SAOPSTENJE ZA JAVNOST POVODOM ZAHTEVA MAFIJE ZA USTUPANJE ZIGA GARANCIJE BEZ GMO

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ ЗАХТЕВА МАФИЈЕ
ЗА УСТУПАЊЕ ЖИГА ГАРАНЦИЈЕ БЕЗ ГМО  –  Kopirajte tekst i ubacite ga ovde, (Prevodilac na zeljeni jezik –
http://translate.google.com/ ) izaberite jezik koji zelite i to je to… 😀
Јуче, у четвртак, 05.09. 2013. године, знајући да се Никола Алексић, одговорно лице Еколошког покрета Новог Сада, задржава у службеним просторијама сваки дан од 08-22 часова, у просторије Еколошког покрета је упала трочлана екипа мешовите мафије (страно/домаћа) са захтевом да им Никола Алексић уступи право располагања заштићеним жигом гаранције БЕЗ ГМО Еколошког покрета којим се гарантује да су заштићене и жигом обележене животне намирнице без присуства генетички модификованих организама. Наведени жиг гаранције БЕЗ ГМО Еколошки покрет је заштитио по важећем закону о заштити интелектуалне својине на основу светских искустава о заштити животних намирница сличним жиговима. Једина разлика је у томе што се иза ове гаранције налази име Еколошког покрета Новог Сада и факсимил потписа Николе Алексића, организације за заштиту животне средине и духовног наслеђа којој се Никола Алексић налази на челу више од 23 године. Због доследног истрајавања на зацртаном опредељењу, Никола Алексић је 4 (четири) пута хапшен, безброј пута извођен пред суд због лажних оптужби организованог криминала, коме представља кост у грлу, безброј пута је преживљавао покушаје ликвидације, при чему је само у једној години три пута дочекиван и обаран аутом са бицикла, после чега је остао трајни инвалид. Прошле године је број покушаја ликвидације прешао на три покушаја месечно, а Никола Алексић је, по сопственом признању, престао да броји покушаје ликвидације, једино се радује када преживи. Име Николе Алексића је због наведене доследности остало забележено као синоним борбе за услове живота становника Србије, што је и био разлог доласка организоване мафије (криминалне банде) и покушаја отимачине, не жига гаранције БЕЗ ГМО, него 23-годишњег угледа резултатски најјаче еколошке организације у Европи, по оцени немачких Зелених после посете и увида у резултате Еколошког покрета. После једносатне тортуре криминалне банде, при чему су високим тоном коришћене претње, уцене и увреде, трочлана екипа мафије се ипак није усудила на физички обрачун са непослушним представником реномиране самосталне еколошке организације (мало их је било) и напустила је просторије Еколошког покрета уз претњу да ће сличним жигом и рекламама на ТВ Пинку у потпуности потиснути заштићени жиг гаранције БЕЗ ГМО Еколошког покрета. Зато се јавност Србије упозорава да ће први сличан жиг о наводној безбедности животних намирница од ГМО представљати жиг организованог криминала коме је заштита здравља становништва Србије последња брига. Једина заштита од геноцида који се на илегалан начин спроводи у Србији, јесте жиг гаранције БЕЗ ГМО Еколошког покрета Новог Сада и потпис Никола Алексића.
Из наведених разлога позивамо све чланове и симпатизере Еколошког покрета да се удружe у анимирању произвођача животних намирница да заштите своје производе жигом гаранције БЕЗ ГМО Еколошког покрета, који нам једино пружа реалну гаранцију да се нећемо хранити отровом и саставом хране која ће нас уништити, пре него што нам мафија понуди подвалу сличним жигом без провере животних намирница.
ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ЕКОЛОШКОГ ПОКРЕТА
https://www.facebook.com/ekopokret/posts/563988363667794

 

 

Advertisements

9 comments on “SAOPSTENJE ZA JAVNOST POVODOM ZAHTEVA MAFIJE ZA USTUPANJE ZIGA GARANCIJE BEZ GMO

 1. POŠTOVANI

  Kao prvo da pozdravim informativnu službu ekološkog pokreta na dosljednosti i svome velikom „JA“, dao Bog da se i u mojoj domovini Hrvatskoj rodi takav jedan pokret koji bi jamčio ispravnost namirnica, jer čovjek je ono što jede, pozdrav

 2. Ljep pozdrav !
  Evo javljam se i priključujem podpori da se već jednom kaže NE tom lobiju da nismo više ovce za šišanje.Čim se više podiže svijest o vrlo značajnom segmentu prehrane i artikala koje ne samo da kupujemo već iste i konzumiramo a štetni su za za čovijeka tim bolje.Zato veliko NE dozvoli uvoza sjemena i namirnica za prehranu.
  Mir neka je s vama

 3. ZA SVE ‘NEVERNE TOME’, KOJI NE VERUJU STA NAM RADE PUTEM CHEMTRAILS AVIONA…POSLUSAJTE STA OVI LJUDI KAZU..
  VIDEO – Od Chemtrailsa do pseudoživota – Tamna strana sintetičke biologije

  • Филм је намењен ваљда малој деци. Толико којештарија на једном месту заиста делује импресивно. Најбоље је када, поред осталих „доказа“, спомињу обојене плочице које излазе из тела али су толико мале да се иглом морају ставити под микроскоп. То је могло да јој остане од украса са дочека нове године. 😀

   Просто је невероватно шта неки повезују са чиме и онда из тога извлаче „епохалне“ закључке.

   То је само замазивање очију. Да ли икоме треба неконтролисано запрашивање људи када сасвим лепо могу да врше контролисану вакцинацију?

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s