NOVE RADIONICE BARSA U BEOGRADU – MENJAJTE SVOJE ŽIVOTE NA BOLJE

Ja verujem u čuda, verujete li i vi!?

NOVE RADIONICE BARSA  u Beogradu, slobodnih mesta ima, ako poželite da isprobate, da naučite kako i sami da menjate i kreirate svoj život u bolji i lepši svet, menjajmo ga zajedno, dobro ste došli…Izaberite datum, koji vama najviše odgovara, poklonite sebi promenu. Za sve informacije na e-mail  svetlostudusi@hotmail.com

Ako nekom odgovara neki drugi, poseban dan, radni dan, neka mi slobodno piše na e-mail, za sve postoji dogovor, kako ljudi kažu, „dogovor kuću gradi“… 😀

Svi oni koji žele da nauče, kako pomoći sebi, ali i drugima, u svim segmentima ili aspektima svojih života, dođite, da to i naučite.

Lepo i opušteno druženje, prenos znanja na one, koji žele da istom merom zakorače u svet novih mogućnosti. Sami kreirmo svoj život i stalno smo u pitanju, „kako može biti još bolje od ovoga i šta je još moguće?“ To su dva pitanja, dve ‘alatke’, koje koristimo u svim situacijama i dobrim, ali i onim lošijim, koje nam bukvalno menjaju način života, dozvoljavaju da uđemo u stanje slobodnog kreiranja i primanja.. Šta ako bi današnji dan mogao biti početak nečeg potpuno drugačijeg? Šta ako je sve zapravo vaš izbor? Da li ste spremni da kreirate svoju realnost onako kako vi želite, ne čekajući da to uradi neko drugi za vas i to sa lakoćom, radošću i sa slavljem? Uzmite svoj život u svoje ruke, isplatiće vam se i ne žalite da ulažete u sebe, budite na mestu broj 1 i ne dozvolite da ste uvek negde na kraju reda, čekajuci da vam neko drugi daa, odredi, pokaže, ispuni, učini, nabavi, organizuje, stvori…Ovog puta promenite način svoga dosadašnjeg funkcionisanja koje vam ne donosi uspeh i zadovoljstvo, uradite konačno nešto u svoju korist, budite to Vi! Ako vas ova i slična pitanja inspirišu i zanimaju, onda je ovakva vrsta radionice za vas! Sa početkom proleća ulazimo u jedan lepši i radosniji period, sa više sunčanih dana više radosti i uživanja u lepotama naših života, upotpunite ih sa naučenom tehnikom, koja će vam promeniti život zauvek. Nikada više nećete biti ista osoba, postaćete moćniji i bolji. Naučite i sami raditi Barse, postanite Bars terapeut na dobrobit svih, a kasnije, imate mogućnosti i da napredujete… Za sva pitanja i informacije možete se obratiti u inbox – u privatne poruke, na ličnom profilu Vesne Mihajlovic na Facebook-u, a možete mi pisati i na e-mail svetlostudusi@hotmail.com

Radim i isceliteljske tretmane..

Dobro ste došli, od srca… 🙂

RADIONICA ACCESS THE BARS

Na radionici ACCESS THE BARS ćete ovladati najlakšom i najbržom transformacionom tehnikom novog doba. Dobićete i primiti dva Bars tretmana, priručnik, osveženje, sertifikat, „alate“ za brzo menjanje starih šema i „programa!, koje ste uneli u svoju podsvest, koji vam prave probleme u svim aspektima vaših života, vašeg funkcionisanja, koji ne dozvoljavaju da napredujete. Na radionici ćete dobiti detaljne instrukcije kako da radite na sebi i drugima. Posle radionice postajete BARS PRAKTIČAR, pa tretmane možete naplaćivati i time doprineti svom budžetu.
Kako može biti jos bolje od ovoga i šta je još moguće…?

ŠTA JE ACCESS CONSCIOUSNESS?

Access Consciousness je set alata i tehnika dizajniranih tako da vam pomognu, da na brz, lak i jednostavan način promenite bilo koji aspekt u vašem životu sa kojim niste zadovoljni.

ŠTA JE BARS TRETMAN?

Access The Bars tretman je veoma prijatan tretman koji je namenjen SVIMA!!! Izvodi se tako što se ruke polože na glavu klijenta i laganim dodirom se aktiviraju 32 tačke (Bars) koje čuvaju memorisane elektromagnetske komponente svih naših misli, ideja, stavova, koncepata, odluka i svih verovanja koje smo ikada imali o bilo čemu, lečenju, novcu, starenju, isceljenju, telu, kontroli, svesnosti, kreativnosti, energiji itd. Svaka misao, ideja, stav, odluka ili uverenje koje smo fiksirali učvršćuje energiju i ograničava našu sposobnost da na tom području života učinimo bilo šta sa lakoćom. Kada se BAR-ovi aktiviraju, energija počinje nesmetano da teče, otpuštaju se naboji koji nas u životu ograničavaju i onemogućavaju da napredujemo i živimo život kakav u stvari želimo i kakav zaslužujemo. Prednost ove tehnike je što su promene vidljive brzo u svim sferama života. Otvaraju vam se novi putevi, ali i mogućnosti… Osoba koja prima tretman ne mora da zna šta se otpustilo, iz kog je to vremena, nivoa, dela tela, niti treba da se suočava sa proslošću i analizira je, da bi promenila sadašnjost.

ŠTA SE POSTIŽE BARS TRETMANOM?

U najboljem slučaju, posle primljenog Bars tretmana, ceo vaš život se može promeniti na bolje u svakom segmentu.
U najgorem slučaju, možete se osećati relaksirano i opušteno kao posle fantastične masaže.

BARS tretman je toliko bezbedan da se može raditi i bebama. To je lak i relaksirajući način da postanete baš ona promena koja je ovome svetu potrebna, ono čarobno i radosno biće koje uistinu Vi jeste!

Bars facilitator/voditelj radionice i terapeut, Vesna Mihajlovic

Advertisements

2 comments on “NOVE RADIONICE BARSA U BEOGRADU – MENJAJTE SVOJE ŽIVOTE NA BOLJE

  1. Postovana Vesna, Zainteresovana sam za uvodno predavanje o Barsama. Gde oraganizujete u Beogradu radionice i predavanja? Htela bih da prisustvujem i vidim o svemu ovom sto ste tako interesantno prezentovali u najavi. Pozdrav, Vesna Luzanin.

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s