POBEDILA LJUBAV – USVOJENI PAS POBEGAO NAZAD U AZIL KAKO BI BIO SA SVOJOM VOLJENOM

Dva napuštena psa prvi put su se srela na ulici, a onda su oba dovedena u jedan azil za napuštene životinje. Između njih se rodila ljubav koja će svoju snagu pokazati tek kada ih razdvoje.

Mešanci Ben i Džejd provodili su vreme zajedno i u azilu, jer zaposleni nisu želeli da ih razdvajaju. Neposredno pre dolaska, Ben i Džejd su postali roditelji, a razdvojeni su kada Kortni i Džejson Lavler odlučili da usvoje bena. Iako je dobio svu negu i pažnju koju zaslužuje, Ben je u novoj kući proveo svega tri nedelje pre nego što je pobegao, vrativši se nazad u azil, kako bi bio sa svojom voljenom Džejd.

On je zbog ljubavi prepešačio čak deset milja po veoma hladnom vremenu, dok nije stigao kod Džejd, dan kasnije. Pronašli su ga kako ljubi Džejd kroz ogradu slkoništa.
Nijedan od ova dva psa nije osetio dovoljno ljubavi u životu, od bilo koga drugog. Zato je njihova veza toliko jaka i niko ne može da ih razdvoji – objašnjavaju veterinari.
Kada su Benovi vlasnici to saznali, shvatili su da postoji samo jedan način da zadrže svog ljubimca: da i Džejd postane deo njihove porodice.

http://www.zivotinje.rs

Advertisements

6 comments on “POBEDILA LJUBAV – USVOJENI PAS POBEGAO NAZAD U AZIL KAKO BI BIO SA SVOJOM VOLJENOM

  1. Prava je šteta što veći broj ljudi nema senzibilitet za život i srca koja kucaju i majke koje vole svoju djecu,inače bi prestali da žderu leševe i odlaze u mesnice i kupuju dijelove leševa za svoje voljene kućne ljubimce.

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s