Celije-raka-tex

GLAVNI UZROK RAKA OTKRIVEN JOS PRE JEDNOG VEKA, ALI SVE DO SADA SAKRIVAN OD JAVNOSTI!

 Neverovatna novost: osnovni uzrok raka bio je službeno otkriven već decenijama (1923), a pronalazač je 1931. za to dobio Nobelovu nagradu iz medicine.

Od tada ništa nije bilo napravljeno od tog dostignuća, već se samo nastavilo, po celome svetu sakupljati novac za dalja istraživanja preko raznoraznih institucija, kao na primer italijanski airco.

Kada je glavni uzrok raka već bio poznat.

Veoma mali broj ljudi u čitavom svetu zna za to, jer je ta istina sakrivena sa strane farmaceutske i prehrambene industrije.

Godine 1931. Nemački naučnik Oto Hajnrih Varburg primio je Nobelovu nagradu za pronalazak osnovnog uzroka raka.

Upravo tako. Otkrio je osnovni uzrok nastanka raka, i zato primio Nobelovu nagradu.

Oto je otkrio, da je rak rezultat anti-fiziološke snage i anti-fiziološkog načina života.

Zašto? Zato što jednim anti-fiziološkim načinom ishrane (dijeta na osnovi hrane koja zakiseljuje) i fizičkom neaktivnošću, telo stvara kiselu sredinu, (u slučaju fizičke neaktivnosti stanice nisu dovoljno snabdeveno kiseonikom).

Ćelijska zakiseljenost uzrokuje izbacivanje kiseonika. Pomanjkanje kiseonika u ćelijama stvara kiselu sredinu.

Rekao je: “Manjak kiseonika i kiselost su dve strane iste medalje: ako neko ima jedno ima i drugo”.

To znači, ako neko ima preteranu kiselost, dakle automatski će imati manjak kiseonika u svom sistemu. Ako nedostaje kiseonik imati ćete zakiseljen organizam.

Takođe je rekao: “Kisele supstance odbijaju kiseonik, s obzirom na bazične, koje privlače kiseonik.”

Dakle, kisela sredina je sredina bez kiseonika

Izjavio je: “Lišiti stanicu za 35 odsto njenog kiseonika za 48 sati možete je pretvoriti u rakastu stanicu.

“Sve normalne ćelije imaju apsolutnu potrebu za kiseonikom, međutim tumoralne stanice mogu živeti bez njega”. (Pravilo bez mogućnosti izuzeci).

“Tumorska su tkiva kisela, dok su zdrava tkiva alkalna.”

U svom delu “Metabolizam tumora”, Oto je pokazao, da su svi kancerogeni oblici okarakterisani sa dva fundamentalna uslova: krvnom kiselosti i hipoksijom (manjak kiseonika).

Otkrio je, da su tumoralne stanice anaerobne (ne udišu kiseonik) i ne mogu preživeti u prisustvu visokih koncentracija kiseonika.

Tumoralne stanice mogu preživeti samo glukozom i u sredini bez kiseonika.

Stoga, karcinom nije ništa drugo nego odbrambeni mehanizam, koji imaju neke telesne ćelije, kako bi preživele u kiseloj sredini bez prisustva kiseonika.

Da zaključimo: Zdrave ćelije žive u alkalnoj sredini punoj kiseonika, koja omogućava normalno funkcionisanje. Tumoralne stanice žive u kiseloj sredini siromašnoj kiseonikom.

VAŽNO: Nakon što je završen probavni proces, hrana, u zavisnosti od kvaliteta proteina, ugljenih hidrata, masti, vitamina i minerala, osigurava i stvara uvete kiselosti ili alkalnosti u telu. Drugim riječima … sve zavisi od toga šta se jede.

Kiselo ili alkalno stanje meri se PH skalom čije vrednosti idu od 0-14, gde je 7 neutralna zona. Od 0-7 je kiselo 7-14 je alkalno.

