POKRENITE BARSE – PROMENITE ZIVOT – MOJE NOVE RADIONICE BARSA SU U TOKU – VIDEO

NOVE RADIONICE BARSA, NA KOJIMA MOŽETE PRISUSTVOVATI SA LAKOĆOM, RADOŠĆU I SA SLAVLJEM… Mozete se prijaviti za radionicu Barsa na moj e-mail  svetlostudusi@hotmail.com

Radionice se odrzavaju svakog dana i po dogovoru, jer mnogima tako vise odgovara, nego kako sam radila do sada, samo nedeljom.

Jeste li raspoloženi za više ‘magije’ u svom životu?
Šta ako možete da se setite ko ste bili pre nego što su vam rekli ko treba da budete?

„Naše telo je nešto najgenijalnije i najsavršenije što uopšte možemo i da zamislimo.. Čudite se toj majstoriji, verovatno, divite joj se. Budite ponosni na svoje telo i poštujte ga. Upoznajte ga i brinite se za njega, uvek i zauvek!’

 

Uvek mu se s poštovanjem obraćajte i pitajte ga, sve ono, za šta želite dobiti iskren i tačan odgovor. Ako želite negde ići, ako želite nešto uraditi, ako želite nešto izabrati, kupiti, ako želite nešto odraditi, doneti neku važnu odluku, za sve to, ono vas nikada neće slagati, dobićete iskren i tačan odgovor, za sve ono za šta ste pitali..Poželjno je to naučiti, kako ga pitati i kako dobiti tačan odgovor.

 

Stalno i bez prestanka se pitajte i ne odustajte od tih pitanja upućena svome telu, a, Univerzum će vam odgovoriti kroz vaše telo, kada se i najmanje budete nadali, kroz osećanja, kroz osećaje, kroz pisanu reč, kroz reči slučajnog prolaznika, kroz nečije ‘slučajno’ izrečene reči…na različite načine ćete prepoznati i dobiti odgovor…Pitajte se samo, sta želite i odgovor će stići, pitajte se, i nikada se ne zaboravite pitati, za sve ono, što vas zanima… 🙂

Da li želite transformaciju sa lakoćom? Zapitajte se:

Ko sam ja?, Šta ja želim?, koja je razlika izmedju toga kako živim i sta želim?, koji je moj duhovni zadatak?, Šta je moja misija na ovoj planeti Zemlji i u ovoj egzistenciji?, sta je još moguće, kako može biti još bolje od ovoga?,…Pitajte, samo pitajte, Kako, kako, kako… 🙂

 

To su pitanja koja razgaljuju i ‘razoružavaju’ Univerzum i On ne može da odoli na vaša pitanja, odgovore vam šalje, ako ne odmah, onda u neko dogledno vreme, ali, sigurno vam odgovara.. Budite aktivni i budni, otvoreni da ‘čujete’ odgovor, on će zaista stići, jer, verovali ili ne, odgovori su svi u Vama, i Vi jeste MikroKosmos u MakroKosmosu.. 😀

 

RADIONICA ACCESS THE BARS

Počastite se sa nečim lepim sa čime možete da promenite svoj svet, ali i svet drugih, ako oni to žele, uradite nešto lepo i korisno za sebe. Iznenadite sami sebe i počastite se, izaberite dan koji vam najvise odgovara, u kome mozete promeniti i ulepsati svoj život, ali i svoj svet, sve to možete i naučiti, dajte sebi ono najbolje, naučite i primite „alate“ sa kojima se menja vaša stvarnost, ali i svet… Zapitajte sebe, da li ste voljni napraviti promene kod sebe, i, da li to zaista zelite. I sama sam mnogo toga u svom životu promenila na bolje… 🙂
 
 
Stvarnost ne stvara našu tačku gledišta, naša tačka gledišta stvara našu stvarnost. Da li bi ste ponovo hteli nadmašiti svoju stvarnost? Da li bi ste hteli početi stvarati vašu stvarnost i vašu životnu zabavu? Da li želite živeti realnost, koja uistinu vi jeste? Znanje da moja tačka gledišta stvara moju stvarnost i voljnost biranja su dva ogromna zlatna ključa za stvaranje mog (fenomenalnog života).
 
