METODE KONCENTRACIJA ZA SVAKI DAN U MESECU, PO GRIGORIJU GRABOVOIU

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Za one, koji to vole i koji veruju u sve to… 😀

Metode koncentracija


1. Dan

1. Prvog dana u mesecu radite koncentracije na stopalo desne noge. Ova koncentracija vas povezuje sa tačkama oslonca u spoljašnjem svetu. Misaono se oslanjate nogama u zemlju.

U vašoj svesti Zemlja je noseči oslonac.
Upravljanje u sistemu potpunog vaspostavljanja zasniva se na tome da je tačka oslonca istovremeno i tačka stvaranja. A kada je oslonac tačka stvaranja, onda pomoću ove koncentracije možete odjednom da razvijete svest.
Postajete svesni, da po istom principu, po kome na Zemlji sve raste i razvija se, po kome nastaju, npr. biljke, pa čak i materija vašeg sopstvenog tela, da po istom tom principu možete da otvorite i bilo kakvu spoljašnju stvarnost.
Razumevanje toga leži u osnovi ove koncentracije.
Međutim, možete da u vreme bavljenja koncentracijom i ne razmišljate o ovom dubinskom mehanizmu. Možete prosto da se skoncentrišete na stopalo desne noge i da pri tome u svesti zamišljate događaj koji vam je potreban. Mehanizam stvaranja stvarnosti o kome sam upravo govorio, automatski će odraditi sve ostalo. A željeni događaj će se ostvariti na skladan način.
Jer ovo upravljanje istovremeno obezbeđuje i usklađivanje događaja.
Ovu vežbu možete da radite nekoliko puta u danu.

2. Koncentracija na:
sedmocifreni niz:
1845421
devetocifreni niz
845132489

3. U ovaj dan usredsredite se na Svet, na sve predmete sveta, osetite da je svaki predmet Sveta – deo vaše ličnosti. Osetivši to, pokazaće vam se kako vam vetrić, koji dopre iz svakog od tih predmeta, sugeriše rešenje.
A kada osetite da svaki predmet sadrži po česticu vaše svesti, onda čete uvideti onaj sklad koji nam je Tvorac darovao.

***********
1. dan v mesecu:

1. Prvi dan v mesecu se osredotočamo na svoje desno stopalo. To osredotočanje nas poveže z ustreznimi točkami v zunanjem svetu. Stopalo v mislih pritisnemo ob tla. Zemlja in naša zavest nam nudita trdno oporo. Ta nadzor v sistemu popolne obnovitve temelji na ideji, da je točka opore hkrati točka stvarjenja. Ker je hkrati točka stvarjenja, lahko s pomočjo tega osredotočanja takoj razvijemo svojo zavest. Ugotovimo, da se npr. tako rastline kot materija našega telesa pojavijo na temelju istega načela, načela, ki je odgovorno za vse, kar raste in se razvija na Zemlji. S pomočjo istega načela lahko ustvarimo kakršno koli zunanjo resničnost. To razumevanje je sestavni del tega osredotočanja. Vendar pa nam med izvajanjem tega osredotočanja ni potrebno razmišljati o tem globoko vsajenem mehanizmu. Zgolj osredotočimo se na svoje desno stopalo in si v svoji zavesti hkrati predstavljajmo želeni dogodek. Opisani mehanizem izgradnje resničnosti bo deloval avtomatično. Želeni dogodek se bo zgodil na harmoničen način, saj ta nadzor hkrati zagotavlja harmonizacijo dogodkov. To vajo lahko izvajamo večkrat na dan.

2. Osredotočanje na sedemmestno število: 1845421; devetmestno število: 845132489.

3. Na ta dan se osredotočamo na Svet, na vse objekte sveta, ter občutimo da je vsak objekt Sveta del naše osebnosti. Ko to enkrat občutimo, bomo začutili, da nas vsak objekt Sveta kot šepet vetra vodi k rešitvi. Ko se zavemo, da je vsak objekt del naše zavesti, bomo občutili TISTO harmonijo, ki jo k nam pošilja stvarnik.

(Grigori Grabovoi)

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metode koncentracije

2. dan

1. Ovoga dana se radi koncentracija na mali prst desne ruke. Kao i u prethodnom slučaju, koncentrišući se na mali prst desne ruke istovremeno u svesti držite i događaj koji želite da ostvarite.
Ova vežba se može raditi nekoliko puta dnevno i to u intervalima koji vam se čine prijatnim. Nova koncentracija može otpočeti več nakon 20 sekundi, a može i nakon jednog sata i više. Može se uraditi jedna-dve koncentracije na dan, a može i deset i više. I trajanje svake koncentracije možete sami da odaberete.
oslonite se na svoj unutrašnji osećaj, na intuiciju. Učite se da slušate svoj unutrašnji glas i da slušate ono što vam on govori. Ovo se odnosi na sve vežbe.
U principu, pri sprovođenju ove vežbe nije obavezno da budete nepokretni. Možete da malim prstom desne ruke nešto pipkate, da nešto dodirujete. To nema prevashodni značaj.
Činite onako kako vam je zgodnije.
Ovde je važno ovo: uopšte mnogo različitih elemanata. Pored malog prsta desne ruke, postoji još devet prstiju i mnogo drugih delova tela. Međutim od mnoštva elemenata, koje opažate u datom trenutnku, usredsredite se samo na jedan, na mali prst desne ruke.
To usklađuje upravljannje. Upravljanje time postaje skladno.

2. sedmocifreni niz
1853125
devetocifreni niz
849995120

3. Drugog dana u mesecu uvidite da je sklad Sveta povezan sa vama. Stvorite ovaj Svet onako kako je ta Svet stvorio Stvoritelj.
Pogledajte Svet i videćete sliku, kakva je bila. Pogledajte Svet i videćete sliku, kakva će biti. Pogledajte Svet i videćete, ko ste vi sada u tom Svetu. I to će biti Svet zauvek i večno.

**************

2. dan v mesecu:

1. Na ta dan se osredotočamo na mezinec desne roke. Hkrati se osredotočimo tudi na svoj cilj, ki ga nosimo v zavesti. Vajo lahko izvajamo večkrat na dan. Med vajami si izberemo interval, ki nam najbolj ustreza. Z naslednjim osredotočanjem lahko začnemo po 20 sekundah ali pa po eni uri. Tudi trajanje vsakega osredotočanja izberemo sami. Zanesimo se na svojo intuicijo. Naučimo se prisluhniti notranjemu glasu in slediti nasvetom, ki nam jih daje. To velja za vse vaje. Kadar izvajamo to vajo, nam ni treba biti popolnoma pri miru. Z mezincem desne roke se lahko česa dotaknemo. Ni pomembno ali se česa dotikamo ali ne. Obnašajmo se tako, kot nam najbolj ustreza. Pomembno je zgolj naslednje: na splošno posedujemo veliko elementov zaznavanja. Poleg že omenjenega mezinca je tu še devet drugih prstov in več drugih delov našega telesa. V tem trenutku se izmed vseh elementov zaznavanja osredotočimo zgolj na mezinec desne roke. Nadzor bo postal bolj harmoničen.

