VIDATOX HOMEOPATSKI LEK PROTIV RAKA – UPUTSTVO ZA UPOTREBU

UPUTSTVO ZA UPOTREBU KUBANSKOG PREPARATA VIDATOX

Napominjemo da ovaj preparat ni u Srbiji, a ni u Evropi, izuzev Albanije, nije registrovan kao lek za rak. Takodje, i na Kubi gde se preparat primenjuje on je pomoćno terapeutsko sredstvo za ublažavanje simptoma, a ne glavno terapeutsko sredstvo. Upozoravamo sve koji kupuju ovaj preparat da ga nabavljaju od zvaničnih distributera u Tirani, Albanija, ili na samoj Kubi.

Medjutim, postoji niz preprodavaca koji nude preparat sumnjivog kvaliteta po daleko većoj ceni od regularne.

Cena jedne bočice preparata od 30 ml je 120 eura kod albanskog distributera.

Molimo sve zainteresovane da vode računa od koga kupuju preparat.

Kubanski lekari su prošle godine Vidatox i njegovu primenu predstavili i u Srbiji.

Za sve one koji koriste lek a nemaju prevedeno uputstvo, ovom prilikom vam dajemo prevod uputstva za upotrebu Vidatox-a i opis ovog homeopatskog preparata sa sajta Kubanske ambasade.

Redakcija Bloga

VIDATOX® Homeopático 30CH.

Jedna od primena homeopatskih proizvoda jeste pomoćno lečenje neoplazije, jer trenutno ne postoji lečenje koje bi u imalo potpun efekat. Što se tiče homeopatskih proizvoda specifičnih za terapiju raka mogu se navesti dve bioterapije široke upotrebe: Karcinosin (tkivni materijal ekstrahovan iz ćelija tumora želuca, creva, pl., debelog creva i bešike) i Schirrhinum (tkivni materijal ekstrahovan iz ćelija tumora jetre i creva), obe veoma korišćene i navođene u literaturi.

Primena otrova škorpije u terapiji protiv tumora potiče od istraživanja koje je sproveo Debin i kolege 1991. u kojima je ukazano po prvi put na antitumorna dejstva otrova škorpije Leirus Quinquestriatus i na blokiranje migracije, širenja glioma. Kasnije je ovo dejstvo utvrđeno i kod vrste Bhutus martensii karsh. Kao model sistemi za ispitivanje korišćeni su miševi. Na isti način je otrov škorpije Euscorpius italicus Herbst, u homeopatskoj farmakopeji naveo Vilmar Švabe.

Na Kubi se otrov škorpije Rhopalurus junceus, endemske vrste, koristi u terapeutske svrhe još od početaka 19. veka. Stoga su istraživači kompanije Labiofam ukazali da koliko i otrov škorpije Rhopalurus junceus toliko i frakcije otrova molekularne mase do 5 kDa (kilodalton), pokazuju značajnu toksičnost na tumorske ćelije epitelnog porekla.

VIDATOX homeopatski proizvod je homeopatska bioterapija čiji je aktivni princip otrov škorpije Rhopalurus junceus u rastvoru od 30 mililitara (ako je cm kubni u pitanju). To je netoksični oralni proizvod. Njegova upotreba ne isključuje niti ograničava druge konvencionalne načine onkološkog lečenja, naprotiv, njegova upotreba može imati sinergički i povećani efekat u antitumornom, dejstvu u konvencionalnom onkološkom lečenju.

U ovom kontekstu homeopatska priprema VIDATOKSA na bazi čistog otrova škorpije Rhopalurus junceus predstavlja se kao komplementarna opcija u lečenju ovakvih patoloških stanja.

DEFINICIJA:

Homeopatski lek: To je supstanca sposobna da proizvede u zdravom čoveku niz procesa ili grupu fenomena. Propisana i pripremljena u skladu sa principima i tehnikama, utvrđenim od strane dr Hanemana i usvojenim od strane homeopatskih farmakopeja, sa detaljnim objašnjenjima kvalitativnog i kvantitativnog sastava, farmakološkog oblika i načina primene.

Bioterapijski lekovi su lekovi pripremljeni i dobijeni od proizvoda mikrobiološkog porekla i patoloških sekreta ili izlučevina životinjskog porekla, hemijski nedefinisani.

Nastavak na sajtu Kubanske ambasade u Beogradu – ovde.

Uputstvo za upotrebu VIDATOX 30 CH – Kapi za ispod jezika

Svaki mililitar (20 kapi) sadrži: Hidro-alkoholni rastvor u 33% otrova plave škorpije 30 CH.

