BUĐENJE OSVIJETLJENOG SRCA – BEOGRAD – Maj 2014

RADIONICA U BEOGRADU MAJ 2014. godine

ATIH Beograd Maj 2014

VRIJEME RADIONICE :

1.5.- 4.5. 2014, od 9.00h do 18.00h (svaki dan)

“Buđenje osvijetljenoga srca ” je radionica prisjećanja. Prisjećanja, tko ste vi zapravo , kako stvarati iz Srca i kako aktivirati prirodnu Merkabu (vaše svjetlosno tijelo).

cropped-1a36ab_7fb6e4c2c6e370ad5dc6d5dbdae3148a_1024.jpg

Draga dušo. Hvala Ti što si zainteresirana za radionicu “Buđenje osvijetljenoga Srca”. Zajedno možemo ploviti suptilnim valovima srca i prisjetiti se kako je lako boraviti u Srcu i stvoriti Mer-Ka-bu na prirodan način. Možda je sada došlo vrijeme da se ponovno sastanemo na našem zajedničkom putu prisjećanja, tko smo mi zapravo.

Mnogi od vas već možda znaju za ili su pročitali Drunvalovu knjigu “ Drevna tajna Cvijeta Života “ –  “The Ancient Secret of the Flower of Life”, u kojoj je objasnio svetu geometriju i polje MerKaBe, odnosno povezanost cjelokupnog ljudskog energetskog polja i njegovog odnosa prema svim ostalim živim bićima.

Da bi nastavio radionicu Cvijet života i knjigu, Drunvalo je dijelio svoje znanje osobno na radionici Zemlji-Nebo-Srce. Otkrio je kako spojiti polje MerKaBe sa srcem gdje detaljno možemo naći iskustva u njegovoj knjizi “Živjeti u srcu”- “Living in the heart”.

U 2010. Uzašli Majstori su ga zamolili da podijeli ove informacije sa čovječanstvom na svima jednostavan i razumljiv način.

Radionica se službeno naziva “Buđenje Osvjetljenoga Srca”. U njoj su  sadržane Božanske informacije o tome kako ući u naš sveti prostor našeg vlastitog srca gdje se nalaze suosjećajne Božanske ljubavi za sav život posvuda oko nas. Ovo je mjesto gdje naši snovi postaju stvarnost. Ovo je mjesto gdje je Ljubav Svjetlost. Ovo je mjesto gdje možemo živjeti u ujedinjenoj svijesti. To je zaista naš sljedeći korak u procesu uzašašća u koji ova planeta, a i cijeli njezin život kreće upravo u ovom trenutku! Držite se za svoja sjedala i samo uživajte! Zapamtite, radost je trenutno najviša frekvencija na planeti Zemlji.


Kao što Drunvalo kaže:

“Jarka i sveta svjetlost sjaji u našim srcima i nudi živu nadu za svijet i za vas osobno. Uzašašće u više duhovne svijetove nije proces koji samo sveci mogu postići, već je za sve nas koji izaberu put srca ovdje na Zemlji upravo sada. Uzašašće se može ostvariti bez napuštanja ovog svijeta i dok ste probuđeno svjesni svega što postoji u našoj stvarnosti. Vanjski svijet je samo odraz i stvaranje unutarnjeg svijeta u našim vlastitim srcima koji je odavno zaboravljen.”

VIDEO – Drunvalo Melchizedek – Škola prisjećanja (hrvatski titlovi) – klikni http://www.youtube.com/watch?v=YQmfbFzrFIg

Iz dubine svojega srca, sretan sam što vam, kao učitelj Škole Prisjećanja (School of Remembering), koju je osnovao Drunvalo Melchizedek, mogu predstaviti ovu radionicu.

Da vam ukratko opišem 4 dana radionice:

FULL-HEAD-BEAMS250

Spajanje srca s mozgom i balansiranje energije.

Aktiviranje trećeg oka i da epifiza, koja omogućuje srcu gledanje kroz svoje svjesno oka, može započeti proces stvaranja iz srca.

Ulazak i doživljaj svetog mjesto srca.

Stvaranje iz srca je proces bez polariteta, prostor jedinstva.

Stvaranje polja MerKaBe iz srca koje je više u skladu sa današnjim energijama.

Ujedinjuje starog načina aktivacije polja MerKaBe sa novim načinom aktivacije polja MerKaBe iz srca.

Predstavljanje metode koja nam omogućava na kraju procesa aktiviranje aureole oko naše glave, što je prije bila samo privilegija svetaca.

Osnaživanje sebe sa odlukama baziranima iz srca.

Primjena energija Vašeg božanskog bića.