2. Osredotočanje na
sedemmestno število
1853125
devetmestno število
849995120.

3. Drugi dan v mesecu si pobližje oglejmo harmonijo Sveta v povezavi z nami. Ta Svet ustvarimo na isti način, kot ga je ustvaril stvarnik. Oglejmo si Svet in videli bomo, kako je bil svet videti na začetku. Oglejmo si svet in videli bomo, kako bo svet videti v prihodnosti. Oglejmo si svet in videli bomo kdo smo v Svetu, kakršen je zdaj. Tako bo naš Svet vedno v večnosti.

*********************
2nd day of the month:

  1. On this day you should carry out a concentration on the little finger of your right hand. Simultaneously you should focus on your objective in your consciousness. This exercise may be fulfilled several times a day. You can choose any interval between the exercises, convenient to you. You may start another concentration after 20 seconds, or you may do one after an hour. You decide on the duration of each concentration. Rely on your intuition. Learn to listen to your internal voice and follow what it tells you. The above refers to all exercises. In principle, doing this exercise you don’t need to be immobile. You may touch something with the little finger of your right hand. This is not the main thing. Act the way that is more convenient to you. The following is important here. On the whole, you have a lot of perceiving elements. Besides the mentioned above little finger there are nine other fingers and many other parts of your body. Out of many perceiving elements you should currently only concentrate on the little finger of the right hand. The control becomes more harmonious.

2. Seven-digit number: 1853125:
Nine-digit number: 849995120

3. On the second day of the month you should look at the harmony of the World in relation to yourself. You should create this World the same way the creator did. Look at the World and you will see that picture of how the world looked in the beginning. Look at the World and you will see who you are in this current world. This way our World will be forever in eternity.

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic
Metode koncentracije

3. Dan

1. Treći dan u mesecu vežba koncentracije izvođi se na biljkama. Biljka može biti fizička, tj. takva kakva postoji u vanjskoj stvamosti. Tada tokom koncentracije možete čak gledati u nju ili možete predočiti biljku u mislima.
Tada se usredotočite na njezin izgled.
U ovoj se koncentraciji koristi metoda odraza. Njezina bit/suština je u sledećem.
Koncentrirajte se na odabranu biljku, možete zamišljati kako se u svetlu reflektovanom od biljke formira željeni događaj. Bolje je čak reći da ne samo da zamišljate taj događaj, nego ga stvarno vidite, stvarno ga gradite. Izgrađen putem takvog upravljanja, događaj postaje harmoniziran. Tome pomaže i to da biljka na ovom svetu u velikoj meri već postoji harmonično.

2. sedmeroznamenkasti niz:

5142587
deveteroznamenkasti niz:
421954321

3. Pogledajte svet koji vam je potreban, dođite do njega i proširite ga.
Pogledajte ga očima očevica. Približite mu se i stavite ruke na njega i osetićete toplinu koja se širi od vašeg Sveta. Privijte ga sebi i pogledajte u Stvoritelja. Pogledajte kako vam on govori i što vam savetuje. Možete to znanje uporediti sa svojim i dobiti večni Svet.

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metode koncentracije


4. dan
1. Ovoga dana koncentrišete se na kristale ili kamenje. Možete uzeti i zrno peska. Recimo, da ste izabrali neki kamen. Koncentrišući se na njega, zamišljate oko njega sferu.
To je sfera informacija. Misaono posmatrate, kako se u toj sferi ponavljaju svi događaji koji su vam potrebni. Jednostavno u tu sferu polažete potrebne događaje. Tako ovom koncentracijom ostvarujete upravljanje.2. sedmocifreni niz
5194726
devetocifreni niz:
7150437693.3. Imajte perspektivu stvarnosti, koju vam pružaju ovi metodi. Za metode je važno da su usklađeni. Jedan metod sledi iz drugog, slično kao što drugi metod sledi iz prvog. Idući ulicom vi vidite, kako svaki korak nastaje iz prethodnog. Kada se nalazite u sedećem položaju možete da ustanete i vidite da svaki pokret može biti različit. On može ishoditi iz prethodnog dejstva, a iz njega se može dobiti sledeće prethodno dejstvo.

Prihvatajte Svet, kao da je on oduvek bio neprekidan, kao da se svaki pokret tog Sveta tiče jedino vas, kao jedinstvene ličnosti. Kada steknete tu molnolitnost Sveta, koja vam daje konkretne metode upravljanja u tom Svetu i tim Svetom, onda će vas Svet uvek postojati, vi ćete mu prići, uzećete ga u ruke i vaše ruke će biti onaj svet koji drži vaš Svet.

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic
Metode koncentracije
5. dan1. Petog dana u mesecu koncentrišemo se na elemente stvarnosti koji nastaju kao rezultat vašeg uzajamnog delovanja sa drugim elementima stvarnosti.
Razjasniću šta ovo znači. Kada obračate pažnju na neki predmet, samim tim uopšteno govoreči, koncentrišete svoju svest na taj predmet. Zbog veze sa vama taj element stvarnosti ovladava određenim stepenom vaše koncentracije i određenim obimom vaših znanja. Sa svoje strane, taj predmet drugim elementima stvarnosti predaje neki deo informacije koji je primio od vas i nešto od vašeg stanja. Upravo onako, kako se, npr. svetlost od Sunca, koja pada na različite predmete, delimično od njih reflektuje i osvetljava neke druge objekte.
Na taj način, kada posmatrate bilo koji predmet, on je nakon toga, tj. nakon međudejstva sa vama, nešto od toga sa sebe preneo u spoljašni prostor. Dakle, vaš zadatak se sastoji u tome da porazmislite i da iskažete, šta to svaki element stvarnosti sa svoje strane emituje u spoljašnu sredinu. razume se, možete se ograničiti samo na jednu stvar. Vi se koncentrišete na to i istovremeno zamišljate događaj koji vam je potreban. Takav je metod. Njegova osobenost je u tome, što do ostvarenja željenog događaja vodi koncentracija na, da tako kažemo, sekundarni element, na element koji ste vi obličili.
Dakle, putem logičkog razmišljanja ili jasnoviđenja ili pomoću bilo kojih drugih duhovnih metoda, vi pronalazite, šta to element stvarnosti koji ste izabrali emituje u spoljašnju sredinu nakon uzajamnog dejstva sa vama. Koncentrišući se na taj posledični, sekundarni elemenat stvarnosti i istovremeno zamišljajući željeni dogadjaj, postižete njegovo ostvarenje.2. sedmocifreni niz:
1084321
devetocifreni niz:
194321054

