KRYON – ALAT ZA STARE DUSE

Lee Carroll / Live Kryon Channeling “The 2013 Old-Soul Toolkit”
Ova obavijest je prenesena u Boulder, Colorado, 13. 01. 2013.
Peggy komentar: jest već više od mjesec dana staro kanaliziranje, ali meni se učinilo dosta zanimljivim
Budite pozdravljeni moji dragi, ja sam Kryon iz magnetske službe. Koliko god puta ovo radili, uvijek ima onih koji se pitaju „Zar je ta osoba još uvijek u svome tijelu?“ (misli se na Lee) Naravno da jest, ali njena svijest je podijeljena Sada će neki reći „Znao sam! Zrela je za psihijatriju”. Ali ne radi se o takvoj podijeljenosti Svatko od vas je u mogućnosti napraviti isto što i ona samo možda u nekom drugom obliku. Na Zemlji se stvara nova energija i korak po korak počinjemo mudro o njoj govoriti. Prije jednog tjedna dali smo Vam informacije o tome šta možete očekivati u ovom novom dobu. Nekoliko tjedana ranije, izvijestili smo Vas o nekim izumima na koje morate obratiti pozornost-pažnju. Ali u procesu ljudskog razvijanja, neizbježno je da se kroz neke od Vas kanaliziraju informacije. Ovo ne mora biti javno i ne mora biti samo kroz Čovjeka. Može biti I samo za Vas pojedince. Može to biti u smislu onoga što neki od Vas nazivaju “automatsko pisanje”, ali ipak je malo drugačije jer se zapravo ništa ne događa automatski. To nije nešto što se jednostavno samo pojavi. Zapravo se sklanjate u stranu i natrag u svoje Ja gdje nalazite svoj sveti dio i tada ste u mogućnosti kanalizirati ono što se u Vama i nalazi. Neki od Vas neće pronaći biće sa imenom već kanalizirati u potpunosti Vaš Božji dio u Vama. Vi to nazivate kanaliziranje no zapravo je to samo razgovor sa svojim višim Ja. Doći ćete u doticaj sa jezgrom Vaše Duše što ste zapravo Vi sami. Sljedeći korak u ljudskoj evoluciji se događa iznutra, ne izvana jer razvoj ljudske vrste nastaje u pogledu na to šta mozak zajedno sa DNA u ljudskom tijelu može učiniti. U Vašem se tijelu nalazi više od stotina bilijuna dijelova DNA i svi su jedinstveni sa Vašim otiskom. Svi su međusobno povezani ili zapleteni u jedno. Svi zajedno utjelovljuju Dušu koja Vi jeste, jedno polje (Merkabah).

