REGENERACIJA ORGANA ODSTRANJENIH HIRURSKIM PUTEM JE MOGUCA

 

Sva živa bića na zemlji su od momenta rodjenja pa sve do kraja svoje egzistencije, objekti informacija unutar jedinstvenog informativnog polja.
Život na Zemlji bi bio nemoguć kad bi živim bićima bilo onemogućeno prihvatiti informacije iz Univerzuma ili kada ih ne bi bili u stanju razumeti, iskoristiti za sopstvene potrebe, te ih poslati drugim objektima informacija.Objašnjavanje glavnih izraza kao „Duša“, „Duh“, „Svest“,„percepcija“, „fizičko telo“ i t.d. izabrani su iz knjiga i članaka Grigoria Grabovoia. To su temeljni pojmovi, čiji istinski smisao u rečnicima 20.-tog veka nije bilo moguće pronaći.
Svi objekti u svetu su neodvojivo povezani informativnim strukturama.
Ukoliko se bilo gde u sistemu dogodi informativna promena, menja se sistem kao celina.

Prema Zakonima održanja informativne ravnoteže, promena obima informacija jednog od navedenih područja, izaziva odgovarajuću promenu obima informacija na drugim područjima.“
Čovek je informativni objekat, bolest takođe; svaka situacija predstavlja skup informativnih objekata i odnosa oko sebe. Čovek u svojoj sposobnosti mišljenja, koji je sposoban sve stvoriti,u stanju je stvoriti bilo kakve informativne objekte, ispuniti ih potrebnim kvalitetima i osobinama i delovati kroz njih u zajedništvu sa okolnim informativnim poljem.

Duša je „Substanca“, koju je u skladu sa Večnošću Sveta, stvorio Stvoritelj – kao večni element Sveta. Duša je nepoljuljana, ona egzistira kao organizirajuća struktura sveta, stoga iz nje proizlazi princip reprodukcije izraza kao što je „Duh“, gde spada pojam delovanja. U odredjenom smislu, možemo reći da su delovanja Duše – Duh.

Zato, menjajući duhovnu osnovu u pravcu stvaralačkog razvoja, možemo menjati Dušu. Jedan od principa „Oživljavanja“ govori da večni život podrazumeva neminovnost razvoja Duše. Uistinu, u večnom životu bivaju – zavisno od razvoja čoveka i društva – svi zadaci – i novi nastaju. Zbog toga je razvoj Duše apsolutno neophodan, kako bi čovek bio u stanju udovoljiti novim izazovima. Duša je vlastito delo Stvoritelja – Svetlo Stvoritelja (Stvaralaštvo). Duša egzistira u stanovitom „apsolutnom“ prostoru, u kojem ju je Bog Stvoritelj
stvorio. Svest je struktura, koja dozvoljava Duši upravljanje telom. Duša, čiji materijalni deo je telo, nalazi se u interakciji sa realnošću kroz strukturu Svesti. U daljem smislu je Svest struktura, koja sjedinjava duhovni i materijalni Svet. Promenom Svesti, možemo promeniti Duh, a samim tim i delovanje, što znači: dogadjaje, jer je Duša deo Sveta, dakle prisutna u svakom dogadjaju. Tada promena Svesti čoveka povlači za sobom promenu svih ostalih elemenata Sveta. Čovekov razvoj i njegovo usavršavanje povezani su sa razvojem njegove Svesti. Promena stepena Svesti čoveka i uzdizanje u uvek viša stanja Svesti, predstavlja težište čovekovih zadataka.

Ključni termin u Jevandjelju je termin „Kraljevstvo Božje“. Kraljevstvo Božje je upravo visoko stanje Svesti. Podizanje u uvek više nivoe Svesti, predstavlja istinski put ka Bogu. Ovde postaje jasna teza „Kraljevstvo Božje je u vama“. Ovo je zato što je upravo „Kraljevstvo Božje“- više stanje Svesti – u nama. I kad Isus uvek iznova kaže „Probudite se“, On to misli doslovno, zato što uobičajeno budno stanje u poređenju sa visokim stanjima Svesti, predstavlja stanje dubokog sna, gotovo isto, kao kad bismo uporedili budno stanje i stanje snova za vreme spavanja. Istinska Svest je Svest koja oslikava realnost Sveta unutar beskonačnog prostorno – vremenskog kontinuuma. Ova Svest omogućava večni život i večni razvoj. Istinska Svest oslikava sistem razvoja Sveta adekvatno beskonačnom vremenu i prostoru i raspolaže osobinama refleksije čitave realnosti u svakom njenom segmentu – ovo je princip holografije.