3. Kad vidite nebo, vi znate da postoji Zemlja. Kada vidite Zemlju, možete da pomislite na nebo. Ako se nalazite pod Zemljom, onda nebo postoji nad njom. Ove jednostavne istine su izvor večnoga Sveta. Spojite nebo sa Zemljom i uvidećete da sve što je pod Zemljom – sve to može biti i nad Zemljom.
Pođite u susret svome duhu in nađite vaskrsle tamo gde oni jesu. Dovedite bezkonačnost istini Sveta i uvidećete da je Svet bezkonačan. A kada to uvidite, ugledaćete istinskog Stvoritelja, ugledaćete pravog Stvoritelja, jer vam je On dao ono što imate i vi stvarate onako, kako je On stvorio.
On se nalazi veoma blizu vas. On je vaš drug, On vas voli.
Pružite ruke prema Njemu i stvarajte onako, kako stvara On.
Vi ste Njegova tvorevina i vi ste tvorci. Samo Stvoritelj – Tvorac može da stvori tvorce. Vi treba da budete u skladu sa svojim Stvoriteljem.
Budite otvoreni za Njega i budite večni u svim svojim projavama, u svim svojim tvorevinama.
Sve što želite da ispravite, vi možete da ispravite uvek.
Sve što želite da stvorite, vi možete da stvorite na mestu, gde se upravo nalazite i to onda kada to zaželite.
Večnost postoji radi usavršavanja. Večnost se umnožava aktivnošću Tvorca. Vi ste onaj, koga je Tvorac video u vama, koga je On stvorio u vama.
Ali vi ste i onaj koji želi da se Stvoritelj ovaploti u svojim delima u istoj bezkonačnosti u kojoj vidite i samoga sebe.
Stvoritelj koji je prisutan u vama – to je onaj Stvoritelj, koji se kreće zajedno sa vama u svakom vašem činu i postupku.
Obraćajte mu se i imaćete sklad.

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metoda koncentracije

6. Dan

1. Ovog dana izvodi se vježba koncentracije čija se bit može formulirati na promjene u strukturi svijesti prema snazi koncentracije s obzirom na percepciju udaljenih objekata.
Ova vježba koncentracije pogodna je kada želite da se potreban događaj dogodi na određenom mjestu. Zatim morate koncentrirati svijest upravo na to područje.
Ova metoda može se uspješno primijeniti i u slučaju kada vi, s druge strane, ne želite ostvarenje neke situacije na određenom mjestu, ako je ona za vas nepovoljna. U tom slučaju trebate rasformirati negativnu informaciju.
Rasformirati – to znači defokusirati, dekoncentrirati svijest na danom mjestu.Razijeđenje koje se samim tim pojavilo dovodi do neostvarenja nepovoljne situacije.
Ostvarenje željenog događaja na odabranom mjestu može se dobiti
putem koncentracije svijesti na račun udaljenih elemenata vaše svijesti. Već smo ranije objasnili ovaj način upravljanja. Kod njegove primjene koristite elemente svijesti koji su odgovorni za percepciju udaljenih objekata. Pritom možete uočiti stvame fizičke predmete, udaljene, kako ih vidite običnim okom, ili možete udaljene objekte predočiti u mislima. U jednom i u drugom slučaju
koristite udaljene elemente vaše svijesti. I ako pritom u svijesti utvrđujete događaj koji želite realizirati na određenom mjestu, onda će se to ondje i dogoditi.
Dakle, bit ove metode je takva. Informacija u udaljenijim područjima vaše svijesti bolje se obrađuje i tim se potpunije ostvaruje željeni događaj, a događaj će se dogoditi na potrebnom mjestu.
U odnosu па destruktivne sile može se primjenjivati metoda defokusiranja. Defokusirajući svoju svijest, možete toliko razrijediti negativnu informaciju da se ona u stvari već prestaje percipirati, kao da je uopće nije ni bilo.

2. sedmeroznamenkasti niz:

1954837
deveteroznamenkasti niz:
194321099

3. Gledajući na Svijet kao da se preokrenuo, uvijek biste trebali biti

svjesni da je bilo koji preokrenuti, bilo koji odijeljeni ili stisnuti Svijet uvijek Svijet jedinstva, sklada i dobrote. Morate shvatiti da iza svega preokrenutog i višeznačnog ili nečega što nije karakteristično stanje Svijeta uvijek stoji Božja milost i da ste uvijek bili vječni i vječni ćete i ostati, i nikakva struktura, nikakva informacija neće promijeniti tu Božju volju.

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metode koncentracije

7.dan

1. Sedmog dana u mesecu se koncentrišete na krajnje udaljene oblasti svesti. U praksi, njima se služimo kada posmatramo pojedine oblake ili udaljene predmete, recimo drveće i lišće na njima.

Da bi došlo do materializacije bilo kog objekta ili do ostvarenja bilo kog događaja, neophodno je obraditi veliku količinu informacija. Angažovanjem najudaljenih predela svesti obezbeđuje se superbrza obrada informacija. Zato, možete da ostvarite onoliku bržu obradu podataka ukoliko su dalje oblasti svesti koje koristite. Tj. koristite što udaljenija područja svesti da biste ostvarili što bržu obradu informacija.

Poznavanje ovih činjenica se koristi u ovom metodu na sledeći način. Posmatrate oblak običnim pogledom ili ga misaono vidite i istovremeno u svojoj svesti gradite željeni događaj upravo na tom oblaku, ili na listiću, ako posmatrate udaljeni listić. Kako se u ovom slučaju koriste veoma udaljeni delovi svesti može se brzo postići željeni rezultat.

Pri tom se i ostvarivanje događaja odvija na skladan način. Jer, oblak ne može da razara, baš kao ni listić. Oni nikoga ne mogu da povrede. A kao rezultat, potrebni događaj se ostvaruje usklađeno.

