2012 . GODINA JE GODINA VELIKIH PROMJENA…

2012. godina je godina velikih promjena…

harmony_program_cestitka_2012

2012. godina je godina velikih promjena , a prilagođavanje na njih djeluje već sada.

Na 21 prosinca 2012., kažu promicatelji majanskog proročanstva, navodno će doći do rijetke pojave galaktičkog poravnanja koje se događa otprilike svakih 25.645 godina.Kao rezultat poravnanja galaksija, iz središta Mliječne staze Sunčev će sustav zapljusnuti veliki val kozmičke energije i potaknuti promjene u našem dijelu svemira. Započet će šesti Veliki ciklus u kojemu Maje najavljuju doba mudrosti, harmonije, mira, ljubavi i povratka u prirodni red stvari. Doći će dopromjena u strukturi DNK i transformacije ljudske svijesti .Val kozmičke energije koji će nas obaviti omogućit će interakciju naše s drugim dimenzijama, ali i prelazak u druge dimenzije. Svjetlosno zračenje koje će nas obasjati iz središta galaksije potaknut će promjene u strukturi ili nekim segmentima DNK, koji su dosada nisu bili aktivirani.

poravnjanje_7_planeta_2012

Doći će do poravnanja 7 planeta, koji su u prolazu naspram Centralnog Sunca u galaksiji. U tom trenutku poravnanja 7 planetarnih prolaza, stvara se prolaz, iz središta planeta na planet Zemlju. Zemlja se već kreće naprijed prema ovom trenutku poravnanja, prilagođavanjem i unapređenjem mnogih razina svijesti. U tom trenutku potpunog usklađivanja, kada se otvori 7 kapija, biti će energetska sila koja će putovati iz središnjega Sunca, ka planeti Zemlji, ali ta energija iz tih 7 kapija, je ista koja prolazi kroz ljudsku dušu i spušta se u ljudsko tijelo, oslobađajući ljudski oblik, stvarajući na svom putu veći izraz njegova bića.Alkemičarskim jezikom rečeno, središte galaksije se još naziva crnim suncem, skrivenim suncem ili nevidljivim suncem.Nadolazeće prstenasta i totalna pomrčine u 2012. g. pojaviti će se 20. svibnja i 13. studenoga. To su, povrh zimskog solsticija, trenuci ogromnog potencijala i čarobnih rezonantnih usklađivanja. Čarobno vrijeme funkcionira kao leća kako bismo se usredotočili prema svijesti. Zimski solsticij 2012. g. obilježava čarobni trenutak, otvaranje portala vječnosti za one s tajnim ključem – ono pravo u pravo vrijeme s ispravnim ciljem. 2012. ćemo imati šansu transcendirati stare načine i naučiti živjeti u miru i harmoniji sa svim ostalim postojanjem u Svemiru. Tijekom tog procesa će stići iz smjera centra Mliječnog puta svemirske zrake i donijeti konačno DNA reprogramiranje života kakav postoji u ovom Sunčevom sustavu Na Zemlji će, prolazeći kroz galaktički snop, doći do akceleracije naprednih DNA životnih formi . Drugim rečima do suštinskog unapređenja koji će se ogledati u „prelasku iz treće, materijalističke dimenzije u četvrtu, spiritualnu dimenziju“. Ciklus transformacije je već zaokružen i sada je počeo jedan transmutativni ciklus. Transmutacija je genetska promjena na ćelijskom nivou, koja se sada odvija u svim živim formama na ovoj planeti.

harmony_program_cestitka_2012

„DUHOVNO BUDJENJE – SIMPTOMI“

1. Bolovi u tijelu i tegobe, posebno u vratu, ramenima i leđima. To je rezultat intenzivne promjene na DNK razini dok se „Kristovo sjeme“ budi u njemu. Što je još važnije, vaša Merkaba, energetski transportno tijelo se nadograđuje i stvara nove stanice. To će biti objašnjeno i razumijeti ćete više u potpunosti kako napredujete. Dovoljno je reći, starenje, bolesti, ograničenja su prevaziđeni u tom novom iskustvenom otkriću.

