PROCEDURA ČIŠĆENJA JETRE I ŽUČNE KESE OD KAMENACA I NAKUPLJENIH MASNOĆA


POTREBNO PRIPREMITI:

GORKA SO – 50 g (4 velike (supene) kašike)

MASLINOVO ULJE (HLADNO CEĐENO) – 1,5 dcl svetlo je lakše popiti, ali ako nemate, popijte ono koje imate, samo neka je maslinovo.

SVEŽI CRVENI GREJP – 2 do 3 dovoljno da se istisne 2 dcl soka (ili limunov sok)

VELIKU SLAMKU – pomaže u pijenju, po želji

Izaberite najbolji dan u nedelji za vas, npr. za vikend, kada ste kuci, tada imate vise vremena za sve to, da bi odradili na miru i kako treba, kako bi mogli sledeći dan da se odmarate. Pre svega toga je dobro odraditi antiparazitni program. Tokom Antiparazitnog programa, jedite što lakšu, nemasnu vegetarijansku hranu kao i bar 10 dana nakon. Na dan čišćenja jetre pojedite nemasni doručak i ručak npr. žitarice s voćem, voćni sok, crni (razeni) hleb, med, krompir pečeni ili kuvani, povrće samo sa soli bez ulja (ne uzimati ništa masno kao što je puter, mleko, sirevi, ulje). To će stvoriti mnogo žuči i pritisak na jetru. Što je veći pritisak to će više kamenčića izići. I to što je nabrojano od jela, to su samo predlozi i mogućnosti šta imate na izboru, ali, nemojte shvatiti da sve to morate pojesti, to je samo predlog, sta bi mogli da jedete…😀 Taj dan nemojte uzimati nikakve lekove, vitamine i slično bez kojih inače možete, jer to može sprečiti uspeh čišćenja. “Zagrejte jetru termosom ili bar ruku držite na njenom mestu, ili toplu krpu koju ste zagrejali na nečemu. Stavite magnet za vreme čiščenja. Dišite na desnu nozdrvu to zagreva organizam (јетру). (Na j e z ik stavite malo ljute paprike, a na predeo j e t r e Kuznecovljev aplikator, ali sa metalnim iglicama, ako imate). Sve će to pospešiti stvaranje energije i toplote sa njenim usmeravanjem prema predelu jetre. Dišite polako, ritmički i u skladu sa vašim načinom disanja, samo udisaj produbite, dišite sa stomakom, da udisaj bude dug, mala pauza između udisaja i izdisaja, i izdisaj lagan  i dug, tako da sav vazduh iz pluća i stomaka istisnete van. Time ćete obezbediti predivnu masažu  j e t r e, pojačaćete u njoj krvotok i ispraćete je od ugrušaka. Takvo disanje radite 15-30 minuta, odmorite  j e d a n  čas pa postupak ponovite. Za vreme odmora stavite u predelu  j e t r e magnetni aplikator ili običan,  jednostavan magnet” to je po Malahovu

14:00 Nemojte jesti ni piti posle 14:00 sati. Ako prekršite ovo pravilo, kasnije vam može biti mučno i možda nećete izbaciti ni jedan kamenčić.

Upozorenje! Vreme je ovde vrlo važan faktor za uspeh. Nemojte kasniti ili uraniti više od 10-15 minuta.

PRIPREMITE GORKU SO. Stavite 50 g (4 velike supene kašike) u posudu s 6 dcl vode i poklopite, promućkajte da se so rastopi, podelite tečnost u 4 jednako napunjene čaše koje čete piti 4 puta po jednu čašu (dozu).

17:00 Popijte prvu čašu (dozu) gorke soli. Možete dodati 1/8 čajne kašikice vitamina C u prahu da popravite ukus. Nakon pijenja možete isprati usta i popiti nekoliko gutljaja vode. Maslinovo ulje i grejp stavite da se ugreje na sobnu temperaturu.

20:00 Popijte drugu (dozu) čašu gorke soli. Niste jeli ništa od 14 sati, ali nećete osećati glad. Pripremite se za krevet, vreme je ovde vrlo važan faktor za uspeh. Nemojte kasniti ili uraniti više od 10 min.

21:45 Ulijte 1,5 dcl maslinovog ulja i 2 dcl soka crvenog grejpa u posudu s poklopcem. Čvrsto zatvorite posudu i mućkajte dok smesa ne postane vodenasta. Posetite wc jednom ili više puta (psihološki efekt) čak iako zakasnite na vaše piće u 22:00 sati. Nemojte kasniti više od 10 min.