2. sedmocifreni niz: 1485321

devetocifreni niz: 991843288

 

3. Vidite da se Svet razvija po liku i statusu vaših dejstava u međudejstvu sa voljom Božjom. Vidite da je Svet – tvorevina koja je svima poznata i kada želite da svojim delima promenite Svet, onda privedite svoja dela sveopštoj milosti i dobroti i vaša će se dela utvrditi, vaše zdravlje će ojačati i sve će postati dobrota.

Sveopšta dobrota – to je aktivnost Sveta, koja vas vodi u carstvo Božje i dovodi do zadobijanja sveopšteg života i individualnog života, svuda i večno.

**********

7. dan v mesecu:

1. Na sedmi dan vsakega meseca se osredotočamo na prebujanje globljih ravni zavesti. Pogosto se to dogaja podzavestno, ko se zazremo v prazno oz. v oblake, drevesa ali oddaljene objekte.

Za materializacijo želenega objekta oz. realizacijo nekega dogodka moramo predelati veliko količino informacij. Globlje ravni zavesti bodo te informacije predelale izredno hitro. To dosežemo z naslednjim postopkom: izberimo si nek oblak in nanj projicirajmo svoj želeni dogodek. Isto lahko naredimo na primeru oddaljenega lista ali drevesa. Z uporabo oddaljenih objektov, ki se jih ne moremo dotakniti stimuliramo globlje ravni naše zavesti in želeni dogodek se bo izredno hitro uresničil. Uresničitev želenega dogodka poteka na harmonični ravni, saj oblak ne more uničevati, list pa ne povzročiti škode.

2. Sedemmestno število

1485321

devetmestno

991843288.

3. Zavedamo se, da se Svet razvija skozi naša dejanja in inter life for all time.

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metode koncentracije

8.dan

1. Ovoga dana učite se da upravljate koncentrišući se na posledice događaja.
Zamislte da sedite kraj jezera i da posmatrate brodić koji se kreće. Voda je pred njim mirna, a iza njega se stvaraju talasi. Talasi nastaju usled kretanja broda.
Pogledajmo listić koji raste na drvetu. Taj listić se može posmatrati kao posledica postojanja drveta. Nagomilali su se teški oblaci i na zemlju su pale prve kiše. Kapi kiše se mogu posmatrati kao posledica postojanja oblaka.
Oko nas ima bezbroj sličnih primera. Izaberite bilo koju pojavu i koncentrišite se na jednu od njenih posledica. Pri tome držite u svesti željeni događaj. I on se ostvaruje. Ovaj metod upravljanja je vrlo delotvoran. Uz njegovu pomoć možete izmeniti prošle događaje.

2. sedmocifreni niz
1543218
devetocifreni niz
984301267

3. Vidite da bezkonačnost linije koja opisuje broj 8 u sebi sjedinjuje Svetove, koje ste već sretali u prethodnih sedam dana. A kada svoj Svet ujedinite sa svim Svetovima, uvidećete da ste u svojoj duši radosni onoliko koliko je Svet raznolik.
Opažajući svaku česticu Sveta kao sveopštu radost, uvidećete da je radost večna, isto kao što je večno i blagostanje. U tom stanju sveopšte radosti podignite ruke uvis i ugledajte poslanje Božje blagodati koja vas poziva ka Večnosti. Ugledajte Večnost na mestu gde se ona nalazi. Ugledajte Večnost i tamo gde je nema.
Ugledajte Večnost tamo gde je oduvek bila i bićete tvorac Večnosti tamo gde sa tačke gledišta nekog drugog ona ne postoji. Kada budete videli Večnost i kada je budete stvarali. bićete večni zauvek, u svemu, u bilo kojoj večnosti i u bilo kom svetu. Vi postajete tvorac po liku i podobiju i Večnost vas stvara po liku i podobiju.
Stvarajući večno, stvarate sami sebe. Stvarajući samog sebe, stvarate večno, isto tako kao što Večnost može da stvara drugu Večnost i isto tako kao što je Stvoritelj istovremeno sve stvorio.

**************

8. dan v mesecu:

1. Na ta dan se bomo naučili nadzora s pomočjo osredotočanja na posledice dogodkov.

Predstavljajmo si, da sedimo ob jezeru in opazujemo jadrnico, ki pluje mimo. Pred jadrnico je voda mirna, za njo se ustvarjajo valovi, vodna brazda. Valovi se ustvarijo kot posledica prehoda čolna. Oglejmo si list, ki raste na drevesu. List lahko razumemo tudi kot posledico rasti drevesa. Pojavijo se oblaki in na zemljo padejo prve dežne kaplje. Dežne kaplje lahko razumemo tudi kot posledico obstoja oblaka. Okoli nas je nešteto podobnih primerov. Izberimo kateri koli fenomen in se osredotočimo na eno izmed njegovih posledic. Istočasno mislimo na svoj želeni dogodek. Dogodek postane resničen. Ta postopek nadzora je zelo učinkovit. Pomaga nam lahko tudi pri spreminjanju preteklih dogodkov.

2. Sedemmestno število
1543218
devetmestno število
984301267

3. Svetove povezuje nepretrgana črta figure osem, ki smo jo že spoznali tokom minulih sedmih dni. In prav tako kot je naš Svet povezan z vsemi svetovi, naša duša vsebuje toliko sreče, kot je raznolikosti v Svetu. Ko lahko enkrat vsak majhen delček Sveta dojemamo kot univerzalno radost, bomo ugotovili, da je ta radost večna. Dobra dejanja so prav tako večna. V tem stanju sreče dvignemo roke in občutimo dobrobit stvarnika, ki nas pošilja v večnost. Občutimo Večnost, tam, kjer se ta nahaja. Občutimo Večnost tam, kjer je ni. Občutimo večnost tam, kjer je ta vedno bila in ustvarili jo bomo tam, kjer ne obstaja za nikogar drugega. Ko občutimo Večnost in jo ustvarimo, bomo večni tudi mi sami, povsod in v vsem in vsakem svetu. Večnost nas ustvari po podobi stvarnika. Z ustvarjanjem Večnosti ustvarimo samega sebe. Z ustvarjanjem samega sebe ustvarimo Večnost, tako kot lahko Večnost ustvari Večnost, tako kot je vse istočasno ustvaril stvarnik.

********

8th day of the month:

1. On this day you learn to control by concentrating on the consequences of events. Imagine that you are sitting by the lake, watching a sailboat passing by. In front of the boat the water is calm, waves are created behind it; the wake of the boat. The waves are made as a consequence of the boat passing by. Let’s look at a leaf growing on a tree. This leaf can be considered a consequence of the trees growth. Clouds appear and first drops of rain fall on the ground. Raindrops can be considered as the consequence of a clouds existence. There are numerous similar examples around us. You chose any phenomenon and concentrate on one of its consequences. Simultaneously you keep in mind your desired event. The event becomes real. This method of control is very effective. It can also help to change past events.