2. Osjećaj duboke unutarnje tuge bez ikakvog razloga. Vi ste u osvještavanju svoje prošlosti (ovog života i prošlih), a to uzrokuje osjećaj tuge. „aspekti“ će biti pušteni i preobraziti će se na odgovarajući način. Iako, mnogi će smatrati da ih nije teško otpustiti, no drugi s opuštenijim osobnostima moraju biti s time pomireni. Iako ih mnogi ne mogu otpustiti, reci: „zbogom,“ “volim te“, “dobro si me služio“, “više te ne trebam“.

3. Plakanje bez ikakvog razloga. To je dobro i zdravo da suze teku. Ono pomaže da se oslobode stare energije. Sada postoji mnoštvo emocionalnih energija u vama … pokušajte da se ne usredotočite na pitanje „zašto“ i samo si dopustite da osjećate…

4. Nagle promjene u poslu ili karijeri. Vrlo čest simptom. Dok se vi mijenjate, stvari oko vas će se također promijeniti. Ne brinite o pronalaženju „savršena“ posla ili karijere upravo sada. Vi ste u tranziciji, možete promijeniti više posla, prije no što pronađete posao koji će odgovarati vašim željama.

5. Povlačenje iz obiteljskih odnosa. Vi ste povezani sa svojom biološkom obitelji putem stare karme.Kada izađete iz karmičkog ciklusa, stare veze se otpuštaju. Nakon nekog vremena, mogu se razviti novi odnosi s njima, ako je to prikladno. Međutim, tada će se odnos temeljiti na novoj energiji. To razdoblje se često puta naziva „pad“ ili „razdvajanje“.Ne brinite se, jer ne postoji valjano odvajanje. Samo „osjećaj, viđenje, iluzija“ o tome.

6. Neobični obrasci spavanja. Vjerojatno ćete se buditi mnogih noći između 02:00 i 04:00 sata. Mnogo se stvari odvijaju unutar vas, i to često uzrokuje da se probudite kako biste uzeli “pauzu“. Ne brinite se. Ako se ne možete vratiti na spavanje, ustanite i napravite nešto, nemojte ležati u krevetu i brinuti se. To se također zbog toga što se novo tijelo prilagođava svome novom okruženju, koje ne zahtijeva sna (meditacije), te malo ili pak ništa brige o njemu.

7. Intenzivni snovi. To može uključivati snove o ratovima i bitkama, snove ganjanja ili zastrašujuće snove. Vi se doslovno oslobađate od starih energija unutar vas. Osim toga, možete se sjetiti i povezivanja s prošlim životima, sjećanjima, iskustvima i znanjima. Ti snovi, iako zastrašujući, ne mogu vam naškoditi. Ponekad oni mogu biti ugodni i manifestirati se kao dobri. Ako je tako, uživajte, ne brinite se ili nemojte pretjerano analizirati.

8. Fizička dezorijentacija. Ponekad ćete se osjećati kao da gubite tlo pod nogama. Bit ćete „prostorno izazvani“ s osjećajem kao da ne možete staviti dvije noge na zemlju, ili kao da hodate između dva svijeta. Vaša svijest je u prijelazu u novu energiju, za kojom tijelo ponekad zaostaje. Provedite više vremena u prirodi kako bi dobili novu energiju u sebi.

9. Povećan „razgovor sa samim sobom“.Uvidjeti ćete kako govorite češće sa vašim Ja. Vi ćete iznenada shvatiti da ste pričali sa samim sobom proteklih 30 minuta. Tu se nova razina komunikacije odvija unutar vašeg bića, i tu se doživljava vrh ledenog brijega u razgovoru sa samim sobom.

10. Osjećaj samoće, čak i kada ste u društvu drugih. Možete se osjećati sami i otuđeni od drugih. Možete osjetiti želju da „pobjegnete“ od grupe i gužve. Kao Shaumbra, hodate svijetom po svetom i usamljenom putu. Koliko god da osjećaj osamljenosti uzrokuje tjeskobu, teško se je povezati s drugima u ovom trenutku. I drugi mogu imati puno problema u njihovom odnosu prema vama, ponajviše zbog vaših izrazito jakih energetskih sila. Praznina će biti ispunjena ljubavlju i energijom svijesti Krista.

