VODA SASI (SASSY) ZA MRSAVLJENJE – PRIRODNO I ZDRAVO –


Mnoge zene biju bitku sa gojaznoscu, koja je danas jako aktualna, sto zbog pogresne ishrane, sto zbog nepravilnog rada hormona…Za mnoge zene koje zele oslabiti izgleda da je pronadjeno jednostavno resenje, ali efikasno. Uz vezbanje, fizicku aktivnost, malom korekcijom nacina ishrane, zamenom negativnih misli sa pozitivnim, plus Voda SASI(SASSY) koja je aktualna sirom sveta, skida kilograme koji su viska, i samo za mesec dana se izgubi cak 10 do 12 suvisnih kilograma, bez rizika po zdravlje. Tvorac ove korisne vode je Sintija Sas koja je po obrazovanju Dijetolog. Nakon porodjaja suocila se sa problemom gojaznosti, sto je i podstaklo da potrazi resenje. Ovu vodu je i patentirala. Nutricionisti smatraju da gojaznost treba pravilno gubiti. Sta je sve potrebno da se napravi ova jednostavna a tako korisna i zdrava voda?
– Sastojci: Oko 1.5 – 2l filtrirane ili prokuvane vode, (ja je jos ostavim par casova na suncu) u koju dodate 1kasicicu izrendanog Djumbira, 1 srednji Krastavac isrezan na kolutove, 1 Limun isecen na kolutove, 5-7 listova sveze Nane (moze i kasicica susene, ako nemate sveze). Sve to drzati u staklenoj posudi, tegli, flasi sa sirim otvorom, ili u bokalu. Sve to uradite/napravite uvece, stavite u frizider do sutra u jutro. Pijete po malo preko celog dana, ali ne zaboravite da svu napravljenu kolicinu stalno drzite u frizideru, izvadite samo onoliko koliko cete popiti tog trenutka. Kada u toku dana sve to popijete, navece opet napravite sve isto, istim redosledom za sledeci dan. Srecno i uzivajte, ja upravo napravila pa cemo da se ‘tesemo’… 😀

28 comments on “VODA SASI (SASSY) ZA MRSAVLJENJE – PRIRODNO I ZDRAVO –

  1. Hvala Vesna, svidja mi se recept , a imam sve pri ruci ..odmah je pravim ! Ima li neko pozitivno iskustvo sa ovom vodom?

  2. P.S. Limun pre upotrebe dobro oprati i pustiti da odstoji u vodi kojoj ste dodali malo Zeolita da izvuce sve otrove iz kore sa kojim su ga prskali, ili lagano oguliti koru, pa ga onda upotrebiti.

  3. Napravila sinoc i krenula danas sa konzumacijom….prijatnog je ukusa i sto je najvaznije, nece da skodi, a nadam se da ce djelovati. Hvala Vesna !

  4. a da li se svaki dan stavlja novo bilje ili moze da se iskoristi „staro“ vise dana? imate li originalni recept ili adresu web sajta? hvala

    • Koliko pieš na dan i da li procediš ili pieš iz posude koja je sa sastojcima u frižideru.
      Ja radim pa nisam kod kuće do popodne pa moram nositi na posao..
      Hvala unapred za odgovor!!!!

    • Koliko pieš na dan i da li procediš ili pieš iz posude koja je sa sastojcima u frižideru.
      Ja radim pa nisam kod kuće do popodne pa moram nositi na posao..
      Hvala unapred za odgovor!!!!

      • Imam jedno pitanje. Ja nisam stavila jednu kasicicu rendanog djumbira, nego ceo izrendan koren djumbira. To je puno kasicica😀 Ali sam zato stavila i duplo vise vode, kao i krastavca, limuna i nane😀 Da li moze da se koristi vise dana prvobitno napravljena smesa?😀

  5. Ija je koristim tako što procedim i ponesem na posao,,,
    Pijem od nedelje za 7 dana se vagam da vidim imali efekta.a ovo je super kao oseženje…Volela bi da neko prokomentariše detaljno o načinu trošenja…

  6. Imam jedno pitanje. Ja nisam stavila jednu kasicicu rendanog djumbira, nego ceo izrendan koren djumbira. To je puno kasicica😀 Ali sam zato stavila i duplo vise vode, kao i krastavca, limuna i nane😀 Da li moze da se koristi vise dana prvobitno napravljena smesa?

  7. Ja sam kupila sastojke sve osim sveze nane stavicu susenu nanu i krecem da vidim sta ce se desavati. Sastojci su zdravi sem kore limuna koju treba dobro oprati jer sadrzi konzervanse i otrove. pozdr. Zora

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s