Važno je znati kako kisela ili alkalna hrana utiče na zdravlje, pošto stanice, da bi mogle uspešno funkcionisati trebale bi se nalaziti u PH lagano alkalnom (nešto malo iznad 7).

U zdravoj osobi PH krvi nalazi se između 7,4 i 7,45.

Ako je PH krvi u neke osobe ispod 7, završava u komi.

HRANA KOJA zakiseljuju TELO:

* Rafinisani šećer i svi njegovi derivati. (Od svih je najgori, jer nema belančevina, bez masti je, nema vitamina niti minerala, samo rafinirani ugljeni hidrati, koji drobe gušteraču). Njegov PH je 2,1 (veoma kiseo). * Meso, (sve vrste) * Proizvodi životinjskog porekla (mleko i sirevi, skuta jogurt itd) * Rafinisana sol

* Rafinisano brašno i svi njegovi derivati. (Testenina, torte, keks itd)

* Hleb. (Najveći deo sadrži oksidirane masti, margarin, so, šećer i konzervanse)

* Margarin.

* Kofein. (Kafa, crni čaj, čokolada)

* Alkohol.

* Duvan. (Cigarete)

* Antibiotici i generalno svi lekovi.

* Bilo koja kuvana hrana. (Kuvanje uništava kiseonik povećavajući kiselost hrane)

* Sva industrijski prerađena hrana, u konzervama, koja sadrži konzervanse, veštačke boje, arome, stabilizatore itd.

Krv se neprestano sama reguliše kako ne bi upala u metaboličku kiselost, kako bi garantovala dobru funkcionalnost i optimizovala ćelijski metabolizam. Telo mora imati temelje prehrambenih minerala za neutralizaciju krvne kiselosti u metabolizmu, ali sva spomenuta hrana (pogotovo rafinirana-prerađena) zakiseljuje krv i zaražuju telo.

Moramo voditi brigu, da s modernim stilom života, ovu hranu jedemo barem tri puta dnevno, 365 dana u godini i sva je ta hrana anti-fiziološka.

HRANA KOJA alkalizira.

* Sve sirovo povrće. (Neko je kiselo po okusu, ali u telu reaguje pa postaje alkalno. Neko je pomalo kiselkasto, ali uza sve to stvaraju osnovu za pravinu ravnotežu) Sirovo povrće proizvodi kiseonik, kuvano NE.

* Voće, isto tako. Na primer, limun ima PH faktor približno 2,2, uza sve to unutar tela ima veoma visok stepen alkalnosti. (Možda najjači od svih – nemojte, da vas zavara njegov veoma kiseli ukus). * Voće proizvodi dosta kiseonika. * Neko semenje, kao na primer bademi (mendule) jako su alkalni.

* Integralne žitarice: jedina alkalizirajuća žitarica je proso. Sve su ostale žitarice lagano kisele, uza sve to, kako idealna ishrana treba i određeni procenat kiselosti, treba neke i trošiti. Sve žitarice moraju se jesti kuvane. * Med ima veoma visoku alkalnost. * Hlorofil: bilje je veoma alkalno. (Pogotovo aloa vera)

* Voda je važna za proivodnju kiseonika. “Hronična dehidracija je najvažnija telesna napetost i koren najvećeg dela svih degenerativnih bolesti.” Potvrđuje dr.Feidon Batmangelid.

* Vežbanje daje kiseonik celom tijelu. “Sedeći način života uništava život”.

Idealno je imati 60 odsto alkalnu ishranu, nego kiselu, i prirodno je izbegavati proizvode koji su u većini kiseli, kao što su gazirana industrijski proizvedena pića, rafinisani šećeri, kao i svi zaslađivači.

Ne zloupotrebljavajte sol, koristite je što je manje moguće.

Za bolesne osobe, idealno je da ishrana bude 80 odsto alkalna, izbegavajući sve štetne proizvode.

Ako imate karcinom savet je, da alkalizira telo što je više moguće.