22:00 Popijte napitak koji ste napravili (maslinovo ulje i grejp). Slamka će vam pomoći da ga lakše popijete. Pijte STOJEĆKI, popijte to u 5 do 10 minuta (15 minuta za starije i slabije osobe). ODMAH LEZITE. Ako tako ne uradite možete sprečiti kamenčiće da izađu. Unapred se pripremite za spavanje, nemojte čistiti kuhinju. “Ako se posle izvesnog vremena javi povraćanje i u sadržaju koji povratite uočite sluzni sekret (zelen, crn ili slične boje) znak j e, da su ulje i sok proradili u želucu i očistili ga od patološke skrame koja se tamo nalazila. To se kod nekih ljudi dešava pri pivom čišćenju. Drugo čišćenje uradite sa manjom količinom soka i ulja, a u trećem – malo povećajte. Za vreme čišćenja potrudite se da budete opušteni, mirni i da ne mislite na tok i postupak čišćenja. Po pravilu, za vreme čišćenja pomoću ulja i limunovog soka ne osećaju se nikakvi bolovi. U nekim slučajevima, kada dođe do j a k o g pražnjenja, proterivanja – osetićete kao da jetra „diše“. I ništa više. Zbog toga se ne plašite, j e r strah sužava krvne sudove i žučne kanale”. Malahov

Nakon pijenja otiđite odmah u krevet i lezite ravno na leđa sa uzdignutom glavom, ili na levi bok, ovo je jako važno. Pokušajte misliti na to sto se sada događa u vašoj jetri i budite mirni bar 20 minuta u tom položaju. Možda ćete osetiti kamenčiće kako izlaze iz kanalića jetre. Nema nikakvog bola jer su kanali otvoreni zbog gorke soli. Sada možete zaspati, lezite što više i duže na levom boku. Ako to ne učinite možete sprečiti kamenčiće da iziđu.

SLEDEĆE JUTRO NE PRE 6:00 Nakon dizanja popijte treću čašu (dozu) gorke soli. Ako osetite mučninu pričekajte malo i onda pijte. Vratite se u krevet i lezite na levi bok, po potrebi posetiti wc.

DVA SATA KASNIJE 8:00 Popijte četvrtu čašu ( poslednju dozu ) gorke soli, vratite se natrag u krevet. Nakon još DVA SATA možete jesti, počnite prvo sa bistrim voćnim sokom. Pola sata kasnije pojedite voćku. JEDAN SAT kasnije možete jesti laganu hranu. Do večere trebali bi se osećati oporavljeni.

KOLIKO STE BILI USPEŠNI. Tokom ovog dana ćete verojatno puno puta otići na WC. Potražite kamence u wc (šolji) školjci ili posudi, trebalo bi ih biti i do 200 i više raznih dimenzija.To je pravi kamenac, a ne ostaci hrane, jer žuč iz jetre je zelena, poput graška. Izmet će potonuti, a kamenci će plutati zato što se u njima nalazi holesterol. Ponekad su prolazi puni holesterola, koji se još nije formirao u okrugle kamenčiće. Ostaci kristala holesterola zelene boje će isto plutati u vodi. Obično je jetra prepuna kamenca, pa preporučujemo da ponovite čišćenje za 2 nedelje.Time ćete se rešiti ALERGIJA i bolova u gornjem delu leđa. Koliko je čišćenje jetre sigurno? Čišćenje jetre je apsolutno sigurno. Hiljade ljudi na celom svetu čistili su jetru na takav način. Rešili ste se kamenaca iz jetre i žučne kesice bez operacije. Misli se da se žučni kamenci formiraju u žučnoj vrećici, a ne u jetri, misli se da ih ima nekoliko a ne na stotine. Možete izbeći operaciju vađenja žučnih kamenaca, primenom Antiparazitnog programa. koji uključuje čišćenje jetre i žučne vrećice.

ČISTITE SVOJU JETRU DVA PUTA GODIŠNJE!

Kako se za to pripremit?

Ne preporučuje se čišćenje jetre bez prethodnog uzimanja Antiparazitnog programa. pre nego čistite jetru. Ako održavate parazitni program onda ste uvek spremni očistiti jetru.

Napomena! Nikada ne raditi čišćenje jetre ako imate neku akutnu (momentalnu, kratku) bolest (visoka temperatura, gripa, upalni proces, slabost). Odgoditi do ozdravljenja. Ako patite od hroničnih (teških i dugovremenih) bolesti obratiti se Ayurvedskom lekaru za savetovanje, ako za ti imate mogućnosti. Čišćenje jetre može biti nešto najbolje što možete uraditi za sebe.
Program je pripremljen po uputama Dr.Hilde Clark .

OVDE IMATE JOŠ 1 NAČIN, PA IZABERITE STA VAM VIŠE ODGOVARA … http://tetkasaveta.wordpress.com/2011/10/10/kako-ocistiti-organizam-jetru/

11 comments on “PROCEDURA ČIŠĆENJA JETRE I ŽUČNE KESE OD KAMENACA I NAKUPLJENIH MASNOĆA

  1. Toplo preporučujem opisanu metodu. Sama je primenjujem već 3 godine. Prvo sam 3 puta čistila jetru na dve nedelje, onda jednom u mesec dana tri meseca da bih sada to radila jednom u četriri meseca. Preporučila bih i ono što mi je savetovano- idealno je da se to čini kada je mesečeva mena. Dodala bih da je potrebno i da su zubi ok, da su plombe na mestu i da nije neka upala u toku.

