OTKRIVENA VELIKA KRISTALNA PIRAMIDA U BERMUDSKOM TROUGLU

Bermudski trougao – tajanstven, nezemaljski, ponekad smrtonosan. Neustrašivi istraživači su decenijama ronili u lavirint misterije skrivene duboko unutar najzagonetnijeg mesta na Zemlji.

Neki nagađaju da se bizarna anomalija vremena, nestanci i čudni fenomeni mogu objasniti prirodnim pojavama. Ostali su istrajni u tome da su relikvije naprednih i nepoznatih kultura ostavili fantastičnu tehnologiju – velike energetske mašine koje doslovno savijaju prostor i vreme, te otvaraju portale u druge dimenzije. Američki i francuski istraživači su postigli monumentalno otkriće: delimično providna, piramida kristalnog izgleda, uzdiže se iz dna Kariba – njeno poreklo, starost i svrha su potpuno nepoznati. Gigantska struktura, možda i veća od Velike Keopsove piramide u Egiptu, na početku identifikovana od strane lekara 1960. godine, nezavisno je potvrđena od strane ronilačkih klubova iz Francuske i SAD-a. Otkriće je potreslo naučnike širom sveta. Hoće li i oni nahrliti da ga istraže? Ne, oni će ga verovatno više studiozno ignorisati. Ako ih neko pritisne, tek će se zvanično predstaviti kao vrlo skeptični, naročito u svetlu potencijalnih posledica.Neke tvrdnje inženjera mogu potvrditi da su piramide izvorno napravljene kao masivni izvori energije, te podržati tvrdnju da drevni grad – država Atlantida nije niti postojala, ili čak neće ni dati odgovore na misteriozna zbivanja koja su zabeležena od 19. veka u regiji Atlantika nazvanoj Bermudski trougao.

Prema istorijskim činjenicama, piramidu je slučajno otkrio doktor Rej Braun iz Arizone tokom 1968. godine. Braun je bio na Karibima na odmoru i ronjenju s prijateljima u regionu na Bahamima poznatom kao „Jezik Okeana“ (eng. the Tongue of the Ocean). To je područje je dobilo takav naziv jer se morsko dno, u obliku jezika, proteže od ostrva i oštro pada prema mnogo većim dubinama. Kada je video svoje otkriće, doktor je objasnio da je bio odvojen od svojih prijatelja tokom ronjenja. Kada im se pokušavao ponovo pridružiti, došao je iznad masivne strukture koja se diže iz okeana: crn, nezgrapan objekat ocrtavan svetlijim filtriranim sjajem sunca kroz vodu. Objekat je bio u obliku piramide. Budući da mu je preostalo malo kiseonika u boci, nije mogao potrošiti dovoljno vremena da istraži piramidu, ali je zato pronašao čudnu kristalnu kuglu. Doneo ju je na površinu, a kasnije kada su istraživači proučili drevni kristal, bili su zapanjeni njegovim svojstvima.

Da li kristalna piramida uzrokuje misteriozne pojave bermudskog trougla?

Neki su istraživači Bermudskog trougla godinama teoretisali da postoji čudan izvor energije na dnu mora u tom delu okeana koji utiče na vazduhoplove, brodove i plovila. Nekoliko istražitelja pretpostavljaju da ako je legendarni Atlantis zaista postojao onda ostaci njegove mitske energetske mašine (vrtloga vibracija) još uvek mogu biti netaknuti na dnu okeana. Takva mašina, tvrde oni, verovatno bi bila piramidalnog oblika, te ujedno i izvorni istorijski predložak kojeg su kulture širom sveta kopirale mnogo kasnije.