Dr. George V. Kril iz Klivlenda, jedan od najpriznatijih hirurga na svetu otvoreno izjavljuje: “Sve smrti takozvane ”prirodne“nisu ništa drugo nego terminalna tačka kisele zasićenosti tela.”

Kao što je ranije naglašeno, potpuno je nemouće, da se rak pojavi u nekoj osobi, koja oslobađa telo svih kiselosti 01:00 alkalnom ishranom, koja povećava pijenje čiste vode i koja izbegava hranu koja proizvodi kiselost.

Uopšteno, rak se ne ugovara, niti se nasleđuje. Ono što se nasleđuje su prehrambene i ambientalne navike te način života (stil života). To može proizvesti rak.

Menhen je napisao: “Borba života je protiv zadržavanja kiselosti”.

“Starenje, pomanjkanje energije, stres, glavobolja, srčane bolesti, alergije, eksceme, koprivnjača, astma, bubrežni kamenci, arterioskleroza, između drugih nisu ništa drugo nego akumuliranje kiselosti.”

Dr Teodor A. Barodi napisao je u svojoj knjizi “Alkalizirati ili umreti”:

“U stvari, nisu važna bezbrojna imena bolesti, ono što je važno, da one sve proizlaze iz osnovnog uzroka: previše kiselih otpadaka u telu.”

Dr Robert O. Jung je rekao:

Povećana zakiseljenost organizma uzrok je svih degenerativnih bolesti. Ako dođe do poremećaja ravnoteže i organizam započne skladištiti kiselost i njegove otpadke u većoj meri nego što ih može izlučiti onda se manifestuju bolesti.“

A HEMOTERAPIJA?

Hemoterapija zakiseljuje telo do te mere, da telo mora posegnuti za alkalnim rezervama organizma, kako bi neutralisalo kiselost, žrtvujući mineralne osnove (kalcijum, magnezijum, kalijum) ugrađene u kosti, zube, udove, nokte i kosu. Iz tog razloga primjećujemo promene na licima, koje primaju taj tretman, između ostalog i opadanje kose. Za telo ne znači ništa biti bez kose, ali je jedan kiseli PH značio bi smrt.

Ništa od svega ovoga nije ispričano ili opisano. Sve naznake, industrija raka (čitaj: farmaceutska industrija) i hemoterapija su najunosnije aktivnosti koje postoje, to ne dozvoljavaju … Govori se o multi miliunskom bogastvu, pa vlasnici ne žele, da se to obznani.

Sve ukazuje, da farmaceutska industrija zajedno sa prehrambenom industrijom su jedno te ​​isto telo i da je zavera da 1 pomaže drugom u zaradi.

Što je više ljudi bolesno, tim više raste zarada farmaceutske industrije. Da bi bilo što više pacijenata potrebno je tim više hrane smeće, toliko koliko je proizvodi prahrambena industrija.

Koliko nas je već čulo novost, da neko ima rak i da drugi pri tome kaže: .. “Moglo se to desiti svakome …”

NE, NIJE MOGLO!!!

Izvor: Magazin.ba / radiopoljubac.net

Objavljeno na sajtu pravda.rs »

IZVOR: http://www.naslovi.net/2013-06-17/pravda/glavni-uzrok-raka-otkriven-jos-pre-jednog-veka-ali-sve-do-sada-sakrivan-od-javnosti/6056593

P.S.  A zar nekoliko ljudi u Srbiji nije uhapseno i mislim da su jos uvek u pritvoru, zbog ovih gore informacija u tekstu?!

6 comments on “GLAVNI UZROK RAKA OTKRIVEN JOS PRE JEDNOG VEKA, ALI SVE DO SADA SAKRIVAN OD JAVNOSTI!

