SNIMKA COVECIJE DUSE – NAUCNICI KONACNO OTKRILI: DUSA POSTOJI!

dusa

IMAMO LI ZAISTA DUSU I STA JE ONA?

U svim Svetim knjigama postoje tragovi o dokazima kako dusa postoji i religije nam to takodje potvrdjuju, ali covek kao covek, veruje samo u ono sto vidi. Materijalni dokaz traze svi, jer je tesko coveku da poveruje u nesto sto ne moze videti fizickim ocima. Naucnici su vekovima bili skepticni i zaziru od same pomisli da tako nesto postoji i sve ono sto im je nedokazivo u materijalnom obliku, za njih je nestvarno. Sve u sta su verovali bila je materija i to je bio njihov Bog. Vremena se menjaju i usli smo u jedan razlicit vremenski period, od svih dosadasnjih u istoriji covecanstva. Stvari se menjaju brzinom svetlosti, i sve ono sto nam je bilo nepoznato, sakriveno sada se pokazuje, isplivava na povrsinu i postaje kristalno jasno svima, cak i naucnicima. Sada je svima kristalno jasno da je nasa svest kljuc u kreiranju nase stvarnosti. Deo teksta ispod je sa http://lifex.hr   To više nije samo pojam zaigranog New age-a ili tvrdnja starih mudrosti poput Kabale koja kaže da je ovaj naš materijalni , za nas stvarni svijet tek iluzija koju stvaramo svojom sviješću, jer svaka naša miso ima energiju stvaranja.

Konstantin-korotkov

Ruski znanstvenik Konstantin Korotkov, upravitelj Instituta za fiziku u Sankt Petersburgu, snimio je čovjekovo tijelo u trenutku smrti. Na slikama se vidi trenutak kada astralno tijelo napušta fizičko tijelo. Fotografija je napravljena posebnom metodom snimanja, naprednim oblikomKirlijanove fotografije (slike napravljene pomoću vrste fotograma pod naponom).  Ovu metodu snimanja energije potvrdilo je i Ministarstvo zdravlje Ruske federacije i  koristi se kao tehnika za dijagnosticiranje bolesti. Krotkov kaže da energija koja napušta tijelo u trenutku smrti može biti duša. Duša, odnosno životna sila najprije napušta trup i glavu, a zadnje napušta  srce i spolne organe. Iako su sva ova istraživanja još u pionirskoj fazi, od njih se očekuje puno toga. Ovaj sistem snimanja energije može se koristi u širokom spektru posmatranja disbalansa, od onog u tijelu, do onog u prostoru. Od osobne bioenergije do promjena u prostoru. Zanimljivo je da ovaj znanstvenik tvrdi kako promjenom naših misli mijenjamo i energiju u prostoru. Već postoje dokazi japanskog znanstvenika Masaru Emota koji je slikao kristale vode pod utjecajem različite energije misli. Što je energija bila čišća i pozitivnija kristali su bili ljepši. Nakon svega ovoga teško je odmahnuti rukom i reći kako su to sve samo priče. Naravno, možemo si lagati jer ne želimo prihvatiti činjenice, ali istina je istina i ne možemo pobjeći od nje. Stoga obratite pažnju svojim mislima i naravno riječima i djelima. Sve su to gradivni elementi s kojima gradite svoj svijet, svoju realnost. Vrijeme je da za sve ono što to vam se događa u životima ne krivite druge (recesiju, situacije, vlade, političare, susjede, šefove, muževe, žene ili koga god) već da prihvatite odgovornost prema vlastitom životu. Vi ste taj glavnog kreatore ili bolje reći sukreatora  svega što vam se događa. Što dajte dobijate, ako ste bijesni, mrzovoljni, depresivni, aroganti, osuđujete druge i ništa i nitko vam ne valja kako mislite da će vam život dati dobro. Neće, samo će vam vratiti to što dajte. Kraj godine je uvijek vrijeme za neke nove odluke. Pa neka vaša odluka bude da će u vašoj glavi stanovati samo pozitivne misli. Počnite već danas graditi bolji svijet. A bolji svijet počinje s nama! Oni tamo drugi, njih ne može te promijeniti i ne morate! Mijenjajte sebe i svijet će se promijeniti!

