"SVEMIR CE POMAGATI RATNICIMA SVETLOSTI" – Paolo Koelho

Od sada pa nadalje, i tokom narednih nekoliko stotina godina – Svemir će pomagati ratnicima svetlosti, i bojkotovati sve one koji robuju predrasudama. Energiju Zemlje treba obnoviti. Novim idejama potreban je prostor. Telu i duši potrebni su novi izazovi. Budućnost je postala sadašnjost, i svi snovi – izuzev onih koji se zasnivaju na predrasudama – imaće se prilike ispoljiti. Ono što bude bilo važno, ostat će; ono što se pokaže kao nevažno, nestaće. Ratnik, međutim, nije zadužen za prosuđivanje snova svojih bližnjih, i ne gubi vreme kritikujući tuđe odluke. Da bi verovao u svoj vlastiti put, nema potrebe dokazivati kako je tuđi put pogrešan.  Paulo Coelho

„Ime tvoga maca, o ratnice, jeste Ljubav!  To je jedino duhovno oruzje sa kojim ces uspeti u bitci moga osvajanja, uzdizuci moju caroliju, nadici sve. Svako ce ti se drugo oruzje pokazati nesrecnim! Ti neces imati drugog oruzja osim Ljubavi, ako zelis osvajati Mojom Silinom!“

Advertisements

6 comments on “"SVEMIR CE POMAGATI RATNICIMA SVETLOSTI" – Paolo Koelho

 1. Draga Vesna !
  S veseljem čitam Vaše članke i mogu samo reći da je divno to što činimo jer važno je da mi „ratnici svjetlosti“ ustrajemo šireći istinu svatko na svoj način.
  Neću vam puno o sebi…želim samo reći da moj put prema prosvjetljenju traje sada oko 17 zemaljskih godina. Isplatila se ta predanost izvoru. Vidio sam puno, vidio sam izvor, doživio stanje bezvremenosti, potpuno osvijestio iluziju vremena i osjetio vječnost koja je ujedno sada i samo to. Osjetio sam pulsiranje i prožimanje bezuvjetne ljubavi i bezgranične svjesnosti izvora koja je kao potencijal u svima i samo čeka da se rascvjeta!
  Doživio sam stanje višedmenzionalne svijesti kad sam istovremeno vidio kreaciju odavde prema gore i istovremeno sa viših razina prema ovoj gustoći.
  Izvor je neopisiv, ne osuđuje i ne kažnjava – bezuvjetno!
  Samo Vam mogu reći da sam sretan, smiren, vidio sam tko sam ja i svi ostali, smrti bića nema, a tjelo je potrošno, služi samo kao biološko odjelo za stjecanje iskustva i to naravno ne samo jednom.
  Naravno nije mi lako gledati tolike oko sebe koji žive u „nesvjesti“ koji robuju mržnji , osudi i pohlepi. Oni su još uvjek isprogramirani nametnutim im uvjerenjima od strane religija, politike, i naravno onih koje samo žalim, svjetsku elitu koja se krije iza svih vlada, banaka, FDA i farmaceuta i naftaša. Da samo jednom osjete tu bezuvjetnu ljubav, sve svoje bogatstvo bi podjelili.

  ja se konkretno borim ljekovitim biljem protiv farmaceutske trovačnice. O da ,već su me proganjali, gasili mi web stranice i sl. ,a ja se samo smijem „jer ne znaju što čine“
  U nastavku Vam šaljem „Božićnu čestitku koju sam u jednom dahu „izbacio“ iz sebe prošlog Božića svim svojim pacijentima iz Hrvatske,Srbije,Bih i drugima kao „sjeme svjetla“ da ih potaknem da osjiećaju samo ljubav i zahvalnost, da shvate da je sve jedno i da ne postoje ni nacije ni različitosti u istini izvora.
  Eto…javio sam Vam se da znate da nas ima, da znate i za mene 1
  Ja sam bazno sa Arktura!
  Lijep pozdrav Vesna i samo nastavite…
  Čestitka – ispod!
  Marijan Balak