    Imala sam veliki problem sa pritiskom zbog holesterola i srčana aorta mi je bila zakrčena…prvo sam prošla program čišćenja od parazita, pa čišćenje bubrega i limfe da bi se stekli uslovi za čišćenje jetre… Nakon čišćenja jetre skinuo mi se stomačić s kojim sam se bila odavno pomirila kao da je neminovnost. Neuporedivo sam vitalnija življa i nekako mlađa…izliva besa i nervoze nema, mirna sam k’o Buda.

    To je moje iskustvo. Ako je vama od pomoći, biće mi drago.

    • Jadranka poštovanje. Mnogo mi se svideo Vaš komentar u vezi čišćenja jetre. Ja sam laik u tome, a hteo bih da probam to da uradim, ali mi treba par uputstava. Ako Vam nije problem mogli bi mi pomoći ako bi mi koji put u par reči dali instrukcije na moj meil a to je vlada.skulic@gmail.com Na taj meil inače i dobijam informacije Vesne Mihajlović. Kao prvo zamolio bih Vas da mi kažete kojim redosledom da izvršim čišćenje od parazita, bubrega i limfe-da li tako kao što sam napisao ili nekako drugačije. Nakon toga koliko sam razumio ide čišćenje jetre i žuči. Hvala Vam unaprijed. Ako ne budete imali vremena da mi odgovorite, opet svejedno, samo ću Vam poslati jedan veliki pozdrav. Vlada.

  2. I ja sam primjenila, nisu izlazili kamenčići jer sam mlada.
    Zanima me kako se sprovodi Jadranka program čišćenja od parazita, čišćenje bubrega i limfe?

    Gorka so je baš ružnog ukusa, samo da vas upozorim🙂
    Neuporedivo sam vitalnija življa i nekako mlađa…izliva besa i nervoze nema, mirna sam k’o Buda. S ovim se potpuno slažem.

  3. Prosudite sami sta vam vise odgovara, jer na internetu imate dosta saveta pa izaberite sta je za vas najbolje. Samo jedna napomena pre ciscenja jetre je pozeljno prvo uraditi ciscenje debelog creva, odnosno kompletno creva, uzeti antiparazitni program da bi creva bila cista, tek onda dolazi ciscenje jetre.😀

    * BLOG – PARAZITI U VASEM TELU – TEKST KOJI MOZE NEKOM SPASITI ZIVOT https://vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/03/19/paraziti-u-vasem-telu-tekst-koji-moze-nekom-spasiti-z

    Prirodom do zdravlja – Dr.Hilde Clark.
    http://www.prirodom-do-zdravlja.net/tekst/antiparazitniprogram.html

    Saznadoh za narodni lek koji moze svaki covek upotrebiti, cak i radi preventive.
    Uzeti par listica ili malu grancicu Pelima/Pelina (trava za caj) i smotati je u kuglicu koju opet nekako zamotamo sa hlebom i tako progutamo. Ne zaboravite da je Pelin jako gorak pa ga dobro umotajte…:)
    Uzimati 7 dana u jutro nataste. Recept prenesen iz neke stare ruske knjige, gde su narodni lekovi. Ispijanje caja nema efekta toliko na parazite, ali zato kada progutamo u sirovom obliku tada ce paraziti da igraju kolo pipirevku…
    Srecno

    TINKTURA CRNOG ORAHA, ekstra strong, po originalnoj recepturi Dr. Hilde Klark. Cena bočice od 200 ml. -900 din. + kurirska pošta ;
    BELI PELIN – drugu komponentu antiparazitnog programa u obliku praha, po ceni od 400 din ( količina dovoljna za primenu uz tinkturu crnog oraha) .
    KARANFILIĆ (sveže samleveni) -treću komponentu antiparazitnog programa po ceni od 800 din.
    Uz tinkturu saljem i uputstvo kako da upotrebite antiparazitni program .
    060 0851 088 013/851088
    Na raspolaganju je izvesna količina tinkture i pelina i u Crnoj Gori,lično preuzimanje na adresi : IGALO, naselje Gomila bb, tel. 031 335 676 mob. 031 690 85476 (Slobodan-Cile)
    Antiparazitni program dr Klark je najefikasniji tretman protiv parazita ikada poznat. Dr. Hulda Klark, američki fizičar i fiziolog, sav svoj život posvetila je proučavanju parazita. Svojim tretmanima izlečila je više od 20.000 ljudi.
    Antiparazitni program dr Klark uništava više od 100 vrsta parazita.
    Čišćenje od parazita preporučuje se svima. Praktično, nema čoveka koji nije zaražen jednom ili drugom vrstom parazita.
    Proizvod se sastoji od kvalitetnih, svežih plodova CRNOG ORAHA (Juglans nigra) , uzgojenih na prirodan način.

