DOKAZI ZA KOJE MORATE ZNATI: AKO ZAMOLITE VODU ZA ZDRAVLJE, BICETE ZDRAVI

Recite vodi da ste zdravi i bićete zdravi. Recite joj da ste glupi i bićete glupi. Šta god da joj kažete, voda će zapamtiti i tako će i biti. A, ako uzmete u obzir činjenicu da ste sazdani od vode, da ste jedan veliki sunđer natopljen vodom, shvatićete koliko je važna neverovatna sposobnost njenih molekula da PAMTE. I, u zavisnosti od kvaliteta vode koju imate u sebi i kojom ste okruženi, zavisiće i kvalitet vašeg života.Ovo su relativno nova saznanja za savremenu nauku. Tek pojavom mikroskopa i fotoaparata došlo se do dokaza o ’veličini ’ vode i njenoj moći. Još dvadesetih godina prošlog veka grupa naučnika je tvrdila da je voda ’živa’, da ima svoj život i smrt i da, ako se sa njom nepravilno postupa, ona može i da se razboli i svoje bolesno stanje prenese na sva živa bića. Danas svako može svojim očima da se uveri kakvu transformaciju doživljavaju molekuli vode ukoliko ’slušaju’ Mocarta ili heavy metal, ukoliko neko vreme ’provedu’ pored novorođene bebe ili teškog bolesnika. A, kakvu tek promenu dožive ukoliko joj kažete ’hvala’ ili ’ubiću te’! Vreme je da promenite svoj odnos prema vodi. Vreme je da prihvatite činjenicu da kvalitet vašeg života zavisi od vašeg pristupa vodi, vaših reči i misli. A, u tome će vam pomoći poslednje veće istraživanje japanskog naučnika Masaru Emota koji se bavio različitim spoljašnjim uticajima na vodu – od zagađenja do reči, misli, muzike, pa i molitve. Izdao je i knjige Poruke skrivene u vodi i Istinska moć vode.

U delu istraživanja čaši sa destilovanom, netretiranom vodom puštao je različitu muziku po nekoliko sati. Nakon zamrzavanja molekula, sa svojim timom je uradio fotografije i primetio neverovatne promene. Molekuli vode koji su bili pod ‘tretmanom’ klasične muzike, promenili su svoj oblik i transformisali se u kristale savršenog oblika sa prelepim baroknim ukrasima, savršenih proporcija, dok je uticaj heavy metal muzike od molekula stvorio formu bez proporcija, gotovo neprijatnu za gledanje.

Išao je dalje u istraživanju sa željom da ispita uticaj reči i misli na vodu. Ovako su izgledali konačni rezultati.

Sam Masaru Emoto, ako i ostali naučnici koji su doneli fizičke dokaze da voda pamti, zaključuju da „Život kakvim živite i svet u kojem živite zavise samo od vas! Ako mislite i izgovarate reči ljubavi i zahvalnosti, takve će vas i situacije snalaziti. Ako širite pesimizam, strah, nezadovoljstvo ili tugu, takvo će vam biti i okruženje.“

http://www.bizlife.rs/

69 comments on “DOKAZI ZA KOJE MORATE ZNATI: AKO ZAMOLITE VODU ZA ZDRAVLJE, BICETE ZDRAVI

 1. …ODAVNO POZNATO I PREDIVNO! A FUNKCIONIŠE! Samo treba navežbati. Oni koji će upitati “Samo?“ otpisaće sami sebe jer su sebični, lenji, ne vole sebe, ne vole druge i traže izgovore jer ni u šta ne veruju…

  • Kod mene bas i ne ,imam neke problemcice i radim sa vodom tj molila sam vodu a isto tako na flasi drzim napisane afirmacija ali ne pomaze,da li mozete da navedete sta je nabitnije kod ovog metoda,sta“garantuje“ uspjesnost?A da bude konkretno a ne uopsteno…ako moze,hvala!

   • ….jaooooo, Tara, od mnogih mojih mana jedna je da, pošto ne “visim“ stalno na netu – ne vidim ni pitanja, odgovore, komentare… Sorry, za to, al’ pošto nikad nije kasno, evo odgovora:
    prvo: na YT mnogo je tih “čistača“ vode, posebno na 432 Hz, To su zvukovi, impulsi, vrlo su prijatni. Tehnika: sačuvajte na kompu; uspite dvolitarske boce česmovače; uključite slušalice u komp i njima “zagrlite“ boce; pustite tu sačuvanu “muziku“; da ide do kraja…F i z i č k i ćete zaključiti kakav je efekat kad seansa završi, u k u s te vode je drukčiji i h l a d n i j a je. Pijte, zalivajte cveće…
    Drugo: ja donesem iz crkve Bogojavljensku vodicu pa “linem“ kap u onu koju pijem…Ritual kojim se ta Bog. voda “osvešćuje“ dovodi je u stanje nevinosti…obaška bosiljak. Toliko. Pozdrav…

 2. Zar se svi manje vise magovi, babe vracare i ostali koji su na neki nacin pomagali ljudima, bolesnima nisu sluzili vodom i raznim bajalicama, koje izgovaraju iznad posude sa vodom, posle se sa tom vodom bolesnici umivaju, kupaju i piju da bi se ocistili od uroka, vradzbina i koje-kakvih bolesti.. Stari ljudi su znali mnogo o vodi, da je dobar provodnik i da se sa vodom moze svasta uraditi, programirati.. Kod Muslimana se takodje koristi taj nacin isceljivanja posto iznad vode uce dove, sure..

  KNJIGA – Emoto Masaru – PORUKE SKRIVENE U VODI
  http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/Poruke_skriivene_u_vodi.pdf

  Voda – Istina o vodi – pamćenje vode – TL_3 od 7.avi
  https://www.youtube.com/results?search_query=Voda+%E2%80%93+Istina+o+vodi+%E2%80%93+pam%C4%87enje+vode+

 3. U Islamu imate praksu takozvanog „ucenja dove(odredjenih molitvi)“ nad posudom sa vodom koja se posle daje bolesnom da pije,bilo da je neko psihicko ili organsko oboljenje.I to rade vec vekovima tu praksu,z naci nista novo za istocnjacke civilizacije Islam i ostale.

  • Није ништа ново можда за тебе који знаш;али многи незнају за ово,и за многе је ово нешто ново.

 4. Dragi čitatelji,
  Dragi istražitelji,
  Alkimisti istražuju stoljećima da pronađu univerzalni lijek PANACEA-u i nisu pronašli
  a saznali su da kompozicija tog lijeka je uravnotežena smjesa minerala, pa su sa tolikim stoljećima istraživanja neograničeni broj preparata isprobali i odustali, jer je nemoguće intelektualno kemijski sastaviti taj lijek. Nije im došlo u intuiciju da je VODA jedina koja predstavlja to svojstvo da daje stablu breskve okus plodu, stablu kruške, svakom voću i biljci taj univerzalni sastav prirodnih kemijskih supstanci. Da je taj uravnoteženi sastav i u Majčinom Mlijeku, koji daje djetetu sve što mu je potrebno. štiti ga od svih bolesti ako majka živi i hrani se zdravo. To je Blagoslovljena Voda, a nažalost svećenici svih Religija nisu to saznali jer ne znaju što znači Blagoslovljena Voda, jer nemaju Duh Sveti i nisu proučili u Svetim Pismima da to piše. Na primjer, u Bibliji u Marko 9, 41 piše: “Uistinu, tko te napoji čašom vode u ime toga što ste Kristovi, zaista, kažem vam, neće mu propasti plaća“. Godinama smo podučavali ljude i svećenike o tom Evamđelju, ali nisu mogli niti isprobati da li je to istina, jer nemaju Duh Sveti da Blagoslove i ne znaju što znači biti Kristov.
  Dakle, to je ostala tajna dok nije Masaru Emoto, znanstvenik Japanac, učinio eksperimente pred oko 18 godina i dokazao da VODA sluša, osjeća i memorira misao i potrebe čovjeka, životinjskog carstva, biljnog i mineralnog carstva.
  Mi smo intuirali pred oko 30tak godina i liječimo ljude od svih bolesti i rješavamo svaki njihov problem sa MOLITVOM, Blagoslovljenom Vodom, kromoterapijom, muzikoterapijom, meditacijom i podukom o zdravoj ishrani i pozitivnim mislima.
  Toliko smo godina izdržali, konačno se sve naučno i sa djelima dokazalo, nitko ne može dokazati da nije istina. Konzervativci i demagozi će i dalje pokušavati nas crniti i sa riječima omalovažiti, a mi ćemo na sve načine i sa Licencama dokazivati da je sve istinito. Dokazujemo da u suradnji sa Andjelima rastvaramo oluje, poplave pijavice i na daljinu, a to piše u Bibliji i u Svetim Pismima svih Religija.
  Neka nam bude svima sa SREĆOM, sa BLAGOSLOVLJENIM USKRSOM u novi i DUHOVNI ŽIVOT KAKO NAS JE UČIO I KAKO NAS UČI ISUS KRISt: PUT – ŽIVOT – ISTINA.
  Giovanni Garbin – doktor Duhovne Medicine – egzorcist – Sluga Božji.

 5. Poznajem mnogooo pesimista. Kada im pričamo pozitivne stvari, oni misle da je nemoguće misliti o svijetu pozitivno, zato što je u svijetu toliko negativnosti i pozitivno razmišljanje bi bilo kao laganje samoga sebe….. 🙂
  Dakle za promijeniti „dioptriju“ kroz koju gledamo ovaj svijet je potrebno uložiti napor.
  Najprije se „MORAMO“ početi zahvaljivati za sve što imamo i za sve što dobijamo u životu. Zahvaliti se za to da imamo tijelo takvo kakvo je i da možemo sa njim doživljavati taj svijet tako kako ga doživljavamo. zahvaliti se za hranu, kuću, stan, posao, zdravlje (kakvo god ono bilo), roditeljima za sve što su nam dali i za sve što nam nisu ili nisu mogli dati, itd.
  Sledeći korak je početi gledati sve oko nas kao jedinstvenu kreaciju koja je tu zbog nas i početi to poštovati i častiti. Poštovanje, Čašćenje i Zahvaljivanje donose milost pozitivne transformacije.
  To, poštovanje, čašćenje i zahvaljivanje, prelazi u vodu koja je u nama i dešava se upravo onako kako je prikazano na priloženim fotografijama. Dešava se „čudo“ milosti i ozdravljenja.
  Ko razume, biće blagoslovljen. (Sam će sebe blagosloviti)

 6. Dr Emoto je rodjen 1943 22 jula .,. postiji alternativni 13-mesečni kalendar koji nije zapoćeo svoju „“misliju““ na planeti Zemlji sa vremenskim brodom Zemlja .,.elem taj datum je u 13-mesečnoim mesec 13 dan 26 i bio je kin 90 .,., 69 godina kasnije dakle 26 .8,2012 pojavljuje se krug u žitu tačnije kocka 216 .,,. lunarni mesec 2 dan 4 kin 90 godina plave rezonantne oluje 2012 i pokazije nam „“mesec 6 dan 9″“ dec 21 2012 i 216 dana do kraja godine 2012 .,. i ulazak u novu godinu 2013 vremenski brod zemlja bez gregorijanskog kalendara i sata.,,. kada se pogledaju strukture tih heksagona .,., liče i na krug u žitu.

