PRIČA O DEČAKU

Dečak Aleksa je živeo u jednom malom selu i nikome se nije sviđao, jer je bio izuzetno glup dečak! Naročito ga nije volela učiteljica koju je Aleksa dovodio do ludila!
Jednom je Aleksina mama došla u školu da proveri kakav je đak njen sin Aleksa.
Učiteljica je sve iskreno rekla njegovoj mami … Rekla je: da ne obraća pažnju na ono što ona priča, da ne pamti ništa, da ne uči ništa … jednom rečju: dečak je glup! Još je rekla da u celoj svojoj dugoj karijeri nije srela tako glupo dete!
Aleksina mama je bila šokirana i tužna… toliko šokirana da je nedugo kasnije prodala imanje i kuću, preselila se u drugo mesto!
Dvadesetak godina kasnije, učiteljica se razbolela. Dijagnoza je bila za nju poražavajuća… njena bolest je bila tako teška da je morala pod hitno na operaciju, ali samo kod jednog hirurga, jer samo on može da joj spasi život! Učiteljica nije ni sekunde razmišljala, odlučila je da proba.
Operacija je prošla uspešno.
Kada je učiteljica otvorila oči, pred njom je stajao glavni hirurg koji je operisao. Bio je to naočiti muškarac, visok, lepog lica … smeškao se dok je posmatrao pacijentkinju.
Ona je htela da mu zahvali i samo što su reči počele da klize iz usta … počela je da se guši … umrla je ubrzo a da nije uspela da kaže bilo šta!
Doktor je pokušao da joj spasi život ali bilo je kasno … učiteljici nije bilo spasa.
Kada se hirurg okrenuo, video je čistača Aleksu koji je isključio kabel sistema za održavanje života da bi usisao  sobu od pacijentkinje… 😦

A vi ste mislili da je hirurg bio Aleksa, jel da?

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s