EXTRUDER

Extruder nam je dao Stvoritelj za odstranjivanje ćelija raka, za odstranjivanje informacija o jednoj bolesti i za odstranjivanje negativnih informacija i događaja. On je u mogućnosti regenerisati bolesne ćelije/stanice, normirati vanjske događaje ponovo dovesti u Normu (u normalno stanje onako kako je to naš Stvoritelj zamislio/stvorio u prvobitnom trenutku).
 
Ekstruder su dva prelazna ekrana, iz vidljivog u nevedljivi Svet. Ekrani su konkavni. Ako ih nacrtamo u punom obimu, nastaju Sfere. Jedna Sfera dole, jedna Sfera gore, jedna Sfera sa živućom materijom i kockom vremena. Extruder je dobijen od samog Stvoritelja, za odstranjivanje ćelija/stanica raka, odstranjivanje negativnih informacija i informacija bolesti. On normira i regeneriše ćelije organizma, takođe normira i vanjske uticaje.
 
Kako funkcioniše/radi Extruder?
 
On zahvata negativne ili bolesne ćelije bolesnog organa, iz organizma sa informacijske razine i podiže ih u u smeru kazaljke na satu u Sferu živuće materije. Na putu do živuće materije, ćelija prolazi 2 prelazna ekrana iz vidljivog u nevidljivi Svet.
* Stigavši na prvi ekran, gasi se informacija o bolesti.
* U kocki vremena se gasi informacija o vremenu.
* Pri dolasku u drugi ekran (nevidljivi svet), gasi/briše se informacija o pripadnosti stanice, to znači – informacija o samoj stanici. Briše se informacija o tome šta je stanica (zahvaćeni organ). Tako rascepkana stanica, bez imena, sa oštećenom DNK, dolazi u Sferu živuće materije. U toj Sferi stanica se regeneriše, kompletno se obnavlja kao neutralna stanica kao NORMA Stvoritelja i vraća nazad u obliku spirale, u smeru kazaljke na satu u pripadajući organ iz kojeg je i došla; ona dobija čistu informaciju o tome kome pripada, tj iz kojeg organa dolazi/svoj specifikum.
Unosimo datum i vreme (vremenski interval) i informaciju Norme.(Kazemo datum, koliko je momentalno sati i mentalno pošaljemo u BESKONAČNOST). U ćeliji postoji mikro i makro kosmos. Dovedemo li jednu ćeliju opet u božiju Normu, ona onda leči sve ostale stanice/ćelije, a onda se organi leče sami. Extruder se može primeniti na bilo koji organ, bilo koju situaciju, na ćeliju, staviti u limfu, u krvotok…, dajući mu odredjeni program:
 
„Postavljam Extruder u cilju odstranjivanja negativnih informacija iz mojih misli (x, y).“
„Postavljam Extruder u cilju odstranjivanja negativnih informacija iz moje jetre (x, y organ ili x,y organ ili x, y situacija).“U svrhu bržeg preobražaja, možemo u kocku vremena postaviti jednu ćeliju sa vrućom ili hladnom plazmom.
 
Šta je Plazma? Uključite vizualizaciju i svoje slobodne misli, kreirajte sami…(U sredini strukture duše se nalazi plazmatični prostor. Ovde se nalaze stanice duše koje se zovu plazmoidi. Oni su supstanca koja u sebi nosi informacije hladne i tople plazme i imaju vlastitu stvaralačku inteligenciju. Deo su plana stvoritelja i na raspolaganju su nam kao inteligentni alat. Plazmoid otvara plazmatične dimenzije u kojima se moze odvijati regeneracija. Najefikasniji je rad sa 4-tom dimenzijom, vremenom, jer vreme uvek fiksira jedan prostor. Plazmoid vari rupe u arterijama i moze regenerisati svaki telesni materijal, naročito kostanu masu. Pomoću plazmoida mogu se regenerisati ćelije, odnosno organi).
 