  • Dragi Myth Seven,
   Vrlo interesantno, ali ne možemo razumjeti ono što si napisao. Vidio sam snimku, ali se ne može razumjeti.
   Da li nam možeš jasnije objasniti. Mi radimo sa tim lijekom oko 30tak godina na ljudima i životinjama i biljkama. Testirali su tri laboratorija naš lijek Blagoslovljenu Vodu kako piše u Bibliji – u Milanu, Beču i u Zavodu za Javno zdravstvo u Zagrebu.
   Uvijek istražujemo NOVE MOGUĆNOSTI jer je BOŽJE ZNANJE neiscrpno za nas u ovom svijetu gdje moramo saznati što će nam biti potrebno kad budemo prešli u više raziune postojanja. Čovjek je ovdje da bi saznao svjesno, podsvjesno i nadsvjesno BOŽJU LJUBAV i BOŽJE ZNANJE.
   Od srca ti hvala i Blagoslov svima koji istražuju i koji su žedni BOŽJEG ZNANJA.
   Giovanni Garbin – doktor Duhovne Medicine – egzorcist – Sluga Božji.

  • Nitko se ne javlja jer kad se saznaju ovakve nepobitne ISTINE, svi odustaju jer nemaju teksta nikakvog, a ne mogu vjerovati pa najrađe odustanu.
   Evo što znači ne vjerovati u ono što je NEPOBITNA ISTINA jer se desilo ono što je DIOGEN prije Krista rekao: ”NEISTINE SU POSTALE NEPOBITNE ISTINE” jer su ih stoljećima prisilno, bez dokaza u djelu, nametali čovječanstvu.
   Neka nam bude svima sa SREĆOM i LJUBAVLJU.
   Gikovanni Garbin

  • Postu ja nikome ne saljem, blog sam rasporedjuje i salje, jer je tako nastimovan. Kada se registrujete na blog vi sami donosite odluku da li ce vam posta stici ili ne, i ne slusajte ove „papagaje“ sto pisu sve i svasta… 😛
   Veliki pozdrav vama i svima ostalim.. 🙂

 7. Baš tako, Neistine su i postaju nepobitne istine…
  Mnogo je lakše prihvatiti našemu umu jednostavnu pesimistički obojenu neistinu,
  nego istinu koja od nas „zahtijeva“ pozitivan pristup. Najteže je reći „oprosti“ i „Hvala ti“.

 8. Dragi Prijatelji,
  Evo, niti one informacije nisu bile interesantne kad sam informirao da se osvjedočite da na daljinu u suradnji s Andjelima rastvaramo oluje, poplave i nevremena – sada se pogledajte gdje ste i da li bi bilo bolje da ste prihvatili a ne smijali se. Dao sam broj telefona, usmjerio na Bibliju da se meteorološki elementi mogu kontrolirati, da je naš um sposoban biti gospodar našeg života, da smo učinjeni na Sliku i Priliku našeg Stvoritelja, da je ON Stvoritelj u Svemiru, a mi u našem fizičkom, astralnom, mentalnom i Uzročnom svijetu. Biblija nas je naučila da sve to postignemo, ali ste inzistentno pisali da je Biublija falsificirana i da se treba udaljiti od NJE. Dao sam i primjer pšenice koja ima kukolja, pa ćemo samo odstraniti kukolj i jesti ČISTU Pšenicu, ali uzalud objašnjavanje kad čovjek nije u Pozitivnim Mislima, kad ne sluša Intuiciju svoje Duše, nego vjeruje negativnim mislima i manipulatorima, varalicama.
  Da li bi bilo potrebno naučiti kako surađivati sa Andjelima da nas zaštite od poplava, od suša koje ovog ljeta će od plodne zemlje u našim krajevima učiniti ZGARIŠTE, a Majka Zemlja nam ne može dati Plodove za ishranu.
  Negativci na ovo će se smijati, ali neće se smijati kad budemo bili u tom ZGARIŠTU.
  Prvi put u povijkesti čovječanstva da u Australiji i u Sjevernoj Americi vatrogasci nisu mogli zaštiti desetke tisuća kuća od vatre – SADA TO DOLAZI I U NAŠIM KRAJEVIMA, ali će biti uzalud jaukati i vikati BOŽE POMOZI, jer nismo na vrijeme molili da se ne desi ono što piše u Bibliji, u Kuranu i svim Svetim Pismima.
  Poduka iz Biblije: “Nemojte da vas zatekne mrak, molite se po danu“. Nisu nam to objasnili da mrak znači kad se pošasti događaju, a spriječiti taj “mrak“ možemo kad na vrijeme molimo – ZAR JE TAKO TEŠKO TO RAZUMJETI I UČINITI? Teže je čekati taj mrak i onda kriviti BOGA da nas nije zaštitio, a nismo GA slušali.
  Na talijanskim portalima sam pred 3 godine napisao, na više portala, što treba činiti da se u Sjevernoj Italiji ne događaju pčoplave, potresi, citirao Bibliju, ali se nijedan svećenik nije javio i nije propovijedao u Crkvi da treba moliti, a oni su molili i žestoko se bore da se otcijepe od Rima, pa su ostali bez radnog mjesta, bez tvornica, bez kuća, žive u šatorima koje im je darovao Rim. Sve to jer su glasali za renoviranje komunizma, ateizma, jedini u svijetu. Svugdje je ateizam propao, još ne u diktatorskim zemljama, a oni inzistiraju, pa im Prirodne sile odgovaraju prema ponašanju i prema njihovom vjerovanju da će ih komunizam naučiti živjeti.
  Smijali su se mnogi kad smo napisali da imamo PANACEA-u, lijek za liječiti svaku bolest, a sad se saznalo da Blagoslovljena Voda – PANACEA stvarno liječi svaku bolest. Objasnili smo kako se sa MOLITVOM i DUHOM SVETIM pripravlja taj lijek koje Alkimisti 800 godina istražuju a nisu ga otkrili. Znači VODA je lijek, VODA ti daje ŽIVOT, čovjeku, životinjama, biljkama i mineralima. Nisi htio prihvatiti i upotrijebiti taj Univerzalni Život i Lijek – VODA te sada uništava, jer nisi slušao Božji Savjet i Božje Znanje. Nisi vjerovao ISTINI nego manipulatorima za svoju korist.
  Dragi Prijatelji – naučite nešto u životu, ovdje smo u ŠKOLI, ŽIVITE ISTINU, ne slušajte manipulatore kako ćete piti coca-colu, žvakati gumu, biti ovisnici od mobitela i misliti zlo. U nas treba da ulazi LJUBAV i ZDRAVLJE a ne zlo i mračnjaštvo.
  Sretno svima – priključite se ISTINI koja je u vama ako se usmjerite na NJU.
  Usporedite ono što ste dosad čitali na ovom portalu i što ste sada saznali. Sretno.
  Blagoslov svima u svijetu.
  Giovanni Garbin – doktor Duhovne Medicine – egzorcist – Sluga Božji

 9. GIOVANN, zar zaista misliš da se niko ne moli Bogu, osim TEBE na ovoj planeti? Što nisi zaustavio ovaj potop Srbije, Hrvatske i Bosne, kada si toliko „moćan“ ?Što nisi zaustavio te požare kada si toliko „moćan“ Da li si ti bez greške? Da li ti to sudiš celom svetu? Spusti se na Zemlju već jednom i prestani nam popovati. Kako ti samo ne dosadi više onaj tvoj kilometerski potpis na kraju teksta? Ako ti ovaj portal nije odgovarao, što si se onda „nakačio“ na njega kao krpelj? Stvarno si nam se popeo na glavu, taman sam mislila da ćeš nešto lepo, produhovljeno, poučno, nadahnuto, od srca napisati…kad ono ćorak! Pišeš o ljubavi, pa još „udariš“ velika slova… dosta je nam parola…ko ima ljubavi u sebi, taj nema potrebe stalno o njoj pisati…ko se moli, taj nema potrebe stalno o molitvi pisati…Nije mi namera da te uvredim nikako, samo sam osoba koja uvek kaže otvoreno šta misli, to sam ja…a da si malo pratio dešavanja oko poplava video bi veliku solidarnost, saosećanje, pomaganje, žrtvovanje, razumevanje svih ljudi u Srbiji, kao i mnogih drugih zemalja koje šalju pomoć. Bolje bi ti bilo da si došao ovde da tovariš pesak u vreće, nego što nam držiš slovo. Pozdrav, Vesna!