VIDEO – Scientist Photographs The Soul Leaving The Body! ( Full Movie )
www.youtube.com/watch?v=XatvdaOFkV8

Snimke smrti (Pic:Life.ru)
– Evo dodajem jos neke informacije gornjem tekstu
NEVEROVATNE SNIMKE LJUDSKE DUŠE? – Snimke smrti. Tvrdi se da ove neverovatne snimke pokazuju ljudski duh (plava boja) kako napušta telo. Ruski naucnik Dr.Konstantin Korotkov tvrdi da fotografije pokazuju toačan trenutak smrti.Snimke pokazuju „dušu“ kako polako izlazi iz tela, trenutak pre nego li pacijent postane crven. A mi smo se do sada čudili iskustvima izlaska iz tela (astralna putovanja, kliničkim smrtima i slično, op.ur.)…Mirror News.
– Komentar Matrix World-a: Mi ne možemo s točnošću reći što je snimio Konstantin Korotkov ali vas možemo pobliže upoznati s njegovim radom. Konstantin Korotkov je profesor fizike na Tehničkom Univerzitetu St. Petersburg-u u Rusiji. On je publicirao više od 70 radova o fizici i biologiji u vodećim znanstvenim tiskovinama i stvorio je 12 patenata na području bio-fizike. Objavio je 4 knjige od kojih je najpoznatija; Light After Life: Experiments and Ideas on After-Death Changes of Kirlian Pictures, 1998, NY, Backbone Publishing. Stvorio je tehniku pod nazivom: Gas Discharge Visualization technique (GDV), koja je stvorila znanstveni prodor na području Kirlianove fotografije. S GDV tehnikom Korotkov tvrdi da  u stvarnom vremenu može snimiti, s njegovim specijalnim kamerama fizičku, emocionalnu i spiritualnu energiju koja izvire ili ide ka promatranoj osobi ili osobama, također to isto može snimati na biljkama, tekućinama, raznim usitnjenim materijalima itd. S ovom tehnikom snima i rupe u „auri“ našem energetskom polju i s njom može primijetiti bilo kakav ne-balans u energiji. GDV Tehniku je prihvatilo Rusko Ministarstvo Zdravlja i Medicinske Tehnologije i za sada je koristi preko 300 liječnika i istraživača koji je koriste za dijagnostiku. Jedna od najinteresantnijih snimaka Dr. Korotkova je slanje osjećaja ljubavi od osobe do osobe čija je boja bila ljubičasta, unatoč uvriježenom uvjerenju da je crvena boja ljubavi i strasti.

NAUCNICI OTKRILI: DUSA POSTOJI!

Priznati naučnici kvantne fizike uspjeli su da daju odgovor na pitanje koje je mučilo sve religije i brojne filozofe: da li postoji ljudska duša? Američki doktor Stjuart Hamerof i britanski psihijatar ser Rodžer Penrouz naučno su dokazali da ona zaista postoji, prenose agencije.

MOZAK KAO RACUNAR
Dvojica stručnjaka su autori nove kvantne teorije svijesti, prema kojoj se naše duše nalaze u specifičnim strukturama nazvanim mikrotubule ili mikrocjevčice, smještene u ćelijama mozga, a odatle nakon smrti mogu da izađu i nastave da postoje u univerzumu. Doktor Hamerof sa univerziteta u Arizoni i Penrouz radili su na toj teoriji od 1996, kad su krenuli od ideje da je mozak biološki kompjuter, sastavljen od gotovo 100 milijardi neurona, odnosno nervnih ćelija, i specijalnih, takozvanih aksonalnih varnica i sinaptičkih veza, koje se ponašaju kao informacione računarske mreže. Oni su željeli da dokažu da je naše svjesno iskustvo rezultat procesa koji se odvija u mikrocjevčicama, što su nazvali orkestrirana objektivna redukcija (Orch-OR).