Osvrt – Završili ste sa starom energijom i sve se usmjerava ka novoj. Prošli tjedan smo Vam rekli šta sada možete očekivati. Ali nešto se oslobađa i počinjete to osjećati Ujedno ćete i primijetiti da ovo oslobađanje sa sobom donosi i pokoju anomaliju. Objavili smo Vam da u sklopu ovih anomalija oslobođenja, mračne energije Zemlje sada osjećaju da gube bitku. To je slikovito kao da se stariji procesi energija pokušavaju spasiti od utapanja, zadnji put hvataju zrak kao da imaju moć, ali nemaju je. Vidjet ćete kako će ih narodi napustiti, možda čak i po prvi put u ljudskoj povijesti.
Danas Vam želimo prenijeti neke mogućnosti i obavijestiti Vas o nekim stvarima koje vidimo na horizontu. Ujedno ćemo Vam obratiti pozornost i na mogućnosti / potencijale koji se ne ubrajaju među najjače, ali koji su ipak prisutni u djelovanju. Ovo je novo jer Vam pokazuje šta se u pozadini „kuha“ i šta trenutno može utjecati na čovječanstvo a šta ne. Putem toga možete vidjeti slobodnu akciju.
Rado bih započeo ponavljanjem nekih objava iz kanaliziranja od prošlog tjedna. Danas Vam želimo dostaviti jedan alat i njegovih pet dijelova za stare Duše. To znači da ćemo Vam dati pet točaka na koje trebate obratiti pozornost. Neki od Vas će ih trebati, a neki ne. Znamo da nas mnogo više sluša i čita naše riječi nego što su prisutni ovdje u prostoriji. Tako smo to već mnogo puta rekli. Ako ovo čitate ili slušate, svejedno je koliko je sati ili koji je datum, mi znamo tko ste. Mi poznajemo mogućnosti Vaše otkrivene Duše koja sluša ovu obavijest i znamo da su mogućnosti točno pred nama. Mi smo u kontaktu sa Vašim višim Ja i poznajemo Vaš plan. U kontaktu smo sa tim što Vi nazivate sudbonosnim obilježjem što možete a što ne možete napraviti. I u to smo upućeni. Ako dakle čitate ili slušate ovu obavijest, tada ste točno tu gdje trebate biti.
– Čišćenje puta – Puno je toga predviđeno, šta god se ima dogoditi nakon što se pređe obilježena točka (2012). Energija 2012-e posjedovala je veliki dio straha, s time je sada gotovo. Možete slobodno reći da se događa čišćenje energijskog polja. Kada pogledate ove stvari, koje neki od Vas smatraju ezoterijskim, tada ćete početi cijeniti neke aspekte preokreta. Najprije je to precesija središta i izjednačavanja dana i noći. Doista se nalazite u središti prelaska I zato Vam predstavljamo pet točaka koje su Vam potrebne kada iskusite prelazak u ovu novu energiju.
– Tolerancija – Prva je točka tolerancija. Dakle, govorim starijim Dušama jer se tolerancija pogotovo na njih odnosi. Stara Dušo, dugo si vremena bila tolerantna. I naprema staroj energiji si bila tolerantna i morala si se angažirati sa mnogim stvarima s kojima nisi imala ništa zajedničkog. Sada Vas moram zamoliti da međusobno budete tolerantni jer se nekima među Vama neće svidjeti to što slijedi Neki će se od Vas odvojiti od tradicije i upravo se to nekim drugima neće svidjeti, iritirati će ih. Najbolje ću Vam to objasniti jednim primjerom: Recimo da ste već 