SAD PRIZNALE: DZINOVSKI VANZEMALJSKI SKELETI UNISTENI DA BI SE SACUVALA TEORIJA EVOLUCIJE – VIDEO

SAD priznale: Džinovski vanzemaljski skeleti uništeni da bi se sačuvala teorija evolucije – VIDEO

Smitsonijan priznao da je uništio na hiljade džinovskih ljudskih skeleta početkom 20. veka

Vrhovni sud SAD je primorao ustanovu Smitsonijan da objavi tajna dokumenta s početka 20. veka koji dokazuju da je ova organizacija bila umešana u veliko istorijsko zataškavanje dokaza o ostacima džinovskih ljudi koji su otkriveni širom Amerike i za koje im je naređeno da ih unište kako bi se zaštitila mejnstrim hronologija o ljudskoj evoluciji koja je postojala u to vreme.

Navodi o uništenju ovih ostataka potekli su od Američke ustanove za alternativnu arheologiju (AIAA), a Smitsonijan ih nije baš dobro podneo, optuživši ustanovu za klevetu i pokušaj uništavanja reputacije institucije stare 168 godina.

Tokom sudskog postupka Smitsonian je priznao postojanje dokumenata koji pokazuju uništavanje desetina hiljada ljudskih skeleta koji su dostizali visinu od 6 do 12 metara.

Portparol Džems Kurvard tvrdi da je to učinjeno jer zvanična arheologija koja je u tom vremenu bila neprikosnovena nije dozvoljavala menjanje zvanične teorije.

Prekretnica u sudskom postupku je nastala kada je kao dokaz prikazana butna kost veličine 1,3 metara što je bio neoboriv dokaz istinitosti tvrdnji o uništavanju kostiju gigantskih bića.

Prikazana kost je ostatak koju je sakrio pokojni kustos muzeja sredinom 1930-tih godina. On je na samrti priznao šta je urađeno i rekao gde je sakrio ostatak kostiju pred uništavanje.

Kustos je ostavio i pismo koje sadrži i ovaj deo: Strašno je šta se radi sa američkim narodom, kada se krije istorija naših predaka, giganata koji su hodali Zemljom, kao što kaže Biblija i drevni tekstovi.

Vrhovni sud Amerike je sudski obavezao Smitsonian institut da otvori svoje klasifikovane informacije iz tajnih sefova i obznani kako su uništavani dokazi o postojanju džinovskih bića čiji su skeleti pronađeni.

Direktor American Institution of Alternative Archeology (AIAA), Hans Gutenberg je izjavio da će to biti epohalni doprinos o istini ljudske evolucije i koji će pomoći da se sazna istina o džinovskim bićima koja su živela na Zemlji.

Vidno zadovoljan odlukom suda on je takođe izjavio: „Konačno, posle više od 100 godina laži, istina o našim precima džinovima, izaći će u svet“

Odluka suda obavezuje sve organe i učesnike u postupku da sa dokumentima izađe u javnost tokom 2015. godine

Zаbrаnjеno kоpirаnjе i rеpublikаciја ovog teksta оbјаvlјеnog nа „Webtribune.rs“, dеlimičnо ili u cеlini, u еlеktrоnskој ili pismеnој fоrmi, bеz pismеnоg оdоbrеnjа rеdаkciје.

Original tekst sa videom: http://webtribune.rs/sad-priznale-dzinovski-vanzemaljski-skeleti-unisteni-da-bi-se-sacuvala-teorija-evolucije-video/

Evo jos dva teksta, koji bi na neki nacin mogli biti poveznica svim desavanjima, pa malo povezite stvari… 😀

BIGFUT, CUDO (NE)VIDJENO
http://www.medias.rs/2014/03/01/bigfoot-cudo-nevidjeno/

NESVAKIDASNJE SVEDOCENJE – OVO JE ISTINA O PUTOVANJU KROZ VREME I SARADNJI SA VANZEMALJCIMA
http://www.kurir.rs/zabava/ludi-svet/nesvakidasnje-svedocenje-ovo-je-istina-o-putovanju-kroz-vreme-i-saradnji-sa-vanzemaljcima-clanak-1644891

Advertisements

One comment on “SAD PRIZNALE: DZINOVSKI VANZEMALJSKI SKELETI UNISTENI DA BI SE SACUVALA TEORIJA EVOLUCIJE – VIDEO

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s