STROGO POV: TESLA I MISTERIOZNA DEVOJKA NAPRAVILI ORUZJE SMRTI!

Ako su Teslina otkrića bila jedan od najvećih prioriteta stranih tajnih službi, onda je njegova prepiska sa Marijom Oršić bila svakako najveći prioritet

Tesla i Oršić

Nikola Tesla i Marija Oršić imaju mnogo toga zajedničkog. Oboje su potekli iz nekadašnje Jugoslavije, oboje bez dece, vegetarijanci, ljubitelji životinja… I oboje su bili pod budnim okom vojnih i bezbednosnih službi. Teslu su špijunirali FBI i CIA dok su na Mariju motrili Gestapo i Esesovci. Kako piše portal Alazul, ako su Teslina otkrića po pitanju elektromagneta bila jedan od najvećih prioriteta stranih službi, onda je njegova prepiska sa Marijom Oršić bila svakako najveći prioritet. Ono što je posebno povezivalo Teslu i Mariju, a što je opet s druge strane veoma zanimalo strane tajne službe, je njihovo interesovanje i otkrića u vezi sa pravljenjem NLO-a i kontaktima sa vanzemaljcima. Tesla je bio naučnik i genije za elektromagnete dok je Marija na prvi pogled bila sasvim obična devojka. Volela je da nosi dugu kosu, volela je jezike i balet… Sve do jednog dana kada je pala u trans. Od tada je počela da deluje kao medijum i da u stanju transa prima različite tehničke podatke kako konstruisati NLO. Među Teslinim papirima pronađeni su detaljni planovi i crteži za konstruisanje NLO-a. Ono što je zanimljivo je da je Marija Oršić tvrdila da je podatke dobijala na sumerskom jeziku sa planete Alfa Kentauri. Dobijala je informacije o nastanku ljudskog roda, izgubljenim svetovima poput Atlantide, ali i tehničke detalje kako napraviti „leteću mašinu“. Da bi se nacrti protumačili njen otac ju je spojio sa dr Otom Šumanom. Na osnovu tih informacija nemci su tokom 1922. pokušali da naprave NLO ali je let broda bio potpuni fijasko. Ipak kada se Marija posle samo tri dana vratila sa novim informacijama dr Oto Šuman je bio oduševljen. Nemci su sledeće godine napravili novi model koji je leteo 55 minuta a u jednom trenutku dostigao je i brzinu od 300.000 kilometara na čas. S druge strane Tesla je pisao informacije o vanzemaljcima na sanskritskom jeziku. On je tvrdio da se dve rase vanzemaljaca nalaze u ratu. Zbog brige za čovečanstvo, Tesla je izmislio takozvani Zrak smrti koji je prema njegovom mišljenju mogao da uništi svaki vanzemaljski brod. „Osmislio sam način da ljudi prenose veliku energiju s jedne planete na drugu, bez obzira na daljinu“, izjavio je Tesla za „Magazin“ 1931. godine. Tako je predsednik SAD Ajzenhauer, bez znanja Kongresa, odobrio ogromna sredstva 1958. godine kako bi se konstruisala baza i krenulo u istraživanje po Teslinim dokumentima. Tesla je umro 7. januara 1943. u Njujorku a američka vlada je odmah konfiskovala sve njegove radovi su odmah bili konfiskovani. S druge strane Marija Oršić je nestala u martu 1945. godine u Berlinu i od tada joj se gubi svaki trag. Trebalo bi spomenuti i to da je Marija u martu 1945 u stanju transa dobila informacije o porazu nacističke Nemačke pre kraja 1945. godine.  

Tesla i Oršić

http://www.kurir-info.rs

Advertisements

9 comments on “STROGO POV: TESLA I MISTERIOZNA DEVOJKA NAPRAVILI ORUZJE SMRTI!

  1. Marija Oršić je jedna od najzagonetnijjih ličnosti prošlog veka. Naročito je interesantno njeno učešće u organizacijama „Tule“ i „Anenerbe“.

    • Kaku Teslu pratile CIA i FBI kada su formirani posle II sv. rata? Jadan Tesla, bez Marije ne bi bilo ništa. Kakve su to gluposti?

  2. Ja sam procitao knjigu na Njemackom jeziku o Mariji Orsic i u njoj se spominje i Nikola Tesla koji je kratko vrijeme ucestvovao na izgradnji NLO-a.
    Kniga je jako intersesantna i daje objasnjenje na sve ovo!!!

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s