Da li i vi želite da imate te zlatne ključeve u svojim rukama? „Svest je sposobnost prisutnosti u svakom trenutku vašeg života bez prosuđivanja sebe ili bilo koga drugoga. Budite u dopustanju.. To je sposobnost primanja svega, bez odbijanja, te stvaranja svega što želite u životu – više od onoga što trenutno imate i više od onoga što možete zamisliti.“ – Gary Douglas
 
Radionica Access the Bars je mesto gde mozete za jedan dan ovladati ovom tehnikom, prakticnim radom i teorijskim delom. Primicete dva BARS tretmana i dacete dva BARS tretmana. Na radionici cete steci zvanje Bars prakticar-a, dobicete sve „alatke“ u ruke, sa kojima cete nastaviti raditi, prirucnik sa detaljnim uputstvima za rad, raspored tacaka na glavi i sertifikat da mozete raditi kao Bars praktikant/Bars terapeut i to naplacivati.
 
 
Posle zavrsene radionice imate mogucnost da u svakoj prilici pomognete sebi ili svojim najblizima, da doprinesete svojoj lepsoj buducnosti i svom finansijskom budzetu. Imate priliku da idete dalje i usavrsavate se i postanete Bars Facilitator, da i vi radite prenos znanja na druge, ovako, kao sto to sada radim ja!
Mogucnost da pohadjate sve ostale radionice iz Access Consciousness-a.
Zapitajte se: Kako moze biti jos bolje od ovoga?
 
 
Access the Bars je tehnika, koja vam moze promeniti zivot na bolje, samo, ako VI donesete tu odluku i pozelite da to uradite. Budite odvazni, ucinite nesto lepo i korisno za sebe, nemojte zaliti da u sebe ulazete, jer ce vam se sve to mnogo puta, uvecano vratiti. Barsi su cudo i oni ce vam pomoci upravo to da uradite, da se odvazite i steknete samopouzdanje u sebe i svoje moci, svoje znanje koga se trebate samo setiti. Mnogo je onih koji su svoje zivote promenili na bolje, jedna od njih sam i ja sama… Ovo nije nikakva reklama, ali je zaista istina, da se ‘cuda’ dogadjaju i da to nije tesko kako su nam pricali i plasili nas, sve iz razloga, samo da sa nama lakse manipulisu..!
 
 
Sta ako biste postigli trajno poboljsanje i resenje svoga zivota, promenili sve ono sto vas je „vuklo“ unazad, da li biste se rado toga resili? Verujte da nacin postoji i nemojte se odreci tog zadovoljstva da to i naucite, bez obzira na otpore i razloge koji se u vama budu javljali, jer oni zele da i dalje nad vama dominiraju, da se vrtite u zacaranom krugu, a oni se hrane upravo tom vasom energijom staticnosti, slabosti i nedelovanja ..!
 
Sta ako biste imali bolje zdravlje, vise novca, radosti, vise mogucnosti na svim poljima vasih interesovanja…?
 
 
Sta ako je vreme za nesto drugacije, lepse, neznije, a delotvornije od svega sto ste do sada, ali i ikada iskusili, verovali i znali? Sta, ako se odlucite da vise ne dozvolite svom umu da on kreira umesto vas, umesto da vi svesno radite na tome i da budete njemu gazda..Da mu ne dozvolite ulogu velikog ‘Gazde’, vec da vam vas UM bude sluga, a Vi njemu da gazdujete/sefirate.. Okrenite to u svoju korist, Vi to mozete, jer Vi zaista jeste Kreator svoga zivota!
 
 
Dodjite da probate nesto sto deluje potpuno magicno i trenutno, nesto sto vam siri svest, nove vidike, otvara nove mogucnosti i puteve..
 
 
*Pitate se sta su to Barsi? Uz lepo i opusteno druzenje, prenos znanja na one, koji zele da istom merom zakorace u svet novih mogucnosti. Sami kreirmo svoj zivot i stalno smo u pitanju, „kako moze biti jos bolje od ovoga i sta je jos moguce? “ To su dva pitanja, dve ‘alatke’, koje bukvalno menjaju nas svet, nas nacin zivota..
 