    * BLOG – SLUZ – UZROK GOTOVO SVIH BOLESTI I STARENJA – https://vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2011/10/22/sluz-uzrok-gotovo-svih-bolesti-i-starenja/

    SLUZ – UZROK GOTOVO SVIH BOLESTI I STARENJA

    Vlada dogmatični stav kojega je nametnula vladajuća medicina i farmaceutski kartel, da bolesti nastaju uljezima izvana (mikrobima, bakterijama, virusima). To je u profitnom interesu istoj industriji lijekova. Kada bi ljudi znali kako ozdraviti – nitko ne bi bio bolestan – i određeni ljudi od toga ne bi imali zaradu. Stoga je znanje o pravom načinu prehrane i dugovječnom životu bez bolesti strogo čuvana i ograničena tajna. Tj. ona je to bila nekada…
    Uz mnogu literaturu i brojna istraživanja, stručnjaci za prehranu, koji su se odvažili istražiti do tada˝ne istražena˝ područja funkcioniranja ljudske tvornice (tijela), uvjerljivo su dokazali da su tvari koje uzrokuju bolesti upravo ne probavljeni, neizlučeni, truli dijelovi namirnica, životinjskog tkiva, koje dolaze od prekomjernog jela i konzumiranja pogrešne hrane. Stoga napominju; pogrešan način prehrane uzrokuje bolesti!
    Poznato je i da sve životinje koje žive u divljini ozdrave postom ako su bolesne. Životinje pak poste i kod najmanje nelagode jer one nisu izgubili komunikaciju s svojim organizmom kao mi ljudi. S obzirom da su i sami kućni ljubimci izgubili svoj istančan instinkt za pravu hranu (zahvaljujući čovjekovoj intervenciji u njihovoj prehrani i genetskom križanju) ipak uzimaju samo najnužniju hranu kada su bolesni. Dok, jadni bolesni čovjek, naprotiv, ne smije ni pod kojim okolnostima živjeti 1 ili 2 dana na slabijoj hrani – on se boji da bi mogao oslabiti. Ljudi koji se hrane mješovitom hranom, mesom i ugljikohidratima (grah, krumpir, riža, tjestenina, povrće koje sadrži škrob), imaju organizam koji je manje-više obložen sluzi, to stanje počinje u ranom djetinjstvu. Te namirnice nisu namijenjene za nas ljude. One tvore u tijelu ljepljivu gustu masu koja do kraja života dovodi do začepljenja organizma.
    Dakle ta ista ljepljiva masa – sluz – ubrzo postaje kisela, gnjinje i pruža plodno tlo za gljivice, plijesan i bakterije. Prilikom probave, koja je kemijski gledano ništa drugo nego kuhanje, izgaranjem ta sluz iliti taj škrob se također teško izlučuje jer je krv ne može iskoristiti već probavljeni šećer.
    ´Ja sam priroda, tvoj liječnik!´ samo priroda liječi, čisti, oslobađa sluzi i najbolje i posve sigurno, al i samo onda kada se prekine dovod sluzi. Svaka fiziološka mašina, odmah se sama čisti, oslobađa sluz začepljenim žilama bez prestanka, čim se prekine s unosom krute hrane.
    ´sluz se pojavljuje čak i kod zdravog čovjeka u mokraći, što se može vidjeti u epruveti nakon hlađenja. Tko ne reagira, ignorira ili pobija tu činjenicu zato jer se možda ne poklapa s njegovim učenjem ili mu nije dovoljno znanstvena, sukrivac je za to što nije moguće otkriti glavni uzrok svih bolesti, i to u prvom redu ide na njegovu vlastitu štetu.´ – prof.Arnold Ehret, autor knjige´Postom do zdravlja´(link-pdf)
    Tajnu bacila je lako riješiti; nagomilano začepljenje krvnih žila vodi raspadanju i truljenju te vrenju svih sluznih produkata i otpadnih tvari prekuhane hrane. Isti se djelomično kvare na živom organizmu (gnojni čirevi, rak, tuberkuloza, spolne bolesti i lupus – tuberkuloza kože). Meso , sir i sve ostale organske tvari u procesu raspadanja ponovno klijaju, tj. bakcili se dalje razmnažaju. Stoga su te klice tek u poodmaklom stanju bolesti dokazive, ali nisu uzrok nego rezultat bolesti i u tom pogledu potiču bolesti. Raspadanje, npr pluća, se time ubrzava, jer su izlučine bakcila otrovne. Kada bi bila istina da bakcili napadaju izvana, tj. djeluju zarazno, onda su to samo otpaci metabolizma u sluzi koji omogućavaju njihovo djelovanje i pogodno tlo tzv. dispoziciju (sklonost za bolesti).

    Prehlade i visoka temperatura

    Kod obične prehlade ili visoke temperature sluz se pokreće i želi napustiti tijelo. Tim izaziva simptome nenormalnih funkcija koje smo do sada nazivali bolešću. Tako se može razumljivo objasniti što se shvaća pod imenom –dispozicija-. Što se više sluzi unese od djetinjstva tim je veća sklonost prehladama, temperaturama, smrzavanju, parazitima, bolestima i preranom starenju.
    Sve organske tvari životinjskog podrijetla prilikom raspadanja izlučuju grupe cijana koje je kemičar Hensel nazvao bakcilima. S ovim sluznim činjenicama skinuta je demonska maska s čudovišta bolesti. I sam san o vječnoj ljepoti može postati stvaran.

    Zašto ne alkohol?