Sa tim se potencijal Extrudera Umnogostručava. Na ovaj način možemo transformisati bilo koju informaciju: gripa, prehlade, upalnih procesa. Ovisno o uzročniku bolesti, postavljamo program u Exstruder. Extruder se može postaviti na vanjske dogadjaje i tako transformisati katastrofe, poplave, požare i orkane. U te svrhe koristimo Makro – Extruder.
 
Nadezda Korolova (metode Grigorija Grabovoia)
(„Popnemo“ se mentalno (u mislima) naviše, iznad mesta događaja i odozgo delujemo…ako je npr. vatra, požar u pitanju, onda aktiviramo Exstruder i puštamo vodu u obliku kiše, pljuska na tu lokaciju zahvaćenu požarom. Ovo je mentalni rad. Možete vi to, samo probajte i uverite se…). 😀
 
p.s.ovo je ‘alatka’ sa kojom možemo pomoći sebi i drugima…Srećno od srca 😉
Ukratko objašnjenje – Mi možemo menjati ne samo svoju sadašnjost, možemo menjati i prošlost i budućnost. Zar onda ne želimo da nam budućnost bude lepa i zdrava, da budemo zdravi i dugovečni?
Ovaj rad sa EXTRUDEROM je više mentalne prirode. Pre nego počnemo raditi na svom zdravlju ili zdravlju ljudi moramo promeniti dogadjaje koji su doveli do tih zdravstvenih smetnji ili problema.
Kazati: “Svojom svešću vraćam se u proslost 1 sat pre nego je nastao dogadjaj koji želim promeniti.
U tom trenutku donosim zaključak: Svi dogadjaji i svi akteri tih dogadjaja isli su svojim vlastitim putem, naši putevi se nisu ukrštali/sekli.
Ja sam išao/išla svojim vlastitim putem, putem stvoritelja.
U budućim dogadjanjima nisam sudelovao/sudelovala ni sa jednim mojim delom.
Moju odluku fiksiram svetlom stvoritelja na pozadini duše stvoritelja.
Sjedinjujem božansko sa zemaljskim.
Božija zraka iz budućnosti prodire sada u danas.
 
”Zamislite čoveka ili oboleli organ (nekoga, ili neku situaciju) u sredini (gde je nacrtan čovek) i mentalno sa rukom obuhvatite, zagrabite sve negativne, bolesne ćelije iz čovečijeg tela, ili iz neke situacije i vrteći rukom u smeru kazaljke na satu sa desne strane, kao sto je i naslikano, vrtite spiralno i nosite sve bolesno, negativno na sledeći prelaz gde se gubi informacija o bolesti, pa na sledei… i kada stignete na vrh u sferu sa živoom materijom gde se vrši regeneracija ćelije, Normiranje, sada neutralna stanica kao Norma Stvoritelja.
Onda se pomoću Extrudera u obliku spirale transportira u organ iz kojeg je i došla, tj. istim principom zahvatanjem i vrtenjem ruke – mentalno/misaono nosimo čiste, nove ćelije koje su se sada očistile, transformisale, kao kada ih je Stvoritelj prvi put napravio, nosimo na sledeće prelaze i tada dobijaju zdrave informacije koje na kraju unosimo u telo.
Sada su u telu potpuno nove zdrave ćelije koje imaju informaciju savršenog zdravlja.
Ako zelite da pojačate efekat ili ako radite nekom drugom, onda pre rada kažete, izlazim na Makro plan ili sedmi nivo, ( Na sedmi nivo od kuda Stvoritelj sve resava i sa tog nivoa delujete isto kao i što sam opisala prethodni korak, bar ja tako radim i to vrlo uspešno..
Ako su u pitanju požari, onda takođe delujemo sa Makro nivoa i na mesto gde je požar, iznad postavimo Extruder, spuštamo kišu, pljusak iz dela gde se vrsi regeneracija stanice, iz žive ćelije.
Na samom kraju kada završimo, obavezno, uvek izgovorimo današnji datum, mesec i godinu koja jeste, vreme koliko je tog trenutka na časovniku, na kraju kažemo za večnost ili u beskonačnost.
Igrajte se ne mozete nista pogrešiti, možete se moliti, zahvaljivati, možete zamoliti Bozanstvo/Stvoritelja, koga želite, da vam pomogne u vašem naumu za dobrobit vas i celog čovečanstva.
Igrajte se, maštajte, vizualizirajte i verujte u svoje izlečenje, verujte u iscelenje sebe ili nekog drugoga, ili neke situacije, verujte da ima efekta koliko god kome zvučalo blesavo, naivno ili nemoguce… 😀
Advertisements