11. Gubitak strasti. Vi se možete osjećati potpuno ne-strastveno, s malo ili bez želje da nešto učinite. To je u redu, to je samo dio procesa. Uzmite ovo vrijeme “da ne radite ništa“. To je slično ponovnom podizanju sustava računala.Morate ga ugasiti na kratko vrijeme, kako bi se učitao novi softver, ili u ovom slučaju, novo sjeme energije Krista.

12. Duboka čežnja odlasku kući. To je možda najteži i najizazovniji od bilo kojih uvjeta. Vi možete iskusiti duboku i neodoljivu želju da napustite planet i vratite se kući. Ovo nije „samoubilački“ osjećaj. On se ne temelji na ljutnji ili frustraciji. Vi ne želite napraviti veliku stvar od njega ili uzrokovati drame za sebe ili druge. Postoji veliki dio vas koji se želi vratiti kući. Vi ste spremni za početak novog života, a još uvijek ste u fizičkom tijelu. Tijekom ovog procesa tranzicije, imate unutarnje sjećanje kako je biti na drugoj strani. Jeste li spremni na izazove i želite li krenuti u novu energiju? Da, doista možete otići kući u ovom trenutku. No došli ste do ovdje, i nakon mnogo, mnogo života bilo bi šteta da napustite tu priču prije kraja filma. Iako usamljeno i mračno ponekad može biti vaše putovanje, sjetite se da nikad niste sami.

harmony_program_cestitka_2012

„SIMPTOMI DUHOVNOG UZASASCA“

1. Osjećaj kao da ste u ekspres loncu ili pod utjecajem intenzivne energije, osjećaj stresa. Zapamtite, vi se podešavate prema višoj vibraciji i na kraju ćete se prilagoditi. Stari obrasci ponašanja i vjerovanja također se guraju na površinu. Mnogo toga se događa unutar vas.

2. Osjećaj dezorijentacije, ne znajući gdje ste, gubitak osjećaj mjesta. Niste više u 3D, preselili ste se ili ste u procesu preseljenja u viša područja.

3. Neobična bol i tegobe kroz različite dijelove vašeg tijela. Vi pročišćujete i ispuštate energije blokirane na 3D, dok vibrirate na višoj dimenziji.

4. Hodanje po noći između 02:00 i 04:00. Mnogo toga se događa u stanju sna. Možete biti tamo dugo vremena, no trebate pritom odmor. To je ujedno sat ‘čišćenja i oslobađanja’.

5. Gubitak pamćenja. Kratkoročni gubitak pamćenja i samo nejasna sjećanja iz vaše prošlosti. Nalazite se u više od jedne dimenzije u isto vrijeme, i idete natrag i naprijed kao dio tranzicije, pa se povremeno „isključite“. Također, vaša prošlost je dio starog načina života, a prošlo je otišlo zauvijek. Biti u “Sada“ je put “Novog Svijeta“.

6. „Vidjeti“ i „čuti“ stvari. Doživljavate različite dimenzije dok ste u tranziciji, ovisno o tomu koliko ste osjetljivi i kako ste povezani.

7. Gubitak identiteta. Vi ne prepoznajete vaše obličje u ogledalu. Počistili ste većinu vaših starih obrazaca i sada utjelovljujete puno više svjetlosti, i jednostavnije, pročišćeno sebstvo. Sve je u poretku, vi ste u redu.

8. Osjećaj “izvan tijela“. Možete osjećati kao da netko govori, ali to niste vi. Ovo je naš prirodni obrambeni mehanizam za preživljavanje, kada smo pod akutnim stresom ili imamo osjećaj iztraumatiziranosti ili da smo izvan kontrole. Vaše tijelo prolazi kroz puno toga, a vi ne želite biti u njemu. Moj vodič uzašašća mi je rekao da je to način olakšavanja procesa tranzicije, i da ja ne trebam proživjeti kroz ono što moje tijelo prolazi.To traje samo kratko vrijeme. To prolazi.

9. Razdoblja dubokog spavanja. Vi se odmarate od svih prilagođavanja i vi ste integrirani, dok se izgrađujete za slijedeću fazu. Dani ekstremnog zamora. Vaše tijelo gubi gustoću i prolazi kroz intenzivno restrukturiranje.

10. Povišena osjetljivosti na svoju okolinu. Gužve, buke, hrana, TV, drugi ljudski glasovi i razni drugi poticaji su jedva podnošljivi. Također vrlo lako postajete pasivni. Vi se uspinjete. Znajte da će sve ovo na kraju proći.

