OTKRIVENA NAJSTROZE CUVANA TAJNA: LAZNI SNEG U SAD JE DEO VOJNOG ISPITIVANJA. CILJ JE SIRENJE NOVE KUGE! – VIDEO

Snežna oluja je opet zahvatila severni deo SAD, sneg pada danima i ne topi se već nedeljama. Prošle nedelje digla se neverovatna panika zbog lažnog snega koji se ne topi poput običnog, na sobnoj temperaturi, nego mu treba puno više vremena.

avion- mlaznjak- kemtrejlovi 1

U dodiru, sa jakim plamenom ispušta miris plastike. To tvrde ljudi širom SAD koji su sve to snimali i puštali na Jutjub. Naravno, lažni sneg je odmah povezan sa sistemomHAARP, odnosno tajnim vojnim oružjem.

Ali, mnogi su upozoravali da je zapravo reč o običnoj subliminaciji odnosno o normalnoj pojavi pri kojoj sneg pod uticajem jakog plamena prelazi odmah iz čvrstog u gasovito stanje. S druge strane ta pojava to ovde nije slučaj jer se ovaj sneg ne topi ni na sobnoj temperaturi. Uznemireni građani su rešili da su stvar preuzeli u svoje ruke.

Sneg je analiziran od strane pojedinaca i mnoštvo privatnih laboratorija širom SAD i rezultati su pokazali da sneg zaista sadrži velike količine aluminijuma i barija. Na Jutjub kanalu pojavila se još jedna analiza.

„Svaki mikroskopski snimak u videu napravila sam ja. Sadržaj svake slike napravljen je od smrznutog uzorka. Moji izvori iz vlade potvrdili su mi da je sneg lažan i pre nego što sam im dostavila ove zastrašujuće fotografije“, kaže autor ovog videa.

Između ostalog, autor ovog snimka govori da je dobio potvrdu da je reč o vojnom napadu, ali detaljni podaci su zavedeni kao najstroža tajna.

A šta je zapravo pokazala analiza ovog snega? U njemu se, naime, nalaze različiti polimeri, jedan je beli „čaršav“ sa rupicama u kojima se nalaze živi organizmi kao i  osiromašeni uran kome je zadatak da spoji žive organizme s neživim stvarima, kako bi se napravila nova vrsta organizma jednoćelijskog organizma to jest nanoroboti. U snegu se oslobađaju gasovi metana, zato su oblaci ponekad zeleni, napominje autor.

Pronađeni su i jednoćelijski organizmi koji spojeni sa polimerima stvaraju nano kiborg polimerna vlakna koja se koriste u 3d štampačima.

Pojava duga na čudnim i neuobičajnim mestima uzrok su mnogobrojnih nano čestica unutar veštačkog snega. U snegu je pronađen i radioaktivni barijum kao i GMO organizmi pseudomonas sprzingae, a koji služe za stvaranje leda na niskim temperaturama sa ciljem uništavanja useva.

Pronađena su i dehidrirana ljudska krvna zrnca u procepima koji su u procesu stvaranja deobe u svrhu stvaranja kuge, odnosno epidemije. Autor napominje kako je ćelijska membrana crvenih krvnih zrnaca otvorena i zaražena raznim patogenima koji služe kao prenosioc bolesti do domaćina. Sve u svemu cilj je širenje epidemija i pandemija. Po svemu sudeći izvršen je vojni napad na američki narod. Izvor: http://web-tribune.com/

VIDEO – WARNED AGAINST SHARING THIS MICROSCOPIC ANALYS – http://www.youtube.com/watch?v=tmSn0na-i-w

VIDEO – INSIDER CONFIRMS – ARTIFICIAL SNOW FALLING OVER US – http://www.youtube.com/watch?v=qYqsx2R2dUc

avion- mlaznjak- kemtrejlovi 1

Advertisements

8 comments on “OTKRIVENA NAJSTROZE CUVANA TAJNA: LAZNI SNEG U SAD JE DEO VOJNOG ISPITIVANJA. CILJ JE SIRENJE NOVE KUGE! – VIDEO

 1. Reblogged this on smiuchin and commented:
  Snežna oluja je opet zahvatila severni deo SAD, sneg pada danima i ne topi se već nedeljama. Prošle nedelje digla se neverovatna panika zbog lažnog snega koji se ne topi poput običnog, na sobnoj temperaturi, nego mu treba puno više vremena.

 2. Čudna jada sa Zapada sada!
  istinito ili neistinito?
  NeTko je napao Ameriku? Netko je spalio Rajstag?
  Naravno, Amerika će žestoko uzvratiti, kao što je i Firer žestoko uzvratio. Kao što su Ameri žestoko udraili po Arapima nakon napada na Ameriku, sličnog kao napad na Rajstag. A šta se to nas tiče? Ima li među nama onih koji će pomoći američkoj osveti? Neke natuknice o tome možete naći na http://www.advaita.tk, rubrika Polemika u politici

  • Кад су Арапи напали Америку и са чим?!Ако мислиш на оне зграде,то већ и деца знају да су иx они сами минирали.

 3. То је сигурно достигнуће српске технологије и сада ће поново да нас бомбардују. А можда су и Руси, ко зна.

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s