  1. I ja sam, Vesna jedan od tih (dvojice iz Vašeg PS) i odavno nismo u pritvoru ali sudjenje jos traje. Mada razlog hapšenja nije bila ova priča o raku i načinima lečenja, već priča o velikoj prevari s vakcinacijom protiv svinjskog gripa, koja se u to vreme spremala u Srbiji. Gospoda Mišković, Milosavljević, Homen i gospođa Forcan su se osetili ugroženi jer su osetili da neće zaraditi koliko su očekivali. Kasnije, u pritvorskoj jedinici, stražari su bili obavezni da nose maske, a njih im je „nabavio“ (po izjavi jednog od obrazovanijih stražara kome je to samo bio posao dok ne završi studij) brat Tomice Milosavljevića.
    O hemioterapiji sam već preneo članak dr Čikarića na vašem pisanju o vakcinaciji. Kako vidite, ne može se medicina a još manje lečenje podeliti na različite probleme (to je izmišljotina organizovanog kriminala: farmacija, prehrambena industrija, medicina, vlast). Kao što ni organizam nije prost skup organa već njihovo jedinstveno delovanje, tako ni medicina ne može biti delotvorna u lečenju sve dok postoje podele po tzv. specijalnostima. Baš zato (između ostalog) medicina i ne leči.

  2. Надам се да ће народ озбиљно схватити овај горњи текст.

    Не морамо да истерујемо правду. Довољно је да у својим животима применимо оно што је исправно и здраво. И још понекоме испричамо.

  3. Evo jedan tekst koji sam pronasla i stavljam ga svima na uvid, dobro ga prostudirajte i zapamtite ono sto vam se ucini najpotrebnije za vas…😀