10 comments on “EXTRUDER

 1. Vesna, jednom sam reako, sad ponavljam, pisi i postavljaj informacije oko metodatam Grabovoja sto vise i cesce mozes. On je sto bi rekli Ameri „real deal“. Njegov rad pomaze sam Bog.

 2. Ne znam kako bolje objasniti sam princip rada, ako iz teksta niste shvatili, a lepo sve piše redosledom. Za to postoje i seminari pa se malo informišite, jer onaj ko želi on će i doći do ostvarenja. Taj rad je mentalne prirode, imate „alatku“ nacrtanu, sliku, radite kako vam je napisano i ne možete pogrešiti. Možda vas buni to što je rad mentalne prirode, radi se našim mislima, jer, inače smo u ovom materijalnom svetu navikli da, ako nešto radimo, moramo imati nešto u rukama. Ovde ne morate imati ništa osim svojih misli i dobre namere, sve imate u svojim lepim glavicama i verujte u sebe. Sta god uradite, dobro je, greške nema. To je način isceljivanja koji ne potpada pod zakone i principe ove naše treće dimenzije, već potpada pod zakonitosti i principe četvrte dimenzije, to je medicina četvrte dimenzije. Zamislite da rukom zahvatate sve bolesne ćelije, sve negativno iz organa koji je bolestan, ili iz celog organizma i u smeru kazaljke na satu podižete prema sledecem prelazu, kako je i nacrtano na slici. Na slici je naznačen želudac/stomak kao polazna tačka, ali vi možete kako hoćete i šta hoćete lečiti, po slobodnom izboru, zavisi sta vas boli, koji problem imate ili koju negativnu situaciju od nje i krećite..Ovo spada u medicinu četvrte dimenzije, pa čak, moglo bi se reći da pripada kvantnoj medicini, ako se ne varam. Pre nekoliko godina sam zavrsila Radioniku kod Alana Ambroza (isto se radi sa brojevima/kodovima/šiframa koje sama nalazim, kao i kod Grabovoia, brojevi koji se pronadju na radionickoj mašini i sa njima se vrlo uspešno isceljuje, mogu reći čak i teške bolesti). Zbog toga sam jednom prilikom napisala da za ova učenja, ipak treba odslušati neko predavanje da bi se ono osnovno shvatilo i naučilo, ali su me pojedinci/pametnjakovići napali i kritikovali, jer su pogrešno shvatili moju nameru. Neke stvari ne možemo shvatiti i naučiti sami bez pomoći sa strane i neka mi niko ne kaže da je sve sam spoznao, naučio bez ičije pomoći… Lično sam protivnik skupih seminara i unovčavanja onoga što smo dobili džaba od Boga, ali izgleda i tu važi zakon ravnoteže energija, ja tebi ti meni i svi zadovoljni, ali svakako da to može biti i simbolično, a ne da otkidaju po džepu. Znam da se ovo što kažem mnogima ne sviđa, ali šta da se radi, svako ima svoj način razmisljanja i funkcionisanja. Svako je odgovoran za sebe i svoje postupke.. Neki su na račun tuđe muke sazidali sebi dvorce, velelepne kuće i stanove, a neko gradi stan na „nebu“ kao ja ahhahhah ko je pametniji ili snalažljiviji, šta je isplativije i bolje, ko će ga znati… 😀
