DVE MEDITACIJE – ♥ ♥ ♥ IZOBILJE i VOLETI SEBE ♥ ♥ ♥

Ove vrste meditacija bi bilo poželjno snimiti na CD i koristiti kao vođenu meditaciju, jer se onda može lepše i opuštenije doživeti.

„CILJ JE DA VIDIMO ŠTA JE TO IZOBILJE, ZAŠTO SMO OGRANIČENI. OPUSTITE SE I ZAŽMURITE, UDAHNITE DUBOKO, ZADRŽITE DAH, I IZDAHNITE. OPET UDAHNITE DUBOKO, ZADRŽITE DAH, IZDAHNITE. OSETITE ENERGIJU OKO VAS. MOŽDA JE U OBLIKU SVETLOSTI KOJA VAS OKRUŽUJE.
UDIŠITE TU SVETLOST U VAŠA PLUĆA.
NEKA SE ONA ŠIRI KROZ TELO, KROZ KRVNE SUDOVE, U SVAKU ĆELIJU.
“JA SAM U SVETLOSTI, JA SIJAM…“
OSETITE KAKO SE OPUŠTA SVAKI VAŠ MIŠIĆ, POČEV OD GLAVE; MIŠIĆI LICA, VRATA, RAMENA, GRUDNI KOŠ, RUKE, STOMAK, BUTINE…POTKOLENICE… STOPALA… JA ĆU BROJATI OD 5 DO NULA. KADA DODJEM DO NULA, PUKNUĆU PRSTIMA, UPAŠĆETE U JOŠ DUBLJE STANJE. PET…ČETIRI..TRI..DVA..JEDAN..NULA (PUKNUTI PRSTIMA) SADA STE U STANJU DUBOKE MEDITACIJE..
PODJITE NA NEKO PREDIVNO OSTRVO… GDE SE NALAZI PREDIVNA PLAŽA..IZA PLAŽE JE ŠUMA.. KRENITE TOM PEŠČANOM PLAŽOM, OKUPANOM SUNCEM…HODAJTE NAPRED (PUKNUTI PRSTIMA). OD OVOG MOMENTA MOŽETE DA IDETE SAMO NAPRED (PUKNUTI PRSTIMA). PROŠLOST JE ISTORIJA.
VAŠE NEGATIVNO VEROVANJE JE ISTORIJA..
HODAJTE SAMO NAPRED I POSMATRAJTE LEPOTU PRIRODE…
POGLEDAJTE NEBO, PREDIVNO NEPREGLEDNO PLAVO NEBO…
POSMATRAJTE PREDIVNO, PLAVO, OGROMNO MORE…POSMATRAJTE ŠUMU IZA VAS…MORE LIŠĆA KOJE ŠUŠTI…MORE IZOBILJA…
KOLIKO IMA ZRNA PESKA NA OVOJ PLAŽI.. IZOBILJE…
KOLIKO IMA VODE U OKEANU ISPRED VAS…IZOBILJE..
KOLIKO JE NEBO IZNAD VAS…IZOBILJE..
KOLIKO SUNČEVIH ZRAKA PLJUŠTI OKOLO…IZOBILJE..
SVE JE TO ENERGIJA…SVE JE TO NEKO STVORIO…
VI STE DEO TOGA..
I VI STE ENERGIJA..
VI STE DEO SVEG IZOBILJA..
