KANALIZIRANJE – SVE O KANALIZIRANJU PORUKA

Osobe koje deluju kao kanali za prenošenje duhovnih spoznaja sa najviših izvora, ostvaraju posebni oblik posredništva. Kanaliziranje je zapravo prenošenje spoznaja primljenih u manje ličnim kontaktima. Posredi je komunikacija sa duhovima koji su dovršili svoj put zemaljskih inkarnacija, s višim duhovnim vodičima i uzvišenim učiteljima koji su zakoračili na onu stranu duše. Kanaliziranje može doneti dragocene nagrade. To je sredstvo sticanja kosmičkih spoznaja ali i put u druge dimenzije. Međutim za ostvarenje smislenih rezulatata presudna je čistoća vaše motivacije. Vaš cilj je povezivanje sa istinskim, pouzdanim i dobronamjernim izvorima, što zahteva inteligenciju, jasno mišljenje predan rad na razvoju samosvesti i isceljenju.

47801_1573975467219_1170538391_31677531_3256544_n

DOBRO PREISPITAJTE SVOJE MOTIVE!
Kanaliziranje u zadnje vreme se naširoko primenjuje, no kvaliteta primljenih poruka uveliko se razlikuje od slučaja do slučaja. Neke poruke
upozoravaju na zabrinjavaće promjene koje se dešavaju na našoj planeti, a ostala otkrića se temelje na istinskim uvidima i potiču korijenite promene svesti. Takvim spoznajama uvek pristupajte oštroumno.
Budući da postoji mogućnost da se nećete sećati kanaliziranih sadržaja, zamolite pouzdanog prijatelja da snima ili zapisuje poruke koje primate.

47801_1573975467219_1170538391_31677531_3256544_n

USKLAĐIVANJE SA SVETLOŠĆU
1. – Pre kanaliziranja izbegavajte teške obroke, a nakon jela pričekajte barem 2 sata pre nego što započnete sa postupkom
2. – Zauzmite položaj za meditaciju. Polako uđite u stanje duboke opuštenosti.
3. – Usmerite svoju energiju prema srčanoj čakri. Zadržite je onde te najmanje 3 puta duboko udahnite i izdahnite.
4. – Vizualizirajte veliki dijamant iznad vaše glave. Posmatrajte kako se u dijamant sliva čista svetlost.
osetite i slušajte kako svetlost vibrira kroz njega.
5. – U tom trenutku bi ste mogli osetiti kako u vama sve jače bruji isti zvuk; otpevajte ga (intonirajte ) u prostor koji vas okružuje.
6. – vizualizirajte kako se svetlost prelama u duginim bojama te isijava iz dijamanta izravno u vaše gornje čakre. Upijajte njezine zrake.
7. – Pustite da se vaš um potpuno otvori i oslobodi – i ne razmišljajte. Dopustite da reči uđu u njega i izgovarajte ih ne slušćajući sto govorite. S vremenom ćete naučiti proceniti izvor poruke.
8. – kada se veza prekine, vratite se u svoje uobičajeno stanje. Vrlo je važno da se usredotočite na stopala i osetite kako ih snažan koren energije povezuje sa zemljom.

47801_1573975467219_1170538391_31677531_3256544_n

Vodjstvo je suptilno, i ponekad najprisutnije kada ga najmanje osećamo, čak mislimo da smo ostali bez njega.
Ali uvek smo vođeni, celim većem kosmičkih sila svetla, silama vaše Duše. Uopšte nije važno kako ćete ih definisati – kao anđele, arhanđele, dobre vanzemaljce… – Pustite etikete, pustite značke. Jednostanvo znajte, Sile Svetla vam otvaraju put i sigurni ste. Zato se opustite. Nema loših odluka, jer je svaka odluka dragocena i vaše je učenje. Vaš izbor, s razina puno davnijih od ove inkarnacije. Verujte svojoj kreaciji, tome što ste stvorili za najviše dobro, još u svetovima finijim od guste tvari. Baš zato da biste na zemlji uživali. Jer sve što se događa, već ste videli, i prošli. I ne postoji stvar koja vam se dogodila, a da se s njom ne možete nositi – inače vam se ne bi dogodila (jer je Božansko pravedno). Zato se opustite i pustite Vodjstvu svoje duše sa svešću da ste uvek sigurni.

Ja mislim da mi dolazimo u kontakt sa nasim VISIM JA… sa kojim smo inače izgubili kontakt. To je sve intuicija, secanja na prosle zivote, spojenost sa svojim visim ja, ali neki imaju toliko manjka samopouzdanja da moraju napraviti zasebne entitete  od samog sebe. Zasto?  Znanje  nosi sa sobom odgovornost, i to je bas ono sto vecina tih „kanalizatora“ zeli izbeci. Ako nesto pogresno zakljuce uvek mogu okriviti vanjski izvor. I to je to… prebacivanje odgovornosti sa sebe na drugoga.

Naravno da se neka religijska ucenja kose sa ovakvim znanjima i sve sto nije po njihovim propisima nazivaju sotonskim ili djavolskim rabotama, jer im ne ide u prilog da ljudi u svojim saznanjima idu napred i da razmisljaju van uokvirenih religijskih znanja…

Deo teksta pronadjen na internetu. 🙂

Advertisements

3 comments on “KANALIZIRANJE – SVE O KANALIZIRANJU PORUKA

  1. Poštovanje Vesna.
    Da li možeš nešto napisati vezano za čišćenje Akaša zapisa? Konkretno: kako se može pristupiti Akaša zapisima?
    Vesna

  2. Ne znam bas dali je to dobro verovati, kod kanalisanja, da su samo sile svetla oko nas i da ce oni zaposeti nase telo i preneti poruke. Zasto da se kanalizuje, zasto da otstupamo svoje telo,? Ako hoce snage svetlosti da nam nesto kaze onda, oni imaju milion nacina da nam to kazu bez kanalisanja. Intuicija, aha … momenti , sni …. milion nacina.

  3. Povratni ping: SVE O KANALIZIRANJU PORUKA - Alternativa Forum

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s