  • Draga Vesno,
   Mnogo sam napisao u blogovima o tome kako se zaustavljaju oluje, rastvaraju pijavice i tuče i sve meteorološke nesreće u suradnji sa Andjelima.
   Dao sam broj telefona od gospođe Božice u Križevcima – ona će vam objasniti kako se mole da se rastvaraju oluje, pijavice, tuče i ostalo. Dati ću i druge telefone koji mole u Šibeniku, Njemačkoj, Sjevernoj Americi, Italiji i nevremena se stišaju.
   Mnogo su pisali teolozi i svećenici da ljudi koji žele surađivati sa Andjelima treba da znaju moliti, ali nije dovoljno moliti kao papagaj OČE NAŠ a ne razumjeti riječi koje izgovaraš – to onda nije nikakva Molitva. Napisali su: Nitko ne može zaustaviti oluju, poplavu, nevrjeme tamo gdje ljudi ne vjeruju u Boga, psuju i ponašaju se protiv Prirodnih Zakona. Treba da NAUČE pravilno MOLITI. Moć je u SVAKOME od nas ako znamo kako MOLITI sa SRCEM u VJERI i SKROMNOSTI. Ove poplave i nevremena su samo poticaj da treba naučiti BOŽJE ZNANJE, a ne ratovati, mrziti se, da ćeš pobijediti neprijatelja sa oružjem, bombama. Neprijatelja ćeš pobijediti sa MAČEM LJUBAVI, ali treba saznati što je to. Treba ljubiti jedni druge, kaže ISUS: “Ljubite se kako sam vas ja ljubio“. Treba saznati kako nas je ON ljubio.
   Vesna, ako se ljutiš jer ne razumiješ o čemu se govori, onda ništa od toga.
   Telefoniraj Božici u Križevcima, ako hoćeš znati što oni, kao familija rade da godinama dobiju MILOST BOŽJU da im se ozdrave oni, krave, sva živad, da kad trebaju rađati a tele je okrenuto, bez carskog reza i bez veterinara se tele okrene i normalno rodi, kao i kad krave imaju temperaturu i neće jesti, popiju Blagoslovljenu vodu i ozdrave i prodaju njihovo mlijeko, a veterinar im je rekao da im antibiotici ne mogu pomoći, a ako nešto pomognu ne mogu 15 dana prodavati njihovo mlijeko itd. itd. Kad se približavaju crni oblaci sa tučom ili poplavom će MOLITI, zvati u pomoć Andjele i oni će rastvarati te oblake. Telefon je: 048/850193 – naravno da treba se informirati za pozivni broj za Hrvatsku i onda na ovaj broj Božica će odgovoriti.
   Naravno, ako koga interesira znati KAKO, informirajte se, pa ćete onda moći svjedočiti ISTINU o MOLITVI. Eminentni profesori službene medicine su u svijetu dokazali sa oko 1.100 naučno-kliničkih istraživanja u nekoliko godina da MOLITVA liječi svaku bolest, a vlč. Zlatko Sudac i mnogi svećenici i laici su dokazali da MOLITVA rješava SVAKI LJUDSKI PROBLEM. Ali nisu napisali kakva je to MOLITVA, niti vlč. Zlatko Sudac, niti mi kakva je to MOLITVA iz Biblije. Ako bismo napisali riječi tih MOLITAVA, ljudi i svećenici bi je izgovarali i ništa se ne bi desilo ako ne znaju KAKO TREBA MOLITI SA SRCEM. Onda bi rekli da to nije istina.
   Samo BOŽJE ZNANJE nam može pomoći da spriječimo svaku bolest, ratove, poplave, nevremena i svaku pošast, da LJUBIMO bližnjega svoga, životinje, biljke, a da ne ubijamo našu mlađu braću (životinje) i da se njima hranimo – to nije čovječja hrana. Majka Zemlja nam daje hranu i zdravlje u prirodnoj hrani, ali ne prskanoj sa pesticidima i herbicidima ili GMO. Rečenica iz Biblije kaže, ali ne samo iz Biblije, Kurana i svih Religija: “Ne slušam vaše molitve dok imate krvave ruke ubijanja ljudi i životinja“.
   NEKA NAS SVE OBASJA BOŽJA LJUBAV !!!
   Sretno svima u svijetu.
   Giovanni Garbin – doktor Duhovne Medicine – egzorcist – Sluga Božji

   • Dragi Prijatelji,
    Dragi čitatelji,
    Sigurno da neću niti ja niti oni koji znaju za BOŽJE ZNANJE doći puniti vreće pjeska za graditi zečje nasipe koji slabo pomažu.
    MI UČIMO LJUDE KAKO SPRIJEČITI DA SE TO DOGODI – TO SMO MI.
    Oni koji ne vjeruju neka se pokažu da su suosjećajni, ali ne pokazuju suosjećanost kad saznaju da mogu svoje imanje, svoju kuću, svoje dijete i obitelj zaštiti od svih bolesti, da mu ne trebaju lijekovi koji ne liječe, da mu ne trebaju ratovi i nikakvo zlo. Neka se zadovolje sa pomaganjem KOJE SE MOGLO SPRIJEČITI.
    A sada ćemo vidjeti nakon ove lekcije našeg Stvoritelja, da li ćete prihvatiti da treba spriječiti SUŠU koja nam dolazi ovog ljeta. ALI TREBA SE SADA MOLITI SA SRCEM, treba naučiti, a kad to ZGARIŠTE bude došlo – KASNO ĆE BITI.
    Znam da nekima smeta ISTINA, pa još naglašena sa velikim slovima, oprostite nam, mi smo humanitarci i htjeli bismo ODMAH pomoći ljudima da se spriječi SVAKA KATASTROFA, a ne da se nakon katastrofa traži pomoć koja je vrlo slaba pomoć – PRAVA POMOĆ JE SPRIJEČITI DA SE I DALJE NE DEŠAVAJU TAKVE APOKALIPTIČNE KATASTROFE – BIBLIJSKIH RAZMJERA. Nije kraj, još će biti.
    Ljudi, probudite se – ništa vas ne košta naučiti Božje Znanje kad vidite koliko vas košta izgubiti kuću, sve imanje i da se usmjerite u neizvjesnu budućnost.
    Neka pričaju oni koji ne znaju – ALI NAMA NEĆE NITKO ZABRANITI DA DOKAZUJEMO ISTINU SA DJELIMA, NE SA LAŽNIM PRIČAMA, ZA SPAS ČOVJEČANSTVA I DA SE NA ZEMLJI NE UNIŠTI CIJELI ŽIVOT.
    Giovanni Garbin

   • Dragi Istražitelji Istine,
    Ako nemaš Božju Greađevinsku Dozvolu, ne možeš imati Blagoslovljenu kuću na Zemlji, da ti poplave i potresi ne unište ili vatra.
    Ne bi mi drago bilo da nas špotate da nemamo Moć Duha Svetoga kad budu ovog ljeta gorile vam kuće a vatrogasci ne mogu gasiti jer voda ne može ugasiti ako nije Blagoslovljena. Onda razmislite malo i pročitajte što kaže Baba Vanga na internetu.
    Pročitajte kratki članak na blogu vesnamih: “Sinko, ona ne zna tko sam…….“ tamo je članak Janko Malogorski koji je saznao što smo mu učinili na daljinu. Blagolslov je smirio sve što je bilo zlo i pas od susjeda je prestao lajati dan i noć.
    Nemojte pričati, špotati i mrziti ono što ne poznajete.
    Lako je napisati da živiš UNIVERZALNI ŽIVOT, ali treba znati što to znači.
    Sretno i Blagoslov svima u svijetu.
    Giovanni Garbin

   • Nema vas kad nemate teksta i kad nemate razloga da napadate.
    Lijepo ste to naučili – NAUČITE LJUBITI ISTINU, ODBACITE KRITIKU I OSUDU, BIĆETE NEPRAVEDNO SUĐENI, KAŽE BIBLIJA I DRUGE RELIGIJE.
    Volite bližnjega svoga, jer neće vas nitko voljeti, niti u obitelji vas neće tolerirati niti na radnom mjestu. Saznajte što znači UNIVERZALNI ŽIVOT, to je bezuvjetna LJUBAV koja će svakoga spasiti, neće vam plivati kuće a niti gorjeti, bit ćete sretni.
    Blagoslov svima – Sretno svima u svijetu.
    Giovanni Garbin

 10. A kako to misliš da me nema…ima me…pišem ti, brišem, pa opet pišem i brišem, jer shvatam da su reči suvišne…a ti za to vreme mene ponovo grdiš…

 11. Vesna, gdje sam te grdio? Samo sam objasnio zašto se ne mogu spriječiti poplave, nevremena, bolesti i pošasti tamo gdje je nevjera, grijeh, psovka i neznanje.
  Pozvao sam sve čitatelje da nauče pravilno MOLITI kako bismo svi zajedno spriječili daljnje poplave, jer još nije završeno, i kako bismo spriječili da ovoga ljeta ne budu mogli niti vatrogasci spriječiti da nam izgore kuće i imanja. Treba spriječiti da zemlja postane ZGARIŠTE, kako kažu meteorolozi, vidoviti, proroci i prije svih Biblija.
  Ako odmah ne MOLIMO, da se daljnje klimatske promjene zaustave, bit će kasno i kad se to obistini uzaludni će biti jauci i škripanje zubi, kaže Biblija.
  Hvala na razumijevanju.
  Sretno svima u svijetu.
  Giovanni Garbin

 12. – Zamolila me Vesna Mihajlović da vas obavestim kratkim tekstom koji je napisala, posto ona nije u mogucnosti da vam se drugacije obrati, jer su joj hakirali blog i nema pristup blogu da stavlja nove tekstove, cak nema pristup ni komentarima.
  „Dragi prijatelji ovog bloga kako vidite sprecena sam da stavljam tekstove na blog, cak su mi zabranili i komentarisanje. Nekima je smetalo to sto radim i to mi je pokazatelj da sam bila na pravom putu, koji cu i nastaviti, na neki drugi nacin, ako ne ovde na blogu.. Hakovali su ga i sada uzivaju u svom jadu, jer ja to ne dozivljavam kao njihovu pobedu, ta njihova pobeda je Pirova pobeda..
  Oni koji su me napadali, koji su mi se suprostavljali i spocitavali zbog pojedinih tekstova koje sam ovde na blogu stavljala, uspeli su u svojim prljavim namerama, a to mozete i sami shvatiti ko su i kome pripadaju ti ljudi, ko stoji iza svega toga..kome istina ne odgovara, jer ja sam jako volela da ispod ‘tepiha’ izbacim sve ‘smece’ koje su gurali godinama i vekovima i to nekom ne ide pod „kapu“. Sve vas pozdravljam i nadam se da cu naci nekoga ko ce mi pomoci da resim na najbolji moguci nacin to oko bloga i deblokiranja, nekog ko se razume u blogove..jer se ja bas ne razumem oko tehnickih delova.. Hvala sto se mnogi interesuju, gde sam i sta se desava sa mnom.. Ja sam dobro, dusu mi ne mogu ubiti.. Moja stranica je aktivna, do duse u malo blazoj varijanti, ali je dosta posecena. Nadam se i verujem da nece i nju unistiti..znajuci u kom vremenu zivimo.. Ako neko zeli da se pridruzi stranici ‘svetlost u dusi’, dobro je dosao od srca. Svi oni koji sada likuju i potajno, ili se javno raduju, neka se samo zapitaju sta je to u njima tako ‘prljavo’, zlocesto, sto bi pod hitno trebali „ocistiti“ i prepoznati. Blokirati nekoga na bilo koji nacin, to znaci da automatski blokiramo sami sebe, dotok pozitivne energije u nas zivot. Oni koji su mi to ucinili, neka se zapitaju kada dodju u losu situaciju zasto im se to dogadja, jer uzroci moraju i da donesu posledicu.. Ne zaboravite da smo mi svi na planeti povezani nevidljivim nitima i sve se tice svih .. Ja se takodje preispitujem, zasto mi se to desilo, gde sam to nekoga ‘blokirala’ i na kom nivou..
  Znam da ce biti kontra komentara i da ce neki iskoristiti moju nemoc da im odgovorim na adekvatan nacin, ali sve to ide u rok sluzbe ovozemaljskog zivota.
  Voli vas i pozdravlja vasa Vesna Mihajlovic.“

