BEZBEDNOST I EFIKASNOST DPV VAKCINE NISU DOVOLJNO ISPITANE

HPV vakcina sadrži genetski modifikovane viruse, aluminijum u duplo većoj dozi od drugih vakcina, polisorbat – konzervans koji u eksperimentima na miševima izaziva sterilitet kod ženskih i atrofiju testisa kod muških miševa što je dokumentovano u medicinskoj literaturi. Od 2006 god. do Aprila 2013, registrovano je 29 680 prijava slučajeva bolesti i smrti, od toga 136 smrtnih slučajeva, 942 trajnih invaliditeta, 5919 se nije oporavilo, 522 patoloških promena na PAP testu, 212 displazija grlica materice što je premaligna promena, 62 raka grlića materice, a znamo da se regustruje samo mali procenat posledica vakcina. Izvor: sanevax.org
Neke od posledica su: smrt, paraliza, grčevi, neurološki poremećaji, moždani udar, nepravilnosti rada srca, prestanak rada bubrega, oštećenje I gubitak vida, autoimune bolesti, rak grlića materice, genitalne bradavice, sterilitet, pobačaji, artritis, astma….

Indija je 2010 god. suspendovala klinička ispitivanja HPV vakcine posle smrti 4 devojčice koje su primile vakcinu i podnesen je zahtev za oduzimanje licence za tu vakcinu. Ko je odgovoran za trajno oštećenu decu ili onu koja umru od vakcine? Zatražite od doktora koji daje detetu vakcinu da potpiše izjavu da prihvata krivičnu i materijalnu odgovornost za sve negativne posledice vakcine. Videćete da od doktora do ministarstva niko neće smeti da vam potpiše izjavu. Prilikom nabavke vakcina proizvodjači se odriču odgovornosti za negativne efekte. Ako proizvodjač nije odgovoran, ko je onda odgovoran? Odgovornost za živote naše dece je uvek naša. Ovde se radi o životu i smrti, i žrtve ove vakcine se same organizuju i angažuju advokate da zastupaju njihova prava i kreiraju političke grupe koje traže izmene zakona i pooštravanje kontrole. Samo u Americi, desetak advokatskih firmi je specijalizovano da zastupa slučajeve oštećenih od vakcina. Preporučujem svima da se dobro informišu pre nego donesu bilo kavu odluku.

Tekst napisala dr Sladjana Velkov

2 comments on “BEZBEDNOST I EFIKASNOST DPV VAKCINE NISU DOVOLJNO ISPITANE

 1. Dragi čitatelji,
  Nijedna vakcina nije dovoljno ispitana. Čim se sastave u laboratoriju – odmah idu u prodaju, jer njih interesira novac, a da li će nekome pozliti oni lako opravdavaju na drugi način a ne da je kriva vakcina.
  Kod nas jedna gospođa je dolazila sa sinom i on je uzimao naš Prirodni lijek i u redu
  je bio sa prevencijom. Majka ga je odvela na obavezno cijepljenje prije škole i poslije 6 sati je postao plav. Odmah je pozvala hitnu i dali su mu injekciju. Majka im je rekla da je bio cijepljen prije 6 sati a liječnici: “Gospođo, nije se to desilo zbog cijepljenja“. Onda recite mi zbog čega kad nikad nije imao takav problem. Ništa ne možeš od njih dobiti, samo da nije od cijepljenja. Nakon toga nije htjela više cijepiti djecu i nisu je kaznili jer prije je bila i kazna ako ne cijepiš.
  Opširno je dokazano što su ta cjepiva i da donose niz nuspojava, ali u svakom tijelu različita jer lijek mora biti pripravljen za svaku osobu posebno, po Prirodnom Zakonu, a ne jedno cjepivo za 7 milijardi ljudi. Već smo o tome napisali na blogovima.
  Komentirao Giovanni Garbin – doktor Duhovne Medicine – egzorcist – Sluga Božji.

 2. Kanda bi vi nas vratili u doba kada su deca imala strasne posledice od sarlaha pa cak i umirala. Od zausaka dobijala meningitis i da dalje ne nabrajama da ne govorim o decjoj paralizi, tuberkulozi. Samo sirite strah medu majkama koje ne znaju sta da rade.

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s