– Sta ako bi danasnji dan mogao biti pocetak neceg potpuno drugacijeg?
– Sta ako je sve zapravo samo vas izbor?
– Da li ste spremni da kreirate ovu realnost onako kako vi zelite, ne cekajuci da to uradi neko drugi za vas i to sa lakocom, radoscu i sa slavljem?
Da li ste voljni da jednom i zauvek napustite mentalitet siromastva? Ucinite to sada, jednom i za uvek!
 
 
Uzmite svoj zivot u svoje ruke, isplatice vam se i ne zalite da ulazete u sebe, budite na mestu broj 1 i ne dozvolite da ste uvek negde na kraju reda, cekajuci da vam neko drugi daa, odredi, pokaze, ucini, nabavi, organizuje, napravi, stvori…Budite zauvek u svom punom kapacitetu, koji vi uistinu jeste! Budite to sto jeste, u pravom smislu te reci!
 
Da li vi zelite ziveti u svom punom kapacitetu i u svojim mogucnostima, po NORMI Tvorca-Kreatora?
Da li ste voljni da budete potpuno svoji i originalni sami sa sobom, ali i pred drugima, bez prosuđivanja i osudjivanja, bilo koga i bilo cega, a najmanje sebe, da u tome jos i uzivate?
 
Da li ste spremni da primite i prihvatite sebe u svom punom kapacitetu?
Naucite kako birati za sebe i svoje telo sve najbolje.
– Da li ste spremni za velike promene?
– Koje su beskonacne mogucnosti u vasem zivotu?
– Koji doprinos mogu ja da vam budem u 2015. godini?
Sve sto vam to ne dozvoljava da shvatite, POD/POK.
Sve to je moguce, samo je do vas i vase odluke, da li to i zelite! Stalno budite u pitanju, za sve, pa i za ovo, pitajte se, da li ce vam Barsi promeniti zivot, ako ih pokrenete..odgovor vam uvek stize kada se i najmanje nadate.. 🙂
 
Ja sam se odlucila za promene, jer hocu uspeh na svim poljima mojih interesovanja, jer znam da ja to mogu i da sam kapacitet ! To mozete i vi!
 
Promene su moguce i sama sam mnogo toga u kratkom roku promenila, iskreirala, dobila, ulepsala zivot sebi, ali i drugima.
 
Da li nesto znate o izborima i beskonacnim mogucnostima koje Vi uistinu jeste i koje vi mozete promeniti u svoju korist?
 
Ovog puta promenite nesto u svoju korist, budite to Vi, kada se promenite Vi, sav svet se oko vas menja i sve je moguce!
 
Ako vas ova pitanja inspirisu i zanimaju, onda je ovakva vrsta radionice za vas! Dobro mi dosli od srca… 😀
Sve to i mnogo vise mozete nauciti na radionicama koje ce se odrzavati svakim danom, onda kada vama to bude odgovaralo, po dogovoru. Jedna radionica traje od 9h do 17h u toku jednog dana i u tom vremenu verovali ili ne naucite mnogo toga, kako sami da kreirate svoj svet.
 
Uzivajmo u „magiji“ zivota, koja uistinu jesmo! Ovo ce biti radionice Barsa, koje cu voditi kao i uvek do sada, ako ste zainteresovani, izvolite, javite se.
 
Za sva pitanja koja vas zanimaju i informacije, mozete mi pisati na  E-mail    svetlostudusi@hotmail.comi
dobro ste dosli, od srca.. 🙂
 
BUDITE ČAROLIJA LJUBAVI, KOJA UISTINU JESTE I POKRENITE BARSE, STVORITE MAGIJU LEPOTE VASIH ZIVOTA!
 