INDIKACIJE: Dopunska  terapija za lečenje simptoma koji su posledica kancera. Olakšava bol.

KONTRAINDIKACIJE: Preosetljivost na lek ili na njegove komponente, decu mladju od godinu dana.

MERE OPREZA: Trudnoća, dojenje, za pedijatrijske pacijente (od 2 do 12 godina). Ne  uzimati zajedno sa jakim mirisima, hranom ili pićima. Preporučuje se da se ne puši, ne pije ili ne  jede 20 minuta pre i posle unošenja. Držati udaljeno od elektronskih aparata  koji generišu jake elektromagnetne talase.

UPOZORENJA: Upotreba ovog proizvoda ne isključuje i ne ograničava primenu drugih uobičajenih terapija protiv kancera. Ako su simptomi i dalje prisutni ili se pogoršavaju, treba da konsultujete svog lekara.

INTERAKCIJE: Nisu poznate.

NEŽELJENE REAKCIJE: Nisu poznate.

UPOTREBA: 5 kapi ispod jezika svakih 12 sati. Ako pacijent ne prihvata lek direktno u usta zbog stepena alkohola koji sadrži, ili zbog povreda digestivnih puteva, preporučuje se da se doda u 15 ml (1 kašičica) ključale ili čiste vode 5 kapi leka. Uzimati ovaj rastvor svakih 12 sati putem sonde za gastrostomiju.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Preporučuje se uzimanje ispod jezika sa potpuno čistim ustima, oslobodjenim  jakih mirisa i bilo kakvog ukusa, zbog čega ne treba jesti, piti, prati zube kao ni pušiti nakon uzimanja (15-30 minuta pre ili posle).

NAČIN ČUVANJA: Čuvati na ispod 30 stepeni, zaštićeno od svetlosti.

NAČIN PAKOVANJA: Pakovanje od jedne staklene braon bočice sa uskim otvorom za isticanje kapi od 30 ml. Pakovanje od 6 ili 12 staklenih braon bočica sa uskim otvorom za isticanje kapi od 30 ml svaka.

IZVORGORNJEG TEKSTA:http://www.bastabalkana.com/2012/01/vidatox-homeopatski-kubanski-lek-za-rak-uputstvo-za-upotrebu/

Фотографија: Ovo sam prenela sa grupe dr. Sladjana Velkov - Aleks Homeo je napisala - Kome treba napravljen lek neka se javi meni, a da vas niko ne laze i ne folira narode evo vam sifra za lek protiv raka, otrov plave skorpije idite kod prvog homeopate sa ovom sifrom gde god da ste na Planeti i naparavice vam lek na homeopatskoj masini besplatno dakle sifra je 90057784 ROPHALOS JUNCE, veliki pozdrav od mene i hvala. https://www.facebook.com/SANDRCHAK?fref=ts

P.S. Dodajem novu informaciju koja ce nadam se, obradovati sve kojima je pomoc potrebna. Evo, kome treba Sifra za homeopatski lek protiv raka/karcinoma.

– A. Homeo je napisala: “Da vas niko ne laze i ne folira narode, evo vam sifra za lek protiv raka, otrov Plave Skorpije, idite kod prvog homeopate sa ovom sifrom gde god da ste na Planeti i naparavice vam lek na homeopatskoj masini besplatno.

Otrov Plave Skorpije – Sifra je: 90057784 ROPHALOS JUNCE”.

(Ima i onih koji tu sifru sebicno koriste i velikim ciframa naplacuju, ali taj lek se ne bi smeo naplacivati).

DOKUMENT ZA RAK / LEUKEMIJU I LEČENJE, PRIMERI IZLEČENJA PRIRODNIM PUTEM, SIROVOM HRANOM, SOKOM OD PŠENICE, C VITAMINOM, PETROLEJOM … sve na jednom mestu …

https://www.facebook.com/groups/159740454116642/doc/406400436117308/

Advertisements

2 comments on “VIDATOX HOMEOPATSKI LEK PROTIV RAKA – UPUTSTVO ZA UPOTREBU

  1. Uzimam Vidatox od momenta kada mi je dijagnostikovan kancer dojke sa metastazama, to je bilo prošlo leto. U roku od samo nekoliko dana, nakon konzumiranja ovog homeopatskog leka, osetila sam znatno manji intenzitet nesnosnih bolova. Takodje, povratila mi se bila i snaga. Sjajan lek. Preporučujem ga svima koji su na početku borbe.

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s