  EXTRUDER je samo jedna od mnogih alatki koje imaju moć i snagu da vam pomognu, za sve one kojima je pomoć potrebna i koji su izgubili svaku nadu u izlečenje svojih boljki…Alatka sa kojom mogu sami sebi pomoći da se iscele, da otklone sve one probleme za koje su do sada mislili da ih je nemoguće otkloniti. Ne morate više plaćati skupocene seminare i predavanja, odradite to i sami, jer vi jeste moćni, u vama je neslućena božanska moć i snaga, samo se setite toga. Budite svoju uspavanu svest, sa njom ćete imati sve, i više od toga. Radite i u preventivne svrhe, ne moramo čekati bolest da bi je lečili. Verujte nije šala i nije neozbiljno, i sama sam imala dugogodišnji problem sa mojom sijamkicom po kojoj su izlazile sitne piknice koje su je jako svrbele i od tih sitnih piknica su nastajale žive rane koje nisu zarastale i po nekoliko meseci, do kosti su duboke bile i pored lekova koji joj je davao veterinar, bilo joj je sve gore. Nosila sam je pune tri godine na injekcije, lekari nisu otkrili pravu dijagnozu iako sam im rekla moje sumnje, ali nisu prihvatili to kao relevantan razlog. Primala je svaki treći dan kortikosteroide, antibiotik i jos neki dodatak i verovali ili ne stanje se nije popravljalo sve dok nisam saznala za Tehnologiju Nove Svesti Grigorija Grabovoia. Izmedju svih mogucih ‘alatki’, zaljubila sam se bas u ovu EXTRUDER, jer mi on daje nejbolje rezultate. Tada sam rekla STOP, neću vam je više donositi na injekcije od sada cu je sama leciti. Veterinar me je gledao bledo jer je on jos pre dve godine nju bio otpisao i cudio se kako je jos u zivotu. Verovali ili ne, ona izgleda vec vise od godinu dana, od kada je u mojim rukama bolje nego kada je primala kortikosteroide.Uz tu tehniku sa šiframa imam još mnogo isceliteljskih tehnika i načina koje sam naučila i koje znam, šta sam joj sve radila. Šta je konkretno pomoglo ne znam, ali nešto od svega jeste, a nisu lekovi-hemija. Prilažem vam i sličice mace da vidite kakav je problem imala i na šta je izgledala u aktivnim periodima, po njoj su bile žive rane, krv je curila iz svakog dela njenog tela čak i iz ociju, bdela sam nad njom 24 sata, čak i pored kortikosteroida nije joj bilo pomoći. Od kad joj radim sa ovom metodom to joj se nije desilo/ponovilo ni jedan put…ali je od tada nisam nosila na injekcije. Sve isceliteljske metode rade dobro, imaju efekta, bar kod mene, kao i EXTRUDER koji radi na zdravstvenim problemima, raznim situacijama, vremenskim nepogodama, poplavama, požarima, pravilnom upotrebom, otklanja sve loše, sve što poželite. EXTRUDER je za sve, posebno za lečenje karcinoma…

  Evo album o mojoj sijamkici koja je godinama imala zdravstvenih problema i pomogla sam joj sa alternativnim načinima lečenja.. 😉
  Album sa sličicama iz ranih faza bolesti..
  MACA U RAZNIM FAZAMA SVOJE BOLESTI- MOJ MALI RANJENIK
  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200287770970901.1073741826.1052407793&type=3