30 godina iscjelitelj / iscjeliteljica i radite prema postupku koji funkcionira. Posjeduješ energije sa kojima si se bavila i točno znaš šta radiš. Ali odjednom se energije oko Tebe počinju mijenjati. Odjednom se počinje mijenjati jezgra čitavog Tvog znanja i svega što si smatrao/smatrala tačnim u svom radu. Ali Tebi se ta promjena ne sviđa, ne shvaćaš zašto bi nešto promijenio / promijenila što izvrsno funkcionira toliki niz godina! Nećeš htjeti povjerovati da za nešto što se obavlja tako jednostavno i ispravno uopće postoji mogućnost izmjena. Promjena koju ćeš Ti, stara Dušo, primiti, upravo je pred Tobom. Reći ćeš: “Ne, to ne može biti ispravno. Uvijek moram raditi to i to. Godinama to tako radim i uvijek sam bila nagrađena jer sam radila na ovaj način.“

Kako ćete dakle znati šta je ispravno? Kako ćete primijetiti da su promjene stigle? Najprije se prema svemu morate odnositi sa potpunom tolerancijom, pogotovo prema nečemu što se odvijalo uvijek istim principom jer će se baš to prvo promjeniti. Sljedeće je da se okrenete prema novim, intuitivnim snagama. Signali intuicije koje primate tokom Vašeg duhovnog rada, koji Vam govore šta trebate poduzeti u određenim situacijama i sa kojima se godinama služite, i dalje će biti signali na koje se možete osloniti. No i mediji će pronaći nove paradigme za kanaliziranje. Jer sa novom energijom mijenja se odnos između ljudskog fizičkog tijela, onog što nazivate inteligentnim tijelom i tijela Vašeg višeg Ja (novi način njihove komunikacije). No mnogi ne žele čuti za nešto novo. Nastavit će slijediti ono što su i prije i neće se htjeti “složiti” sa nečim što je tako reći “drugačije”. Sada se počinje stvarati staza, koju možda nazivate uznemiravajućom i koja je kvantna između ljudskog i inteligentnog bića. To zapravo znači da će neki od Vas započeti primati novi koncept putem kojega ste u mogućnosti razgovarati sa vlastitom strukturom stanica i da ćete primiti dobar odgovor. To su recimo oni koji su investirali u kineziologiju i koji sada kažu „Ne i ne. Postoji samo jedan pravilan način kojega koristimo desetljećima I moramo tako nastaviti.”. Neki mlađi Svjetloradnici će možda reći: “Pa mogu ja to i drugačije i bez procesa kojeg ste Vi prije koristili”. Neki od Vas će biti više tolerantni I bit ćete otvoreniji za nove procese umjesto starih sa kojima ste do sada preživjeli. Ako ne prihvatite promjene, to će usporiti evoluciju planete Zemlje jer će se između starih Duša I onoga u što vjeruju stvoriti čak I raskol… “stari” I “novi” metafizičari. One koji su se godinama bavili ustaljenim procesima, postupcima, naučenim i sistemskim djelovanjem, molimo za toleranciju. Ako želite kritizirati ili osuđivati ono što smatrate Vašom istinom, pogledajte ljepotu Zemljinog otkrivanja. Obratite pozornost na ljepotu stare Duše koja sada posjeduje ono što smo uvijek rekli da može. Već 23 godina Vam moj partner objavljuje šta je sve moguće. Sada se nalazite na pragu da to doista i učinite.