I ostale tehnike kako bi se sjetiti tko ste i da živite s radošću.

Ova nova učenja povezuju srce i mozak preko žljezde epifize koja aktivira novo polje MerKaBe bazirano na srcu. Ova kombinirana MerKaBa veće frekvencije, koja je jednostavno naše svjetlosno tijelo je lakša za korištenje i aktivira se odmah bez nepotrebnih pamćenja  omjera brzina i kompleksnih instrukcija. Ovo polje MerKaBe bazirane na srcu zamjenjuje polje MerKaBe bazirane na umu koja je prije bila prenošena u ranijim radionicama Cvijeta života. Ja predstavljam ove nove informacije kako bi vam pomogao u otvaranju Vašeg srca a iz srca ćete dalje biti u mogućnosti aktivirati na srcu bazirano polje MerKaBe. Od tog trenutka vaši snovi postati stvarnost, a mi ćemo naučiti živjeti iz našeg suosjećajanog srca u harmoniji sa svim životom svugdje.

To nije moja radionica, već Drunvalova. A činjenica da ju mogu predstaviti vama, je nešto posebno. Zahvaljujem vam, da vam mogu prenijeti to prekrasno drevno znanje, predstavljeno na način koji svatko može razumjeti.

Šaljem vam Ljubav i Svjetlost.

Radionicu vodi:

LUKA OFFICIAL SMALL

Luka Klančnik
licencirani učitelj Škole prisječanja (School of Remembering)

Informacije i prijave :

EMAIL : osvijetljeno.srce@gmail.com

LOKACIJA :  SURYA JOGA STUDIO, Mileševska 40, Beograd

CIJENA : 
Cijena do 1.4.2014: 192 EUR
Cijena poslje 1.4.2014.: 222 EUR (55,5 EUR / dan)
Cijena za studente i bezposelne: 192 EUR.

Kod prijave plati se 50 EUR, da se zasigura prostor.

Cijena uključuje meditacijsku masku (www.mindfold.com), neograničene količine voća, čaja i kave, energizirana voda.
Broj mjesta je ograničen, zato je potrebna prethodna prijava.

VRIJEME RADIONICE :

1.5.- 4.5.2014, od 9.00 h do 18.00 h (svaki dan)

Pridružite se nam se u Srcu!

Nikola Corni at Feb 26, 2014

This workshop produces to me so deep and beautiful feelings, like nothing before !
I’m very grateful to Drunvalo for developing this school, and to my teacher Luka Klancnik who presented me this awesome knowlegde. Also, big thanks to all people who working on this school system and bring this beautiful informations to people around the world.

Slobodan Rakovic at Feb 25, 2014

Luka is an amazing soul and I cannot put it into words how much I appreciate him being the one to lead me into remembering. Support and guidance I received from him and our little group of four was amazing. Even when I wasn’t convinced that I have actually entered sacred space of heart and tiny space of heart, Luka found the right words to say to me and I knew that I have made it. For that, I thank him from the bottom of my heart.

– Buđenje osvijetljenoga srca – Beograd – Maj 2014
http://awakening-heart.org/budenje-osvijetljenoga-srca-beograd-maj-2014/
– Buđenje osvijetljenoga Srca – Beograd
http://theschoolofremembering.net/sor/workshops/atih/detail/2788

Advertisements

6 comments on “BUĐENJE OSVIJETLJENOG SRCA – BEOGRAD – Maj 2014

  1. Aca, I understand where your idea is coming from, but I can assure you that he didn’t take the name. You can not just take a name, it is either yours or not. But if any day you will have a chance to meet Drunvalo, you will see and feel that there is no ego behind his eyes. Our mind is always judging. Our heart is accepting and knows the truth. Of course you are free to think and feel anything. Namaste _/\_ Luka

  2. O srcu govorite gospodo? Vaše je u NOVČANIKU koliko ja mogu da procenim. A biće i čaja? Lepo…a biće i maski za meditaciju…? A vaše maske koje nosite, šta ćemo sa njima? OVCE TREBA ŠIŠATI, zar ne!

  3. Postovana gdjo Vesna, molim Vas da mi odgovorite gdje se na Vasem blogu nalazi prekrasna prica o djetetu koje je razbilo staklenku sa marmeladom (ako se dobro sjecam), a kasnije je taj djecak postao istaknuti naucnik? On svoj uspjeh zahvaljuje svojoj majci koja ga nije iskritikovala kada je staklenku razbio. Izvinjavam se sto Vas pitam na ovom mjestu, ne znam bolji nacin. Volim citati Vas blog i sretno u daljem radu.

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s