Istinska Svest razvija se duhovnim razvojem. Pritom ne smemo zaboraviti da je i najsitnija ćelija povezana sa čitavim makrokosmosom. Promene na mikro-nivou mogu, prema zakonu univerzalnih veza, preći u makro-nivo. Proširena Svest je stanje pri kom se percepcija širi i počinje obuhvatati čitav nivo Svesti. Percepcija je deo Svesti,upravljački instrument,koji projektuje realnost u individualnu Svest.
MATERIJA JE PROSLOST SVESTI
U svojoj knjizi „Primenjene strukture nivoa stvaralačke informacije“,Grigori Grabovoi opisuje kako je čovek sagradjen (stvoren). Ovde se govori o direktnoj povezanosti čoveka, preko njegovih duhovnih struktura, sa čitavim Svetom (spoljašnjom realnošću). Razumevajući ove duhovne veze i strukture, dolazimo do razumevanja da je svaki čovek direktno i neodvojivo povezan sa celim Svetom,putem svojih misli, osećaja i delovanja, koje prouzrokuju delovanje (promenu) u celom Svetu. Isto tako i promene spoljašnje realnosti, dovode do promena unutrašnje realnosti čoveka.
Zašto je važno da čovek nauči samoobnavljanje?
Kad se čovek obnovi, tj. dovede u harmonično unutrašnje stanje i Božansku Normu, on istovremeno obnavlja i svoju okolinu i dovodi je u harmoniju sa sobom. Kad se okolina obnovi, tj. dovede u Normu i harmoniju, biće u harmoniju i Normu doveden i čovek, kao uzrok njene egzistencije. Prema raspoloživim spoznajama, Svet je sagradjen na sledeći način: Duša stvara Svetlo i informacije, Duh prenosi te informacije iz Duše u Svest, Svest preuzima informacije i realizuje ih u vidu objekata (materije), koju vidimo oko nas kao formu. Menjajući informaciju, čovek menja Svet i samog sebe. Svet zavisi direkno od Svesti čoveka. Za promenu Sveta dovoljna je želja čoveka da spozna sebe. Spoznavajući sebe, čovek se kreće prema Stvoritelju, Bogu. Jedino putem samospoznaje, čovek može komunicirati direktno sa Stvoriteljem,Bogom. Neki traže Boga na Tibetu, neki u Indiji, neki drugi u Kosmosu i t.d… ali je Bog u svakom čoveku, u njegovoj Duši. Duša je Stvaralaštvo,deo Boga,a putem Svesti sve što poseduje Dušu, biva u doživljajnom Svetu manifestno. Kad se čovek duhovno razvija,on nalazi put do Boga i spoznaje Stvaralaštvo u svemu što postoji.Tada čovek dobija bezgranične mogućnosti i stvaralašku snagu. Grigori Grabovoi kaže da je svaki čovek u mogućnosti primeniti ovo znanje i pritom ostvariti navedene rezultate.
Regeneracija izgubljenih organa je moguća, jer je informacija o zdravom organu zauvek pothranjena u informativnom polju.Čovečje telo je struktura, koja se manifestuje i razvija iz informativne strukture,Pra – matrice, odredjene od Stvoritelja. Mi govorimo o tome da smo deca ili slika Božja. U Duši čoveka postoji jedna tačka arhiviranja, u kojoj su pothranjene sve informacije o njegovoj individui.
Sa tim znanjem radeći u tački arhiviranja, svaki čovek može biti regenerisan. Da bi pokrenuo proces obnavljanja, potreban je jedino impuls Svetla iz Duše čoveka. Da bismo pokrenuli ovaj impuls iz Duše, dovoljna je želja čoveka pomoći sebi ili drugima. Vidljivi uspeh je povezan sa jednim bitnim uslovom, verom u Stvaralaštvo. Da bismo ostvarili obnavljanje izgubljenog organa, neophodna je vera u Sveprisutnog Boga i nas kao njegovo Stvaralaštvo. Ako čovek u to ne veruje, svaki je trud uzaludan.
Svet je Bog i Bog je Svet! Sve što percipiramo oko sebe, uključujući i nas same, izraz je Boga i Njegovog Stvaralaštva. Kad čovek to bude spoznao, biće u stanju putem svoje Duše stvaralački delovati na svoje zdravlje i sve dogadjaje u svom životu.
„Tehnologije spasenja“ intervju sa Grigori Grabovoiem)