    „Zar taj mit nikada neće umrijeti?! Ljudi još uvijek
    miješaju soda bikarbonu s praškom za pecivo koji u sebi može sadržavati aluminij. Soda bikarbona u sebi nikada nije imala aluminija. Nikada nije i nikada neće.
    – Marketinški trikovi su uspjeli uvjeriti milione ljudi, na račun zdravog razuma, a zapravo u pitanju je najjednostavnija kemija. Gotovo u svakoj trgovini namirnicama može se kupiti siguran, ekonomičan, čisti izvor natrij bikarbonata za razliku od drugih skupih marki koje tvrde da njihovi proizvodi nemaju aluminija kako bi zaradili na neznanju kupaca.
    Soda bikarbona je lažno optužena i moramo je očistiti od
    njene krivice. Prvo što morate učiniti kako biste se uvjerili da imate kvalitetnu soda bikarbonu je pronađite na pakiranju da li ima oznaku da je 100% natrij bikarbonat.
    Odakle konfuzija?
    Nastala je prije 10-ak godina kad su ljudi počeli miješati proces
    pravljenja praška za pecivo i sode bikarbone jer su neke tvrtke počele širi takve dezinformacije. Ako ćete tražiti proizvod koji je bez aluminija onda to činite na paketiću praška za pecivo, a ne sode bikarbone.
    Oba proizvoda se mogu koristiti kao sredstvo za dizanje tijesta što znači da ih možete dodati u smjese prije pečenja kako bi stvorili ugljični dioksid u tijestu koji će ih potaknuti da narastu. Prašak za pecivo sadrži sodu, no te dvije tvari nisu iste i koriste se u različitim situacijama.
    Na donjoj slici možete vidjeti da je sličnost samo u 25% natrij bikarbonata. Prašak za pecivo sadrži natrij bikarbonat ili sodu bikarbonu, ali i agens kiselosti ( tartar) i agens za sušenje (škrob).
    Tipični sastav praška za pecivo je 30% sode bikarbone, 5-12% monokalcijum fosfata i 21-26% natrij aluminij sulfata.
    Tekstovi su pokazali da većina praška za pecivo ima sličan sastav.
    Razlog za takav sastav se nalazi u regulacijama FDA (Američke agencije za hranu i lijekove) koja zahtijeva da svi prašci za pecivo otpuštaju najviše 12% ugljičnog dioksida. Drugim riječima, zakonima je određeno kakav će učinak imati prašci za pecivo, a varijacije između određenih vrsta su minimalne, točnije gotovo neprimjetne. Unatoč zabrinutosti zbog aluminija u prašcima za pecivo više bi nas trebala zabrinuti činjenica kako neki proizvođači tvrde da imaju praške za pecivo s duplim i super
    jakim učinkom iako to nije tako.
    medicinski rastvor sode bikarbone koji se intravenozno daje ljudima nakon različitih fizičkih šokova
    Nama je najvažnije da shvatimo kako je prašak za pecivo različita
    stvar od prirodne sode bikarbone, te da se prašci za pecivo koriste kako bi se tijesto u pecivima i kolačima dizalo, dok sodu bikarbonu prirodno proizvodimo u našem tijelu.
    Prašak za pecivo se može stvoriti i u kućnoj radinosti no takav
    proizvod nikada neće imati oblik i djelovanje onih prašaka za pecivo koji su stvoreni tvorničkom tehnologijom.
    Soda bikarbona kao snažan lijek protiv mnogih bolesti
    Kao što smo već rekli, soda bikarbona je lužnata supstanca koja se
    prirodno stvara unutar tijela kako bi suzbila štetne učinke oksidacije i djelovanje različitih kiselina koje nastaju radom metabolizma. Ovaj spoj regulira pH vrijednost krvi i drugih tekućina u tijelu. Da bi tijelo pravilno funkcioniralo potrebno je da održava pH vrijednost između 7,35 i 7,45 pH. Zapravo, to je vrijednost malo lužnatija od vrijednosti koju ima čista voda. Pa ipak što je naše tijelo bliže vrijednosti od 7,45 pH, to smo otporniji na bolesti. Sve su brojniji znanstvenici koji shvaćaju koliko je važan pozitivan učinak sode bikarbone na naše zdravlje.
    Mi smo detaljno pisali o načinu kako se stvaraju kancerogena oboljenja i kolika je uloga Candide albicans na nezdravu kiselost organizma no nakon objava naših tekstova, zaljubljenici moderne farmacije su se uvrijedili jer smatramo da su prirodni lijekovi puno bolji od onih nastali u laboratorijima.
    Dr. Mark Sirikus smatra kako rak nastaje razornim djelovanjem
    mliječne kiseline koja je otpadni produkt našeg metabolizma te
    djelovanja gljivica i plijesni, on je potvrdio kako kancerogene stanice žive u okruženju s vrlo malo kisika, tu do izražaja dolazi učinak sode bikarbone. Dobro je poznat princip uništavanja kancerogenih stanica s molekulama kisika, naime ako se do stanica raka dovede što više molekula kisika one ugibaju uz pomoć okidanja stanične apoptoze. Soda bikarbona omogućava dovođenje molekula kisika unutar živih stanica, zbog toga je
    iznimno dobra i u borbi protiv gljivičnih infekcija.
    Bolesti bubrega
    U jednoj studiji, britanski istraživači su tretirali pacijente koji su imali napredne bolesti bubrega i metaboličku acidozu (kiselost) s oralnim davanjem natrij bikarbonata tijekom 24 mjeseca trajanja eksperimentiranja. Natrij bikarbonat je usporio stopu pada funkcije bubrega za 75% kod 6.5 % tretiranih pacijenta u prvim danima eksperimenta. Iako je u dvije godine dvije trećine pacijenata gotovo u potpunosti povratilo funkcionalnost bubrega, ovo je istraživanje ostalo u zapećku.
    Rak
    O višestrukim učincima sode bikarbone u liječenju raka smo pisali nekoliko puta, kako bi vas podsjetili na to, prenosimo:
    Candida potencijal za stvaranje raka Dr. Simoncini od početka svog istraživanja tvrdi kako su gljivične infekcije uzročnici stvaranja stanica raka. Rast kolonija malignih gljivica zajedno s reakcijom tijela i tkiva koje se pokušava obraniti protiv invazije uzrokuje nastajanje tumora.