11. Ne osjećate se kao da nešto radite. Nalazite se u vrijeme odmora, „ponovnog podizanja sustava“. Vaše tijelo zna što mu treba. Osim toga, kada započnete s potragom prema višljim stvarnostima, ‘raditi’ i ‘činiti stvari da se dogode’ postaje zastarjeli način dok nove energije podržavaju ženske principe primanja, stvaranja, samopodrške i njegovanja. Pitajte svemir da vam ‘donese’ ono što želite dok uživate u sebi i zabavljate se .

12. Netolerancije na niže vibracijske stvari 3D, koji se ogledaju u razgovorima, stavovima, društvenim strukturama, načinima ozdravljenja, itd. Oni doslovno mogu učiniti da se osjećate ‘bolesno’ iznutra. Nalazite se na višoj vibraciji i vaše energije više nisu u liniji. Vi ste ‘gurnuti’, da krenete naprijed, da ‘budete ‘ i da stvarate novo. Jedan od temeljnih zakona kvantne fizike navodi da dvije vibracije različitih brzina ne mogu zauzimati isti prostor u isto vrijeme. To je i bila istina na ovoj dimenzionalnoj razini istine. Međutim, ovaj „zakon“ je trenutno „slomljen“.

13. Gubitak želje za hranom i/ili spavanjem. Vaše tijelo se privikava na novo, više stanje postojanja. Vaše novo tijelo polako uči i prilagođava se istini da je superiornije od prošlog tijela. Trebate malu količinu hrane ili je uopće ne trebate (iako pijete puno vode), te ne trebate puno spavati… uskoro ćete biti ništa.Potreba tijela za „snom“ je stečena kroz meditativne prakse i smještena je unutar dijela vašeg tijela koje zahtijeva “spavanje“ Treba jesti često, ukoliko se osjeća pad šećera u krvi. Masa se dobiva, osobito u području abdomena. Postoji žudnja za proteinima. Vi zahtijevate ogromne količine goriva za ovaj proces uzašašća. Dobivanje na težini s nemogućnošću gubljenja bez obzira što radite je jedno od najtipičnijih iskustva. Vjerujte da vaše tijelo zna što radi.

14. Nagli nestanak prijatelja, aktivnosti, navika, radnih mjesta i stanova. Vi se razvijate izvan onoga što ste nekada bili, a ljudi iz vaše okolice više ne odgovaraju vašim vibracijama. Novi će uskoro doći i osjećati ćete se tako puno bolje.

15. Vi apsolutno više ne možete učiniti određene stvari. Kada pokušate napraviti svoju uobičajenu rutinu i aktivnost, onda se osjećate stvarno strašno. Vi ste se razvili izvan onoga što ste nekada bili, i ti ljudi iz okolice više ne odgovaraju vašim vibracijama. Novi će uskoro doći i osjećati ćete se tako puno bolje.

16. Doživljavanje emocionalnih uspona i padova, plakanje. Naše emocije su naš izlaz za oslobađanje, a mi osvještavamo mnogo toga.

17. Želite ići kući, kao da je sve gotovo i kao da ne pripadate više ovdje. Mi se vraćamo izvoru. Sve je gotovo, ali mnogi od nas ostaju sa iskustvom i stvaraju novi svijet. Također, naši stari planovi za dolazak su dovršeni.

18. Osjećaj da ćete poludjeli, ili da vam se pojavljuje neka vrsta duševne bolesti. Vi brzo osvještavate nekoliko dimenzija i uveliko se otvarate. Mnogo toga vam je dostupno. Vi jednostavno to ne koristite. Vaša svijest je pojačana i vaše prepreke su nestale. To će proći, a na kraju ćete se osjećati kao kod kuće kao što se nikada prije niste osjećali, dok je kuća sada ovdje.

19. Anksioznost i panika. Vaš ego gubi mnogo od sebe i pritom se boji. Vaš sustav je također preopterećen. Događaju vam se stvari koje vi ne može razumjeti. Također gubite obrasce ponašanja niže vibracije koje ste razvili u svrhu opstanka u 3D. To vas može učiniti ranjivima i nemoćnima. Ovi obrasci ponašanja koje ste izgubili nisu potrebni u višim područjima. To će proći, a na kraju ćete se osjećati puni ljubavi, sigurnost i jedinstva. Samo pričekajte.