    Zašto, pobogu, izvori koji zagovaraju zdravlje i život bez sluzi konstantno objavljuju ratove alkoholu s obzirom na to da alkohol uopće ne stvara sluz?!?
    Prisilite alkoholičara da posti nekoliko dana ili da jede samo voće, više mu neće prijati ni najbolja čaša piva ili vina (i sami, ukoliko prijeđete na sirovu prehranu, nakon jednog perioda, više vam neće alkohol biti privlačan). Po tome se razaznaje da cijela civilizacijska prehrana od goveđeg odreska pa do navodnog neškodljive zobene kaše proizvodi želju za tim protuotrovima, dakle alkoholu, kavi, čaju i duhanu. Zašto? Zato što prejedanje slabi tijelo, a stimulansi ga opet čine poletnim. Tu leži i pravi duboki razlog za porast konzumiranja alkohola posljednjih desetljeća. Tu je posebno i prejedanje mesom. Alkohol koji ima više akutno djelovanje djeluje kao stimulans. Pivo je na duge staze bezazlenije od kroničnog natrpavanja probavnog trakta hranom koja stvara sluz.

    Kruh – veoma opasna hrana

    kako se samo usudim ovako nešto reći za kruh? Svi pobornici punovrijednih žitarica žive u zabludi za koju prije ili kasnije ispaštaju ukočenošću, slabošću, te smanjenjem vida i sluha. Mnoštvo bolesti i ovih poremećaja upravo i nastaje potrošnjom kruha. To se dakako događa postepeno potrošnjom ove namirnice kroz desetljeća, te stoga kratkovidni liječnici ionako nisu sposobni uistinu izreći pravi uzrok starenja i poznatih bolesti već se one smatraju – normalnim i uobičajenim. To vjeruju svi ljudi´u godinama´ uzimajući svoje probleme pod nešto što će ionako svakoga zateći i spominju se eventualnim ćaskanjem uz kavicu. Nasuprot ovakvom iskrivljenom vjerovanju, uistinu nitko ne mora biti bolestan, ne mora biti šepav i gluh, imati reumu i razno razne bolove!
    Dakle, štete od prehrane kruhom se pokazuju postepeno i s vremenom rezultiraju poremećajima poput prehlada, prekomjerne sluzavosti, početnih ukočenosti, reumatskih bolova u mišićima, želučanih tegoba poput žgaravice i podrigivanja. A protiv istih nuspojava i kiselina u želudcu liječnik će ovakvim bolesnicima pripisati teblete koje zapravo još više oslabljuju otpornost želučanih stijenki. Ista tajna prekiselosti želudca će međutim, obdariti čovjeka s lijepim čirevima.
    Ugljikohidrati s mnogo škroba koji su sadržani u žitaricama, podižu vrijednost šećera u krvi, a kao reakcija na to raste razina inzulina u krvi. Potrošnjom šećera i termički obrađenih ugljikohidrata (koja je za ljudsko tijelo iznimno škodljiva) prelazi razina inzulina dopuštenu vrijednost, a nakon toga pada ispod normale. Naše tijelo na to reagira udarom adrenalina, aktivirajući rezerve glikogena. To stalno gore – dolje postaje uzrokom za živčane i tjelesne tegobe. Na kraju takvih sukoba vreba šećerna bolest.
    Stoga, ovo se ne odnosi samo na ljude koji su bolesni ili pak skloni bolestima, već i na one zdrave, stoga ću reći;´(svi)mi´trebamo potpuno izbaciti iz jelovnika šećer, sve vrste kruha, pa i one cjelovitog zrna, zatim brašno, rižu, kolače, pizze, tjesteninu i slično. Ti nas ugljikohidrati čine bolesnima, a ne zdravima, kako nas to uči prehrambena propaganda kroz cijeli život. Takav način prehrane uništava tvoje organe. Jedan od učestaliji poremećaja ´kod ljudi u godinama´, koju uzrokuje konzumiranje (između ostalog) kruha i žitarica jest spuštenost želudca, iliti ptoza, u kojoj mnogi ´svjesniji´ doktori vide glavnu bolest. Kruh, žitarice, kolači, keksi, šećer, uz mesne proizvode, znače propast ljudskom organizmu.

    Sama iscrpljenost je rezultat;

    Manjka snage zbog dugotrajne probave,
    Začepljenje zagrijanih i time suženih krvnih žila,
    Samotrovanje i povrat otrova.
    Čovjek je najbolesnija životinja na zemlji; niti jedna druga životinja nije toliko prekršila pravila prehrane kao čovjek; niti jedna druga životinja se ne hrani toliko loše kao čovjek.