    Dr. Simoncini je najbolje rezultate liječenja raka polučio direktnim ubrizgavanje sode bikarbone u kancerogeno tkivo, koje je uvijek opkoljeno finom opnom napravljenom od kolonija gljivica (o čemu zvanična znanost uporno šuti). Stvar je u tome da je ovaj način liječenja i primjena sode bikarbone krajnje jeftin, netoksičan, sve to nimalo ne odgovara medicinskoj mafiji i zbog toga se konstantno vode napadi protiv Simoncinija.
    Doktor Mark Sircus je u svojim istraživanjima primijetio kako soda
    bikarbona brzo i učinkovito povećava lužnatost stanica raka zbog čega one gotovo trenutačno umiru (jer one rastu u isključivo kiselom okružju). No nije uspio shvatiti da li prvo nastaju gljivice pa kancerogena oboljenja ili obrnuto, no smatra kako je tako nešto potrebno ispitati i razjasniti.
    Tim Doktora Michaela Thalera je otkrio kako pacijenti koji imaju rak često imaju i hepatičku Candidozu (kandidiozu), ona se najčešće nalazi u pacijenata koji su se liječili antifugalnim agentima (antimikoticima) i zvaničnom medicinom uz klasične tretmane protiv raka. Samo od 1982.-1985. otkriveno je 60 takvih slučajeva, zbog nekog razloga nakon toga se nisu istraživali ovakvi slučajevi. Najtužnije je što su ovi nesretni ljudi bili potpuno negativni na test o Candidiozi no Candida JE OTKRIVENA U KANCEROGENIM LEZIJAMA, i mogla se otkriti samo biopsijom kancerogenog tkiva!
    Obična soda bikarbona, razmučena u čistoj vodi, pripravak koji vi
    možete napraviti kod kuće. Stari narodni lijek protiv mnogih upala i gljivica je glasio: tri dana za redom ujutro i uvečer piti čašu čiste vode u kojoj je razmučeno pola čajne žličice sode bikarbone. Naredna tri dana piti svježu limunadu bez šećera cijeli dan, u količini sve dok ne budete imali dijareju (to označava da vam se tijelo prepunilo vitaminom C i da ga više ne apsorbira). U slučaju potrebe ponoviti postupak.
    Kombinaciju ljekovitosti kure sodom bikarbonom i vitaminom C, je znao i Doktor Frederick Klenner.
    Neki od alternativnih načina liječenja raka su ilegalni iako visoko uspješni, najpoznatiji primjer je naravno Canabis Sativa ili marihuana, čiji pripravci pomažu u otklanjanju i anuliranju kancerogenih oboljenja s velikom stopom uspješnosti. Drugi primjer su sjemenke kajsija koje
    sadrže visoke količine vitamina B 17 (laetril) koji ubija stanice raka bez ikakvih negativnih efekata. Koliko je ovaj svijet postao psihopatski najbolje pokazuje primjer SAD-a koji je zahvaljujući FDA ove sjemenke proglasio opasnima jer sadrži toksične spojeve kao što su stearidonična kiselina, eikosapentanoična kiselina, dokosaheksanoična kiselina i tako dalje.
    Candida albicans je gljivica koja, između ostalog, stvara vaginalne infekcije, no prema talijanskom onkologu Dr. Tulliju Simonciniju, autoru knjige „Cancer is a Fungus“ ili „Rak je gljivica“ – Candida je glavni uzročnik i stvaratelj raka.
    Žgaravica
    Najjednostavniji način da se riješite povremene žgaravice i loše probave je pola žličice sode bikarbone u pola čaše vode koju popijete sat ili dva nakon jela.
    Dermatološki problemi
    Britanski istraživači su otkrili da dodavanje pola čaše sode bikarbone u
    kupku umiruje svrbež i iritaciju kod pacijenata s psorijazom. Pasta
    napravljena od sode pomiješana s malo vode ako ju nježno namažete na
    opekotine od sunca, mjesta gdje su vas ugrizli insekti, alergijske osipe
    i koža koja je bila izložena otrovima hrasta ili bršljana umanjuje
    neugodu. Ista krema također čisti vašu kožu
    Odličan način da budete sigurni kako niste u sebe unijeli opasne
    plijesni i gljivice iz hrane je namakanje namirnica (sušenog voća,
    gljiva, grahorica, riže…) u hladnoj čistoj vodi s 1-2 čajne žličice sode bikarbone. Dovoljno je namirnice ostaviti u otopini sode bikarbone preko noći i prije upotrebe i kuhanja ih dobro oprati čistom vodom, na takav način ćete biti sigurni da nemate gljivica i plijesni na namirnicama.
    Još jedna odlična upotreba sode bikarbone je na krumpirima i
    lukovicama, ako ih pospete sa sodom bikarbonom na njima neće rasti
    plijesni i gljivice.
    Soda bikarbona se univerzalno primjenjuje protiv acidoze (kiselosti),
    koriste je mnogi liječnici, na primjer onkolozi da bi neutralizirali
    jako kisele kemijske agente koji su opasni po pacijente.
    Također se rutinski koristi za slijedeće kliničke situacije poput:
    Ozbiljne dijabetičke keto-acidoze
    Kardiopulmonarne resuscitacije
    Trudnoća
    Hemodijalize
    Peritonealne dijalize
    Farmakološke toksikoze
    Hepatopatije
    Vaskularne operacije
    Očigledno je da je soda bikarbona, lako dostupna, lijek za mnoge bolesti i upravo zbog toga ubačena je sumnja koja je mnoge ljude zaustavila u korištenju iste. Nadamo se da ćete shvatiti da je to obmana i da korištenje sode u vašem svakodnevnom životu uvelike je potreba kako vama tako i vašim najbližima.
    I kao što je rekao William Occam koji je stvorio matematički postulat koji nosi ime Occamova britvica u kojoj ukratko stoji:
    „Najjednostavnije rješenje je obično pravo rješenje.“
    Izvori:
    Once And For All, Baking Soda Does Not Contain Aluminum
    Baking Soda
    ČUDO DR. TULLIA SIMONCINIJA: Soda bikarbona – prirodni lijek protiv raka!
    ČUDO DR. TULLIA SIMONCINIJA: Soda bikarbona – prirodni lijek protiv raka! Dio: 2
    ČUDO DR. TULLIA SIMONCINIJA: Soda bikarbona – prirodni lijek protiv raka! Dio: 3
    ČUDO DR. TULLIA SIMONCINIJA: Soda bikarbona – prirodni lijek protiv raka! Dio: 4

