U MAKEDONSKIM KOCANIMA PRONADJEN NAJSTARIJI PRIKAZ CVETA ZIVOTA – ENGLEZI NEMAJU POJMA O PIRAMIDAMA, DOKUMENTARAC JE NARUCEN

U mjestu Kočani u Makedoniji (30.000 stanovnika) pronađena je misteriozna ploča od kristala lorandita koja je, sudeći po makedonskom istraživaču Vladi Pavlovu, najstariji primjer u povijesti koji ukazuje na zodijak, a Pavlov automatski naglašava kako sve Balkan dovodi u bliski susret s Atlantidom. Naime, ploča prezentira dva trokuta u krugovima s 12 podjela. Pavlov je uvjeren da traka označava putovanje i ima nekakve veze sa sve spominjanijim Zvjezdanim vratima (Wilcock smatra da je Tripoli, odnosno Trojstvo, upravo zbog istih i napadnut).
„Značaj ove ploče nazvane Nebo možemo pronaći na centralnom dijelu ploče koji predstavlja sliku našeg Sunca kao simbol božanstva oko kojeg postoji 12 podjela dok dva trokuta predstavljaju vrata neba. Ploča iz kočana simbolizira vrline 12 znakova zodijaka, odnosno 12 zemaljskih vrijednosti potrebnih svakom čovjeku za dolazak na takva vrata. 12 vanjskih simbola prikazuje 12 zemaljskih iskušenja koje fizičko tijelo mora proći prije ulaska duše kroz vrata“ smatra Pavlov. “Ploča je dokaz da su drevni Balkanci poznavali Cvijet života prije Egipćana (najstariji simboli pronađeni u Ašurbanipalovoj palači u Asiriji i u Ozirionu, Abydos, Egipat, op.a.), a Egipćani su ga po predaji naslijedili od Hermesa (Merkura). Da li je drevna Atlantida imala veze ili bila na Balkanu? Mogući dokaz su ova ploča (koju su makedonske institucije dobrim dijelom uništile), bosanska dolina piramida u Visokom i možebitne piramide u Kočanima kojih je pet i koje formiraju Davidovu zvijezdu“ zaključio je Pavlov.
U svakom slučaju o ovom otkriću ćemo još čuti..

Prenela preko – http://www.4dportal.com/hr/povijest/2542-u-makedonskim-kocanima-pronaden-najstariji-prikaz-cvijeta-zivota

Tekst – http://www.4dportal.com/hr/povijest/2395-semir-osmanagic-g-alternativna-historija-i-tom-23-25

Tekst – www.4dportal.com/en/kolumne-ratko-martinovic/3049-semir-osmanagic-englezi-nemaju-pojma-o-piramidama-dokumentarac-je-narucen

Advertisements

10 comments on “U MAKEDONSKIM KOCANIMA PRONADJEN NAJSTARIJI PRIKAZ CVETA ZIVOTA – ENGLEZI NEMAJU POJMA O PIRAMIDAMA, DOKUMENTARAC JE NARUCEN

 1. Sa postovanjem svim tragaocima za Istinom

  Vec je postala stvarnost kod velikog broja ljudi da je ova nasa sadasnja
  oficijelna verzija ISTORIJE a i uopste razvoja i dogadjanja na ovoj nasoj Planeti
  samo jedan obican falsifikat a sve je to uradjeno sa namjerom da se sto duze odgodi osvijescivanje i budjenje kod sirokih narodnih masa a sto nekome i te kako dogovara.

  Sa postovanjem

  Matija

 2. Pet piramida koje formiraju Davidovu zvijezdu, koja ima 6 krakova? Hmmm… interesantno… ili su drevni Balkanci bili jako pametni, ili Pavlov baš nije.

 3. Moj prijatel Branko sotirovski je desifrirao pismo iz piramida u Bosni. Uedno je desifrirao putokaze koje leze u tunelima sta se nalazi u kom tunelu?. Njegove najnove otkritija su ctanja starih Makedonskih pisama koi imaju i po 400. 000 hiljada godina, i se nalaze nasvih pet kontinenta!

 4. Makedonci znali za cvet zivota (drvo prepoznavanja dobro i zlo), pre svima, zasto u Makedonije je Edenski Vrt, Adam i Eva ziveli su u Makedonije,… ali makedonci ne znaju o tome.

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s