  Božićna čestitka
  U ovo Božićno vrijeme imam potrebu podjeliti svjetlo sa Vama…
  Sigurno ste puno puta čuli:“ Stvoreni ste na sliku i priliku njegovu“
  Da…to je istina !
  Boga je teško opisati riječima ,ali pokušati ću…
  Bog – stvoritelj nema fizičkog obličja. On je beskrajna svijest, svjetlost i bezuvjetna ljubav koja prožima i živi u svemu što postoji.
  Zato u ljudima postoji ta vječna čežnja duše za spoznajom Boga , što nije čudno jer su naše duše neraskidivo vezane s Njim u vječnosti.
  Ako si želite najbliže predočiti kako izgleda, onda znajte da je On kao veliko pulsirajuće svjetlo koje izgleda kao oko koje se širi i sažima, „kuca“ kao naše srce. Istovremeno i kao srce i kao oko čija je šarenica sačinjena od „zraka“ svjetlosti. Zato se kroz sve religije provlaći simbol oka i simbol srca.
  To srce možete vidjeti na svakoj slici nekog sveca. Malo iznad našeg fizičkog srca je sjedište naše duše.
  Bog-stvoritelj svojim vječnim pulsiranjem održava život ,ljubav i svjesnost u svemu što postoji pa tako i u Vama.
  Svi smo mi trenutno 2 u 1. I ljudska bića i duše.
  Ljudsko tijelo je njegova krajnja – gusta kreacija podložna prolaznosti u vremenu, ali naše duše žive vječno kao i on sam.
  Kad se kaže: „stvoreni ste na sliku i priliku njegovu“, misli se na duše, jer svi smo mi duše – bića koja vječno žive i izgledaju kao on : svijest, svjetlost i bezuvjetna ljubav.
  Svi smo dio tog istog izvora. Zato se kaže : „ljubite druge kao samoga sebe“ Time vršite volju njegovu, time živite istinu. Spajate se kao ljudi..,kao što ste spojeni kao duše…
  Kad ste toga svjesni postajete prosvijetljeni !
  Prosvijetljene-utjelovljene duše vide Boga u svemu i ne sude nikome. Krist je rekao „ne sudi“ !
  Sada znate zašto je to rekao.., jer onaj tko sudi nije prosvjetljen.., još ne razumije. Sve je jedno-Bog!
  Zato znajte duše da je biti na zemlji najteži zadatak. Ali to smo odabrali kao bića da bi u najtežim uvjetima spoznali tko smo.
  Zato ne sudite druge, ne ljutite se zbog njihovih krivih postupaka. Svi su kao i Vi dio istog izvora, na mjestu zvano Zemlja gdje je najteže spoznati da je sve jedno.
  Zato je Krist rekao: „Ja sam put, istina i život“ „Sljedite me“! To znači, postignite prosvjetljenost pa ćete vidjeti svijet mojim očima ! Postanite svjesni da je kraljevstvo nebesko u Vama !
  „Kraljevstvo nebesko“ nije negdje na nebu, nebo je atmosfera. Kraljevstvo nebesko je u Vama..,to je Vaša duša koja nikad nije ni bila odvojena od Boga ,samo toga nisu svi svjesni !
  Bog je „ocean svjetlosti, svijesti i ljubavi, a duše u ljudskim tijelima su kapi, neraskidivi dio tog oceana koje sebe kroz ljudski ego doživljavaju odvojeno. Od kapi ne vide ocean.
  Nacije ,religije, institucije su tvorevine ljudskog uma.., ne duše, jer duša zna istinu !
  Ne trebate čekati „raj na nebu“. On može biti odmah i sada ovdje na zemlji. On i jeste na zemlji – u Vama. Samo trebate postati toga svjesni i probuditi se.
  Lako je doći do Raja. Samo ne činite drugima ono što ne biste htjeli da netko čini Vama…
  Toliko je jednostavno…
  Ne sudite drugima jer im nije lako ovdje na zemlji kao ni Vama. Ovdje je jako lako griješiti. Većina živi tu odvojenost ,misle da su ljudi koji traju nekoliko desetaka godina pa gaze preko svih da bi posjedovali enormno puno nečeg što im ne treba. Tjelo je prolazno, ne može ništa posjedovati, a duša je samodostatna ,njoj ništa materijalno ne treba. Probajte kad odlazite ponjeti nešto materjalno sa sobom!? Ja još nisam vidio da je nekome uspjelo…
  Ne zamjerajte „neosvještenim“ dušama koje se bave svim mogućim oblicima kriminala i skupljanjem materijalnog bogatstva pod svaku cijenu. Oprostite im jer ne znaju što čine. Znamo tko je to rekao !
  Ovime ne zagovaram siromaštvo jer je siromaštvo rezultat ljudskog djelovanja.., ne Božje volje.
  Želim samo ukazati da na Zemlji ima dovoljno za svaćije potrebe , ali nema dovoljno za svaćiju pohlepu!
  Svi imamo slobodnu volju, što ćemo s njom…izbor je na Nama!
  Na zemlji je trenutno oko 7 milijardi utjelovljenih duša – glumaca u velikoj predstavi zvanoj „zemaljski život“ koji po vlastitoj slobodnoj volji pišu svaki dan vlastiti scenarij na pozornici zvanoj planet Zemlja!
  Najvažnije je : nemojte imati strah ni od čega… Niti zbog egzistencije, niti od smrti, niti od toga da nešto nećete imati. Problemi sa egzistencijom su privremeni ,smrt Vas kao bića ne postoji, a što ćete sve matrjalno imati ili ne nije zapravo ni bitno,jer u tome nije bit- to niste Vi!
  Sa strahom hranite i održavate sustav koji su postavili oni „nesvjesni“ odvojeni od „Božanske stvarnosti“ koji žele posjedovati sve i kontrolirati svakog !
  „Tko tebe kamenom, ti njega kruhom“ Ako se ljutite na njih ,vežete se na tu bezbožnu energiju,održavate je ,a ona hrani njih i njihov sustav koji melje i njih i nas.
  Ali Vi sada znate da ste „Božanska iskra“ koja je sam Stvoritelj ! Budite ocean,a ne kap!
  Zato molite za njih, zlo ne možete pobjediti zlom. Ne uzvračajte istom mjerom. Tada ste isti kao oni. To je gašenje vatre benzinom. Budite ljubav i opraštanje. Tako će svjetlo iz Vas preći na njih.
  Oni jednostavno ne razumiju…
  Biti osvještena duša, znači Božanski djelovati i širiti njegovu volju. Njegova volja da tražimo jedni u drugima ono po čemu smo slični, a ne po čemu smo različiti. Zato zaboravite na religije, nacije i institucije. Svi smo isti. Nije bitno da li idete u crkvu, hram ili đamiju. To sve je izmislila neosvještena ljudska priroda. Bog je vrhovna institucija ! Zato volite i pomažite bez razlike, jer razlika je iluzija.
  Postoje samo svijesni svoje istinske prirode i nesvjesni.
  Neću reći … Bog Vas blagoslovio jer već jeste blagoslovljeni u trenu kad je Vaša mala iskra zvana duša odaslana iz srca stvoritelja na ludu avanturu zvanu VJEČNI ŽIVOT !
  Sretan Božić svima ! ( vjerovatno nitko od nas nema pojima koji bi datum bio ispravan)

