NAUČITE KAKO DA POSTANETE BARS TERAPEUT – MOJE RADIONICE BARSA, ZA POČETAK 2016.godine

Krenula je 2016-ta godina uzlaznom putanjom, a sa njom i moje radionice Barsa. Pokrenite Barse – promenite život sebi, ali i drugima na bolje.

 

Tri naredne radionice ću održati 17, 23 i 24. 01. 2016. godine u Beogradu.
Svaka radionica traje 8h i u toku jednoga dana dobijete sve što vam je potrebno da bi i sami postali Bars terapeut, da kreirate i menjate sve ono što do sada nije bilo lepo, dobro i uspešno u vašim životima…Na radionici dobijate sve alate sa kojima ćete dalje raditi i sertifikat, lepo druženje, dve razmene barsa (dva tretmana dobijete i dva date drugome) ..

Sertifikovani Bars Facilitator-Voditelj radionice je : Vesna Mihajlovic
Za prijave i sve informacije, možete se obratiti na e-mail: svetlostudusi@hotmail.com
ili u inbox na facebooku.

Prisustvujte na radionicama Barsa i naučite kako da sebi promenite život, kasnije ćete moći sa lakoćom da menjate život i drugima, jer posle radionice postajete sertifikovani Bars terapeut.

Jeste li raspoloženi za više mogućnosti u svom životu?
Šta ako možete da se setite ko ste bili pre nego što su vam rekli ko treba da budete? Sve to moze lako i jednostavno da se promeni sa Barsima.

Kako bi bilo da kreirate u svom životu sve, što god poželite, sa lakoćom radošću i sa slavljem? Sve je moguće, jer Univerzum ima svega u izobilju, za sve nas, samo trebamo znati, naučiti, kako i da zatražimo..!

BUDITE ČAROLIJA LJUBAVI, KOJA UISTINU JESTE I POKRENITE BARSE, STVORITE MAGIJU LEPOTE VAŠIH ŽIVOTA!

ŠTA SU BARSI, ŠTA JE ACCESS CONSCIOUSNESS?

Access Consciousness je set alata i tehnika dizajniranih tako da vam pomognu, da na brz, lak i jednostavan nacin promenite bilo koji aspekt u vasem zivotu sa kojim niste zadovoljni. Tretman koji radi na sirenju svesti…

STA JE BARS TRETMAN?

Access The Bars tretman je veoma prijatan tretman koji je namenjen SVIMA!!! Izvodi se tako sto se ruke poloze na glavu klijenta i laganim dodirom se aktiviraju 32 tacke (Bars) koje cuvaju memorisane elektromagnetske komponente svih nasih misli, ideja, stavova, odluka i verovanja koje smo ikada imali o lecenju, novcu, starenju, isceljenju, telu, kontroli, svesnosti, kreativnosti, energiji itd. Svaka misao, ideja, stav, odluka ili uverenje koje smo fiksirali ucvrscuje energiju i ogranicava nasu sposobnost da na tom podrucju zivota ucinimo bilo sta sa lakocom. Kada se BAR-ovi aktiviraju, energija pocinje nesmetano da tece, otpustaju se naboji koji nas u zivotu ogranicavaju i onemogucavaju da napredujemo i zivimo zivot kakav u stvari zelimo. Prednost ove tehnike je što su promene vidljive brzo u svim sferama zivota. Osoba koja prima tretman ne mora da zna sta se otpustilo, iz kog je to vremena, niti treba da se suocava sa prosloscu i analizira je da bi promenila sadasnjost.

 

STA SE POSTIZE BARS TRETMANOM?

U najboljem slucaju, posle primljenog Bars tretmana, ceo vas zivot se moze promeniti na bolje u svakom segmentu. U najgorem slucaju, mozete se osecati relaksirano i opusteno kao posle fantasticne masaze. BARS tretman je toliko bezbedan da se moze raditi i bebama. To je lak i relaksirajući nacin da postanete bas ona promena koja je ovome svetu potrebna, ono carobno i radosno bice koje uistinu Vi jeste! Ovo je nova tehnika isceljivanja i prosirenja svesti, koja cini cuda, budite medju prvima koji ce je nauciti, isprobajte je i uverite se u njenu moc, ja vec jesam!
************