To je bila tačka prva.
– Strpljenje – Još jednom želimo istaknuti kao i prošlog tjedna: Strpljenje. Obilježja o kojima govorimo trebaju svoje vrijeme. Prošli tjedan smo Vam govorili o primjeru hobi-seljaka koji posije sjeme za svoje voćke a sljedećeg jutra trči vani da vidi koliko je naraslo, a zatim uspostavi da je rast prespor da bi se mogao vidjeti. Tako će se i Vama činiti – presporo. Pratit ćete dnevne vijesti, pratit ćete Vašu vladu, promatrat ćete Zemlju i neki od Vas će reči: „Pa i ne vidim neke promjene“. To je točno kao i sa sjemenom, i ne možete ništa vidjeti. Više od toga, postoji spora, metodična I stalna izmjena Svijesti. Neke se izmjene ne mogu dostići dok stare energije ne izumru. Neke se stvari neće primijetiti dok neki od onih koji drže staru energiju ne puste odgovornost od nje. Nešto će se pokazati tek kada mladost preuzme vodeće funkcije starih Duša. I baš sada će netko reći: „To jednostavno traje predugo“. Ono što mi moramo izmijeniti sa Tvojim alatom, Dragi moj / Draga moja, je da je Tvoje postojanje kao stara Duša, hrana I svjetlo potrebno da cvijeće naraste. Ne možeš samo odustati I reći “Dosta sam čekao / čekala i ne želim ponoviti opet 18 godina”. Zamislite si ovo – sada posjedujete kanticu sa vodom za polijevanje, a 2012 nije bilo još niti sjemena. Stare se energije smanjuju I nemate sada samo sjeme nego I kantu poljevaču! Zato se budite svakog jutra I poljevajte, polivajte.
Poslušajte: oni koji dolaze iza Vas, moći će vidjeti cijelu žetvu. To je sljedeće od Vaših alata – razumijevanje i tolerancija za ono što ne razumijete. U novoj paradigmi će postojati stvari koje niste očekivali i možda ćete ih pogledati i reći „Nema šanse“, a ne razumijete da ste zapravo cijelo vrijeme slijedili isti put.
– Prilagođavanje stava – Neki od Vas pomalo počinju spajati ono što je Kryon u prošlosti rekao. Prije nekoliko godina sam kanalizirao informacije koje su se sada ostvarile, koje danas možete shvatiti ali tada niste mogli. Prosljeđujemo Vam sljedeće “Ako svatko sa svakim može razgovarati, tada nema tajni“. Ovo se u Vašem društvu na Zemlji uspostavilo u takozvanim mrežama. Razgovarao sam sa Vama o tome još prije nego je bilo ovog izraza uopće. Rekao sam Vam da će doći vrijeme kada će na Vašem planetu svak sa svakim moći u svako doba razgovarati. Vidite kako se nešto danas vidi a prije je bilo nezamislivo? Vidite kako se razoružaju neistina i drama? Kada svak sa svakim može razgovarati – to se događa! Tehnologija je dakle započela sa nečim što pogotovo stariji gledaju i ne žele prihvatiti. Oni, i neki od Vas kažu: „To je samo moda mlađe generacije“. Želim da promijenite Vaš stav prema tome. Dopustite da Vam netko mlađi pokaže kako I sa koliko prijatelja se sve može komunicirati. Neka Vam pokažu šta se događa kada jednom objavite neku vijest I u drugom trenutku stotine ljudi može pročitati isto. To je novi način komuniciranja među ljudima.