KLINICKA SMRT JE KLJUC
Stručnjaci su izučavali slučajeve ljudi koji su doživjeli kliničku smrt. Njihove mikrocjevčice iz ćelija mozga gubile su kvantne podatke, ali informacije u njima nisu bile uništene. Time su Hamerof i Penrouz potvrdili da duša ne umire, već odlazi negdje u univerzum.
– Ukoliko nakon kliničke smrti ljekari uspiju da ožive pacijenta, sve kvantne informacije vraćaju se u mikrocjevčice, a osoba koja je bila na samoj ivici života tvrdi da ima osećaj kao da je zamalo umrla. Tako je moguće da, kada osoba zaista umre, njegove kvantne informacije potpuno napuštaju tijelo u vidu duše i nastavljaju da postoje u vantjelesnom obliku negde u univerzumu – objasnio je doktor Hamerof. 
otisak.ba@gmail.

*NASLA SAM OVA TRI IZVORA O DUSI PA SAMI BIRAJTE..:D
MIRROR:
http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2009/07/31/whoosh-body-is-souled-out-115875-21560417/
*MATRIXWORLD:http://matrixworldhr.com/2011/09/22/nevjerojatne-snimke-ljudske-duse-koja-napusta-tijelo-u-trenutku-smrti/
*ATMA: http://atma.hr/nevjerojatne-snimke-ljudske-duse-koja-napusta-tijelo-u-trenutku-smrti/

P.S. Sve je energija, sve je zivo i sve dise.. Energija ne moze da nestane, moze samo da se transformise u neki drugi oblik.. 😀

Advertisements

10 comments on “SNIMKA COVECIJE DUSE – NAUCNICI KONACNO OTKRILI: DUSA POSTOJI!

  1. Dobro jutro! Dobro jutro! Ako nisi čitala ovaj blog,dobo bi bilo da prčitaš. Javi mi dali si pravila onaj lijek sa limunom,ako nisida ti ponesem. Vidimo se kod Marsele u 11 h Pozdrav! V.

  2. Meni kao inžinjeru koji se godinama bavi ljudskimenergijama sve ovo zvuči uvjerljivo. No, ovakve stvari su poznate desetljećima, ali se mainstream nauke o sve oglušuje. Imao sam priliku družiti se sa britanskim biologom Harijem Oldfildom koji je konstruisao u principu elementarno jednostavan sistem snimanja aure, pa čak i duša. On je to nazvao PIP kamera, a ustvari se radi o softveru (programu) koji analizira odbijeno svjetlo od objekata osvijetljenih svjetlom punog spektra (sunčeva svjetlost ili odgovarajući ekvivalent). Ima li smo priliku vidjeti čakre, pa čak i meridijane i poremećaje energije koje Hari zna analizoirati i na osnovu njih može prepisivati homeopatkse lijekove (on je i homeopat). I šta – ništa. Hariju su „uvalili“ nekog novinara koji mu je na prevaru oteo sistem, pa ga kao i on koristi, a u stvari ga ne koristi. Harija je ostavila i žena i odnijela mu većinu imovine. I svuda i na svim koracima vidimo kako moćnici pokušavaju ugušiti širenje svake spoznaje i kontrolisati ljudsko zdravlje u mjeri da svi budu vječni korisnici usluga medicinske industrije. A ko stoji iza medicinske industrije možete malo saznati na http://www.advaita.tk u rubrici Polemika u Politici. Na istoj stranici ćete naći i izvode iz knjige o veličanstvenom iskustvu kliničke smrti (Anita Moorjani)

  3. Verujem u naucni dokaz o postojanju duse i mislim da je vec slicnost izmedju unuke i bake dovoljna da dokaze tu cinjenicu. Genetika je deo ove price, a pitanje je kako se ta genetika kopira ( ili klonira) na naslednike. Ja smatram da generacisko nasledjivanje nekih osobina moze biti bas posledica tih oslobodjenih dusa koje lutaju dok se ne usele u blisku osobu ( dete, unuce, praunuce)…. malo je maglovito ovo moje misljenje, ali je verovanje u njega kod mene potpuno jasno!

  4. Vinko Sunjic se izgleda nije dobro snasao na blogu, misleci da pise nekoj svojoj prijateljici, verovatno joj je hteo poslati tekst sa bloga da procita, a usput i da pita za lek od limuna… tako da je ostavio ovde komentar.. Nista strasno, sve je ok.. 😀

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s