POSTUJ PRETKE – MUZ (8) I ZENA (61) UZIVAJU U RUCKU

Od venčanja sam počeo da se osećam kao oženjen čovek. Taj dan je bio sjajan i tačno onakav kakvim sam ga zamišljao, ispričao je Saneleu Masilela, dečak koji se oženio kako bi usrećio duh pokojnog dedemuz i zena, foto Dejli mejl.

Foto: Dejli mejl – Dečak Saneleu Masilela (8), koji se na nagovor duha svog pokojnog dede, oženio vremešnom Helen Šabangu (61) pre dve nedelje u Zimbabveu, uživa u bračnom životu i nedeljnom ručku sa svojom nevestom.

„Od venčanja sam počeo da se osećam kao oženjen čovek. Taj dan je bio sjajan i tačno onakav kakvim sam ga zamišljao“, ispričao je Sanelu.

Iako par ne živi zajedno, pošto je njihov brak nije stvaran već samo ritualan, za šta je Helen dobila 500 funti, Sanele često poziva svoju suprugu na večeru u svoju kuću.

Nakon toga, dečak se vraća svom životu i uživa u igranju fudbala sa prijateljima. Ipak, on priznaje da je venčanje bilo veoma važno za njega, kako bi ispunio dedinu želju.

„Deda me je kontaktriao kroz sliku venčanja moje majke. On i ja imamo posebnu vezu i ja sam dobio ime po njemu. Duh mog dede mi je rekao da on nikada nije imao pravo venčanje i zato me je zamolio da oženim u njegovo ime. Tako sam izabrao Helen, jer je volim“, ispričao je dečak.

Helen, koja je u braku već 30 godina i ima petoro dece, navodi da zna da je njihova priča obišla svet.

„Drago mi je zbog toga jer sada svi mogu da nauče o našoj kulturi i precima. Ono što smo uradili nije pogrešno, to je stvar kulture. Kada preci nešto zatraže, mi uradimo to. Mislim da drugi ljudi to jednostavno ne razumeju. Mi smo svi sada srećni“, kazala je mlada.

Ne propustite… VENCANJE – REKAO MU DUH DEDE: Dečak (8) se oženio sa babom (61)Saneleu Masilela, decak, venčanje
P.S. Bas cudan neki nacin da bise postovali preci..

Advertisements

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s