Želim vam reći dokle će Vas to zapravo dovesti jer socijalne mreže nemaju granice. Što će se dogoditi ako jedan mladi Izraelac sa jednim mladim Iračaninom ili Palestincem o nečemu razgovara što je vidio na svom mrežnom uređaju? Ideje putuju preko granica na način na koji nikada prije nisu mogli. Šta se događa kada se unutar tehničke paradigme počinju miješati prijateljstva između ili unutar zemalja koji to nikada prije nisu učinili? Rezultat? I dalje će se buditi razumijevanje za one za koje su samo čuli ili o kojima su samo nešto čuli. Sada se međusobno mogu vidjeti i razgovarati i znaće da zapravo žele jedno te isto! To je nova paradigma komunikacije, ali je i više od toga, to je budućnost, kada svatko odmah sve može saznati. To će biti jedan od katalizatora mira na planeti.
Dragi moji, ima tu mnogo više nego oko može vidjeti i Vaš stav prema tome znači sve. Jer ako sve to promatrate i kažete „To je samo za mlade ljude, samo čista moda“, onda ste u krivu. Neka Vam netko mlađi pokaže šta se sve može I upalit će Vam se lampica jer to je evolucija ljudske vrste I nikada više neće nestati. Ako Vam se to ne sviđa, tada će za Vas socijalne mreže postajati samo još I gore! To Vam kažemo u šali kako bismo Vas izazvali.
Jednoga dana će to svi i svugdje koristiti. Biće nemoguće živjeti kao samotnjak. Imat ćete više prijatelja nego što ste ikada mogli zamisliti. Molimo Vas razmislite o tome.
– Fizičko tijelo – Točka četiri je Vaše fizičko tijelo jer se mora prilagoditi ovoj novoj energiji. Željeli Vi to ili ne, ono će se svakako prilagoditi. Odlučio / odlučila si ostati, dakle dozvolio / dozvolila si da se kemijske reakcije dogode. Neki od Vas to nazivaju bolešću, no to je pogrešno. Radi se jednostavno o privremenoj neravnoteži kemije. Želimo Vam objasniti da će neki od Vas proći kroz izmjene koje Vi nazivate fizičkim iskušenjima, a neki koji ovo slušaju ili čitaju to već proživljavaju. Ako Ti jesi ovaj drugi primjer, tada znaš o čemu se radi. Radi se o bržoj evoluciji nego što mislite jer će se odnositi na one koji su odlučili ostati I krenuti prema novoj paradigmi. Krenuti prema, a pogotovo ući u ovu novu energiju nije lako. Vrlo lako može doći do tjelesnog stresa, no nemojte se bojati kada do toga dođe – točno ćete znati o čemu govorim. Stavljamo Vas pred izazov. Slavite tu neuravnoteženost! Svejedno da li se pojavi u Vašim mišićima, u Vašim crijevima ili na bilo kojem drugom mjestu Vašeg tijela I ne možete razaznati odakle dolazi, recite “Hvala Ti Bože da se prilagođavam jer se razvijam dalje I znam zašto.” Dragi moji, trebate ostati I zalijevati cvijeće. Znaćete o čemu govorim jer će se vrlo brzo početi događati mnogo neočekivanog.
– Izmjena one vrste kako stvari djeluju / funkcioniraju – Kod točke pet moram biti vrlo pažljiv i izmijenit ću paradigmu u načinu kanaliziranja. 23 godine smo Vam dostavljali informacije koje u skupu potencijala ostavljamo oko Vas što je najvjerojatnije najviša postojeća mogućnost / potencijal. Ove će stvari postati Vaša stvarnost jer je to Vaša slobodna volja i mi znamo šta Vi mislite. Mi znamo koje su mogućnosti jer su nam poznati predrasudi, a vidimo cjelokupno čovječanstvo kao jedno. Mogućnosti su energije, a one nam omogućuju predvidjeti budućnost ovisno o tome kako radite sa svojim mogućnostima, kako se prema njima odnosite. To smo radili već dugo vremena. Prije dvadeset i tri godine smo Vam objavili mnoge stvari do kojih može doći, a danas su iste Vaša stvarnost. Ali sada ću se odmaknuti od ovog scenarija i dati Vam primjer mogućnosti koja je na Zemlji a nije najjača. Govorit ću Vam o jednom čovjeku koji se nalazi pred izborom. Ova mogućnost leži kod 50%. Ali „ pročitati“ ću mogućnost koju niste očekivali. Radi se o jednom obrascu koji se počinje mijenjati. Razgovarajmo o sjevernoj Koreji. Tamo postoji novi, mladi vođa. Postoji mogućnost da nikada neće čuti o ovom kanaliziranju, znači mogu slobodno pričati o njemu. Nalazi se pred dilemom jer je mlad i poznate su mu raznolikosti energija u njegovoj zemlji. Osjeća ih. Nad njim se nalazi veza prema pokojnom ocu i svi oko njega očekuju da on bude klon ove veze. Od njega se očekuje da nastavi sa započetim radnjama i stvarima kojeg su ga učili, one koje su Koreju učinile „velikom“. Ali on ih počinje preispitivati. Svakako želi postati veliki vođa, želi da ga se čuje i vidi i da bude zapečaćen u povijesti Sjeverne Koreje. Njegov ga je otac učio da je to vrlo važno.
Razmišlja dakle o jednom pitanju: šta čini vođu velikim? Postavimo to isto pitanje nekom iz prijašnjih paradigmi ovoga Svijeta, ne previše u prošlosti. Bit će to neki stručnjak i netko tko je doista uspješan. Ovo je dakle dozvoljena vježba, pitati nekoga iz prošlosti koji može pomoći. Postavit ćemo to pitanje nekome o kome ste svi čuli I koji se zvao Napoleon. Za nas je to bilo jučer I neki od Vas su isto bili tu.
Napoleon bi na ovo pitanje „Šta čini vođom velikim?“ odgovorio: „Veličina vojske; koliki se prostor sa određenim uređajima i određenim brojem ljudi može osvojiti; koliko je važan vođa odlučit će broj ljudi koji će ga nazivati carem ili kraljem; koliko ljudi ga se boji i koliko poreza može ubrati.“ Ovaj odgovor nije bio točan samo za Napoleona već i za energiju koja je u to vrijeme vladala. Napoleon se dakle njihao tamo-amo između svjetskog vođe, generala I zarobljenika. Uspio je gotovo u svemu što je namjeravao. Svakako je bio stručnjak I do danas se sjećate njegovih djela I njegovog imena. Bio je poznat.


