JEDNA SVJETSKA RELIGIJA: Najnoviji papin video nas je ostavio u šoku – VIDEO

Na YouTubeu je prije nekoliko dana objavljen video u kojem papa Franjo govori o ujedinjenju svih svjetskih religija i stvaranju jedne globalne religije koja bi imala elemente kršćanstva, islama, budizma i judaizma.
 

Papa Franjo je nekoliko puta ranije spomenuo, a i sada ponavlja ”svi mi smo djeca Božja”, bez obzira na vjersko ili religijsko uvjerenje. Ovo je u potpunosti suprotno Bibliji koja govori da se jedino nanovo rođeni u Isusu Kristu mogu zvati Božjom djecom.

Apostol Ivan u svom Evanđelju piše: “Onima koji ga primiše podade moć da postanu djeca Božja: onima koji vjeruju u njegovo ime.” (Ivan 1, 12)

Uistinu, svi ste sinovi Božji, po vjeri u Kristu Isusu.  Doista, koji ste god u Krista kršteni, Kristom se zaodjenuste.  Nema više: Židov – Grk! Nema više: rob – slobodnjak! Nema više: muško – žensko! Svi ste vi Jedan u Kristu Isusu! (Galaćanima 3, 26-8)

Islam, budizam i judaizam negiraju Isusa Krista kao Sina Božjega (božanstvo). Je li ovo dokaz da se ispunjavaju biblijska proročanstva o antikristovoj religiji?

VIDEO: It’s Official! Pope Francis reveals plans for „One World Religion“ (2016) –
https://www.youtube.com/watch?v=07dPzM5q43c

PODIJELI TEKST S PRIJATELJIMA
P.s. Jedan moj facebook prijatelj K.G. pise na osnovu ovog teksta:

‘Kad oni koji ovaj Svijet stoljecima zavijaju u crno pocinju pricati o ljubavi znajte da smisljaju veliku pakost. Kontrola covjecanstva i novac su jedina njihova ljubav. Ovce nasjedaju kao i obicno, budite se ljudi !’
Advertisements

2 comments on “JEDNA SVJETSKA RELIGIJA: Najnoviji papin video nas je ostavio u šoku – VIDEO

  1. Pozdrav,
    Iskreno mislim da religije samo razdvajaju ljude i dovode do ratova i mrznje. Ako bi se sve religije ujedinile mozda bi se i covecanstvo ujedinilo, ali naravno ne treba vlast nad tom mocnom religijom dati nikome, neka Bog i vera ostanu u svakom od nas. Ili ujedinjenje ili ukidanje svake religije, nema drugog resenja. To je samo moje misljenje, pratim Vas blog i mislim da se bavite zaista vaznim i korisnim temama za vreme u kome zivimo. Samo nastavite sa prosirivanjem ljudske svesti!

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s