  • penzioner
   Mislim da je g:Garbin u pravu iako je nekad malo preoštar u stavovima , bar po mom mišljenju.
   Evo dokaza da je g. Garbin u pravu, za to dajem izvod iz knjige
   Masaru Emoto
   Poruke skrivene u void
   naslov izvornika:
   Masaru Emoto
   THE HIDDEN MESSAGES IN WATER
   MIZU WA KOTAE WO SHITTEIRU by Masaru Emoto
   Početak citata:
   Želite li se uvjeriti kakav utjecaj vaša svijest ima na
   svijet, predlažem vam da provedete mali eksperiment,
   igru pod nazivom »uklanjanje oblaka«. želim da snagom misli pokušate raspršiti oblake.
   Odaberite vedar dan, pogledajte u nebo i odaberite
   omanji oblak. U ovoj su igri osobito važne vaše misli i
   zato je važno vjerovati da će oblak nestati, ali nemojte
   se previše truditi. Ako se prejako koncentrirate, nećete moći odaslati energiju.
   Kad budete spremni, zamislite nevidljivu zraku
   energije koja se proteže od vaše svijesti prema oblaku I raspršuje ga u komade. Zamislite kako laserske zrake pogađaju čitav oblak, a ne samo jedan njegov dio.
   Tada recite u prošlom vremenu: »Oblak je nestao«; istodobno recite svojoj energiji (opet u prošlom vremenu):»Hvala ti .to si to napravila«. Pridržavate li se tih koraka, siguran sam da će oblak postajati sve tanjim i nestati zanekoliko minuta.
   Kao što to ovaj eksperiment pokazuje, ljudska svijest
   može imati golem utjecaj na svijet koji nas okružuje. Oblaci se sastoje od vode u plinovitom stanju i zato osobito brzo reagiraju na našu volju.
   U tradicionalnom smislu, svatko tko ustvrdi da svijest
   ima utjecaj na fizički svijet izlaže se riziku da njegovo
   mišljenje proglase neznanstvenim. Međutim, znanost je napredovala do točke na kojoj neuspjeh u razumijevanju svijesti i uma ograničava spoznavanje velikoga dijela svijeta oko nas.(kraj citata str. 120 i 121).
   Probao sam ovo i vjerujte -fercera mogu da uklonim oblake, ja obični čovjek. Možemo zamisliti kakva je snaga volje većeg broja ljudi ( hiljadu, 5 hiljada …100.000 itd). Problem je samo u vjeri, mora se vjerovati. Kad sam pokazao rezultate i uklanjanje oblaka svojoj supruzi i sinu (19) bili su prilično skeptični u mjeri da ne vjeruju svojim očima (komentari tipa: oblak bi se svakako sam raspao) – odbijajući da i sami pokušaju da to obave! Ljudi teško prihvataju nešto novo što prethodno nisu naučili u školi ili na neki drugi za njih prihvatljivi način (rekao im pop u crkvi ili pročitali u raznim, pa i vjerskim knjigama.”Zna se” da oblake mogu razbiti vjetar Ii protivgradne rakete, a ne neki penzioner sa balkona na V spratu.Volim ih, ali su toliko uskogrudi da ne žele ni da pokušaju, valjda se bojeći rezultata, koje se ne bi uklopio u njihove stereotipe.
   Na kraju veliki pozdrav g. Garbinu g. Vesni Mih. i ostalim sa pozivom da djelujemo pozitivno, kako na oblake tako i na našu okolinu. Stvaralac nas je učinio moćnim-iskoristimo to!

  • Dragi čitatelji,
   Voda je ZDRAVLJE, voda je HRANA za svako živo biće. Voda memorira tvoju MOLITVU, tvoje ZNANJE. Bez Vode nema života. Svako stablo voćka dobiva sa vodom točno ono što treba svakom pojedinom voću okus, minerale, vitamine, ali prskanjem otrova i voće postane otrov.
   Na voćku se stavi MELASSU i svi kukci idu na nju a ne na voćke – onda ne treba prskati otrove. Ali kemijske industrije bi propale, pa su vlasti odlučile da bolje da propadaju i razbole se ljudi a kemija da se bogati.
   Stoljećima nam nisu rekli što je voda samo da bi prodavali kemiju s kojom se zagađuje Majku Zemlju. Konačno se Priroda pobunila protiv čovjeka, pa ona ista voda koja je zdravlje i hrana ti uništava sve imanje, ali još ti nitko neće reći zašto se sve to događa. Mi koji to znamo nemamo pristupa u informacije, zabranjeni smo, ne smije se znati. Naše su MOLITVE pobijedile tu šaku ljudi koji drže u rukama sve financije svijeta i gospodari su svih resursa Majke Zemlje i došao im je kraj. Treba da svi saznaju ISTINU, da svi MOLIMO kako bismo se konačno oslobodili tlačitelja, manipulatora i pohlepnih za novcem koji ima sve manju vrijednost. Sreću, Zdravlje i Ljubav ne može se kupiti s novcem, a niti Božje Znanje.
   Sretno svima – Blagoslov svima.
   Giovanni Garbin

  • Draga Vesna, tudi mene je zanimalo, zakaj ne dobivam več vaše maile, hvala za pojasnilo…..ob branju vašega bloga sem si pomagala razjasniti nekatere moje poglede na „slabe“dogodke v mojem življenju….hvala vam in prosim stvarstvo
   , da bi lahko čim preje nadaljevala z vašim poslanstvom….s hvaležnostjo…Miša

   • Dragi Penzioner Sarajevo,
    Kako vidite ovi blogovi su sada u našim rukama – NEMA VIŠE PRISTUPA ONIMA KOJI ZABRANJUJU, KOJI PIŠU PROTIV RELIGIJA, PROTIV BOŽJIH ZAKONA i koji bi htjeli sa riječima bez DJELA dokazivati svakakve neistinite gluposti koje privlače one koji su u sebi stvorili MOZAIK NEISTINA, pa su privučeni od neistina a ISTINE odbacuju.
    Koliko smo puta to objašnjavali, ali oni su išli dalje i sa pričama o UNIVEZALNOM ŽIVOTU a da niti znaju što znači UNIVERZALNOST, nego samo se oslanjaju na lijepe riječi a nemaju DJELA. Nameću čitateljima i misliocima da misle i govore neistine, pa godinama nas optužuju da mi namećemo svoje misli, a naše su misli u skladu sa Planom našeg Stvoritelja i ono što je ON napisao u Svetim Pismima. Zrcale se u nama, pa nas optužuju lažno.
    Bili smo na jednom Simpoziju gdje su znameniti profesori teolozi, visoki prelati, monsignori iz cijele Hrvatske, organizirali su Franjevci od Hrvatske Provincije Konventualaca Franjevaca u Zagrebu na Svetom Duhu i od 09 sati ujutro do 17 sati dokazivali ono što su VELIKANI FRANJEVCI učinili, propovijedali od 1200. godine pa do danas. Taj Simpoziji su nazvali Osamstota Obljetnica Velikana Franjevaca u povijesti od 1.200. godine.
    Samo su spomenuli Svetog Franju Asiškog, nisu rekli što je propovijedao i što je ukazivao Papi u Vatikanu koji Ga nije slušao da treba pomoći siromasima.. Nisu spomenuli niti ovog sadašnjeg Papu Francesco (Franju) kojeg su novinari zatekli da po noći on lično kradomice nosi siromasima hranu koju u Vatikanu svakodnevno bacaju, a ljudi su gladni. Još ne znaju što je ISUS rekao u Govoru na Gori nakon što su se svi najeli od pomnožene 3 ribe i 5 kruha i u košarama ponesli kući svojima koji nisu slušali Govor. Rekao je: “Mi ćemo sada otići svojim kućama, a mrvice koje smo ostavili na zemlji će pojesti ptice – idite u MIRU i LJUBAVI“. Najeli su se i ponijeli HRANU FIZIČKU i DUHOVNU svojim kućama. Čovjek i svako živo stvorenje ima potrebu svakodnevno dobivati Duhovnu Hranu za DUŠU i fizičku hranu za fizičko tijelo.
    Na tom su Simpoziju svi predavači profesori na fakultetima i znanstvenici govorili o Franjevcu Roger Bacon (Ruggero Bacone) franjevačkom znanstveniku, filozofu, alkimistu koji je dokazao da postoji ELIXIR ŽIVOTA, pa je podučavao svoje sljedbenike da postoji taj ELIXIR koji liječi svaku bolest i produžava životnu dob onoliko koliko čovjek vjeruje i koliko se bude pomolio Božjem Znanju. Svi alkimisti i drugih religija su naučavali da svako ljudsko znanje vrijedi i ima dokaz kad se provede u DJELO – piše u Bibliji i u svim Svetim Pismima Religija da Božju Riječ treba provesti u DJELO. Sve ostalo su pretpostavke, nagađanja i riječi koje ne mogu biti nikakvi dokaz.
    Nekoliki profesori su izvukli iz naučavanja tih Velikana i postotke minerala i vitamina koje treba uskladiti i uravnotežiti za biti ELIXIR, pa je prošlo više od 800 godina da nisu mogli pronaći tu skladnost prirodnih sastojaka kako bi izjavili nakon dokaza sa DJELOM da je to ELIXIR ŽIVOTA, a drugi alkimisti su nazvali po grkoj riječi PANACEA.
    Nakon završetka Simpozija za vrijeme kad su objavili da se mogu postaviti pitanja predavačima i da se diskutira, javio sam se i pokazao svim prisutnima Licencu za Blagoslovljenu Vodu, tj. Licencu da imamo ELIXIR ŽIVOTA ili PANACEA-u. Pokazao sam i druge Licence koje imamo da preko 35 godina, medicinski dokazano, sa tim lijekom liječimo sve bolesti i one zloćudne. Kad sam citirao iz Biblije rečenicu u Marko 9 o čaši vode koja liječi, jedan monsignore u prvom redu u sali je klimao glavom kako zna da je napisano u Bibliji. Rekao sam da tu usklađenost minerala i vitamina postoji u vodi koja daje svakom stablu različit okus voća, sve što je potrebno, a sve po principu Majčinog Mlijeka koji daje djetetu što mu je potrebno i zdravlje i imunitet. Sve je dokazano.
    Nisu me pustili puno govoriti jer su i drugi čekali da bi pitali predavače. Na kraju nekoliko profesora je prihvatilo da pročitaju te naše Licence i statut naše Associazione Nuova Era registrirane u Rimu 1972. godine i Hrvatsko-talijanske udruge registrirane u Zagrebu 1997.
    Cijeli Seminar je bio snimljen sa video kamerom, snimku su postavili na YOUTUBE, otvorio sam tu snimku i na kraju kad je voditelj Simpozija zahvalio prisutnima na sudjelovanju i otvorio Diskusiju, ja sam digao ruku za diskusiju.
    Snimka prikazuje zadnje njegove riječi i kad mi je rekao “izvolite“, tj. da mogu doći na pozornicu – snimka je prekinuta, jer se ne smije znati što sam rekao i pokazao Licence, pa da smanji istraživanja od 800 godina Velikana Franjevaca.
    Naša tajnica je sjedila među svećenicima i jedan monsignore joj je rekao: “Pa i mi imamo Blagoslovljenu vodu“. Gospođa tajnica mu je odvratila: “Da li ta vaša Blagoslovljena voda liječi svaku bolest?“ Nije odgovorio.
    Sretno i Blagoslovljeno svima u svijetu.
    Giovanni Garbin – doktor Duhovne medicine – egzorcist – Sluga Božji.

