POBEDILA RAK: “ZIVOT DUGUJEM SVOM PSU”

Ovaj pas mi je spasio život!“ – ovim rečima svoju priču započela je Dajana Papazian (56), koja je uverena da bi danas, da nije bilo njenog predivnog dobermana Troja, odavno bila mrtva!

Troj je po Dajaninim rečima neprestano insistirao da je njuši u predelu dojke i da je uvek liže na jednom određenom mestu. Isprva nije mogla da objasni čudnu naviku svog ljubimca, ali joj je ubrzo, nakon što je otišla na mamografiju sve postalo kristalno jasno…

Jednom prilikom Troj je navaljivao da liže Dajanu, nakon čega je ona dobila alergijsku reakciju u predelu dojke. Svrab je bio nesnosan, a prilikom češanja Dajana je napipala čudnu izraslinu!

Nažalost, kada je otišla kod lekara, oni su samo mogli da dijagnostifijuju agresivni rak dojke.

Započeo je mučan period lečenja, koje je uključivalo dvostruku masektomiju i hemoterapije, ali na svu sreću, danas je Dajana ponovo zdrava! Raka nema!

Gospođa Papazian izjavila je da njenoj sreći nema kraja, iako je preživala „pakao“. Kaže da svoj život duguje Troju, koji joj je uporno ukazivao (na svoj način) da nešto nije u redu.

-Ne samo da je saosećajan pas, već je i tokom mog oporavka doprineo da zaboravljam na prateće muke koje lečenje donosi. Bilo je dovoljno samo da sedi pored mene, gleda me onim njegovim smeđim očima i ja bih zaboravljala na bolest. Na taj način u ružnim trenucima pokušavala sam da se fokusiram na nešto najlepše – na ljubav!

Tokom bolesti Dajan je često suprugu Hariju govorila da joj je žao što se u početku, kada je on u njihov dom doveo Troja, pomislila kako je držanje psa loša ideja.

Inače, Troj je u trenutku kada je Dajani „davao dijagnozu“ bio štene od samo 4 meseca!

Takođe, ovaj pas bio je nominovan od strane američkog uruženja „Psi heroji“, ali mu je nagrada nažalost promakla. Ipak, njegova vlasnica je pobedila bolest i mi mislimo da je prelepom Troju to ipak najveća nagrada!

http://www.zivotinje.rs/

Advertisements

4 comments on “POBEDILA RAK: “ZIVOT DUGUJEM SVOM PSU”

  1. Hvala lijepa za ovo predavanje u Milanu.
    Ovo je korisno za svakoga – i za onoga koji nešto zna i za onoga koji ne zna ništa o Duhovnosti a niti o kvantnoj fizici i medicini. Može svaki vrlo jednostavno saznati tko smo mi. Ne trebamo tražiti lijekove, ni narodnu medicinu, sve je u ovom svjedočanstvu tako jednostavnom. Kad se to nauči, ne treba govoriti o čudesima, to su jednostavni i prirodni fenomeni koje može svaki čovjek stvarati. Mi smo stvoritelji.
    Hvala lijepa – Svima sa Srećom i Ljubavi.
    Giovanni Garbin

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s