    Izvor: matrixworldhr
    Soda bikarbona u sebi nema aluminija, liječi rak i mnoge druge bolesti.
    http://matrixworldhr.com/2015/01/02/soda-bikarbona-u-sebi-nema-aluminija-lijeci-rak-i-mnoge-druge-bolesti/

  4. zašto ne pišete stalno, svaki dan, o soda bikarbonat , na svojim stranicama jer vam farmaceutska industrija ne može zabraniti ,niti vam eliminirati vaše tekstove,tako da korisnici interneta mogu svakodnevno koristiti informacije i nova saznanja.

  5. Na blogu ima toliko raznih tekstova da ne vidim potrebu svakodnevno pisati o jednoj te istoj temi.. O sodi bikarboni, vec imate nekoliko tekstova ovde na blogu.. Farmaceutska industrija nema sa mnom nista, niti ja s njom, jer ja ovde stavljam tekstove koje je vec neko napisao i koji postoje na internetu.. Tekstove u vezi lecenja ne pisem ja, jer nisam lekar i ne zelim da na nekoga vrsim bilo kakav uticaj. Svako ima pravo da izabere, svako ima svest, neka dobro razmisli i uzme odgovornost za sebe i svoj zivot u svoje ruke. Nikoga ni na sta ne nagovaram, samo stavljam razne informacije na jedno mesto da bi ljudima bilo jednostavnije i lakse pronaci informaciju..😀.

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s