    Temeljni uzrok starenja

    Naš organizam se može definirati kao˝sustav cijevi˝. Organizam sisavaca i ostalih živih bića, a naročito čovjeka je s mehaničkog stajališta kompliciran sustav cijevi krvnih žila s pogonima na zrak i plin. Kada se taj sustav cijevi začepi (ovapni), nastupaju simptomi, ˝bolesti˝.
    Kada bi pluća i kože udisali samo čisti zrak i dobivali sunčanu energiju, a želudac i crijeva ništa drugo osim sunčeve hrane (voća koje se gotovo cijelo probavi bez ostataka, a izlučuje samo celulozu bez sluzi i klica) nebi bilo razloga za defektnost probavnog sustava, malaksalost, starenje. Mrtvačko bljedilo današnjeg čovjeka, koji je lišen svjetla i sunca, dolazi od bljedila prokuhanih, pogrešnih namirnica. Sluz i istovremeni manjak minerala znači i manjak boje.
    Visina čovjek, a odnosno obujam kostura, bitno ovisi o količini kalcija koja se nalazi u hrani. Japanci žele povećati svoju visinu konzumiranjem mesa. Način nije drugačiji niti kod nas, gdje i dalje postoje ljudi koji vjeruju da je meso nužno za zdravlje, te da je posebice crveno meso eliksir! Naravno, radi se o krajnjoj zabludi. Sve tjelesne promjene, anomalije na kostima, loš vid, ispadanje zubi, dolazi od nedostatka kalcija. Nedostatak kalcija u današnjoj prehrani uzrok je nastanka krezubog čovjeka. Kalcij se gubi kuhanjem i obrađivanje mlijeka i povrća koje sadrži kalcij. Mnogi to namjeravaju nadoknaditi jedenjem ribe, no čak i ona gubi sve minerale na vatri, dok ju je prijesnu nemoguće pojesti (jer nismo stvoreni za to, a ni za kuhanje). Tako da, umjesto da čovjek kalcij nastoji unositi putem ovakvih anorganskih preparata, morao bi ga unositi isključivo prijesnim voćem i povrćem jer je to jedini način na koji ljudski organizam prihvaća atom minerala koji je prešao samo u biljku ili voće (organski). Info radi; svežanj sirovog špinata sadrži 10% više kalcija od bočice mlijeka.
    U modernom društvu, debljanje tijela i lica se smatra normalnim ulaskom u godine. Dapače, zadebljanje lica se smatra ne samo lijepim, nego i da´osoba puca od zdravlja´, kako to biva u tradicionalnim okruženjima slavonije i zagorja gdje se ljudi hrane ekstremno destruktivno. No isto tako, uobičajeno je uvjerenje da je sasvim normalno da ljudi u starosti podliježu srčanim i moždanim udarima – ´to je starost´. Tu je i ´dvorenje´ svojih roditelja koji u svojim najboljim godinama legnu u krevet i doslovno se vrate u pelene. No to se nije dogodilo jer to tako mora biti, već zbog njihove neodgovorne prehrane, konfora i manjka odgovornosti za sebe i svoju okolinu.
    Koža postaje smežurana i naborana, također jer to tako´mora biti´. No, ona gubi svoju mladenačku elastičnost zbog nedovoljne i nezdrave prokrvljenosti i manjka sunca i svjetlosti. Čovjek čak pokušava spriječiti mlohavost kože izvana nanošenjem krema i pudera! Naravno, to je lakše za onoga tko se ne želi odreći svojih prehrambenih poroka.
    Ljepota crta lica, čistoća, i zdrava boja tena, jasnoća i prirodna veličina očiju, šarm izraza i boja usana stare i postaju ružni kako se u želudcu i crijevima nakupljaju masne sluzi od kojih dolaze sve bolesti i simptomi starenja. Lijepi i okruglasti obrazi, čime nos postaje deblji, nisu ništa drugo osim začepljenja od iste one sluzi koja izbija u hunjavici.
    Sluzno začepljenje je razlog bolesti i starenja. Odumrle stanice kod pravilne prehrane mogu biti nadomještene. Kod ispravnog načina života metabolizam se odvija puno nižem nivou i time se unutarnji organi manje opterećuju, pogotovo srce i želudac. Uštedom energije je moguće izračunati i dokazati veći i dulji životni vijek

    Razlozi zasto kosa opada i sijedi

    kosa, pogotovo vlasište, organ je mirisa koji ističe određeni dio tijela. Svatko zna da se najprije oznojimo na glavi i pod pazuhom. Kod većine ljudi, pogotovo kod bolesnika, znoj je povezan s neugodnim mirisom. Bolest je proces vrenja i truljenja tjelesne supstance ili prekomjernih otpadnih tvari koje su se skupile u organizmu i pojavljuju se u obliku sluznih izlučevina. Tako i mirisno svojstvo kose može odrediti stupanj zdravlja čovjeka. Postoje brojni ˝nadriliječnici˝ koji jednostavnom metodom´dijagnoza pomoću kose´ mogu ustanoviti unutarnji proces truljenja – bolest.
    Glede sijedenja, otkriveno je da se u sijedoj kosi povećava udio zraka, a taj se zrak sastoji od smrdljivih plinova, ili je barem pomiješan s njim. Glavni uzrok ispadanja kose stoga dolazi iznutra. Kada se kroz mirisne cijevi iliti plinske dimnjake na glavi izlučuje smrdljivi, nagrizajući plinovi, vjerojatno zasićeni sumpornim dioksidom, umjetno prirodnim miomirisom, ne treba nas iznenađivati da kosa blijedi, odumire i ispada.
    Postoje brojni primjeri ljudi koji su se kurama, postom i ishranom putem voćnih sokova i sirovom hranom (bez sluzi) naglo pomladili i proljepšali da se više nisu mogli prepoznati.
    Gotovo sve današnje moderne namirnice, kuhajući se, stvaraju sluz, tj. One dovode do nakupljanja otpadnih tvari nastalih procesima metabolizma u tijelu, koje opet dovode do svih mogućih bolesti, čak i raka i side. Samo organska hrana poput voća, povrća, salata i oraha ne stvara sluz. Ona također pomaže bolesnicima ozdraviti izlučivanjem otpadnih tvari.