DOK HODATE PLAŽOM (PUKNUTI PRSTIMA) NAPRED, POSMATRATE SVE ŠTO VAS OKRUŽUJE I DIVITE SE BOGU/TVORCU/SVEDRZITELJU… KOJI SVE TO KREIRAO…
SVE JE TO VAŠE..
VI STE DEO TOGA..
MOŽDA POŽELITE U OVOM MOMENTU DA SAMI NEŠTO KREIRATE..ZAMISLITE ..KAMEN..ILI …NEKO DRVO ISPRED VAS…I ONO SE STVORI TU ISPRED VAS…ODMAH..TO JE LAKO…
VAŠE MISLI SU ..ENERGIJA KOJA KREIRA..
TAJ PROCES JE MOGUĆ I U MATERIJALNOM SVETU.
VI SADA NEMATE BLOKADE..
SAMO IDITE NAPRED..
IDITE NAPRED I SA LAKOĆOM KREIRAJTE…
ŠETAJTE I DALJE TOM PLAŽOM..
OBUHVATITE SVOJIM UMOM SVE TO IZOBILJE…KOJE U UNIVERZUMU ENERGIJE IMA BESKONAČNO MNOGO…
VI SAMO VIDITE POJAVNE OBLIKE MORA ENERGIJE…BESKONAČNE MOĆI BOGA..SVEGA IMA, I VIŠE NEGO DOVOLJNO.
MOŽDA BISTE SADA POŽELELI DA KREIRATE NEŠTO ŠTO ŽELITE..
MOŽDA SU TO NEKI LJUDI, MOŽDA SU TO NEKE STVARI, A, MOŽDA NEKA SITUACIJA, MOŽDA JE TO NOVAC, KREIRAJTE GA SADA NA PESKU ISPRED SEBE..NEKA SE POJAVI..I TO IDE LAKO..I VI OSEĆATE RADOST ZATO ŠTO LAKO KREIRATE..ZATO ŠTO VAM JE BOG DAO TU MOGUĆNOST..ZATO ŠTO SVEGA IMA U IZOBILJU..I LAKO SE STVARA..
VI DOZVOLJAVATE DA TO POSTOJI U VAŠEM ŽIVOTU..SADA DOZVOLITE DA POSTOJI I TO ŠTO STE ZAMISLILI…I ONO POSTOJI…KREIRANJE JE LAKO..TREBA SAMO DA DOZVOLITE DA POSTOJI…A SADA, U TOM IZOBILJU JA ĆU ZAMOLITI VAŠ PODSVESNI UM DA VAS NOĆAS, KADA BUDETE SANJALI, OSLOBODI JOŠ JEDNE VELIKE BLOKADE KROZ NEKI SAN.
I KADA SE UJUTRU PROBUDITE, VI ĆETE USTATI POTPUNO ENERGIZOVANI, ODMORNI ISPUNJENI RADOŠĆU..ZATO ŠTO STE OSLOBODJENI JOŠ JEDNE BLOKADE..KOJA JE BILA VRLO BITNA U VAŠEM ŽIVOTU…
I SADA ĆU BROJATI OD 1 DO 5.
I KADA DODJEM DO 5 OSETIĆETE SE VEOMA RADOSNIM ZBOG OVOG DOŽIVLJAJA.
OSETIĆETE NALET ENERGIJE..
I OTVORIĆETE OČI..1, 2 3, 4, 5..
OTVORITE OČI I SETITE SE ISKUSTVA…“