   • E nije Garbine nista u vasim rukama, posebno ne ovaj blog, na vasu veliku zalost, oblecete oko njega kao pijan oko plota i pokusavate proturiti svoje komentare, ali, nema vise, pozdravite se sa ovim blogom i sa mnom, konacno ste mi dolijali…zao mi je, jer nema vise… 🙂

  • Draga Suzana,
   Dragi čitatelji,
   Ne javljate se nakon što smo napisali istine. Nemate argumenta i nitko se ne javlja.
   Kako pomoći ovom blogu? Pisati ISTINE i ne napadati one koji pišu te Istine.

 13. Dragi ikstražitelji ISTINE,
  Toliko se piše da treba zaustavljati oluje, spriječavati poplave – ZAŠTO NE ODGOVARATE NA TO PITANJE vrlo aktuelno, strada u svijetu na milione ljudi, životinja, poljoprivrede – u svim Religijama piše da se mogu spriječiti – ZAR NEKOME SMETA DA SE SPRIJEČE?
  Vesnamih, zašto o tome niste nikad barem nešto rekla, a sada vas je sve to zateklo, nama je žao da ne slušate proročanstva Babe Vange i druga od Padre Pio i druge koji o tome govore. Onda nas podučavate da se preispitamo i da posljedice imaju uzrok. Kažete da se preispitujete i onda ne zaključite da imate i vi uzrok da su vas zabranili, kako ste i vi zabranjivala nekolikima koji nisu prihvaćali pretpostavke bez logike i negativne koje ste prenosila. Koliko puta sam objasnio i čitatelji prihvaćaju istinu a vi ste me stalno odbijala i nećete provjeriti da spriječavamo poplave jer vas ne interesira. Ispitajte se zašto vas ne interesira, pa niste sudjelovala s nama koji u cijelom svijetu se MOLIMO da se zaustave meteorološke promjene – pa imate odgovor oko sebe tamo gdje još vlada mržnja, etnička i religiozna i pčolitička, gdje su minska polja – od koga su naučili stavljati mine, a u Bibliji piše sa MAČEM LJUBAVI ćete pobijediti neprijatelja, a ne sa puškama, topovima i minama.
  Kad budete o tome pisala na blogovima, dobit ćete Blagoslov, a ne s onim što ste dosad pisala.
  Razmislite ako imate mogućnost se osloboditi od onoga što nije iastina.
  Hvala lijepa na razumijevanju, ali razumijevati znači staviti u DJELO.
  Sretno svima u svijetu – Blagoslov svima u svijetu.
  Giovanni Garbin

 14. GIOVANNI, nametanje svog mišljenja drugima, uporno u konstantno u svakom svom tekstu koji napišeš, u suprotnosti je i sa slobodnom voljom svakog čoveka. Da li će neko nešto prihvatiti ili ne, to je samo njegova odluka, a ne tvoja. Ti bi to trebao znati kao DR. DUHOVNE MEDICINE! Zahtevaš da autor ovog bloga piše ono što TI hoćeš i što TI misliš da je istina! I još smatraš da bi to bilo DELO. Da li si svestan svoje nesvesti? Puno pozdrava i sve najbolje!

  • Draga Vesna,
   Vrijeme je da se pogledaš. Odgovori mi na ovo pitanje, kao što ja odgovaram na tvoje. Oslobodi se pretpostavki i pitam te: DA LI JE MOJA VOLJA DA SE KONAČNO NAUČE SVEĆENICI I SVI KOJI ISKRENO VJERUJU U BOŽJE ZAKONE DA ZAUSTAVE POPLAVE, OLUJE I KLIMATSKE PROMJENE?
   Odgovori: da li je moja volja ili je krajnje vrijeme da se zaustave uništenja, a sve piše u Bibliji i svim Svetim Pismima svih Religija? Zar sam ja napisao Bibliju? Tko je?
   Probudi se – nisi pročitala NAJNOVIJE ŠTO SAM NAPISAO NA BLOGOVIMA: SLOBODNA VOLJA UOPĆE NE POSTOJI. Zar još nas kriviš nakon toliko dokaza da nije naša volja koju na silu hoćemo nametnuti drugima? Onda okrivljuješ i Sveta Pisma da hoće nametnuti ono što pišu. Zar ćeš osuditi oca koji preporuča sinu da pazi kad ima potrebu preći preko prometne ceste da ga ne pregaze automobili? Zar si još u tome da on nameće sinu? Ne, on ga voli i želi da obrati pažnju na ono što mu preporuča, a ne nameće, jer je korisno za njega i za njegovu budućnost.
   Vesno, kuda si skrenula, kuda misliš a to je samo da se suprotstavljaš ISTINI. Zar je drago tebi da se to događa ljudima, da gube kuće, da gube zdravlje, da su pokopani a mi koji PREDLAŽEMO da saznaju kako će sve to spriječiti smo nasilni? Zar nisu nasilni oni koji bi htjeli sakriti ISTINU, kako bi ljudi stradali na sve načine na koje danas stradavaju? Oni su nasilni, mi predlažemo, a negativci VARAJU ljude u njihovim svijestima “nemojte vjerovati“ – to su diktatori naučili ljude i stoljećima im je upisano u DNK i sada su problemi prihvatiti ISTINU jer upis u DNK vibratorski ne dozvoljava da prihvate VIBRACIJU ISTINE. To se ljudima desilo, nažalost.
   Razmislite malo sa ZDRAVIM MOZGOM nemojte ponavljati ono što NEGATIVCI ODOBRAVAJU, A TO JE UNIŠTENJE. ONI VAM NAMEĆU SVOJU NEGATIVNU VOLJU DA PRISTANETE NA UNIŠTENJE i da ne prihvatite SPAS od uništenja.
   Sretno i Blagoslovljeno Božje Znanje svima u svijetu !!!
   To nije moje znanje niti naše – to je BOŽJE ZNANJE za spas protiv uništenja.
   Na zdravlje svima !!!
   Giovanni Garbin – doktor Duhovne Medicine – egzorcist – Sluga Božji

   • E јебла те твоја Библија! Можеш гузицу са њом обрисати! Лепо ти Весна каже да не намећеш другима своју вољу, а ти то упорно радиш. Сереш бре кваке!

   • Dragi čitatelji,
    Sada vidite kakvih ima ljudi i baš to piše u Bibliji da će pravedni stradati zbog nepravednih koji su svjesni da ova zla nisu dobra, ne znaju kako ih zaustaviti i nisu svjesni da sa mislima podržavaju negativne sile da se i dalje zla događaju.
    Takvi se predstavljaju da znaju više od eminentnih profesora službene medicine koji su proveli oko 1.100 naučno-kliničkih istraživanja, potrošćili velike novce ali se isplatilo jer su dokazali da MOLITVA liječi svaku bolest, ali i spriječava svaki ljudski problem. ONI ZNAJU VIŠE jer ti znanstvenici nisu u stanju znati nešto iako su dokazali praktički i proveli u djelo ono što su najavili.
    Oni koji su to probali učiniti također su uspjeli dokazati, ali negativcima ništa nije dokaz – oni dosta da se izražavaju sa psovkama i da sa lažima optužuju, a ustvari optužuju sebe i svoju poremećenost. Sto njih briga da imamo laboratorijske analize prije i poslije naših terapija i da su se na tisuće ozdravili – oni će i dalje ići na operacije, kemoterapije i zračenja i biti pokopani. Njima je glavno da iskale svoje negativnosti sa balkanskim riječima – uspjeli su i zadovoljni su da i dalje stradaju na sve načine koje zle sile nude. Ne znaju da zle sile su BOŽJI policajci kako bi sa takvim kaznama ljudi se probudili i tražili kako će spriječiti i živjeti bez problema.
    To nije naše znanje – to je BOŽJE ZNANJE za naš spas, za spas naših obitelji i naših budućih potomaka.
    Sretno svima – Na zdravlje svima !!!
    Giovanni Garbin – doktor Duhovne Medicine – egzorcist – Sluga Božji

 15. Vesna, zašto ne pročitaš citat koji je Penzioner prenio sa knjige Masaru Emoto da sa mislima svaki koji vjeruje rastvara oblake?
  Zar on i svi oni koji to kažu nameću nekome nešto? Ne oni i mi samo predlažemo da to svaki može učiniti, ALI AKO IM TO ZNANJE NE TREBA I NIJE KORISNO neka i dalje čekaju poplave, oluje, bolesti, zaraze, neka idu na transplantacije i sve što im diktatori i manipulatori naređuju, a jadnici ne znaju da to nije njihova volja.
  Vrlo je jednostavno to razumijeti, ali onaj koji ima u DNK napisano da ne sluša savjete za svoj spas i svoje obitelji, MISLI DA JE TO NJEGOVA VOLJA A TO JE VOLJA NEGATIVACA.
  Sada reci da li postoji slobodna volja – ili je VOLJA BOŽJA ako si u vibraciji sa NJEGOVOM VOLJOM ili je volja negativaca, uništavanja, a sigurno da to nije tvoja volja. ZNAČI DA NE POSTOJI SLOBODNA VOLJA.
  Oslobodi se misli koje te vode u zlo i uništenje, onda ćeš saznati ISTINU.
  Na zdravlje svima u svijetu.
  Giovanni Garbin

