COVEK JE KLJUC ZIVOTA – SNAGA PODSVESTI

„Doći će vrijeme u kojem će se bolest smatrati sramotom, jer će čovjek shvatiti da ona nastaje djelovanjem naopakih misli.“ Zakon života je zakon vjere. Vjera je misao koja se rađa u umu. Vjera dolazi samo uz razumijevanje. A razumjevanje znači prihvaćanje. Zakon svemira glasi: akcija – reakcija. Akciju predstavlja Vaša misao, a reakciju odgovor podsvijesti koja tu misao pretvara u stvarnost. Promijenite li svoje misli, promjenit ćete svoju sudbinu. Zato se kaže: Pazi što si želiš, moglo bi ti se i ostvariti. Isto tako pazite i što govorite i na svaku izgovorenu riječ, jer : Na početku bijaše samo riječ…
Samo je jedan i jedinstven proces iscjeljenja-vjera. Samo je jedna iscjeljiteljska sila-podsvijest. Za odgovorima na želje svoga srca tragajte unutar samih sebe. Počnite razmišljati sa stajališta vječnih istina i životnih načela, ne dozvolite drugima da razmišljaju umjesto Vas. Podsvijest nadzire sve tjelesne procese i posjeduje odgovore na sva pitanja. Podsvijest će materijalizirati svaku predstavu nastalu u svijesti i utemeljenu na vjeri. Svijest i podsvijest moraju uspostaviti saradnju. Podsvijest usvaja samo ono što zaista osjećate kao istinito. U Vama leži ogromna moć! Život se ne obazire na ličnost i nema mezimaca. Nikada nikome ne upućuje bolest, nesreću i patnju. Čovjek sam sebi prouzroči negativna iskustva i događaje. Način na koji shvćate Boga, život, beskrajnu inteligenciju svemira ili moćnu podsvijest, od najvećeg je značenja za Vaš život. Rješenje je uvijek sadržano u problemu. Odgovor je uvijek sadržan u pitanju. Jedina prepreka svim vašim problemima je Vaša misao. Um se ne može vidjeti, ali ipak postoji. Duh se također ne može vidjeti, ali isto tako postoji. Ni život se ne može vidjeti, ali vrlo dobro znate da ste živi! Čovjek je ključ života!
– SNAGA PODSVESTI –
http://www.scribd.com/doc/38921863/Joseph-Murphy-Snaga-Podsvijesti

Advertisements

One comment on “COVEK JE KLJUC ZIVOTA – SNAGA PODSVESTI

  1. Dobar tekst, ali tu, kao i uvek, nema onaj „srednji vremenski interval“ u ovoj nasoj ralnosti koji treba proci da se stvari izmenu. Prvo potsvest … pa nagore …. i po jedno nekoliko godina (do 7) sve ce biti izmenjeno na bolje. E sad, kvaka, je izdrzati to vreme kada se naizgled nista ne desava, zadrzati dobre misli i gurati.

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s