2. Seven-digit number: 1543218;
Nine-digit number: 984301267

3. You see that the continuous line of the figure eight connects the Worlds, which you have already met during the previous seven days. And just like your World is connected with all the Worlds, you will recognise that your soul contains as much as happiness as the World is diverse. Perceive each small part of the World as universal joy, and then you will realise that this joy is eternal. Good deed is also eternal. In this condition of happiness you will rise up your hands (raise your hands) and will see the impulse of the beneficence of the creator who sends you to eternity. See Eternity where it is. See Eternity where it has always been and you will be the creator of the Eternity, in a place where it does not exist for anybody else. When you see Eternity and create it, you will always be eternal, everywhere and in everything and in any world. Eternity create you in the image of the creator. By creating Eternity you will create yourself. By creating yourself you create Eternity, as well as Eternity can create another Eternity like the creator created everything simultaneously.

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metode koncentracije

9. dan

1. Devetog dana u mesecu bavite se koncentracijom, koja se može nazvati ovako: koncentracija na krajnje udaljene delove svesti u maksimalno približenim tačkama vaše svesti. To znači da se ovaj metod koncentracije sastoji u tome da maksimalno udaljene delove svoje svesti prevodite u maksimalno bliske.
Pri tome je važno da se to prevođenje ostvaruje na takav način da vaše opažanje ostane nepromenjeno, kako i od strane maksimalno udaljenih delova svesti, tako i od onih koji su vam maksimalno bliski. U ovom slučaju moći ćete da dobijete jedan opšti impuls za stvaranje bilo kog elementa Sveta.
I čim ga dostignete, postaćete specialista za upravljanje, jer tada će već biti dovoljno da samo budete u stanju duhovne usmerenosti na to da sve bude normalno, da sve bude dobro, biće dovoljno samo da imate takvu želju – i sve će upravo tako i biti. Taj jedan jedini, opšti impuls koji sam pomenuo razvija osobito duhovno stanje.
To stanje nije potpuno povezano sa mišljenjem, jer u tom stanju se može dogoditi da mišljenja kao takvog i nema. U tom stanju može postojati samo usmerenje, npr. ka dobrom, ka stvaranju ili ka ispostavljanju sklada. I evo, u tom stanju već samo prisustvo takve usmerenosti dovodi do povoljnog razvoja događaja.
Naglašavam, da ovaj način koncentracije stvara poseban oblik opažanja. Opažanje se nalazi u vašoj svesti, ono predstavlja deo vaše svesti i vi ga specialno strukturirate tako, da ono radi onako kako sam ispričao.
Navedeni metod koncentracije povlači za sobom i duboka pitanja o upravljanju na osnovu sopstvene svesti.

2. sedmocifreni niz:
1843210
devetocifreni niz
918921452

3. Videvši Svet kao veoma duboku suštinu stvaranja sveta, uvidećete da je sve što postoji u prirodi, da svako ko postoji u prirodi, npr.biljka, čovek, životinja, svaki molekul i ono što još nije stvoreno nekada ranije – da sve to ima jednu jedinu osnovu: Boga, koji je pokazao mehanizam stvaranja svega. Uvidevši kako se sve stvara i vi ćete sve stvarati. Priđite tome kroz početak svoga „ja“ i videćete kako se vaše „ja“ razvija zajedno sa celom Vaseljenom, kako vaše „ja“ raste i pretvara se u Svet. Vi – to i jeste Svet. Vi – to i jeste stvarnost. Posmatrajte to očima celog Sveta, pogledajte na to svačijim očima, pogledajte to svojim očima i uvidećete da su vaše oči – vaša duša. Pogledajte dušom i ugledaćete da je Svet onakav kakav vam je potreban radi dostizanja Večnosti.
Uvek ćete znati put kada posmatrate Svet od sebe, iz sebe i van sebe.

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metoda koncentracija

10 dan.

1. Ovog dana vježbate koncentraciju čija se bit može izraziti istovremenom koncentracijom na sve objekte vanjske stvamosti koje obuhvaćate tijekom jednog jedinog impulsa percepcije svih tih objekata.
Pnpremate se kako biste dostupne objekte vaše percepcije istovremeno prihvaćali jednim jedinstvenim trenutkom percepcije. Kao rezultat takve trenutačne percepcije trebali biste uvidjeti sve ove vanjske objekte. Naravno, u početnoj fazi moguća je djelomična percepcija informacija о svim predmetima. Gledajte na to mimo. U stvamosti, cilj vašeg rada jest najveća moguća percepcija svih objekata. Tijekom vremena moći ćete ovladati
takvim sposobnostima.
Međutim, čak i u ranoj fazi trenutačne percepcije okolnih objekata dobit ćete barem neke informacije о svakom od njih. Primjerice, barem pojam о tome da ti objekti negdje postoje. Općenito govoreći, da bi se dobila informacija о objektu, dovoljno vam je
pronaći željenu točku koncentracije i pripremiti se. Tada možete ići na bilo koji objekt. Možete dobiti pristup svim razinama upravljanja. I budući da u ovoj metodi koncentracije istovremeno učite prihvaćati velik broj objekata, ova će vam praksa omogućiti da odjednom upravljate velikim količinama podataka. Kao konkretan primjer mogu vam navesti rezultat ove prakse. Pretpostavimo da je ispred vas računalo. Zatim, samo jednim pogledom na njegov vanjski
izgled, već ćete znati kako upravljati tim računalom i što je općenito, u načelu, moguće dobiti koristeći se njime.
Ovdje navedeni način koncentracije omogućuje vam da dobijete informacije od bilo kojeg objekta, jer putem ove prakse možete naučiti upravljati bilo kojim objektom informacije. Pritom, pristup upravljanju može biti logičan, odnosno bezuvjetan, to jest na duhovnoj razini. Dakle, za vježbe pod prvim brojem dao sam vam vježbe koncentracije za prvih deset dana u mjesecu. U načelu, daljnje koncentracije mogli biste već do kraja mjeseca naći sami. То se može učiniti na temelju uzročno-posljedičnih veza u području informacije. Ono što već znate, mogli biste dalje razvijati s
obzirom na sav posao sa stajališta fundamentalnog upravljanja. Ja ću, međutim, produžiti izlaganje о tim koncentracijama, ali ću sada to učiniti kraće.