  Balak Marijan (privremeno boravište – Planet Zemlja)
  P.S. Ako ste čitajući ovo osjetili „ono nešto“ u sebi …na dobrom ste putu…
  Ako mislite da postoji netko kome je teško, tko je nesretan, a pomoglo bi mu da pročita ovo,samo šaljite i širite kome god želite!
  P.P.S. Ova čestitka je namjerno odaslana danas.., između dva datuma kad krščani slave Božić“ kao još jedan simbol da se ne razdvaja ono što je jedno !

 2. Pratim gospodinov rad a cak mi je i poslao imena klinika sirom sveta za lecenje raka alternativnim metodama.Pise i za alternativne E novine.Sve najbolje od Andjeline LJiljane(koja i sama ima utisak nepripadanja ovde) i divim se vasoj hrabrosti.

 3. Čestitam, G. Marijane, Danas sam pročitala ovaj tekst, i osećam se kao da sam ga ja lično iz sebe napisala. Čitajući osećala sam da me prožima svetlost i da „sebe gledam od gore“.
  HVALA!
  GOCA

 4. Prvo osjecam ogromnu zahvalnost Vama Vesna.Vi uistinu otvarate vrata sirom divnim i mudrim ljudima sa Planete Zemlje, a meni , kao i vecini osvjestenih ljudi koji su na Vasem blogu, dali ste izvanrednu mogucnost da upoznamo, spoznamo i sticemo svoje pionirske korake * ja sam jedna od takvih….

  Zadivljena sam ovom izvanrednom Bozicnom cestitkom od Gospodina Marijana Belaka, iako sam je tek nocas procitala dana 02.06.2013. l
  Zahvalna sam na spoznaji da moja malenkost u istini zivi po principu ciste bezuslovne ljubavi, prastanju, radosti i svjetlosti..

  Srdacno Vas pozdravljam. Marica G.

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s