20. Depresija. Vanjski svijet nije usklađen s novim, višim vibracijama. Vi se u njemu Također, vi oslobađate niže, tamnije energije i vi „vidite“ kroz njih. Objesite ih tamo.

21. Živi, divlji, a ponekad i nasilni snovi. Vi oslobađate mnogo, mnogo života nižih vibracijskih energija. Mnogobrojni su iskusili lijepe snove. Vaš san će se na kraju poboljšati, a vi ćete ponovo uživati u njemu. Neka iskustva ćete osvijestiti, dok ste budni. Moja majka je komentirala da vjeruje da sam imala noćne more tijekom dana.

22. Noćno znojenje i napadaji vrućine. Vaše tijelo se „grije“, kao da gori od ostataka.

23. Vaši planovi će se iznenada promijeniti sredinom protoka i otići će u sasvim drugom smjeru. Vaša duša balansira vašu energiju. To se obično osjeća odlično u ovom novom smjeru, dok vaša duša zna više od vas. To je razbijanje vaše rutine izbora i vibracija.

24. Stvorili ste situaciju koja izgleda kao vaša najgora noćna mora, s mnogo aspekata ‘najgore noćne more’. Vaša duša vas vodi u „rastezanje“ prema aspektima sebstva koji vam nedostaju, ili u „toniranje dolje“ aspekata koji su prekomjerni. Vaša energija samu sebe balansira. Pronalaženje svoga puta prema miru kroz ove situacije je test koji ste postavili za sebe. To je vaše putovanje, a vaša ga duša ne bi postavila da niste bili spremni. Vi ste onaj koji pronalazi izlaz i vi ćete to učiniti. Gledajući unatrag, vi ćete imati zahvalnost za iskustvo i biti ćete drugačija osoba.
harmony_program_cestitka_2012

Izvor teksta: www.harmony.hr 

Advertisements

3 comments on “2012 . GODINA JE GODINA VELIKIH PROMJENA…

 1. Sa postovanjem svim tragaocima za Istinom,

  Kroz puno toga sam prosao a i prolazim iako sam to i iz drugih izvora spoznao
  lijepo je vidjeti da se neko trudi da se to opet pojavi u ovim turbulentnim vremenima
  kada je puno tragalaca za Istinom pomalo dezorijentisano.

  Nikakvo cudo a ko nebi, te se stvari ne desavaju cesto ali kada se dese moraju se temeljito odraditi jer je puno toga u igri a i dobro je sto je tako.

  Iskoristimo sansu kada nam je pruzena jer na ovom svijetu nista se ne desava
  slucajno tek tako.

  Kaze se ko sa namjerom, smiren a otvorena i meka srca napravi jedan korak
  prema Bogu on ce prema njemu napraviti dva koraka.

  Iskoristimo svoje vrijeme dok smo jos u mogucnosti.

  Sa postovanjem

  Matija

 2. Pozdravljena Vesna! Na zelo nenavaden način sva se’ našli’ na tej vaši strani,neizmirno sem vesela, saj ste prišla v moje življenje ravno v pravem trenutku oz.času, kar seveda ni niti najman slučajno….Sem otrok jugo generacije in v meni se pretaka tudi’ jugo’ kri, ki mi daje tisto raznolikost v življenju,tisto zvedavost,iskanje, humor posebne vrste – te moje mix nature,ki je moj sopotnik – vodnik na tem potovanju in hvaležna sem za ta dar…A vaš blog je tako napolnjen s tisto pozitivno energijo,s tisto željo, pomagati našim dušam VIDETI,OBČUTITI, VEDETI kdo smo, zakaj smo tu in zdaj,tako je vaša ljubezen veliko darilo za vse nas,ki vas obiskujemo na vaših straneh in ker delate iz srca, se to nežno, iskreno valovanje,dotakne tudi nas….HVALA VAM!!!! Naj vas spremlja blagoslov in ljubezen LJUBEZNI same,naj vaše delovanje še naprej razsvetljuje ljudi in skupaj bomo uspeli tudi v letu , ki prihaja..SREČNO vam želim iz srca, Tatjana

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s