2. sedmeroznamenkasti niz:
1854312
deveteroznamenkasti niz:
894153210

3. Sjedinjenje dva broja: jedinice i novog broja nula dovelo je do toga da ste ugledali Svijet od početka takav da nula vec postoji u cifri jedan. Kada pogledate jedinicu, i povećavate je na deset dodavanjem nule, izvodite radnju. Dakle, vaša radnja i vaše djelovanje na ovom principu trebalo bi biti harmonično. Trebali biste vidjeti da svaka vaša radnja bitno može povećati, kvantitativno i kvalitativno, svaku vašu manifestaciju. Vi ste manifestacija Svijeta. Uskladite ga s onim što vidite. Motrite na sebe i svoje misli. Trebali biste biti ondje gdje jeste, morate biti ondje gdje vas nema. Morate biti svagdje, zato što ste Tvorac i Stvaratelj. I vaša harmonija treba vas dovesti do Vječnosti. Uskrsnuće – to j e element Vječnosti. Besmrtnost – također j e element Vječnosti.
Za sebe morate pronaći istinsku Vječnost, gdje su besmrtnost i uskrsnuće samo osobni slučajevi ove Vječnosti. Morate biti stvoritelj svih i svega. A što slijedi za uskrsnućem i besmrtnošću, za istinskom besmrtnošću, trebali biste znati i jasno razumjeti. Istinska besmrtnost rađa sljedeći status Vječnosti, sljedeći status Svijeta i sljedeći status pojedinca. Morate biti spremni za to i uvijek znati da drugi zadaci, zadaci Vječnosti, koji prethode vama i koje ste si zadali, rađaju nove svjetove koje gradite u svojoj svijesti, i ovaj Svijet, kao što i jedinica i nula daju deset, ovaj Svijet jest ono što ćete imati kada budete vječni, budući da ste već vječni. Vaša besmrtnost leži u vama samima. Vi ste već vječni i besmrtni, samo trebate to osvijestiti. Prijeđite na tu razinu putem razumne akcije, kao što je povezivanje jedinice s nulom, i vi ćete dobiti tu besmrtnost u svakoj vašoj akciji, u svakoj vašoj manifestaciji, na svakom vašem koraku.

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metode koncentracije

11. dan u mesecu1. Jedanaestog dana meseca koncentrišete se na pojave u kojima se manifestuje uzajamno dejstvo životinja i čoveka. Eto, npr. kod vas u kući živi pas ili mačka ili nekakva ptica, recimo papagaj. Razmislite, kakav je dublji smisao tog uzajamnog dejstva, tih kontakata, tog opštenja?
Sa naše tačke gledišta.
A sa njihove tačke gledišta?
Osvešćivanje procesa opažanja i mišljenja drugih učesnika međudejstva će vam omogućiti da uđete u strukturu upravljanja celokupnom stvarnošću.

2. sedmocifreni niz:
1852348
devetocifreni niz
561432001

3. Isto kao ste deset puta uvečali jedinicu dodavši joj jednu okruglu cifru, nulu, dobićete sledeći broj ako jedinici dodate cifru jedan.
Broj 11 – to je olicetvorenje Sveta koje je unutar vas i koje je svima vidljivo. Vi ste ona suština, koja je uvek svima vidljiva i ovako može da stekne vaše skladno iskustvo, isto ono koje ste i vi stekli u svom razvoju.
Delite svoje iskustvo sa drugima i dobićete večni život.

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metode koncentracije

12.dan

1. Ovog dana koncentrišete se na pojave u kojima može da se pojavi pitanje izgradnje celine. Npr. iz guske ili labuda je ispalo pero. U tom slučaju se koncentrišete na to, šta bi se moglo učiniti da se ono vrati na mesto. Kako bi se to moglo postići?
Tj. nastojite da razumete kako bi se mogla stvoriti ili ponovo otvoriti jedna celina.
Ili, recimo, drugi primer: sa drveta je otpao listić. Šta učiniti da bi se on vratio na mesto i da bi drvo, zajedno sa njim ponovo bilo onakvo kakvo je u poćetku bilo?
Ovo je koncentracija na sabiranje odvojenih elemenata stvarnosti u jedinstvenu celinu koja je njihova norma. Praktikovanje ove koncentracije daje vam upravljanje.
U ovoj koncentraciji, kao i u mnogim drugim, možete i sebe posmatrati kao objekat. Možete da obnovite bilo koji svoj organ. Jedna žena mi se obratila molbom. Tokom jedne operacije su joj izvadili maternicu. Razumete koliko je to važno pitanje. Primenio sam one principe i metode koje i vi već znate i sada ta žena ponovo ima celu, zdravu maternicu.

2. sedmocifreni niz:
1854321
devetocifreni niz
485321489

3. Ujedinite se sa Svetom u njegovom omotaču, sa time kako opažate Svet u svojim dejstvima i uvidećete da je vaše delovanje – ona suština Sveta koja se usklađuje sa vama svuda i uvek.
I uvidećete da je poslavši na vas blagodat Božju Gospod od vas tražio jedinstvo. Imajte ujedinjenje tamo gde Gospod ima razviće.
U razviću je ujedinjenje sa Gospodom. U Božanskom razvoju, istinitom i stvaralačkom, sjedinjenje se ostvaruje u svakom trenu vašeg kretanja. Krečete se i razvijate u pravcu večnosti i to će zauvek biti vaše jedinstvo sa Stvoriteljem u vašem večnom razvoju.
Večnost života – to je istinsko jedinstvo sa Tvorcem.

(Grigori Grabovoi)

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metode koncentracije

13.dan

1. Trinaestog dana se treba koncentrisati na diskretne, razdvojene elemente nekakvog objekta stvarnosti.
Pretpostavimo da opažate bilo kakav objekat. To npr. može da bude kamion ili kamen. Nije bitno koji je to predmet. Ovde je važno da u izabranom objektu svesno izdvojite neke njegove fragmente, neke njegove delove. Recimo, kamion se može zamisliti kao nešto što se sastoji od mnogih odvojenih delova.
Napominjem da se tako može postupiti sa svim oblicima, osim sa oblikom čoveka.
Sa čovekom se ne sme tako postupati. Čovek se uvek opaža kao celina. To je zakon.
Ako dakle objekat, koji ste izabrali nije čovek nego nešto drugo, onaj kamion npr. onda možete da zamislite da se sastoji od mnogobrojnih delova.
Tako, vaš zadatak ovde je da pronađete veze koje postoje između odvojenih delova. A kada nađete te veze i istovremeno u svesti držite događaj koji vam je potreban, npr. nečije isceljenje ili zadobijanje sposobnosti jasnoviđenja, onda postižete ostvarivanje tog događaja. Tako možete da usavršavate svoje mogućnosti upravljanja.