STA SU BARSI, STA JE ACCESS CONSCIOUSNESS? Access Consciousness je set alata i tehnika dizajniranih tako da vam pomognu, da na brz, lak i jednostavan nacin promenite bilo koji aspekt u vasem zivotu sa kojim niste zadovoljni. Tretman koji radi na sirenju svesti…
 
STA JE BARS TRETMAN? Access The Bars tretman je veoma prijatan tretman koji je namenjen SVIMA!!! Izvodi se tako sto se ruke poloze na glavu klijenta i laganim dodirom se aktiviraju 32 tacke (Bars) koje cuvaju memorisane elektromagnetske komponente svih nasih misli, ideja, stavova, odluka i verovanja koje smo ikada imali o lecenju, novcu, starenju, isceljenju, telu, kontroli, svesnosti, kreativnosti, energiji itd. Svaka misao, ideja, stav, odluka ili uverenje koje smo fiksirali ucvrscuje energiju i ogranicava nasu sposobnost da na tom podrucju zivota ucinimo bilo sta sa lakocom. Kada se BAR-ovi aktiviraju, energija pocinje nesmetano da tece, otpustaju se naboji koji nas u zivotu ogranicavaju i onemogucavaju da napredujemo i zivimo zivot kakav u stvari zelimo. Prednost ove tehnike je što su promene vidljive brzo u svim sferama zivota. Osoba koja prima tretman ne mora da zna sta se otpustilo, iz kog je to vremena, niti treba da se suocava sa prosloscu i analizira je da bi promenila sadasnjost.STA SE POSTIZE BARS TRETMANOM?
U najboljem slucaju, posle primljenog Bars tretmana, ceo vas zivot se moze promeniti na bolje u svakom segmentu. U najgorem slucaju, mozete se osecati relaksirano i opusteno kao posle fantasticne masaze. BARS tretman je toliko bezbedan da se moze raditi i bebama. To je lak i relaksirajući nacin da postanete bas ona promena koja je ovome svetu potrebna, ono carobno i radosno bice koje uistinu Vi jeste! Ovo je nova tehnika isceljivanja i prosirenja svesti, koja cini cuda, budite medju prvima koji ce je nauciti, isprobajte je i uverite se u njenu moc, ja vec jesam!„ U domenu isceljivanja, mnoge tehnike koje su prošle ispit vremena i dalje deluju uspešno kako su uvek i delovale – samo što sada posedujemo više, a i sami smo nešto više, tako da stare tehnike više nisu dovoljne. Dobre kakve su uvek bile, s našim novim, proširenim parametrima više nisu odgovarajuće – kao što ni fenjeri ne bi bili pogodni da se koriste kao automobilski farovi, mada i dalje sasvim lepo mogu da posluže na kočijama s konjima. Slabosti tih metoda – vezane za zahtev da se skine nakit, da se uklone kožni delovi odeće, da onaj ko prima treba da veruje, rituali zaštite za oba učesnika – odsustvuju kod novih frekvencija.“
Gregg Braden
 
„Ako čekaš na pravi trenutak – čekaćeš zauvek. Nama ljudima treba doza ludosti kako bi napredovali. Ako misliš da je pustolovina opasna, probaj rutinu. Ubitačna je…“.
Paolo Koeljo
 
Da li zelite biti voljni stati u nesto vece i izabrati slobodu primanja? Lakoca, slavlje i veselje je carolija zivota. Kako bi bilo da to sad izaberemo? Ako zaista tražite ključeve koji će otključati ograničenja ove realnosti kako biste zakoračili u beskonačne mogućnosti, onda je sada vreme!
 
Za one koji ne znaju, pored radionica na kojima ucite da sami radite Barse, samostalno radim i vrlo uspesne tretmane isceljivanja sa Barsima, tretmane iz Biomimeticke Mimikrije sa MTVSS-om, a to je vrlo mocna tehnika i tretman, koji uspesno otklanja cak i tumore. To su sve Accesovi telesni procesi koji se rade u svrhu energetskog isceljivanja. Jos radim i Akupresuru, Theta isceljivanje, Radioniku i mnoge druge tehnike, koje su vrlo mocne i sa dobrim rezultatima.
Za sve one koje interesuju, tretmani traju (od 1,5  do 2h) vremena, nekad, ako ima potrebe i duze.

