksičan.

   Princip rada vitamina B17 podsjeća na trojanskog konja: stanice raka se polakome za glukozom, a kad je apsorbiraju bivaju terminirane.

   Kako koristiti vitamin B17

   Za preventivu, dovoljno je redovito jesti hranu bogatu vitaminom B17. Primjerice, pojedete li dnevno tri jabuke s košticama, opskrbit ćete organizam dovoljnom količinom B17 za dnevne potrebe.

   Što se konzumiranja sjemenki marelica tiče, zdrav razum nalaže da ih se odjednom ne pojede više nego što bismo pojeli svježih marelica.

   Dakle, kad pojedete marelicu, razbijete košticu pa sažvačite i bademastu jezgru. Općenito, preporučuje se konzumirati 5-7 sjemenki marelica na dan.

   Oboljeli od raka tijekom dana bi trebali uzimati jednu do dvije sjemenke na sat, no najbolji rezultati postižu se konzumiranjem 3-5 sjemenki svakih sat vremena tijekom dana.

   Ipak, to uvelike varira od osobe do osobe, ovisno o tjelesnoj težini. Kao smjernica, može se uzeti 1 sjemenka na svakih 4,5 kg. tjelesne težine.

   Preporučuje se da ne uzimate više od 35 koštica marelice dnevno.

   Kao preventiva laetril je pokazao stopostotnu učinkovitost, no što je s oboljelima? Mogu li se oni izliječiti uzimanjem vitamina B17?

   Jest, mogu, pod uvjetom da njihovi vitalni organi dotad nisu nepopravljivo oštećeni prethodnim tretmanima, poput kemoterapije i zračenja.

   Od Krebsova otkrića 1952 godine, do danas, bilježi se na tisuće izlječenja maligne bolesti u terminalnoj fazi, uz pomoć laetrila. Većina njih opisana je u 30-tak objavljenih radova s potpisom uglednih liječnika.

   U terapijske svrhe laetril se može unijeti u organizam konzumiranjem sjemenki ili ulja marelice, ili u tabletama i injekcijama laetrila.

   B 17 uistinu bismo mogli nazvati vitaminskom bombom koja ima sposobnost razoriti stanice raka, no ne smijemo ispustiti iz vida da terapija tim vitaminom sama po sebi neće izliječiti rak, iz jednostavnog razloga što je pojava te bolesti posljedica ukupnog poremećaja metabolizma.

   U skladu s tim, pri liječenju raka nužno je cijeli metabolizam dovesti u red.

   Treba pripomoći ukupnom metaboličkom terapijom koja se temelji na unosu enzima i cinka. Bez enzima i cinka, liječenje laetrilom neće biti uspješno. Usto, preporučuje se uzimanje magnezija, selena, mangana, te vitamina C, A, E, B6, B9 i B12.

   Često nas zdravstvene probleme tjeraju u potragu za prirodnim rješenjima. I tako, na vlastito čuđenje, često otkrivamo da su najbolja rješenja u pravilu najjednostavnija.

  • Ljiljana JESAM clan I time se osjecam POVLASTENOM…drago mi je da si bila na predavanju Sladjane…da sam blize I ja bi dosla :)…ona je, koliko vidim I citam, a I cujem preko youtube bas „faca“…I zna I rada je podjeliti …dobra kombinacija :)

 17. Neznam dali mi je mesto ovde? U stvari ja ga ne nalazim nigde.
  Za novo msto nemam vremena. I da ga imam ponovo bih ga prokockala kao
  ovih 6 godina , gde mi je bila data druga sansa.
  Ca pluca sa meta na mozgu 2006g uz najace terapije i operaciju 6godina zivota do
  neke granice normalnog . Prozivela i lepe-prelepe stvari u tom periodu .
  Evo me sada na pocetku pakla , ponovilo se . Kazu mali i jedini , ali tu je na zdravom plucnom krilu . Neznam kako dalje ? Verujem u Brojsa i sve prirodne metode lecenja , osim sto sam pribavila sve moguce sokovnike i recepte nista ne radim dalje na tome. Znam da ne razumete a ni ja. Draga Vesna i svi koji se borite, hvala vam sto pstojite.
  Veliki pozdrav SVIMA! Emili