2. sedmocifreni niz
1538448
devetocifreni niz
154321915

3. Videčete lica koja su stvarala Svet pre vas. Uvidećete mehanizme koji su stvarali Svet pre vas. Videćete Svet kakav je bio pre vas. I osetićete da ste uvek postojali. Taj osećaj prenesite u ona lica i tim osećajem otvorite one mehanizme. I uvidećete da sve što je oko vas i ono što je veštački napravljeno i ono što je od prirode stvoreno, da je sve to Stvoritelj.
On vas je ovaplotio u onome što vidite. Vaše ovaploćenje – to i jest Svet u stvaranju. Tako možete da pronađete bilo kakvu tehnologiju duhovnog, intelektualnog, tehnogenog ili kakvog god hoćete, ali obavezno stvaralačkog razvoja.
Posmatrajte razvoj kao ravnopravno sveprisutno razviće svakog elementa stvarnosti i bilo kog objekta informacije i uvidećete onu suštinu koja je zapravo vaša duša, vaša lićnost i vaš Stvoritelj. Individualnost Stvoritelja i njegovo stvaranje svega leži u temelju sklada Sveta koja je svemu svojstvena, uvek postoji i svuda je razumljiva.
Tvorac, stvorivši vas pojedinačno, samo vas, stvorio je istovremeno sve. Isto tako i vi stvarate Svet pojedinačno i istovremeno za sve i za sva vremena i za prostore.

******************************
13. dan v mesecu:

1. Na trinajsti dan v mesecu se osredotočamo na nek neznan element resničnosti. Predstavljajmo si, da dojamemo nek objekt. To je lahko npr. tovornjak, palma ali skala. Ni pomembno za kakšen objekt gre. V našem primeru je važno le, da načrtno osamimo nekatere drobce, nekatere dele izbranega objekta. Tovornjak je tako, si predstavljamo, sestavljen iz številnih ločenih delov. Naša naloga tu je, da poiščemo obstoječe povezave med temi ločenimi deli. Ko te povezave najdemo in hkrati razmišljamo o želenem cilju (npr. o ozdravitvi nekoga ali pa o pridobitvi sposobnosti jasnovidnosti) bomo dosegli uresničitev dogodka. Na ta način lahko izboljšamo svojo sposobnost nadzorovanja resničnosti.

2. Sedemmestno število:
1538448
devetmestno število
154321915.

3. Pred seboj zagledamo obraze, ki jih je ustvaril Svet. Vidimo mehanizme, ki jih je vpričo nas ustvaril Svet. Vidimo Svet, ki se je nahajal pred nami. In občutili bomo, da obstajamo že od nekdaj, ter ta občutek prenesemo v te obraze. S tem občutkom mehanizme obnovimo. In videli bomo, da je vse okoli nas, bodisi ustvarjeno umetno ali v naravi, stvarnik. Sebe pooseblja v vsem, kar vidimo. Poosebljenje je tisti Svet, ki se ustvarja. Na ta način lahko poiščemo kakršno koli tehnologijo spiritualnega, intelektualnega, s strani človeka povzročenega in zagotovo ustvarjalnega razvoja. Ta razvoj naj bo za nas enakovreden univerzalnemu razvoju katerega koli elementa resničnosti in katerega koli objekta informacij, in videli bomo bit, ki je naša duša, naša osebnost in naš stvarnik. Individualnost stvarnika in Njegovega stvaritve vseh je temelj harmonije Sveta, ki je prirojena vsemu, ki obstaja od vedno in je razumljiva povsod. Stvarnik, ki je ustvaril nas in zgolj nas, je vse individualno ustvaril hkrati. Na isti način individualno in hkrati istočasno za vse in za vse čase in prostore ustvarimo Svet.

***********
13th day of the month:

1.On the 13th day of the month you should concentrate on an unknown, single element of reality. Suppose you perceive some object. It may be, for example, a truck, a palm tree, or a rock. It doesn’t matter what kind of object it is. The main thing in this case is that in the chosen object you deliberately isolate some of its fragments, some parts. A truck, for example, you can imagine consisting of many separate parts. So, your task here is to find existing connections between the separate parts. And when you find these connection and simultaneously keep in mind the desired object, (for example, healing someone or acquiring the ability of clairvoyance) you achieve realisation of this event. In such a way you can perfect your abilities to control reality.

2. Seven-digit number: 1538448;
Nine-digit number: 154321915

3. You will see those faces which the World created before you. You will see those mechanisms, which the World created before you. You will see the World, which had been before you. And you will feel that you have always been, and you transfer this feeling to these faces. With this feeling rebuild these mechanisms. And you will see that everything around you, artificially, reproduced or naturally created, that everything is the creator. He personifies himself in everything that you see. Personification is that World which is being created. This way you can find any technology of spiritual, intellectual, man-caused, are surely creative development. Look at the development, as equal in rights to the universal development of any element of reality and any object of information, and you will see that essence which is our soul, your personality and your creator. The individuality of the creator and creation by Him of everyone underlays is World harmony, which is inherent in everything, has always been and understandable everywhere. The creator who has created you and only you has individually created everyone at once. In the same way, create the World individually and at once simultaneously for everyone and for all times and spaces.

(Grigori Grabovoi)

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metode koncentra ije za

14.dan

1. Ovog dana u mesecu koncentrišete se na kretanje objekata koji vas ukružuju. Posmatrate ih i postavljajte si pitanje: zašto se oblak kreće? Zašto pada kiša? Zašto ptice mogu da lete? Zašto se uopšte sve to dogadja? Nastojte da pronađete za sebe informacioni smisao svakog događaja.

Kad se tako koncentrišete i istovremeno držite u svesti događaj koji vam je potreban, dobijate njegovo ostvarenje. A istovremeno se usavršavate u veštini upravljanja.

2. sedmocifreni niz:

5831421

devetocifreni niz

999888776

3. Ovoga dana treba ugledati svoje ruke, kao ruke sa kojih se reflektuje svetlost života. Ovoga dana treba ugledati svoje prste, kao prste koji reflektuju svetlost ruku.

Ovoga dana teba ugledati svoje telo, kako sija jasnom svetlošću Tvorca, kako sija jasnom svetlošću ljubavi, dobra i zdravlja za sve, kako sija jasnim svetlom mog Učenja o večnom životu.

