TAJNA KOJU JE ANTHONY HOPKINS CUVAO 50 GODINA I KOJA JE IZNENADILA SVET!

 

Zaista frapantno, kada su culi sta se desilo svi su ostali zapanjeni. Poznati  glumac Anthony Hopkins je cuvao jedano svoje iskustvo, kao tajnu skoro celog svog zivota, koja traje od njegove 19-te godine, mozete zamisliti, on je komponovao valcer i to se obelodanilo na koncertu u Becu, a najavio ga je poznati i medju zenama obozavani dirigent i violinista Andre Rieu.. 🙂

To je bio trenutak kada je slavni glumac po prvi put u svom zivotu cuo svoje delo. Anthony je bio dirnut sa ovacijama publike i gromkim aplauzom. Svojevremeno je Hopkins zavrsio Kraljevsku muzicku akademiju u Velsu, a 1986.god. je objavio i numeru Distant Star, koja je stigla do 75. mesta na britanskoj listi singlova.

VIDEO – André Rieu – And The Waltz Goes On
https://www.youtube.com/watch?v=1LGVGekPSzo

Advertisements

3 comments on “TAJNA KOJU JE ANTHONY HOPKINS CUVAO 50 GODINA I KOJA JE IZNENADILA SVET!

  1. AKO JE OVO JEDINI NAČIN DA ISTAKNEM SVOJE DIVLJENJE VELIKOM GLUMCU KOJI U SVAKOJ SVOJOJ SCENI POKAZUJE DA JE GOSPODIN U PUNOM ZNAČENJU TE REČI, NEKA BUDE TAKO. DIVIM MU SE ODAVNO A SADA I POSEBNE ČESTITKE. Hvala Vesna i Vama što ste nam ovo prenijeli.

  2. Sjajan glumac i vrlo sarmantan (bar meni). Nisam znala da je muzika bitan deo njegovog zivota ali nisam iznenadjena. Mozda zato sto mi se dopada ono sto vezujem za njega pa onda i ocekujem da cujem neke nove, interesantne stvari kojima se bavi(o).

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s