 3. Draga Vesna, cenim vas trud. Moram konacno da napisem komentar koji verujem da ce biti dobro shvacen, ako ne od drugih ono bar od vas. A šta to postoji što nije dato od Boga? Po toj logici sve bi trebalo biti besplatno. Bilo bi lepo da je tako, ali živimo u vreme kada se vrednost razmenjuje novcem. Znanje koje vredi se plaća i budimo sretni da imamo one koji daju kvalitetnu edukaciju. Arkadije Petrov drži uskoro u Australiji treninge ovakve vrste i 8 dana koštaju $4968. Pripremni treninzi su 4 dana i iznose jos $621. Gde je put, hotel i troskovi boravka. Oni koji samo traže sto je besplatno ne shvataju zakone univerzuma. To je covekova profesija i od simbolicne cene ne moze ziveti niti raditi sve što radi. Kao edukator dobro znam šta znači voditi biznis na bazi seminara i šta je od svega toga njegovo, a šta su troškovi biznisa koje ne mozete ni zamisliti, a povrh svega porezi i razrezi.
  Ne zamerite na mom komentaru, ali svuda srećem zahteve za besplatno ili simbolicno, a svi rade za novac da bi finansirali svoj život i život svoje porodice. Pravi svetski edukatori posebno ulazu velik novac u sebe da bi bili dobri u onom sto rade. Ako to ne rade, brzo ce ih pregaziti vreme, Odakle da prate i prenose dalje znanje ukoliko ne mogu ni sami sebe izfinansirati. Ne znam da li je ocekivanje besplatnog ostatak mentaliteta besplatnog skolskog sistema, pa su ostala takva ocekivanja ili iskljucivo siromasan mentalitet vecine na nasem podneblju. Cenite ljudi prave vrednosti. Nije auto vredniji od edukacije niti svilena kosulja niti italijanske cipele… Ne bi mi bio prvi put da dignem kredit za edukaciju i to na desetine hiljada dolara. I gore pomenuta edukacija kosta mene i mog supruga $17.000. Za simboliku dobijate simboliku… Ucili smo i slicne sisteme gde se predaje ekstruder kao na primer u Genom Healingu koji cemo možda iduće godine držati i kod nas.
  Vesna, Ne zamerite mi, imam najbolje namere. Moramo se odlepiti od siromasnog mentaliteta.
  Inace, ekstruder je odlična tehnika posebno uz neke druge pripremne radnje. Izmedju ostalog je primenjujem je i na kancer retreatu koji držim na Zelandu, u kombinaciji sa mnogim drugim pristupima posebno sa omiljenim EFTom koji se odlicno uklapa sa ekstruderom, kao i znanjem meta medicine.

 4. Moje je mišljenje da se sve svodi na duhovni,tj mentalni rad,koji uključuje različite tehnike od vizualizacije,meditacije,molitve…a sve se bazira na vjeri. Ipak,kako su ljudi različiti,tako im i raznolike metode odgovaraju u većoj ili manjoj mjeri i svatko za sebe mora naći metodu koji mu najbolje leži tj donosi najbolje rezultate. Meni osobno odgovara kombinacija više različitih metoda i znanja i nemam nikakav problem da ih ponekad i kombiniram,tako zapravo izbjegavam i monotoniju ili pad koncentracije,koji se ponekad mogu pojaviti kod dugotrajnijih meditacija.
  Sa gospođom Jasminom se također slažem da se znanje treba vrednovati,a danas je novac najvažnije sredstvo razmjene,ali ipak ne treba pretjerivati i oglobiti nekog preskupim seminarima. Ima logike u tome da nam nije žao dati novac za skupe fensy cipele,ili koncert,ali se dvoumimo oko seminara koji nam može višestruko pomoći.Ipak,i tu treba imati mjeru. Kada netko uistinu ima želju za znanjem ili tretmanom,a siromašan je i ne može to platiti,treba li ga ipak odbiti.? Ja se nekako ne mogu složiti sa time.
  Srdačan pozdrav!! I ugodnu noć:)