http://uspensky-onotobitrebalidaznamo.blogspot.com

Advertisements

11 comments on “REGENERACIJA ORGANA ODSTRANJENIH HIRURSKIM PUTEM JE MOGUCA

 1. Dragi čitatelji,
  Dragi istražitelji,
  Na početku piše da treba ovu informaciju širiti, jer je važno da ljudi saznaju.
  Nadamo se da nećemo biti diskriminirani kad rečemo da životinje tu regeneraciju upotrebljavaju otkada postoje jer žive po Prirodnim Zakonima. Nažalost, čovjek se udaljio od Prirodnih Zakona i oni koji nisu razvili INTUICIJU ne mogu znati kako primijeniti to regeneriranje svih stanica, svih organa, tkiva, hrskavice i kosti.
  Kako su otkrili eminentni profesori službene medicine i oni koji imaju Intuiciju, treba MOLITI sa koncentracijom u srcu, pa će MOLITVA biti uslišana. Ali treba naučiti i pravilni OCENAŠ, a ne izgovarati ga napamet i bez razumijevanja.
  Specifično treba moliti i za svoje preminule da ne bismo dobivali zla iz prošlosti.
  Treba saznati da smo DUŠA i da momentalno, iako 100 godina, posjedujemo jedno fizičko, astralno i mentalno tijelo koji ovise o energetskom protoku iz naše DUŠE. Onda treba imati poravnanje tih tijela za imati slobodan energetski tok.
  Evo, onda imamo mogućnost regeneriranja (ponovnog rađanja) svih organa.
  Komentirao Giovanni Garbin – doktor Duhovne medicine.

 2. Sasa,
  Konkretan postupak a ne menjati sebe??
  Ocigledno je da ne kapiras sta pise u tekstu gore.
  Molim te procitaj tekst jos jednom..

 3. Sve sto mogu da pomognem je to, evo vam moj album u kom sam smestila neke informacije pa citajte, gledajte, igrajte se i lecite se…Srecno.. 😀
  ALBUM – RAD SA SFEROM i EXTRUDEROM…
  https://www.facebook.com/profile.php?id=1052407793&sk=photos&collection_token=1052407793%3A2305272732%3A69&set=a.3864876814384.157117.1052407793&type=3

  Sasa, sve vam je lepo objasnjeno, imate u albumu sifarnik i naci cete brojeve/kodove za svaku bolest koja vas zanima.U albumu takodje imate sajtove gde i ko drzi seminare, ako vas i to zanima, jer ne moze se sve nauciti ovako, tu ima mnogo toga za nauciti i mnogo tehnika, nacina isceljivanja je u pitanju…
  Evo vam za pocetak neke brojeve za kozu:

  EKCEM KOZE = 548132151

  TUBERKULOZA KOZE = 148543296

  LIMFOMI KOZE = 5891243

  RAK KOZE = 8148957

  SARKOM KAPOSI = 8214382

  TOKSIKODERMIJA = 514832184

  SEBOREJA = 1234512

  DERMATITIS = 1853121

  OPEKOTINE = 8191111

  Sve ostale brojeve imate u albumu u sifarniku. Blagoslov i srecno od srca..

  Sasa, brojevi za kozu koje sam navela mozete slobodno koristiti u lecenju, bez obzira sto nije strikno za oziljak, ne mozete pogresiti, vezbajte, igrajte se… 😀

 4. Draga Vesna.Zasto ne mogu da otvorim album? Kada odem na link, kaze mi da je nedostupan? Ljubav i svetlost iz mog srca.Rada

 5. Hvala Vesna za tvoj trud !!!
  Pola godine je proteklo od objavljivanja ove informacije-teksta I mog citanja a tek sad kad ponovih gradivo „spoznah“ (tako mislim) dubinu istog.
  Volim teeeeee…………….!

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s