    Najčešće pitanje;

    Može li čovjek zaista živjeti isključivo od voća o povrća? To je nešto što uopće ne treba dokazivati. Svemir bi zacijelo bio velika besmislica i imao bi biološku pogrešku kada bi´imao za crva postavljen cijeli stol,a za čovjeka ništa´. Znanstveno je dokazano da u jabuci, banani i kokosovom orahu jest sadržano sve što je čovjeku potrebno. Primjerice, krava koja čitav svoj životni vijek živi od trave, daje dnevno 10 litara mlijeka, vuče prug i na kraju je pojedemo. Stalno se masnoća, bjelančevine, mlijeko, mišići, snaga, toplina izgrađuju iz trave ili sijena. Zar je moguće, zar postoje oni koji vjeruju da je čovjek, tako nespretno stvoren, da mu uistinu nisu dostatne organske tvari iz bogate sunčeve kuhinje?
    Znanost o prehrani je dogmatične naravi i zasljepljuje čovječanstvo zabludom da ljudska bjelančevina nastaje samo iz životinjske. Začudo, protuargumenti ove tvrdnje su opća kultura, nalaze se i čak na običnoj wikipediji. Čovjek ima naivnu, kemijsko-fiziološku predodžbu potpuno neznanstvenu, da iz istog nastaje isto! Zar vjerujete da molekula bjelančevine iz mrtve krave koja se nalazi u procesu raspadanja i koja je već razvila mrtvačke otrove, koja se razlaže pri kuhanju na vatri u tavi i biva potpuno ubijena i razlagana u želudcu, može slaviti novo okruženje u iznenadnom uskrsnuću kao nova mišićna molekula, te početi iznova Mi ne živimo od onoga što jedemo, već od onoga što probavimo – tj. što nam organizam dozvoli da probavimo. Živimo jedan period života dobro, dok nakon prelaska u sredovječnu dob tijelo ne započinje svoje gašenje zbog prenatrpavanja otpadnim tvarima.

    Postom do zdravlja

    Tijelo ponajprije možemo promatrati kao mašinu, mehanizam koji se sastoji od materijala sličnog gumi koji se za vrijeme svog životnog vijeka previše razvuče zbog prejedanja. Zato je rad istog organizma neprestanim pritiskom krvi na tkivo stalno ometan. Čim vi prestanete jesti, taj se pritisak brzo smanjuje, putovi krvotoka se sužavaju, krv postaje gušća, i izlučuje višak tekućine. To se zbiva u prvih nekoliko dana i čak se možete dobro osjećati. Ali onda smetnje u krvotoku postaju veće jer se smanjuje promjer putova i krv mora cirkulirati mnogim dijelovima tijela, u i oko simptoma, posebno u tkivu od ljepljive sluzi koja se oslobađa i mora istisnuti van. Krv mora prijeći sluz i sluzne otrove, osloboditi ih i povesti ih sa sobom i izlučiti ih putem bubrega.
    Prirodan post je najbolje sredstvo za čišćenje organizma iznutra. Za bolesnike je potreban prijelazan period ishrane kojim se postepeno prelazi u ljekovitu prehranu bez sluzi.
    Kada se razboli svatko želi ponovno ozdraviti i ostati zdrav. Prirodni post i ljekovita prehrana bez sluzi je metoda liječenja koja vam pomaže ozdraviti i očuvati zdravlje svog organizma. Kada se posti, prvo ustupi izlučivanje većine otpadnih tvari nastalih pogrešnom i preobilnom hranom.

    Kako postiti?

    Postoji mnogo vrsta postova, i većina su manje ili više djelotvorni. No Arnold Ehret, jedan od ljudi koji se bave postom i pisanjem knjiga o postu, prakticira i zagovara potpuni post –prirodni post- bez ikakvih namirnica, samo voda po želji. Tu se nalaze i kure čajevima te postovi koji dozvoljavaju napitke spremljene od miješanog voća i povrća. Kako se postovi dijele i na one jednodnevne, pa zatim i na postove koji traju tjedan dana, zatim 10 dana, pa potom i 25 dana, za te dodatne informacije, koje ne stanu u ovaj post(no o tome ću pisati ukoliko se za tom temom pokaže interes u komentarima), preporučam literaturu koja se bavi prirodnim postom(link-pdf) , i ostale slične knjige.