 16. Вода је добра и треба је пити што више;најбољи је чистач организма од отрова и одлична је за мршављење и још пуно тога…

 17. Draga Vesna,
  Kažeš da ja bih htio da se piše ono što ja hoću na blogovima. To nije istina.
  Da li si pročitala da je vesnamih brisala DVADESETOSAM puta informaciju da se Alzheimer uspješno liječi kako bi se čitatelji MOLILI da se to sazna a ne da se 25 miliona obitelji zgražaju i jauču da imaju u obitelji takvog bolesnika? Koliko je onda to miliona ljudi kad su cijele obitelji, prijatelji, ali i liječnici koji “liječe“ a ne liječe takve bolesnike? Koliki su proračuni u svijetu zbog cerebralnih bolesti bankrotirali i ne znaju kako će naprijed sa sve više takvih bolesnika? Da li su bila potrebna tolika brisanja? Objašnjavao sam zašto treba to saznati, a ona je sve više brisala.
  Suzana je napisala ono što joj je rekla vesnamih i ponovila je, pročitaj, da ona će i dalje pisati kao i dosad – a nije istina da su joj hakeri zabranili, mi znamo da je razlog tih negativnih pisanja i napadanja onih koji nisu odobravali ono negativno što je pisala. Mene je zabranila pred nekoliko godina na Facebook-u, na ovim blogovima mi je skinula lozinku i nisam više mogao pisati, jer ona mora biti glavna, pa sam se obratio vlasniku i odobren sam, a puno puta je napisala da će naći način kako da me skine, a BOOMERANG jojj je stigao. Meni je žao jer sam saznao puno stvari od ovih blogova, zahvaljujem, ali negativno ne voli nitko koji želi biti Duhovan i misliti Pozitivno, jer je to svrha Božjeg Znanja, SAZNATI ISTINU a ne mnoge stvari koje smo vidjeli i preskočili, samo smo rekli da nije u redu pisati te stvari, koje možeš pronaći na tolikim blogovima i kriva tumačenja onog što je trebalo objasniti istinito.
  Odgovori na taj slučaj, ali i na druge slučajeve kao: SOKANTNO OTKRICE: UNUTAR SPC-a DELUJE OPASNA SATANISTICKA SEKTA!
  Mogu puno toga nabrojiti i sama znaš gdje su se sve polemike razvile.
  Što nam trebaju te informacije kad se zna da je na primjer Pravoslavna Crkva dala mnogo više Pravih Vjernika nego negativnih sektaša. Onda treba o njima govoriti a ne o negativcima kao i u svim Religijama, ali oni nisu nimalo okaljali Religiju, nego sebe uništili kad govore protiv BOGA i NJEGOVIH ZAKONA.
  Onda ti ne vrijedi govoriti ono što nije istina. Kao i mnogi, pisali smo da se pozitivno govori i misli, a ne trebaju nam zla detaljno opisivati samo da gubimo vrijeme i da smo preusmjereni na zlo, a BOG nas uči DOBRO, LJUBAV, OPROST, a odbaciti kritiku i osudu, bit ćeš osuđen i to nepravedno ako kritiziraš lažno.
  Hvala na razumijevanju i na razmišljanju za tvoje DOBRO, ništa ti ne namećemo kako nismo nametnuli nikome kad smo – puno puta sam zaustavio na trotoaru osobe koje su već krenule a auta bi ih bila pokupila. Odgovori, da li sam učinio dobro jer su mi duboko zahvaljivali, ili sam im nametnuo kad sam ih fizički blokitao da ne stradaju?
  Nemoj preskočiti ova pitanja koja sam u ovim malim komentarima postavio.
  Te iste stvari sam više puta na blogovima napisao, mogu ti ih citirati sa datumima, jer iako si ih čitala, ali vibracije koja imaš u DNK ti izbrišu istinite stvari jer nisu u sebi stvorila MOZAIK sa istinitim stvarima, nego su pretežno neistine i po Zakonu Privlačnosti sakupljaš ono što si stvorila.
  Oprosti na digresijama, ali je korisno za tebe i za svakoga koji pročita.
  Na kraju: ČITATELJI, LJUDI DOBRE VOLJE, ZAUSTAVIMO POPLAVE, OLUJE, SADA ĆE NAM DOĆI SUŠE, A MI SE MOLIMO DA VIŠE NIŠTA OD TOGA NE BUDE – USPJET ĆEMO AKO ZAJEDNO MOLIMO A DA NAS NE ŠPOTATE JER OVO SU ISTINE KOJE TREBA STAVITI U DJELO. Svugdje to piše – UČINIMO!!! Giovanni Garbin

 18. Dragi naš GIOVANNI, toliko si preopširan da mi treba godišnji odmor da bih pročitala tvoje komentare i još jedan da bih ti odgovorila…zar nije pametnije da preskočimo ovo virtuelno smaranje i da se povežemo u pozitivnim i ljubavlju ispunjenim mislima? Možeš li napisati neki tekst bez požara, oluja, poplava, vulkana, kataklizmi…kako otvorim ovaj blog dunu vetrovi, oluje, pijavice…smrzoh se više! I ne komentariši o nekom ko nije prisutan na blogu i ne može da ti odgovori, nije lepo… Puno pozdrava i svako dobro!

  • Draga Vesno,
   Po tvome, o poplavama itd. treba šutjeti i neka nas uništavaju? Onda ti nije žao što se sve događa u cijelom svijetu a može se spriječiti? Onda nemoj reći da te špotam i da ti kažem istinu: odgovori sa kime si usklađena i podržavaš podržavaš? Govoriš da treba pisati o ljubavi o pozitivnim mislima a ti se zgražaš kad čitaš o olujama i poplavama. Što ti je to? Imaš strah i smrzavaš se, a onaj koji ima strah ne može imati ljubav prema ničemu i odobrava da se o tome niti govori. Neka zlo radi svoje.
   Ne treba da ideš na godišnji odmor za pročitati ove dvije rečenice, ali opet je to isprika da ne odgovaraš.
   Znači ono što je Suzana prenijela od vesnamih treba ignorirati i neka lutaju u mraku i u neznanju zašto joj se to dogodilo a nas poziva da se preispitamo.
   Sretno svima u svijetu – mi ćemo i dalje pozivati one koji imaju SAMILOST prema onima koji stradaju da svi zajedno MOLIMO i spriječimo ove katastrofe.
   Sretno i Blagoslov svima.
   Giovanni Garbin

   • Poštovani Giovanni, ovde ima ljudi koji se slažu sa vama, kao ja npr. Čitam vaše komentare i poštujem ih, slažem se sa napisanim. Iako je Vesna takođe u pravu da preterano često spominjete sada oluje, poplave i sl., shvatli smo, nema potrebe za tim, ko smatra da treba moliće se. Pozdrav od Sonje.

 19. GIOVANNI, pa sa tobom se ne može ni našaliti…ako ti misliš da nemam samilosti i da me nije briga za tuđe patnje, onda nemamo o čemu više tazgovarati.

  • Onda objasni zašto se ne smije govoriti o pošastima koje treba spriječiti?
   To je prijevara negative da se ne postigne kritična masa i da oni i dalje uništavaju nas sustavno i na svakom polju i sa komarcima i sa muhama i sa zarazama.
   Majka voli svoje dijete i ušla bi u vatru za spasiti ga. Onda ćemo i mi kad volimo ŽIVOT na ZEMLJI odlučiti da MOLIMO kad nas ništa ne košta i kad znamo da ne molimo samo za sve u svijetu, MOLIMO sa svoju obitelj i za svoje potomke.
   Zar ćemo se zanrznuti od užasa a nećemo ništa poduzeti? Slobodno je onima koji će i dalje stavljati opravdanja da im smeta ili slično – ali dok netko polemizira i suprostavlja našim logičnim i korisnim savjetima, mi moramo odgovarati.
   Ne treba da niiti spominjete više te užase koje probate samo pomisliti, onda ćemo i mi prestati o tome govoriti, jer mi pozivamo na DOBRO, a neki se zgražaju – naša vibracija za DOBRO je danas potrebna i djelotvorna – vidi se na promjenama u svijestima ljudi, ali još nije dovoljno. Mi znamo što govorimo i nećemo spominjati ako se protiv DOBRA nitko više ne opravdava sa osobnim problemima. Ovdje se radi o ŽIVOTU na ZEMLJI, dosta su zgroženi oni koji to doživljavaju, nećemo valjda se sada brinuti o onima koji se zgražaju samo sa pomišljanjem na to. Onda zamislite da ste na njihovim mjestima – da li biste onda rekli: Nemojte više o tome govoriti? Onda biste rekli da niste bili dovoljno zaštićeni, a neće zečji nasipi zaštititi, nego MOLITVA što je u svijeu neupitno dokazano.
   Sretno svima – Blagoslov svima !!!
   Giovanni Garbin

  • Sad si se prikazala što si. Nemam što više s vama balkancima da dokazujem – DOKAZALI STE SE NA KOJI SE NAČIN NEGATIVNI I SA PSOVKAMA BRANITE SVOJU POREMEĆENOST.
   ŠTO SE NITI UPUŠTATE U RAZGOVORE KAD STE TAKVI? SRAMITE SE I SAVJET VAM JE DA NISTE DOSTOJNI DA NITI SPOMINJATE SVETA PISMA.
   PIŠITE ŠTO HOĆETE – SAMO STE NEOTESANCI BALKANCI.
   ZAVRŠENA PRIČA.

 20. Penzioner
  Dragi svi,
  Ljutnja, psovke i uvrede ne mogu pomoći ljudima da dođu do duhovnosti: Ili su spremni ili nisu. Kao što gore napisah ljui ne vjeruju ni svojim vlastitim očima ako se suprostavlja onome što im je rečeno da je istina. Poštovani g. Garbin nije lijepo nazivati ljude „NEOTESANI BALKANCI“ pa makar to dolazilo od „OTESANOG APENINCA“ .
  „И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим“ Evo i katoličke verzije… „otpusti nam duge naše,kako i mi otpuštamo dužnicima našim“. .
  Valjda je jasno!
  PS Nešto nije u redu, moram sam upisivati korisničko ime, valjda je to zbog napada na blog. Pozdrav Balkancima i ostalima, VesniMih posebno. No sekirare!