Access Bars je vrlo jednostavan telesni proces. Laganim dodirom aktiviramo 32 tačke na glavi. Svaka od tih tačaka predstavlja neko područje našeg života kao sto su: radost, tuga, novac, seksualnost,  kreativnost, telo, kontrola, forma i struktura, komunikacija, odnosi…
32 tačke čuvaju elektromagnetske komponente svih misli, ideja, stavova, odluka i verovanja koja ste ikada o bilo čemu imali. Isprobajte i uverite se u moc Barsa…
– Kako bi bilo da kreirate u svom zivotu sve, sto god pozelite, sa lakocom radoscu i sa slavljem? Sve je moguce, jer Univerzum ima svega u izobilju, za sve nas, samo trebamo znati, nauciti kako i da zatrazimo..!
– Kako bi bilo da sa lakocom otpustite zivot iz drame i traume?
– Kako bi bilo da kroz telesni proces promenite svoje tacke gledista, koje vas ogranicavaju u bilo kom segmentu vaseg zivota?
– Kako bi bilo da prihvatite zivot sa lakocom radoscu i sa slavljem?
Ako je vas odgovor DA, dobrodosli ste! 😀

S postovanjem, Vasa Vesna Mihajlovic, Sertifikovani Bars terapeut i Facililtator (voditelj).
Ne budite ljubomorni jedni na druge, zavidni na njihovoj/tudjoj sreci i uspehu, jer tako umanjujete sebe i svoje izbore, mogucnosti, svako bice ima svoj put, svoje parce neba gde niko drugi ne moze da udje i da ga ugrozi, ako mu to ne dozvolimo,  svako je tamo gde i treba biti, ovde i sada…Saljem vam lepe i iskrene pozdrave…i ne zaboravite, Vi mozete sami da kreirate svoj zivot, onako kako zelite, samo to trebate i nauciti da radite sa lakocom… Ja sam to naucila sa lakocom, a vi? 😀

Za sve informacije  mozete da se javite na moj e-mail
svetlostudusi@hotmail.com

 

VIDEO – Ovo su ispitivanja onoga šta se dešava u mozgu pre i posle Bars® tretmana, koje je prezentovao dr.Jeffrey L.Fannin, sa Gary Douglas i Dr Dain Heer, kreatorima Access Consciousnessa…
VIDEO -Review of Access Bars™ by Neuroscientist Dr. Jeffrey L. Fannin –
https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk&feature=youtu.be

 

KADA BISTE BILI VOLJNI VIŠE PRIMATI A MANJE RADITI, MOGLI BISTE IMATI SVE ŠTO POŽELITE!
PRIMANJE ILI UČENJE BARSA VAM OMOGUĆAVA TO I JOŠ MNOGO VIŠE…

„How many lies are you using to stop you from creating everything that is truly possible with your Access Bars® business? What if you could start living from, ‘What would I like to create?’ ‘What would I like to choose?’ ‘What else is possible?’

Dr. Dain Heer


Advertisements

6 comments on “POKRENITE BARSE – PROMENITE ZIVOT – MOJE NOVE RADIONICE BARSA SU U TOKU – VIDEO

 1. Pitaju me neki ljudi sa cim se ja bavim, jer ih je na neki nacin iziritirao ovaj i slicni tekstovi koji govore o meni i mom radu…u stvari mnogo toga ih iritira kada sam ja u pitanju… ali… 😛

  Za informaciju svima onima, koje zanima, Vesna je svestrana i sve je interesuje.
  Mene interesuje sve, bas sve, od ameba, zvezda, letecih tanjira, drugih i nepoznatih civilizacija, razlicitih svetova, kvazara, zivota, smrti, ljudske duse, raznih ucenja, raznih isceliteljskih metoda, kako sebi pomoci, ali i drugima, i rada sam osvestiti ono sto imam u sebi kao veliki genetski potencijal, nauciti, ali isto tako i prakticno primeniti, na sebi i na drugima. U svom radu imam jako puno dobrih rezultata, koje mogu da potvrde ljudi koji su tako nesto i doziveli, a rezultati zavise od nase kolicine oslobodjene svesti, nivoa svesti na kom se nalazimo, od ‘cistoce’ nase unutrasnjosti. Volim da ucim i da se nadogradjujem. Jedan od nacina kako delujem je i taj, koji je gore opisan… 😀