 5. Pozdrav svima i duzna sam odgovoriti na Jasminin komentar. Draga Jasmina, Ekstruder radi i bez nekih drugih pripremnih radnji, sam, bez icega…! Slazem se sa vama i poznato mi je sve to o cemu pisete, i o siromasnom mentalitetu i o sistemu besplatnog skolovanja, istina je , ali nisu ljudi krivi sto su ziveli u tom sistemu i vremenu kada je sve manje vise bilo besplatno. Od kad se nad nas nadvila sapa kapitalizma svi smo se nekako uz njih uzdigli, ohladili, postali ljudi bez duse i hteli bi u korak sa svetskim mocnicima. Ne ide to bas tako, nekima daa, oni su ionako prodali dusu za novac.., oni su sebi obezbedili prodju, prepoznali su trenutak i idu u korak sa onima koji su napred i u samom vrhu, ali je jos masa ljudi, koji kaskaju, koji nemaju ni za hleb da se prehrane, a vi spominjete hiljade i hiljade dolara koje dajete i koje ljudi daju za razne seminare. Znate kako kaze jedna stara izreka, koja glasi „ko ima masla i muda maze“ tako i to. Izvinjavam se, ako sam bila prostoprosirena, tj.nepristojna, ali i to ide u rok sluzbe… 😉 Onaj ko ima on ce i dati, onaj ko nema, od kuda da da, jer nije mozak isprogramirao?, da digne kredit za koji zna da ga ne moze i nema od kuda vratiti, pa ce tako ‘zaglaviti’ u zatvor. Razlika je velika draga Jasmina pricati iz pozicije kada se ima, ili iz pozicije kada se nema i nisu svi sposobni u momentu reprogramirati svoje mozgove, mentalne moci, navike, predrasude i okrenuti zivot u svoju korist i za to opet treba novaca da bi se platio edukator.., o tome ja pricam, a ti edukatori lepo i skupo zive bas na racun takvih, jer danas sve kosta, niko nece cak ni svojih pola sata vremena besplatno da provede sa covekom u obicnom razgovoru….sve treba platiti i unovciti. Ljudi su se pretvorili u masine i samo grabe, misle da ce vecno ziveti ne gledajuci kako svom bliznjem da pomognu… Jednostavno je doslo vreme, ako imas para i ako si tu mocan, mozes da zivis, a ti koji se nisi snasao iz nekog razloga, ti crkni, jer nisi zasluzio da zivis, jer nisi sposoban da se snadjes. Takvo vreme nam dolazi sve brze i brze.. Svesna sam da bi bilo dobro da ljudi menjaju te svoje negativne, mentalne programe u sebi, jer bez toga nema napred, samo i u tom segmentu ljude treba educirati, a i za to, opet treba novac. Poentu sam stavila na skupe seminare, jer ako covek radi u firmi za 200eura ili ima penziju a znamo kolike su.. sa tim hrani cetvoroclanu porodicu, ima genetski potencijal i zarku zelju da se edukuje, da radi na sebi, ali nema sa cim, jer mu taj zaradjeni novac nije dovoljan ni za dazbine, a kamo li za nekakav normalan zivot, kako takvom coveku reci menjaj svoje programe u glavi da bi bio bogat i da bi bolje ziveo… Tacno je moramo se svi menjati. Ceo zivot, koliko sam mogla ulagala sam u sebe i svoju edukaciju i nije mi ni jednog dinara zao, jer znam sta sam zauzvrat dobila, ali cu ponoviti, zao mi je kada ne mogu sebi priustiti neki seminar koji kosta 300, 500, ili 1000.. eura, znam da je tehnika mocna i da bih je savladala mozda bolje nego neki koji imaju pare da plate i diplome sa kojima masu, mozda bi bila bolji „majstor“ i edukator od mnogih u tome, ali opet, javlja se ono, ali… Pozdrav i vama i svako dobro vam zelim od srca.
  P.S. Evo jedan moj FB prijatelj drzi besplatna i edukativna predavanja za sve ljude koji su zainteresovani da nesto porade na sebi, jedino je nezgodno sto je nekima daleko. Nadam se iskreno da ce mnogi krenuti njegovim stopama… 😀

  http://www.svjesnost.info

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s