VEROVALI ILI NE I OVO SPADA U BUĐENJE NAŠE USPAVANE SVESTI, OVO JE NAŠA ZBILJA – DONJI MILANOVAC: Pijani policajac do iznemoglosti pretukao mladića iz Boljetina (FOTO)

Samo da se zna, ovako nešto se dešava, verovali ili ne i pred našim vratima, u našem komšiluku, agresija, nasilništvo i brutalnost, čak i među onima, koji bi nas trebali štititi i čuvati od napasnika. Ako je i pojedinačan slučaj, odaje ružnu sliku sveta u kom živimo… 😦

Često puta stavim link od nekog teksta, a kasnije primetim da je tekst iz nekog razloga izbrisan sa tog sajta, zbog toga ću kopirati tekst i staviti ga ovde. Ispod je original link sa fotografijama…

 

DONJI MILANOVAC: Pijani policajac do iznemoglosti pretukao mladića iz Boljetina (FOTO
Policajac Bojan Petrović, u vidno akoholisanom stanju u petak na subotu oko 3:00 časova ujutru, bez povoda, brutalno i do iznemoglosti pretukao Damira Ðurića (33) ispred buregdžinice „SLAVICA“ u Donjem Milanovcu.

Levo – Policajac Bojan Petrović / Desno – prebijeni Damir Ðurić (33) / Foto: TPKNEWS

Kako je za TPKNEWS ispričao S. Ð. Damirov brat:
– „Sve se izdešavalo ispred buregdžinice „SLAVICA“ u Donjem Milanovcu kad je izbila tuča izmedju nekoliko momaka iz Boljetina i Topolnice oko čekanja reda za burek. Damir se vraćao iz kafića „Teuta“ gde je predhodno video dotičnog policajca kako sedi sa njemu nepoznatim društvom. U kafiću je popio dosta, a i veoma se bahato ponasao.

Policajac Bojan Petrović / Foto: TPKNEWS

Damir je pošao da kupi burek, kada je stigao, video je da je ispred buregdžinice gužva, i da se nešto tamo dešava, kada je stigao nadomak buregdžinice shvatio je da će mladići koji su se nalazili tu da se potuku. Damir je prišao da ih razdvoji, inače moj brat je miran i dobar dečko“ – kaže za TPKNEWS Stevan, Damirov brat.
Damir Ðurić (33)

Damir Ðurić (33) u Domu Zdravlja u Donjem Milanovcu / Foto: TPKNEWS

 
„U tom komešanju učestvovao je bratanac policajca Petrovića, Toplica Pavlović iz Topolnice koji je i započeo celu raspravku, kao i Miroslav Bežinarević i Aleksa Žurkic iz Boljetina. Pošto je Damir hteo da ih spreči da se ne potuku, prišao im je i razdvojio ih je. Videvši to, policajac Petrović prišao je Damiru s leđa i nešto je rekao, ali Damir to nije uspeo da čuje zbog galame. Odmah nakon izgovorenih reči, Petrović je s leđa udario Damira pesnicom u glavu, od jačine udarca Damir je pao i udario glavom o asfalt, gde je Petrović nastavio da ga udara po glavi pesnicama i šutira dok je lezao na zemlji. Damir je od svih zadobijenih udaraca od Petrovića počeo da gubi svest, tada je došao Miroslav Bežinarević odgurnuo je Petrovića u stranu podigao mog brata i pomogao mu da ode do stana da se presvuče jer je bio sav krvav pa ga je odveo u Dom Zdravlja u Milanovcu kako bi mu sanirali povrede“ – kaže za TPKNEWS S. Ð. Damirov brat, i dodaje: „Zaboravio sam da da kažem, da dok ga je Petrović tukao govorio mu je i pretio više puta da će da ga ubije pistoljem, međutim sva sreća da nije bio na dužnosti i nije ima pištolj kod sebe. Što govori da je taj čovek i tekako opasan“ – kaže Stevan.
Damir Ðurić (33) / Foto: TPKNEWS
 
Damira Ðurića (33) su u Domu Zdravlja u Donjem Milanovcu u petak na subotu ujutru, primili dežurni lekari sa teškim telesnim povredama i potresom mozga.
Damir Ðurić (33)
 
Inače, kako su nam rekli meštani Donjeg Milanovca, policajac Bojan Petrović je poznat po nasilničkom ponašanju, a naročito kada je pod dejstvom alkohola on je opasan po okolinu. I ovo nije prvi slučaj, s obzirom na to da se na ovim prostorima živi u malim sredinama tako da se policajci međusobno štite.
 
TPKNEWS

IZVOR TEKSTA: http://tpknewss.altervista.org/policijska-brutalnost-pijani-policajac-iznemoglosti-pretukao-mladica-u-donjem-milanovcu/

Advertisements

2 comments on “VEROVALI ILI NE I OVO SPADA U BUĐENJE NAŠE USPAVANE SVESTI, OVO JE NAŠA ZBILJA – DONJI MILANOVAC: Pijani policajac do iznemoglosti pretukao mladića iz Boljetina (FOTO)

  1. Šta reći? Nasilnici su svuda oko nas, ima ih među malom decom, velikom decom, odraslima, starima. Sve će biti da sistem u kojem živimo izaziva te devijacije svesti i ponašanja. Ovakve stvari moraju da budu najstrože sankcionisane!

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s