    Nekoliko savjeta;

    Nitko ne bi trebao ništa jesti prije 10sati, a kada se jede treba jesti samo voće. Nagrada će uskoro doći, osjećat će te se cijeli dan bolje, lakše, poletnije, s puno više energije. Prakticirajte ovaj recept 10tak dana i ukoliko se zaista ne budete osjećali bolje, tada ću priznati da su zadnje dvije teme puki promašaji. Ja sam osobno nakon samo 3 dana ´jutarnjeg posta´, konzumirajući samo svježe povrće nakon 10h, osjetio znatno poboljšanje u koncentraciji, te sam regulirao spavanje. Naravno, to ništa ne znači ako će te ostatak dana unositi potpuno jednako nezdrave hrane kao i inače.
    ´Samo jedan obrok dnevno´je učinkoviti način posta kao i metoda preskakanja doručka. Uz to, niti pod koju cijenu nitko nebi trebao večerati nakon 20h. jer tada tijelo ulazi u mood smirivanja i svako natrpavanje hranom ga forsira i prenagljuje.
    Uz to, bilo bi najbolje polagano prelaziti na sirovu hranu i jesti voće što je to češće moguće (svaki puta kada osjetite glad, umjesto da skrenete u pekaru ili masni obrok u frižideru, pojedine jabuku, breskvu itd.).
    Recite i drugima da niko ne mora biti bolestan, recept zdravlja, ljepote i dugovječnosti je svima dostupan i nije kasno.

  4. MOLIM VAS OBJASNITE MI U VEZI SLUZI JA IMAM JAKO LEPLJIVU SLUZ U GRLU BISTRA KRISTALNA I USTA SU MI UVIJEK LEPLJIVA ALI NIKA DNISAM BOLESNA I TO DA VAM KAZEM NEMAM NI CIREVE NI BOBULJICE ALI SAMO IMAM TU SLUZ KOJA JE KRISTALNE BOJE I UVIJEK JE OSJETIM U GRLU NIKAD NISAM NAHLADJENA NIKAD NESMRKAM NAPROTIV IMAM VEOMA SUH NOS MOLIM VAS OBJASNITE MI STA JE TO . JEDINI MOJ PROBLEM UZRIGUJEM NA SVE ZIVO NA KAP VODE UZRIGNEM KODA SAM JANJE CELO POJELA . ZAHVALNA DO NEBA . IMALA SAM CISENJE JETRE I IZBACILA SAM 380 GRAMA KAMENA U MEKOM STANJU NE TVRDOM ALI U OBLIKU PRAVOG KAMENJA NISU OKRUGLI DA IH JE BILO KO ORHA LJESNIKA GRAHA RIZE I SVE MANJIH I MANJIH TO SAM RADILA 4 PUTA DOSADA PARIZETSKI PROGRAM SAM IMAL ISTO ALI NISTA NIJE BILO SAMO PONEKAD KAO DA OSJETIM U DJELU CMARA KAO DA MI MILI ALI ME NE SRBI ILI JE TO SAMO SUGESTIJA

  5. Toplo preporucujem upotrebu Alojinog soka za ciscenje tela i za svakodnevnu upotrebu. Nebi da ulazim u detaljne informacije o Aloji posto predpostavljam da vecina vas na ovom blogu znate o cemu se radi . Ukoliko zelite vise informacija , slobodno me direktno kontaktirajte preko moje web-strane ( e-mail )

    Pozdrav

  6. juzno voce sazreva u komorama gde se zraci da brze sazri
    voce i povrce sa pijace seljaci prskaju herbicidima i cime vec ne
    pa prodaju gradskoj stoki kako kazu a ono sto oni jedu ne prskaju
    toliko o dobrom srpskom seljaku i bolesnom gradjaninu
    tesko je hraniti se zdravo moj je zakljucak
    uzgred sta znaci nekuvana hrana ako je hlorovodonicna kiselina svakako skuva
    u zelucu

  7. Ukoliko ste zainteresovani za
    ANTIPARAZITNI PROGRAM-KOMPLET!

    TINKTURA CRNOG ORAHA, EXTRA STRONG, po originalnoj recepturi Dr. Hilde Klark. Cena bočice od 200 ml. -900 din. ; BELI PELIN – drugu komponentu antiparazitnog programa u obliku praha, po ceni od 400 din ( količina dovoljna za primenu uz tinkturu crnog oraha) . KARANFILIĆ 100gr. (sveže samleveni ekvivalent 100 kapsula) -treću komponentu antiparazitnog programa po ceni od 800 din.

    ANTIPARAZITNI KOMPLET: 2100 din. + kurirska pošta

    Uz AP šaljem i uputstvo kako da upotrebite antiparazitni program . 060 0851 088 013/851088 Na raspolaganju je izvesna količina tinkture i pelina i u Crnoj Gori, lično preuzimanje na adresi : IGALO, naselje Gomila bb, tel. 031 335 676 mob. 031 690 85476 (Slobodan-Cile) Antiparazitni program dr Klark je najefikasniji tretman protiv parazita ikada poznat. Dr. Hulda Klark, američki fizičar i fiziolog, sav svoj život posvetila je proučavanju parazita. Svojim tretmanima izlečila je više od 20.000 ljudi. Antiparazitni program dr Klark uništava više od 100 vrsta parazita. Čišćenje od parazita preporučuje se svima. Praktično, nema čoveka koji nije zaražen jednom ili drugom vrstom parazita. Proizvod se sastoji od kvalitetnih, svežih plodova CRNOG ORAHA (Juglans nigra) , uzgojenih na prirodan način.

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s