PROKLIJALA PŠENICA, LIMUN, MED, BELI LUK I ORASI

Fotografije: Vesna Mihajlovic

Ovako ja to radim, čisto radi preventive i održavanja dobrog zdravlja, za poboljšanje imunog sistema…🙂

Ovo je čuveni recept profesora Mermerskog: Uništava stanice raka i leči kompletan organizam, čisti ga! Možete ga uzimati i kao preventivu..🙂

Recept za lečenje kompletnog organizma: Čisti krvne žile, leči srce, obnavlja imunosistem, čisti jetru, bubrege, ceo „aparat“ za varenje, tj. probavni sistem od patogene mikroflore, ceo sistem izlučivanja. Poboljšava rad mozga i pamćenje se vraća, čuva od infarkta i leči, sve do ozdravljenja osobe koje su preživele sve to.
Jako dobro sredstvo protiv zapaljenja zglobova. Odlično je sredstvo protiv svih vrsta karcinoma. Takodje reguliše telesnu težinu.

Ovo je recept profesora Mermerskog

SASTOJCI:
400 gr proklijalog žita (pšenice)
15 svežih (najbolje neprskanih) limuna
12 celih glavica (ne režnjeva) svežeg belog luka
1 kg pravog meda
400 gr sveze orahove jezgre,
ako želite možete dodati i malo đumbira..


Možete po želji dodati i đumbir…

PRIPREMA:
Priprema proklijale pšenice:
400 gr pšenice staviti u prokuvanu staklenu teglu, pa naliti vodom da stoji, najbolje preko noći. Posle 10-12 sati preko čiste krpe/gaze procediti-prosuti vodu i dobro oprati zrnevlje i iscediti kroz gazu.
U tegli ostaviti isceđenu pšenicu bez vode. Posle 24 sata, a nekad i malo duže se dobije pšenica s klicama (dužine 1-2 mm.).
Samleti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice belog luka. Samleti 5 limuna s korom i sve zajedno izmešati u emajlirani lonac. Od ostalih limuna uzeti samo sok i mešati sa ostalom masom, dok smesa ne postane homogena. Dodati med i duže mešati sa drvenom varjačom-kuhačom pa nasuti u tegle, koje treba čuvati u frižideru. Posle 3 dana smesa je gotova za konzumiranje. Prijatno…😀

DOZIRANJE
Ova smesa se uzima 1-2 supene kašike 30 min pre: doručka, pre ručka, pre večere i pre spavanja.
Konzumirajte je do kraja, dok ne nestane. Za preventivu – jednom godišnje.

Za lečenje od raka – uzima se na svaka 2 sata!
Recept garantuje zdravlje i dug život; čuva imuni sistem, svežinu tela, mladost i energiju, zato što sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljikohidrate i biljne masnoće. Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlezda!

Ja u sve to pomešam malo i svežeg izrendanog đumbira…🙂

 

 

10 comments on “PROKLIJALA PŠENICA, LIMUN, MED, BELI LUK I ORASI

  1. Draga Rado, misli se na sveze jezgre, od mladih orahovih jezgrica, ali ako ih momentalno nemamo, dovoljno je jezgrice iz ociscenih oraha staviti u cistu vodu nekoliko sati da odstoje, ili preko noci, da enzimi odrade sve sto treba..i to je to..😀

  2. Jasmina Duric-Huric, naravno da je nemoguce izbeci, i sama sam se pitala, kako sve to samleti, ako ne sme doci u doticaj sa metalom..Ljudi izgleda dodaju informacije na svoju ruku. Ono za sto sigurno znam i moze se uraditi, a to vazi samo za beli luk da se ocisti rucno i da se izgnjeci u avanu, ili u staklenoj tegli kada se pravi neki eliksir…sve ostalo se ipak mora samleti u nekoj iskonstruisanoj spravici danasnjice..😀

  3. Procitala sam sam da se proklijalo zito jede odmah i u roku od dva tri dana, da posle toga nije za upotrebu.Po ovom receptu se konzumira tek posle tri dana i sve dok se ne potrosi cela smesa, da li je to u redu tacnije bezbedno po zdravlje?Hvala.

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s