2. DRUGA MEDITACIJA – VOLETI SEBE

OVA MEDITACIJA JE KLJUČNI KORAK U VAŠEM DUHOVNOM RAZVOJU. ONA ĆE UVEĆATI VAŠU LJUBAV PREMA SAMOM SEBI I UKLONITI PREPREKE IZMEDJU VAS I VAS. UDOBNO SE SMESTITE. ZATVORITE OČI.
ZAPOČINJEMO TAKO ŠTO PRATIMO PRIRODAN DAH. PRATIMO UDAH OD UHA DO GRLA, A IZDAH OD GRLA DO UHA. A SADA ĆEMO ZAPOČETI JEDNIM ŠTO DUŽIM I ŠTO SPORIJIM UDAHOM I TAKVIM ISTIM IZDAHOM. SADA ZAMISLITE SEBE NA NEKOJ PLAŽI. ŠETATE LAGANO DUŽ PEŠČANE OBALE, BLAGI TALASI VAM LAGANO ZAPLJUSKUJU STOPALA, DOK LAGANO HODATE DUŽ TE OBALE. OSETITE MIRIS MORA, ČUJETE GALEBOVE. NEGDE U DALJINI ČUJETE KAKO SE IGRAJU DECA. OSETITE MEKOĆU PESKA I TOPLINU VODE. DOK TAKO ŠETATE, UGLEDATE U DALJINI OSOBU KOJA VAM IDE U SUSRET. NE MOŽETE DA JE POZNATE, ALI VAM SE ČINI POZNATOM, PO FIGURI, PO NAČINU HODANJA, I KAKO VAM SE TA OSOBA SVE VIŠE PRIBLIŽAVA SVE VAM SE ČINI POZNATIJOM. I SADA KADA JE VEĆ SASVIM BLIZU, VIDITE DA STE TO ZAPRAVO VI. STIGLI STE JEDNA DO DRUGE, GLEDATE SE U OČI, I DOK SE GLEDATE U OČI, RECITE SVOJE IME I IZGOVORITE; VOLIM TE. I PONOVITE: JA TE VOLIM I SVE TI PRAŠTAM. A TO DRUGO VI JE IZNENADJENA I KAŽE; KAKO MI TO DO SADA NISI REKLA(rekao)? JA SAM TOLIKO GREŠILA. VI KAŽETE: GREŠKE SVI ČINIMO, NE TREBA ZBOG TOGA DA OSEĆAMO KRIVICU I DA PATIMO. GREŠKE SU TU DA NA NJIMA UČIMO. I OD SADA VIŠE NIKADA NEĆEŠ OSEĆATI KRIVICU, VEĆ ĆEŠ UČITI NA SVOJIM GREŠKAMA. OD SADA ĆEŠ TRETIRATI SEBE SA OGROMNOM LJUBAVLJU, SA POŠTOVANJEM,
VAŠE DRUGO JA JOŠ UVEK VAS GLEDA SA NEVERICOM I VI JE UVERAVATE: TI SI NAJVAŽNIJA ZA MENE. JA TE VOLIM I SVE TI PRAŠTAM. A SADA ZAGRLITE TO SVOJE DRUGO JA. I DOK STE TAKO ZAGRLJENI, OKO VAS SE POJAVLJUJU SVE OSOBE KOJE VAS VOLE. I ONE KOJE SU ŽIVE, I ONE KOJE SU NAPUSTILE OVAJ SVET. TO SU VAŠI RODITELJI, DEDE I BABE, DECA, UNUCI, PRIJATELJI, KUMOVI, BRAĆA I SESTRE…KOMŠIJE, KOLEGE SA POSLA. SVI VAS GLEDAJU POGLEDIMA PUNIH LJUBAVI. I VI GLEDATE NJIH POGLEDOM PUNOG LJUBAVI. DOK VAS TAKO GLEDAJU, ONI IZGOVARAJU VAŠE IME I KAŽU: MI TE VOLIMO. VI ODGOVARATE: I JA VOLIM SVE VAS. OPET ZAGLITE SVOJE DRUGO JA I ONO SE STAPA SA VAMA.
I SADA JEDNIM DUBOKIM UDAHOM I JEDNIM DUGIM IZDAHOM ZAVRŠIMO OVU MEDITACIJU.. LJUBAVI KA SAMOME SEBI.

P.S. Nekada sam ovakve meditacije skupo plaćala, naprosto ih ‘gutala’, verovala da će mi doneti dobro i izobilje svega, ali tada nisam znala ono što sada znam. Verovali ili ne, za to je potrebno imati svest, da bi se tako nešto ostvarilo, potrebno je imati čistu i aktivnu svest, koju mnogi na žalost nemaju, jer ne žive u ovde i sada, već su uvek, ili u prošlosti, ili u budućnosti sa svojim mislima…Ali, postojali su oni ‘osvešćeniji’, da ne kažem lukaviji, koji su znali ovakve stvari unovčiti…Dok je ovaca za šišanje, biće i onih koji ih šišaju… 😀

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s