NAUCNICI DOKAZALI POSTOJANJE DRUGE CIVILIZACIJE NA ZEMLJI

Neverovatan „artifakt“ – kamen sa „mikrocipom“, cija se starost proteze na pola milijardi godina, pronadjen je u Krasnojarskom kraju RF.
Naucnici, proucivsi nalaz, dosli su do zakljucka da je pre nas na planeti Zemlji postojala naprednija civilizacija.

Zitelj grada Labinska, Viktor Morozov pronasao je prosle godine kamen za vreme ribolova u reci Hodz u Krasnojarskom kraju.

Nalaz je bio dat na proucavanje. Rezultati su objavljeni pre neki dan:prema aktu geoloske naucne ekspertize, koja je radjena na katedri za geologiju i minerologiju Novocerkastog politehnickog univerziteta u Rostovskoj oblasti, starost kamena iznosi vise od 250 miliona godina, sto potvrdjuje verziju da je u to vreme na planeti postojao zivot i da su vec tada postojale visoke tehnologije, koje tek treba otkriti.

Naucnici planiraju da u slorije vreme javno objave detalje istrazivanja.

Izvor:(Глас Русије)- Nas glasnik

p.s. pitam se, da li je moguce da su do sada verovali da smo mi jedina civilizacija do sada, koja je zivela i koja zivi na planeti Zemlji… 😦

Advertisements

3 comments on “NAUCNICI DOKAZALI POSTOJANJE DRUGE CIVILIZACIJE NA ZEMLJI

  1. Da li su naucnici sigurni da je i cip-zapis star koliko i kamen. Postoji mogucnost da nam sadasnja duhovna bica salju poruke da na ovu zemlju dolaze i takvi koji mogu takav zapis unijeti na taj kamencic i ostaviti ga ispred tog ribara ,a da on to nista ne primijeti. Kada naucnici desifruju poruku i odrede joj starost , to ce biti dokaz da je doslo vrijeme da ovu neduhovnu civilizaciju treba edukovati kroz ovakve poruke. Vrijeme budjenja iz instinkta je doslo i treba preko intelekta i intuicije uspostavljati kontakte sa Apsolutnom svjesnoscu univerzuma.

  2. У ископинама испод Београда нису пронађени никакви каблови што доказује да је бежична технологија коришћена још у давна времена. Вероватно заједно са тим каменим чиповима. 😀

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s