OPROŠTAJNO PISMO


Dragi mužu,
Pišem ti ovo pismo da ti kažem da te ostavljam zauvek. Sedam godina sam ti bila dobra žena, a šta sam dobila za uzvrat? Ove poslednje dve nedelje su bile pravi pakao. Tvoj šef mi je telefonirao da mi kaže, da si upravo dao otkaz i to je za mene bila poslednja kap. Prošle nedelje si došao kući, a nisi ni primetio da sam bila kod frizera i manikira, da sam pripremila tvoje omiljeno jelo i da sam nosila nov donji veš. Došao si kući, završio večeru za dva minuta i otišao pravo u krevet posle utakmice. Ne govoriš mi više da me voliš, ne grliš me, niti bilo šta drugo. Ili me varaš, ili me više ne voliš, ali, šta god da je u pitanju, ja odlazim.
PS: Nemoj da se trudiš da me tražiš. Tvoj brat i ja se selimo zajedno. Neka Ti je sa srećom, Tvoja bivša žena.


Odgovor:
Draga bivša ženo,
Ništa me nije tako obradovalo kao tvoje pismo.
Istina je da smo ti i ja bili sedam godina u braku, mada ti nisi bila ni blizu dobre žene, kakva bi meni odgovarala. Ja gledam sport na televiziji ne bi li se isključio od konstantnog prigovaranja i tvoga zbocanja. Ali to ništa nije pomagalo. Primetio sam da si se prošle nedjelje ošišala, i prvo što mi je palo na pamet bilo je: Izgleda kao muškarac!
Moja majka me je vaspitala da ukoliko nemam da kažem ništa lepo, bolje da ne kažem ništa.
Kada si pripremala moje omiljeno jelo, mora da si me pobrkala sa mojim bratom, jer ja sam prestao da jedem svinjetinu još pre sedam godina.
Otišao sam da spavam iako si imala na sebi taj novi veš, zato što je cena još uvek bila zakačena za njega. Shvatio sam da to nije bila samo slučajnost, jer je moj brat upravo tog jutra pozajmio od mene 50 dolara, a cena tvog veša je bila 49,99 dolara.
Uprkos svemu, ja sam te još uvek voleo i osećao da mi još uvek možemo da budemo zajedno.
Zato, kad sam saznao da sam dobio 15 miliona dolara na lotu, dao sam otkaz i kupio nam 2 karte za Rio. Ali, kad sam došao kući, ti si već bila otišla.
Pretpostavljam da se sve ovo izdešavalo sa razlogom. Nadam se da imaš ispunjen život, kakav si oduvek želela. Moj advokat mi je rekao da zbog pisma koje si mi napisala neću morati da ti dam ni prebijenu paru. Vodi računa o sebi.
PS: Ne znam da li sam ti ikad rekao, ali moj brat Karl se rodio kao Karlaa.
Nadam se da to ne predstavlja nikakav problem.
Prebogat i konačno slobodan, Tvoj bivši muž..  😀

Advertisements

4 comments on “OPROŠTAJNO PISMO

  1. ima slucajeva da su zene nepromisljene i glupe ali i obrnuto kada muskarci pokleknu za drugima zenama pa kada ih zene ostave shvate sta su izgubili ali tada je kasno a za ovaj slucaj mislim da je to izmisljena prica ali u svakom slucaju poucna bolje uciti iz tudjih nego iz svojih gresaka

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s