„ U domenu isceljivanja, mnoge tehnike koje su prošle ispit vremena i dalje deluju uspešno kako su uvek i delovale – samo što sada posedujemo više, a i sami smo nešto više, tako da stare tehnike više nisu dovoljne. Dobre kakve su uvek bile, s našim novim, proširenim parametrima više nisu odgovarajuće – kao što ni fenjeri ne bi bili pogodni da se koriste kao automobilski farovi, mada i dalje sasvim lepo mogu da posluže na kočijama s konjima. Slabosti tih metoda – vezane za zahtev da se skine nakit, da se uklone kožni delovi odeće, da onaj ko prima treba da veruje, rituali zaštite za oba učesnika – odsustvuju kod novih frekvencija.“

Gregg Braden

 

 „Ako čekaš na pravi trenutak – čekaćeš zauvek.
Nama ljudima treba doza ludosti kako bi napredovali.
Ako misliš da je pustolovina opasna, probaj rutinu. Ubitačna je…“.
 
Paolo Koeljo

 

 

Pitate se šta su to Barsi? Uz lepo i opušteno druženje, prenos znanja na one, koji žele da istom merom zakorače u svet novih mogućnosti. Sami kreirmo svoj život i stalno smo u pitanju.
Kako može biti još bolje od ovoga i šta je jos moguće? To su dva pitanja, dve ‘alatke’, koje bukvalno menjaju naš svet, naš način života..

– Šta ako bi današnji dan mogao biti početak nečeg potpuno drugačijeg?

– Šta ako je sve zapravo samo vaš izbor?

– Da li ste spremni da kreirate ovu realnost onako kako vi želite, ne čekajuci da to uradi neko drugi za vas i to sa lakoćom, radošću i sa slavljem?

– Da li ste voljni da jednom i zauvek napustite mentalitet siromaštva? Učinite to sada, jednom i za uvek!
Uzmite svoj život u svoje ruke, isplatiće vam se i nemojte žaliti da ulazete u sebe, budite na mestu broj 1 i ne dozvolite da ste uvek negde na kraju reda, čekajuci da vam neko drugi daa, odredi, pokaže, učini, nabavi, organizuje, napravi, stvori…Budite zauvek u svom punom kapacitetu, koji vi uistinu jeste! Budite to sto jeste, u pravom smislu te reči!

Da li vi želite ziveti u svom punom kapacitetu i u svojim mogućnostima, po NORMI Tvorca-Kreatora?
Da li ste voljni da budete potpuno svoji i originalni sami sa sobom, ali i pred drugima, bez prosuđivanja i osudjivanja, bilo koga i bilo čega, a najmanje sebe, da u tome još i uživate?

– Da li ste spremni da primite i prihvatite sebe u svom punom kapacitetu?

– Da li ste spremni za velike promene?

– Koje su beskonačne mogućnosti u vašem životu?

– Koji doprinos mogu ja da vam budem u 2016. godini?
Sve sto vam to ne dozvoljava da shvatite, POD/POK.
Sve to je moguće, samo je do vas i vaše odluke, da li to i želite!

Naučite kako birati za sebe i svoje telo sve najbolje.

Ja sam se odlučila za promene, jer hoću uspeh na svim poljima mojih interesovanja, jer znam da ja to mogu i da sam kapacitet !!!

Promene su moguće i sama sam mnogo toga u kratkom roku promenila, iskreirala, dobila, ulepšala život sebi, ali i drugima.

Da li nešto znate o izborima i beskonačnim mogućnostima koje Vi uistinu jeste i koje vi možete promeniti u svoju korist?

Ovog puta promenite nešto u svoju korist, budite to Vi, kada se promenite Vi, sav svet se oko vas menja i sve je moguće! Ako vas ova pitanja inspirišu i zanimaju, onda je ovakva vrsta radionice za vas! Dobro mi došli od srca… ❤ 😀

Sve to i mnogo više možete naučiti na radionicama Barsa. Možete se prijaviti za bilo koju radionicu, bilo kog predlozenog datuma, izaberite sami, ali ako ne mozete u ovih nekoliko termina, nadjite neki sledeci datum koji samo vama odgovara i javite se na:  svetlostudusi@hotmail.com

Kako moze biti jos bolje od ovoga i sta je jos moguce? :)

S poštovanjem,

vaša Vesna Mihajlović

Advertisements

4 comments on “NAUČITE KAKO DA POSTANETE BARS TERAPEUT – MOJE RADIONICE BARSA, ZA POČETAK 2016.godine

  1. Procitao sam Vas napis o Barsama i hteo bih postati BARS terapeut. Obzirom da sam iz Makedonije trebam nekako se odluciti da dogjem u Beograd ali bih hteo Vas pitati; sta se moze najpre postici preko interneta?

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s