 18. Bila sam na Brojsovoj terapiji,preventive radi,da ocistim rganizam i da skinem kilograme,koji su se nagomilali zbog hormonalnog disbilansa(imala sam policistiju jajnika)…posle Brojsove terapije oba policisticna jajnika su postala sasvim cista ni traga od njih nije ostalo(licno sam na snimku koji i danas imam izbrojala preko 30 polu-cistica.Veliki pozdrav!Ana Durakovic

  • Postovnje, draga Ana. Milo mi je da vidim ovoliku pozitivnu energiju, humanost i dobru volju kojom vrca ovaj blog, a I vi ste kap te pozitivnosti i energije u njemu, cim ste odlucili da podelite svoje iskustvo u nameri da nekome pomognete.
   Moja cerka se vec godinama bori sa cistama na jajnicima. U stvari to i nije neka borba, pre bih rekla mlako mrcvarenje lekara koji tu ne vide potrebu da nesto ozbiljnije cine. Svaka kontrola pokazuje samo drugaciji raspored, ali konstantno prisustvo mase cista. Pored ovog problema takodje se bori I sa problemima stiten zlezde (Hipo) – sto izgleda cesto ide jedno sa drugim, pa sve to jos povecava stress s obzirom da ima 26 godina , vreme da pocne da formira porodicu. Obracam vam se u nadi da cete naci malo vremena da mi napisete malo detaljnije o tretmanu kojim ste vi prevazisli vas problem sa cistama. Jeste li doslovce sproveli Brojsovu terapiju ili ste nesto modifikovli. Koji ste rezim primenuli posle same terapije. Potrebna mi je vasa prica jer nasa deca nekako vise veruju lekarima i drugima, nego nama koji im zelimo najbolje.
   Uz zelju da vas dobro zdravlje sluzi i u buduce, srdacno vas pozdravljam.
   Smiljka

 19. Molim vas odgovorite mi na pitanje da li covek koji ima 81 godinu ima rak na jetri i metastaze na plucima otpusten iz bolnice bez ikakve hemoterapije pocinje da oseca ogromne bolove, uzima neke kapi za bolove i morfijumske flastere. Da li mozemo da koristimo ovu metodu bez obzira sto uzima lekove za bolove? Radi se o coveku koji je bio izuzetno zdrav i vitalan i ziveo na selu.(zanima me jos da li povrce mora da bude organskog porekla?)Unapred zahvalna za odgovor.

 20. Poštovani, molim ako neko može da mi kaže za ovaj krompir, pošto znam da se od krompira živog može dobiti temperatura, da li je on neophodan u svim vrstama kancera, kako da ga pirpremimo, ili mora baš tako živ. Hvala unaprijed svima.

 21. Interesuje me da li postoji mogućnost stupiti u kontakt sa Vesnom Milošević, ili sa nekim ko je prošao Brojsovu terapiju radi razmene iskustava i saveta, jer moja supruga ima karcinom na grliću materice i odredjena je terapija zračenjem i hemoterapijom, ali ona je odlučila da ne krene tim putem već da počne sa Brojsovom terapijom. Hvala Vam unapred!

 22. Poštovanje interesuje koji sokovnik preporučuje totalna terapija i brojsova dijeta jer imam priliku sad u Švajcarskoj dosta povoljno sebi to da uzmem,za razliku od Srbije ,gde je cena paprena.Ovde sam kod sestre još nekih desetak dana ,pa bi mi bilo jako dobro to da uzmem.Hvala unapred za vaše sugestije..Aleksandar B.

 23. Povratni ping: Lečenje raka totalnom terapijom Rudolfa Brojsa – VIRALINO.NET

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s