Što Vam želim pokazati je razlika u razmišljanju tada i danas. Ovaj mladić sa početka priče ima više mogućnosti, koje mogu izmijeniti sve na Planetu ako on to želi. Njegov bi mu otac rekao da se se veliki svjetski vođa mjeri prema snazi Cruise-Missile-raketa, koliko će se razviti atomska oružja, kako se suprotstavlja zapadnoj sili i kako da nadalje ojača dramu jedne male države – tako da ga se primijeti, zapamti i da ga se plaše. Njegov bi mu otac rekao da je to njegova sudbina i da su ga tome učili čitav život. Njegov otac je to uspješno radio i imao je savjetnike koje je svom sinu oporučno ostavio.
Sada postoji mogućnost od 50% da se ovdje nešto dogodi no to nije veliki potencijal Dragi moji. Govorim o ovome da biste vidjeli kako se može razvijati. Jer ako sin nastavi sa onim što je njegov otac započeo i krene njegovim stopama, osuđen je na propast. Zemljina energija će to smatrati starim i mladić će ispasti luđak. Ali ako sazna što je njegov otac doista htio, mogao bi postati najpoznatija osoba na Planeti…Kada bi Kryon trebao savjetovati mladića, rekao bih mu da može postati najveći, najpoznatiji vođa za kojega se zna jer što sada čini, svijet će vidjeti kao razgraničavanje nasuprot starim postupcima. I ne samo to nego I ono što čini zauvijek će biti zabilježeno u povijesnim knjigama. A zahvaljujući svojoj mladosti, posjeduje potencijal da preživi svakog drugog vođu na Planeti! Znači da će I više od bilo koga drugog biti poznat.
Rekao bih mu: Pošalji stražare granica kući. Pozdravi jug i započni povezivanje Sjeverne i Južne Koreje kako nijedan prorok u prošlosti nije mogao niti zamisliti. Dozvoli da te dvije zemlje budu odvojene no ipak dijelovi jedne velike Korejske obitelji sa slobodnom trgovinom i slobodnim putovanjima. Započni sklapanje saveza sa Zapadom i dokaži im da misliš ozbiljno. Ostavi se Missile- programa jer ih nikada nećeš trebati!
To će ljudima Sjeverne Koreje donijeti neočekivano bogatstvo Imat će visoke ekonomske dobiti, škole i bolnice I prema svom vođi neopisivo poštovanje, više nego ikada prije. Rezultat za sina bi bili slava i čast koje otac nikada nije dostigao i nešto o čemu bi se još stoljećima pričalo. Potaknulo bi UNO da se uzdigne i aplaudira kada bi sin stigao na susrete. Pitao bih ga: „Zar ti se to ne bi svidjelo?!.
Zar to ne bi bilo očigledno za većinu Vas? Odmah bi mogao uživati u slavi I biti prihvaćen kao netko koji je uzrokovao promjene I pokrenuo nešto čudesno. Ali promatrajte ga. Ima izbor no to nije jednostavno. Još uvijek su uz njega očevi savjetnici, doduše je već jednome dao otkaz. Možda uspije, a možda i ne. Šanse su 50%-50%. Ali mogu Vam reći, ako on to ne učini, tada će zasigurno to učiniti njegov nasljednik. Jer je jednostavno previše očigledno.
Ovo Vam pokazujemo da bismo Vam objavili da je ovo sada razvoj ljudske vrste. Ovo je polagana Svjesnost da je odgovor na sve u spajanju stvari odnosno u razvijanju ili osnivanju. Oni koji traže kompromise i počinju stvarati energiju koja nikada prije nije bila tu, bit će oni kojih ćete se kasnije sjećati. Ovo će se Dragi moji pokazati u politici, na vodećim pozicijama i u svijetu ekonomije. To je nova paradigma. Poseban je alat dakle ovo: Svijest da je stvarnost o kojoj mislite da djeluje, ipak nedjelotvorna. Ne možete znati ono što ne znate. Ali ipak možete planirati buduće stvari i događaje koje poznate, ako znate što se misli pod „izmjenom energije“. To je kao da se vozite po nekoj cesti i kaže Vam se da će se ista uskoro proširiti i popuniti prometom. Vjerujete u to, znate to i pripremate se na to. Ne znate kada će se to dogoditi, ali kada se dogodi bit ćete spremni I sa olakšanjem ćete reći: “Znao / znala sam da će se dogoditi”. S ovim završavamo. Sada možete promatrati kako svijet promatra, da biste vidjeli šta će ovaj mladić napraviti. Ako uspije vidjeti novu energiju, jer u mogućnosti jest, možda postane jedan od najpoštovanijih vođa Svijeta. Godinama će ga se gledati sa poštovanjem I imat će ugled I slavu kao nitko prije njega. Ali stara energija je jaka, a drama I strah također privlače. Pomalo će neki početi razumjeti i vidjeti da je ujedinjavanje odgovor na sve. Koliko god je teško za neprijatelje da se ujedine sa neprijateljima, ipak to znači njihovo preživljavanje jer ako nastave kao do sada tada ih čeka propast. Stara energija više neće podupirati stare načine. Obratite pozornost na to. Dogodit će se prije nego kasnije. Završavamo kao i prošli put. Čovječe, ne boj se onoga što ćeš vidjeti jer će se stara energija boriti svom svojom snagom i neće se htjeti predati i otići prema zalasku sunca. Borit će se. Ovo Vam govorim kao metaforu. Vidjet ćete i znati ćete kada vidite. Razumite zato i ne bojte se. Postojat će jedno vrijeme prilagodbe i podešavanja kada se Zemlja bude pokretala u energiji koja kao da iz sjene dolazi u sunce. Grad na brdu će se polako početi otkrivati.
Novi Jeruzalem.
I tako jest.
Kryon

Advertisements

2 comments on “KRYON – ALAT ZA STARE DUSE

  1. mislim da je poruka vrijedna pažnje (povezivanje, tolerancija, blagostanje, ljubav), ono što me brine je ne spominjanje plitike naoliberalizma u južnoj koreji. Jeli narod Libije sretan jer se okrenuo zapadu, hoće li naorod SJ. Koreje biti sretniji kada bude plačao poreze, kamate, školstvo, zdravstvo i čija je ovo poruka?

  2. Sa postovanjem svim tragaocima za Istinovm

    Kao i obicno pokazalo se do sada da je RELATIVNA Istina u vecini slucajeva kompromis ali sa obe strane (srednji put) a sve drugo od toga samo su razni oblici uslovljavanja.

    Sa postovanjem

    Matija

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s