VIDEO – Crystal Pyramid Discovered In Bermuda Triangle 2012 HD

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=utxK2bQ5DDM

Tajanstvene piramide razbacane širom sveta

Piramidalne strukture su otkrivene širom Severne, Srednje i Južne Amerike, Istočne Evrope, ledene tundre Sibira, Severne i Srednje Kine, a možda i Antarktika. Piramida na Južnom polu se zasad ne može potvrditi, jer je duboko ispod leda više od jedne milje i njene slike su kontroverzne. Pre nekoliko godina, tajanstvene ruševine (tragovi nepoznate kulture) otkrivene su na malom ostrvu zvanom Malden u sredini Tihog okeana. Ruševine su dokazivale da postoje ostaci drevne piramide. Vernici u drevnoj zemlji Lemuriji (takođe zvane Mu) su verovali da su ti ostaci mogli biti sve što je ostalo od te drevne zemlje, dok su drugi nagađali da je to mogao biti punkt kolonije Atlantide. Antropolozi iz biskupskog muzeja u Honolulu (Havaji) su istražili ruševine 1924. godine i nisu našli piramidu. Ono što je naučnik Kenet Emori uspeo pronaći je dokaz da se malo polinezijskom pleme naselilo tamo i to na kraće vreme, ali verovatno ne pre 16. veka. Uprkos tom nalazu, više otkrića je došlo s malenog ostrva tokom nadolazećih godina.

Istraživač Mič Vilijamson zadire dublje u misterije.

Istraživač Rič Hofman je napisao sledeće o nekim Vilijamsonovim neverovatnim otkrićima: „Postoji 40 kamenih hramova na Maldenovom ostrvu koji su slični u dizajnu zgrada u odnosu na one u Nan Madol na Pohnpeima, a koje su udaljene čak 5475 km. Ustvari, drumom od bazalta koja se pruža na dnu Tihog okeana, nekoliko stotina metara ispod površine vode, ova ostrva su povezana. „To ukazuje na kulturu koja je stara više od 50.000 godina i da je cela ta zemljana masa nekada bila iznad površine vode, na kojoj je živela civilizacija koja nije imala nikakvih problema sa pomeranjem ogromnih kamenih blokova za gradnju vrlo velikih i kompleksnih društava o kojima ne znamo apsolutno ništa, osim činjenice da ih je neko izgradio, te da su starija i od biblijske istorije. „Ipak, niko ih ne razmatra, jer se ne uklapaju u naše razumevanje ljudske rase i naše poreklo.“ Isto se može reći i za razbacane ruševine Kariba koje ukazuju na vrlo veliku civilizaciju koje se protežu od obalnih voda Florida Keysa, prema Bahamskim vodama, prolazeći blizu Biminija i istočnog Atlantika. Kuba takođe ima podvodne ruševine duž njene obale koje su možda bile deo istog kompleksa grada-države. Hoffman takođe spominje neverovatan izveštaj istraživača Tonija Benika koji je ostvario važno otkriće još jedne velike piramide ispod 10.000 metara vode u sredini Atlantika. Benik tvrdi da je piramida prekrivena ogromnim kristalom. A ako to nije dovoljno, Hofman deli otkriće ekspedicije Arija Maršala 1977. godine, čiji je tim otkrio manju piramidu Kej Sal na Bahamima. Maršal je napravio podvodne fotografije te piramide koja je potopljena ispod 150 metara vodene mase. Prema rečima Maršala misteriozna piramida svetli. Takođe izvestio je da je voda oko piramide bila svetlucava, te da je tekla blistava bela voda iz otvora na piramidi. Uprkos tome što je voda na toj dubini tamna (pošto ne dopire mnogo svetla na tim dubinama), voda koja okružuje neverovatnu piramidu je obasjana sjajem iz strukture i pojavila se u obliku fosforne zelene boje.

Nastavak istraživanja ovog pronalaska nije službeno nastavljen.