 21. Evo još malo kome nije jasno. Dugo mi nije bio jasan ovaj dio Oče naš. Kako mi budemo drugima oprostili tako će i nama biti oprošteno. Ili ako ne budemo oprostili i nama neće biti oprošteno-sada mi je kristalno jasno. Ko ne oprašta drugima nema mu oprosta. Razmišljajmo malo o ovome…Možda je lakše shvatiti ako prihvatimo tezu da smo svi dijelovi jednog Boga, pa opraštajući „drugima“ istovremeno opraštamo sami sebi.. Nije lako opraštati kada nam neko povrijedi sujetu i ono što mi smatramo za istinu.U tome i jeste suština – treba pobijediti sebe i ono zločesto u sebi.Mislim da većina ovaj dio Oče naš ponavlja automatski bez upuštanja u suštinu. U osnovi je teže nego što na prvi pogled izgleda. Zahtijeva aktivni pristup, a ne samo automatsko ponavljanje riječi. Zato mnogima molitve ne uspjevaju…
  Prošli komentar sam morao poslati preko Fejsbuka, što prije nije bio slučaj.

  • Dragi Penzioner,
   Možda niste razumio da kad se nekome reče da nemam što više mu reći, da nije sazreo, da se ponaša sa psovkama kad drukčije ne zna kako se braniti – ZAR SA TAKVIMA TREBA I DALJE IM TUMAČITI?.
   Oni imaju svoj put, što ću sa takvima gubiti vrijeme, mogu im samo reći nađite nekog drugog s kime ćete se psovati i izražavati na onaj način kako ste navikli. Takvima se može samo reći: “Oče, oprosti im, ne znaju što čine“. Kad sam rekao da je priča završena, nisam apsolutno se uvrijedio – ONI SAMI SEBE VRIJEĐAJU, TAKVIH SAM U 40 GODINA PUNO SREO, a da sam reagirao negativno ne bi došao do toga da učim ljude kako ćemo zajedno zaustaviti poplave i oluje, a to sam naučio iz Biblije – pa onda ne mogu odobriti ono što kažu o OVAKVOM UČENJU, i ako mislite da je uvreda reći nekome da je neotesanac ili balkanac, a istina je – griješite jer i oni treba da vide da nije veselo gledati ove jadnike koji nemaju više svoje kuće, radno mjesto, svoje plodno tlo koje im daje zdravu hranui. Oni su prijatelji zla koje uništava čovjeka, životinje, biljke i HRANU KOJU NAM DAJE MAJKA ZEMLJA.
   Razmislite malo što govorimo – treba ljude ozdraviti kako nas je naučio ISUS, a ne da nas truju sa otrovnim lijekovima i GMO hranom – TO MI UČIMO LJUDE. PREKO 200.000 JE DOŠLO NA NAŠE SEMINARE SAMO U hRVATSKOJ – da ne brojimo one u Njemačkoj, Italiji, SAD-u i na daljinu koji su dobili naše skripte i naučili – svi zahvaljuju, a gdje su ovi koji psuju i izražavaju se balkanski i neotesano? Ne bi o tome sada pisao da nisam vidio da ne razumijete o čemu se radi, i da nismo na razini da ne opraštamo, jer onda ne bismo radili ove stvari i ova BOŽJA DJELA.
   Blagoslov svima u svijetu – imamo o tome praktične dokaze.
   Ako želite znati nešto, pročitajte na blogu SINKO, ONA NE ZNA KO SAM JA… što znači Blagoslov kuće i oko kuće u susjedstvu. Pas je lajao dan i noć, nakon Blagoslova on je prestao lajati. Da li smo mu mi nešto rekli? On je razumio jer ima ZNANJE kojeg čovjek nema. Pročitajte taj članak ali i druga stotina svjedočanstava, pa mislite da ne znamo što je OPROST.
   Oprostite, svi smo ovdje da naučimo, da proširimo svoje znanje i postanemo LJUDI.
   Sada smo u ključnom preobražaju da spasimo Zemlju i ŽIVOT na njoj, a oni koji neće da razumiju nitko ih ne prisiljava, neka idu svojim putem.
   Sretno svima – Blagoslov svima u svijetu.
   Giovanni Garbin

  • Penzioner, ta molitva nam nije dobro prevedena i objasnjena, kao i jos mnogo sto-sta, jer oni koji nam prevode i objasnjavaju nemaju ciste, slobodne svesti u kolicini, koja bi mogla objasniti napisane reci koje su se pisale u parabolama. To se odnosi na sve svete knjige obe religije, i Hriscanstvo, ali i Kuran kod Muslimana. U kuranu se spominje sveti rat i ne odnosi se na dzihad kako su nametnuli i ljudima objasnili, vec se radi na nasu/ljudsku unutrasnju ‘borbu’ i ‘rat’ sa nasim unutrasnjim egom i njegovim ‘pomagacima’, nasim losim karakternim osobinama…Toliko!

 22. Dragi Penzioner,
  Nađite nekoga u svijetu, svećenika, laika ili bilo kakvog sljedbenika bilo koje Religije, da li može na daljinu dati Blagoslov nekome, nekoj kući, da daje Blagoslov vodi na daljinu koja liječi svaku bolest, Blagoslov nekom području i dokazano po svjedočanstvima stotina ljudi koji su primili taj Blagoslov i svjedoče da su dobili ono što su pitali, ali su vjerovali da će dobiti?
  Giovanni Garbin

  • Dragi g. Garbin uopšte ne sumnjam u vaše izuzetne sposobnosti za blagosiljanje i uopšte slanje pozitivne energije na daljinu. Znate kako je pjesnik B.Miljković rekao“ Ubi me prejaka riječ“ Hajde da se svi potrudimo da ih ne koristimo. Pozdrav vama i svima koji ovo čitaju.

   • Dragi Penzioner Sarajevo,
    Kako vidite ovi blogovi su sada u našim rukama – NEMA VIŠE PRISTUPA ONIMA KOJI ZABRANJUJU, KOJI PIŠU PROTIV RELIGIJA, PROTIV BOŽJIH ZAKONA i koji bi htjeli sa riječima bez DJELA dokazivati svakakve neistinite gluposti koje privlače one koji su u sebi stvorili MOZAIK NEISTINA, pa su privučeni od neistina a ISTINE odbacuju.
    Koliko smo puta to objašnjavali, ali oni su išli dalje i sa pričama o UNIVEZALNOM ŽIVOTU a da niti znaju što znači UNIVERZALNOST, nego samo se oslanjaju na lijepe riječi a nemaju DJELA. Nameću čitateljima i misliocima da misle i govore neistine, pa godinama nas optužuju da mi namećemo svoje misli, a naše su misli u skladu sa Planom našeg Stvoritelja i ono što je ON napisao u Svetim Pismima. Zrcale se u nama, pa nas optužuju lažno.
    Bili smo na jednom Simpoziju gdje su znameniti profesori teolozi, visoki prelati, monsignori iz cijele Hrvatske, organizirali su Franjevci od Hrvatske Provincije Konventualaca Franjevaca u Zagrebu na Svetom Duhu i od 09 sati ujutro do 17 sati dokazivali ono što su VELIKANI FRANJEVCI učinili, propovijedali od 1200. godine pa do danas. Taj Simpoziji su nazvali Osamstota Obljetnica Velikana Franjevaca u povijesti od 1.200. godine.
    Samo su spomenuli Svetog Franju Asiškog, nisu rekli što je propovijedao i što je ukazivao Papi u Vatikanu koji Ga nije slušao da treba pomoći siromasima.. Nisu spomenuli niti ovog sadašnjeg Papu Francesco (Franju) kojeg su novinari zatekli da po noći on lično kradomice nosi siromasima hranu koju u Vatikanu svakodnevno bacaju, a ljudi su gladni. Još ne znaju što je ISUS rekao u Govoru na Gori nakon što su se svi najeli od pomnožene 3 ribe i 5 kruha i u košarama ponesli kući svojima koji nisu slušali Govor. Rekao je: “Mi ćemo sada otići svojim kućama, a mrvice koje smo ostavili na zemlji će pojesti ptice – idite u MIRU i LJUBAVI“. Najeli su se i ponijeli HRANU FIZIČKU i DUHOVNU svojim kućama. Čovjek i svako živo stvorenje ima potrebu svakodnevno dobivati Duhovnu Hranu za DUŠU i fizičku hranu za fizičko tijelo.
    Na tom su Simpoziju svi predavači profesori na fakultetima i znanstvenici govorili o Franjevcu Roger Bacon (Ruggero Bacone) franjevačkom znanstveniku, filozofu, alkimistu koji je dokazao da postoji ELIXIR ŽIVOTA, pa je podučavao svoje sljedbenike da postoji taj ELIXIR koji liječi svaku bolest i produžava životnu dob onoliko koliko čovjek vjeruje i koliko se bude pomolio Božjem Znanju. Svi alkimisti i drugih religija su naučavali da svako ljudsko znanje vrijedi i ima dokaz kad se provede u DJELO – piše u Bibliji i u svim Svetim Pismima Religija da Božju Riječ treba provesti u DJELO. Sve ostalo su pretpostavke, nagađanja i riječi koje ne mogu biti nikakvi dokaz.
    Nekoliki profesori su izvukli iz naučavanja tih Velikana i postotke minerala i vitamina koje treba uskladiti i uravnotežiti za biti ELIXIR, pa je prošlo više od 800 godina da nisu mogli pronaći tu skladnost prirodnih sastojaka kako bi izjavili nakon dokaza sa DJELOM da je to ELIXIR ŽIVOTA, a drugi alkimisti su nazvali po grkoj riječi PANACEA.
    Nakon završetka Simpozija za vrijeme kad su objavili da se mogu postaviti pitanja predavačima i da se diskutira, javio sam se i pokazao svim prisutnima Licencu za Blagoslovljenu Vodu, tj. Licencu da imamo ELIXIR ŽIVOTA ili PANACEA-u. Pokazao sam i druge Licence koje imamo da preko 35 godina, medicinski dokazano, sa tim lijekom liječimo sve bolesti i one zloćudne. Kad sam citirao iz Biblije rečenicu u Marko 9 o čaši vode koja liječi, jedan monsignore u prvom redu u sali je klimao glavom kako zna da je napisano u Bibliji. Rekao sam da tu usklađenost minerala i vitamina postoji u vodi koja daje svakom stablu različit okus voća, sve što je potrebno, a sve po principu Majčinog Mlijeka koji daje djetetu što mu je potrebno i zdravlje i imunitet. Sve je dokazano.
    Nisu me pustili puno govoriti jer su i drugi čekali da bi pitali predavače. Na kraju nekoliko profesora je prihvatilo da pročitaju te naše Licence i statut naše Associazione Nuova Era registrirane u Rimu 1972. godine i Hrvatsko-talijanske udruge registrirane u Zagrebu 1997.
    Cijeli Seminar je bio snimljen sa video kamerom, snimku su postavili na YOUTUBE, otvorio sam tu snimku i na kraju kad je voditelj Simpozija zahvalio prisutnima na sudjelovanju i otvorio Diskusiju, ja sam digao ruku za diskusiju.
    Snimka prikazuje zadnje njegove riječi i kad mi je rekao “izvolite“, tj. da mogu doći na pozornicu – snimka je prekinuta, jer se ne smije znati što sam rekao i pokazao Licence, pa da smanji istraživanja od 800 godina Velikana Franjevaca.
    Naša tajnica je sjedila među svećenicima i jedan monsignore joj je rekao: “Pa i mi imamo Blagoslovljenu vodu“. Gospođa tajnica mu je odvratila: “Da li ta vaša Blagoslovljena voda liječi svaku bolest?“ Nije odgovorio.
    Sretno i Blagoslovljeno svima u svijetu.
    Giovanni Garbin – doktor Duhovne medicine – egzorcist – Sluga Božji.