  Samo, ako neko misli da ce mu se u zivotu pojaviti neko da mahne carobnim stapicem i da mu odnese sve ono sto u njegovom zivotu ne valja, a da i on sam ne mrdne ni malim prstom, e bogami takvoga nema.. Promene velike se desavaju, da, moze se pomoci, ali morate i sami u svemu tome ucestvovati… 😀

 2. Uvažena G-đo Mihajlović pratim vaše blogove preko interneta posebno me interesuje BARS radionice gdje se održavaju u beogradu i kolika je cena .Ja živim u doboju R:Srpska

 3. Ako ste s paznjom procitali ceo tekst, trebali ste shvatiti na koji nacin svi dolaze do informacija koje ih zanimaju. Ne mislite valjda da cu ovde javno pisati o mestu odrzavanja i o ostalim pojedinostima..Imate gore e-mail.
  Pozdrav i stavicu ga ovde ponovo, jer je tekst zaista predugacak da bi se citao do kraja…mi ljudi smo navikli na povrsnost, tako i citamo… 😀
  Za sve informacije takodje mozete da se javite na moj e-mail
  svetlostudusi@hotmail.com

  ISCELENJE

  „Kada se prihvati veza izmedju bolesti, odnosno zdravlja i emocija desice se uzbudljive, dramaticne i fenomenalne promene u isceliteljskim profesijama, odnosno umetnostima. Nikada se na telo vise nece gledati kao na masinu, sastavljenu od posebnih delova, koje se moze popraviti tako sto se zameni guma ili se stavi novi remen. Za koju godinu ce ravnopravno u isceljivanju ucestvovati doktori, „new age“ terapeuti, konsultanti, specijalisti za relaksaciju. Farmaceutski lobiji ce popustiti svoj smrtonosni stisak kojim stezu zakonodavce i drzavne agencije za zdravstvo. I kao sto ocekuju bica koja ne pruzaju otpor, ustrojstvo svesti vezano za isceljenje ce se promeniti ne pomocu borbi po sudovima, vec tako sto ce ljudi jednostavno napustiti „staromodne“ doktore i pomoc potraziti negde drugde (pa cak i pod zemljom). Srecom, sada ima mnogo „novih“ doktora kojima bolesna osoba moze da se obrati. Samosvesni ljudi ne slusaju naredjenja doktora. Sami donose odluke. Sami biraju koji tretman (ili koji tretmani) funkcionisu. Samosvesni ljudi se ne ustrucavaju da potraze misljenje drugog, treceg, cetvrtog lekara. Uzimaju u obzir misljenje lekara koji je otvorenog uma, kao i od terapeuta, konsultanata i eksperta iz oblasti lecenja svesti i tela. Preuzimaju odgovornost za svoje zdravlje tako sto sami biraju kombinaciju razlicitih tretmana koja za njih najbolje funkcionise. I sto je najlepse, ljudi koji uvek slede svoje blazenstvo, kada otkriju koje su emocije izazvale bolest, brzo ih promene.“

  GORNJI DEO TEKSTA JE IZ KNJIGE “NEMA VREMENA ZA KARMU” – PAXTON ROBEY
  https://vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2013/09/22/knjiga-nema-vremena-za-karmu-paxton-robey/

 4. Uvažena G-đo Vesna Mnogo me interesuje vaša BARS radionica.Želio bi učestvovati na njoj.Ja sam penzioner živim u doboju R.S.želim znati gdje se održavaju BARS radionice i kako doći do tog mjesta i sl.do ul. i broja kao i naknadu kolika je.Puno poz…Rajko Doboj

  Dana 9. lipnja 2015. u 15:28 Stefan Todorović je napisao/la:

  > Uvažena G-đo Mihajlović pratim vaše blogove preko interneta posebno me > interesuje BARS radionice gdje se održavaju u beogradu i kolika je cena .Ja > živim u doboju R:Srpska > > Dana 9. lipnja 2015. u 01:38 „Blog Vesne Mihajlović“ <

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s