Svojstva kristalnih piramida

Neke teorije o Atlantidi govore da su njene piramide izgrađene od kristala ili da su barem njihovi vrhovi prekriveni kristalnom materijom. Može li takvo šta zapravo generisati, čuvati i snabdevati energijom? Odgovor je potvrdan. Eksperimenti od pre nekoliko decenija su pokazali da piramide imaju tendenciju delovanja na neki način kao prirodni električni kondenzator prikupljanja i skladištenja energije oko njih. Što je piramida veća, veći je i kapacitet prikupljanja i čuvanja energije. Sastav piramide je vrlo važan. Nakon što je jedna napravljena od kristala, znatno bi mogla povećati svoju moć. Kristal je odavno poznat po tome da ima energetske aplikacije i pokazuje prirodna piezoelektrična svojstva. Nekadašnji radio prijemnik koristio je kristale germanijuma za hvatanje radiotalasa i pretvarao ih u električne signale koji su bili obrađeni i emitovani preko slušalica u zvuk talasa duplicirajući ljudske glasove, muziku i druge zvuke. Snaga piramide, kažu istražitelji, je imanentna obliku piramide. To je arhitektura koja je dokazana da deluje kao energetski akumulator i pojačalo energetske sile. Ako bi se tvrdnje istražitelja dokazale istinitim, to bi značilo da su nedavno neke od svetskih poznatih piramida već počele pražnjenje sirove energije u svemir, pa bi se samim tim pokazalo da su piramide istinski prirodni generatori energije i snage.

4Dportal – http://www.vestinet.rs

Advertisements

2 comments on “OTKRIVENA VELIKA KRISTALNA PIRAMIDA U BERMUDSKOM TROUGLU

  1. Pročitao i razumeo da se radi više o senzacionalističkom, ekskluzivnom pisanju novinara nego o nekom naučnom tekstu. Odmah u početku na mala vrata se provlači i ubacuje u igru fenomen „savijanja Prostora i Vremena“ . Autor nije na čisto da su Prostor i Vreme jedno te isto i da pojmovi ne mogu da se savijaju. Ako nekome to nije jasno, ili je jasno, onda se radi o nekom okultnom na volšeban način razmatranju problema i zagonetki. Činjenica je da se Piramide nalaze svuda, pa i na dnu mora. Da bi nešto pojasnili smatram da je potrebno uvesti u igru neke pojave koje Nauka još nije otkrila. Nikako da shvate da postoji NIŠTA, otsustvo energetskih i materijalnijh čestica. Nego potežu argumente koje niko nije video direktno nego samo indirektno i to u odnosu na nas. A mala je fajda i dokaz da smo mi merilo svih stvari. Ako je čovek to bio na Zemlji – u Vasioni to ni u kom slučaju nije. Previše smo mali da bi bili veliki.

  2. svaka misao je pokretach stvaranja… svaki korak je lestvica postojanja… shto samo znachi da chudo ne postoji jer je sve prihvatljivo shto zamislimo moze i da stvori svoje postojanje… htedoh reci u kratko da nishta nije ne zamislivo i kako su oni to opisali savijanjem vremena i prostora … shto da ne? nash um je previshe plitak da bi shvatili i prihvatili… i postoje stvari koje se ne mogu videti ili dodirnuti koje se osecaju ili ne osecaju … to su chula koja ne mozemo osecati telom niti nashim blokiranim naviknutim umom na materijalnu stvarnost oko sebe , to su chula koja svojom energijom mozemo samo povrshno da analiziramo jer da bi neshto u potpunosti prihvatili svaku mogucnost,chinjenice i pitanja moramo biti u potpunosti otelotvoreni od ovog sveta a to ne mislim na bukvalno otelotvorenje – umranjem… vec dodirom prvo svoje unutrashnje energije pa tek onog shto stoji pred nama… u svakom sluchaju ko god da je pravio bilo koje vrste piramide , dal smo to mi ili neko ko je nekada hodao nashom planetom… nishta nije ne zamislivo i ne ostvarljivo a za to je potreban shirok um da bi shvatio… i srecno sa onim kako u buduce razmishljate 🙂

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s