 23. Žao mi je što je VesnaMih izgubila pristup svom blogu i što smo ga mi ostali „preuzeli“, ovaj put bez nje. Želim da što prije vrati natrag svoj blog. Gospodine Garbin bez nje i vi ne biste imali priliku da iznosite svoje stavove, bar ovdje. Mislim da je osnovni problem kod većine što sa prljavom vodom izbaciju i dijete. Ako su sveštenici takvi kakvi jesu to ne mora da znači da je religija čiji su oni zastupnici loša. Obično se ljudi opredjeljuju globalno za i protiv. Ja lično ne mislim da je hriščanstvo loše zato što ima loših sveštenika svih nivoa. Gospodin Garbin očito tumači bibliju na način koji većina etabliranih sveštenika i vjernika ne prihvataju prvenstveno zbog predrasuda i onog što su, vjerovatno, samo dogmatski prihvatili.Drugi ga ne prihvataju jer ne vjeruju u ovu i ovakvu bibliju. Ali se svodi na isto. Da bi se čaša znanja koja je sa stanovišta vlasnika tog znanja uvijek puna, promjenila, neophodno je da se odlije staro da bi se u čašu dodalo novo znanje, a to je prilično teško. Promjeniti ustaljena vlastita vjerovanja… Ima i izreka da je neko kao sveta vodica; nit odmaže, nit pomaže… Kažu da je pamet najbolje raspoređena, kada bi se ponovo djelila svako bi ponovo uzeo svoju…Ponovo se vraćamo da svako treba da prepozna svoju istinu. Pri tome se , bar ja ne ljutim , ako neko ne vjeruje u ono što pričam. Mogu ih samo žaliti ako ne vide ono što meni izgleda tako očiglednio tj. moju istinu, možda su isti kao ja kakav sam bio prije 20-30 godina i zato ih ne osuđujem.

  • Dragi čitatelji,
   Drago mi je da ste dobro procijenili kako treba gledati i razumijeti Bibliju i Kršćansku Religiju. Zar se može desiti da ako neki svećenici i neki vjernici ne vjeruju u ono što piše u Bibliji kršćanska Religija gubi u svojoj vjerodostojnosti? I u službenoj nauci i u svim Svetim Pismima svih Religija piše da treba znanje staviti u djelo. Sa djelom se dokazuje ISTINA bilo kakvog znanja. Budući da u 2000 godina nitko nije dokazao sa DJELIMA što je Kršćanska Religija – oni koji su se deklarirali da su vjernici, našli su se u sumnji i obraćaju se vidovnjacima, šarlatanima, lažnim prorocima da im pomognu kad se nađu u nekim teškim situacijama. Onda se desilo da su Crkvene vlasti Vatikana proganjali te ljude proglasujući ih da su svi heretici iako su pravi vjernici koji tumače što je Biblija. Umjesto da se oni potrude tumačiti ISTINU, nisu to učinili 2000 godina i palili na lomači i prave i krive – svi su za njih heretici.
   Čak i u moderno današnje doba ne priznaju one koji dokazuju BOŽJA DJELA – OPUS DEI i za njih je sotona koji djeluje, a malo je Kršćanskih svećenika i redovnica koji su prihvatili ISUSOV PUT, ŽIVOT I ISTINU.
   Na ovom blogu iznad ćete saznati mnoge stvari koje niste znali.
   Blagoslov svima.
   Giovanni Garbin

 24. Многи народи су воду сматрали светом и пре појаве хришћанства и то није било само због тога што је вода нама преко потребна супстанца како би наш организам могао да функционише , већ и због тога што је вода такво једињење да се на основу посмтрања ње може са лакоћом увидети структура космоса. Па судећи према свему томе није уопште чудно да многи научници када желе нешто да објасне лаицима користе управо понашање воде.

  Оно што ми је одмах „упало“ у очи када сам посматрао ове слике било је понашање кристала воде у близини тешке музике какав је хеви метал. Једанпут сам рекао да је хеви метал музика самог свемира , а сада када то ово видех реко’ човек себи: „У праву си био!“ Зашто? Погледајте пажљиво шта се догодило са кристалом воде када је пуштена музика попут хеви метала! Претворио се у галаксију зато што се под утицајем таквих звукова створила такво тежиште да је једноставно почело све да гута у себе. Слична ствар дешава се и са земљом када узмете бушилицу ,али и са јаким стаклом када га разбијете па се око центра створи читава мрежа. Гравитација! Јесте , јер и сама наша планета савија простор око себе! И онда можемо рећи да је заправо један звук. Па на неки начин јесте , јер ако је звук само осциловање честица онда можемо засигурно рећи да се „све преноси као као звук“. И онда немојте онда да вас чуди понашање воде , јер када исту „избомбардујете“ са звуком какав ствара хеви метал који је раван тешком чекићу када крене удара по земљи онда заиста добијете облик галаксије односно облик изломљеног стакла.

  Вода-еликсир живота. Ту реч „вода“ треба посматрати као метафору за назив правог Елексира живота који је иначе позната под више имена као што су: Ain Soph , Аzoth, AZ , OZ , i свима вама познато име Baphomet . АZ (гле чуда прво слово ћирилице и значи Ја , БОГ , Свевишњи итд ,а може и да значи прво и последње слово алфабета), OZ односно Baphomet су заправо имена за Истинитог Бога. Истинити Бог? Зар тако нешто постоји? Постоји колико постоји и било које митолошко биће. Ми не знамо шта је „то“ , нити ћемо икада сазнати шта је (честица , ентитет , свемир итд. небитно) ,али свеједно дајемо му име. Каква грозота! Па како нешто што не знамо може имати име? А , веома је познато да нечије име печат неке особе. Ако особи дате грозно име , сви ће јој се посмевати ,а и она сама никада неће имати онолико сапопоздања колико има нека особа са прелепим или јаким именом. Зато давајте деци лепа имена како не би била омражена! Али , ми смо ТО (видите ТО ,а не ОН , ОНА , ОНО , ОНИ , ОНЕ , ОНА) назвали неким нашем именом иако ни сами заправо не знамо шта је то? Па да ли можете назвати нешто аутомобил ,а да не знате за аутомобил? Наравно да не , ако не знате шта је аутомобил нећете ни знати за аутомобил ! Из истог разлога ТО не може да имена већ само епитете ,а ако већ дајете епитет Томе што не знате изговорите унатрашке , јер изговорити реч унатрашке значи у огледалу незнања изговорити епитет за ТО на правилан начин. Пример тога је реч Baphomet који многи деле на TEMP O.H.P. AB (Temple Omnium Hominus Pacis Abbas) ,a ako мене питате једини начин како бисмо схватили шта значи ова реч је да употребимо хебрејски језик из простог разлога што је сам тај језик такав да једна реч ако се напише може да има више значења.

  tem oph ab
  אב-ab
  oph-ופה
  תם-tem

  PRAVI OVDE OTAC
  SLEDI:

  OVO JE PRAVI BOG

  tem of ab

  אף-of

  pravi takodje otac

  True INDEAD Father!

  Indead , True Father!

  3. Aко једноставно обрнемо.
  TEM OHP AB
  אב וחף תם

  PRAVI (JEDNOSTAVAN) CISTI (NEVIN , NERAZMAZEN) BOG (OTAC)

  Знам да ће ме сада многи оптужити за сатанизам. Не осуђујем их , јер просто нема разлога некога осудити за нешто што он не зна ,а што мисли да зна. Овде смо да хладне глава укрштамо наше мисли ,а не наше полне органе па да меримо чији је већи и докле може који да претекне. Унапред , рећи ћу вам да нисам верник , већ сам агностик ,али тај мој агностицизам није став , већ свесност о самом себи. Јер , када би имао его као што га неки имају прогласио би се гностиком. Не може неко бити сатаниста ко све чини како би своје тело довео у боље стање , већ може само онај који своје тело жели да избаци из равнотеже.

  Сатаниста је неко ко има толико велики егоизам да је умислио да може да контролише све и да је само он тај који је у центру пажње. Он увек узима ,а никада не даје! Познато , вам је ово нешто? Па људи , јер нема већих сатаниста од нас на основу онога како се односимо једни према другима и уопште како се односимо према природи. Људи би волели да су у центру пажње ,али нису! Нису , нити су икада били! Човек је само једна компонента једне машине која је начисто полудела и која је умислила да један делић може контролисати све около. А , онда када добије шамар као мало размажено дериште крене да се жали и да кука како је неко зао ,а он је тако богом дан сав добар и угодан.Такође , управо због те „свемоћности“ често запада у радикални материјализам , јер је он за себе сматра да је најпаметнији, најбољи ,а да су сви около будале.

  Верник је друга страна исте медаље само ако овде се не ради о великом егоизму иако и њега има , већ пре свега на алтруизму. Ја сам јадан , измучен и жели свима да помогне ,а себи никако не може. Жели да да свима нешто ,а не најмање мисли на себе ,а оно што жели да се коси за здравом памети управо из разлога што се човек води осећањима више ,а вера то јесте свакако , а мање логиком. Па када неко таквом узме бич он једноставно крене да се будали , јер је човек „увретео“ нешто у главу и држао се тога стално као пијан плота. Религије су душу дале за такво испирање младих мозгова и да од здравих чељади прави умове које су можда мало напрднији од зомбија у амаричким филмовима. Заједничко им је да вичу стално једно те исто , јер им је фиксиран мозак у једну тачку и никако да се помакну од те течке , јер јадници ни не могу. А , како ће? Да сутра таквима кажеш истину као Христоса би те разапели , јер када се себе бојиш ,а ти удри по другхиа и измишљај свакакве гадости само како би себе сто више очувао. ДНО!

  HALAL

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s