Ovoga dana možete osetiti to Učenje o večnom životu, moje Učenje i obratiti mi se u mislima. Možete mi se obratiti i bilo kog drugog dana i u bilo kom drugom stanju i uvek možete zamoliti ono što želite radi zadobijanja većnog života i sveopšteg stvaranja.

Obratite mi se i svi primite pomoć.

Možete se isto tako obratiti i sebi i samostalno saznati šta ste to dobili od mene.

Možete uvideti ta znanja, primenjivati ih i pokazivati drugima.

Ovoga dana možete se uskladiti sa mnom, isto onako, kako se možete uskladiti sa mnom i bilo kog od prethodnih dana, kao i svih narednih dana. I u ove dane, kada se vreme ne bude merilo vremenom i prostorom, i onda ćete uvek moći da mi se obratite i uvek ćete moći da se pojavite sa molbom za pomoć, sa molbom za razgovor, sa molbom za neki događaj ili tek da biste se obratili.

Slobodni ste isto onako kako ste oduvjek bili slobodni.

Uzmite to za pravilo, prenesite to pravilo i na druge i dobićete večnost tamo gde je sve i gde je uvek.

I taj princip će biti pouzdan i istinit za sve, a on već i jeste istinit i pozdan za sve i vi ste onaj koji ste u Večnosti, jer vi već i jeste Većnost.

**********************

14. dan v mesecu:

1. Na ta dan v mesecu se osredotočamo na premikanje objektov, ki nas obkrožajo. Opazujemo jih in se vprašamo: zakaj se oblak premika? Zakaj dežuje? Zakaj ptice letijo? Zakaj se vse to sploh dogaja? Sami poiščemo bit informacij vsakega dogodka. Ko se osredotočamo in hkrati razmišljamo o hotenem dogodku, dosežemo njegovo uresničitev. Istočasno samega sebe izpopolnimo v spretnosti nadzora.

2. Sedemmestno število

5831421

devetmestno število

999888776

3. Na ta dan vidimo svoje roke kot roke, ki odsevajo svetlobo življenja. Na ta dan vidimo svoje prste kor prste, ki odsevajo svetlobo rok. Na ta dan vidimo svoje telo, ki žari v jasni svetlobi stvarnika, ki žari v jasni svetlobi ljubezni, dobrote in zdravja ki sije za vse, ki žari v jasni svetlobi znanja, ki sije nad večnim življenjem. Na ta dan lahko občutimo to znanje večnega življenja. Na kateri koli drug dan se lahko prilagodimo temu znanju, ter lahko vedno prosimo za karkoli si želimo za večno življenje in univerzalno ustvarjanje. To znanje doživimo, ga vadimo in ga pokažemo drugim. Ko časa nič več ne merimo kot časa in prostora, se lahko s prošnjo po pomoči, s prošnjo po pogovoru, s prošnjo po dogodku ali zgolj z željo po stiku vedno obrnete name. Svobodni smo, tako svobodni kot smo bili že od nekdaj. Naj bo to pravilo, pravilo, ki ga delimo z drugimi in tam, kjer se vsi nahajajo, bomo dosegli večno življenje. Dobili bomo vse, kar nam je vedno na voljo. In to načelo je vedno tu, ter kot pribito drži za vsakogar, je vredno zaupanja in drži za vsakogar, mi pa smo že zdaj ista oseba kot smo v Večnosti, saj smo že zdaj Večnost sama.

************

14th day of the month:

1. On this day of the month you concentrate on the movement of objects surrounding you. You watch them and ask yourself a question: Why is the cloud moving? Why is it raining? Why can the birds fly? Why is all that happening altogether? Find for yourself the informational essence of each event. When you concentrate and simultaneously keep in mind the required, event, you achieve its realisation. And simultaneously you perfect yourself in the mastery of control.

2. Seven-digit number: 5831421;

Nine-digit number: 999888776.

3. On this day you should see your hands as hands reflecting the light of life. On this day you should see your fingers as fingers reflecting the light of the hands. On this day see your body shining in the clear light of the creator, shining with the clear light of love, goodness and health which shines for everyone, shining with the clear light of this knowledge which shines above eternal life. On this day you can feel this knowledge of eternal life. You can adjust to this knowledge on any other day, and you can always ask anything that you want for getting eternal life and universal creation. You can experience this knowledge and practice it, and show it to others. When time no longer measured as time and space you can always apply to me and you can always come to me with a request for help, with a request for a talk, with a request for an event or just in order to connect. You are free, as free as you have always been. Make it a rule, distribute this rule to others and you will get eternal life there where we all are. You will get everything that is always provided. And this principal is always there and is trustworthy and true for everyone, and you are already the one who you are in Eternity, because you are already Eternity itself.

(Grigori Grabovoi)

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

 

Metode koncentracije

15.dan
1. drugog dana u mesecu ste praktikovali koncentraciju na mali prst desne ruke. Petnajstog dana možete u istom cilju upotrebiti bilo koji deo svog tela, npr. druge prste ili nokte ili nešto drugo, prema svom nahođenju.
Dalje se koncentracija odvija na način koji sam objasnio drugog dana.

2. sedmocifreni niz:
7788001
devetocifreni niz:
532145891

3. Ovog petnaestog dana u mesecu možete osećati onu blagodat Božju, koju šalje Vaseljenski razum i sam zahvalan gospodu za svoje stvaranje svakog svog elementa i za stvaranje svog statusa koji je takav da može uvek iznova da stvara vaseljenu, jer je Bog svuda prisutan. I po tom principu osetite blagodarnost biljke i životinje prema vama, osetite blagodarnost drugog čoveka i osetite njihovu ljubav. I uvidećete da i vi njih volite. U ljubavi je stvaranje, dobrota, sveprisutnost i sveprožimanje.
A opšta ljubav, koju svi mogu dostići i koja dostiže do svih – to i jeste Stvoritelj koji je ovaplotio Svet u vama. Vi ste projava ljubavi Stvoritelja, jer On i jeste ljubav u odnosu prema vama.
Taj stvaralački dar ste dobili u samom početku i vi ste on, vi ste stvoritelj, zato što vas je stvorio Tvorac, večni Bog, sveobuhvatni. I iditi tamo gde je On jer On je svuda. I idite tamo gde vas on zove, jer on zove svuda.
On je tamo gde ste vi, On je svuda gde ste Vi – u kretanju Stvoritelja vi ste – ovaploćenje Njegove Večnosti.
Pođite za poslovima Stvoritelja, On je stvorio večni Svet, u sveopštem uzajamnom razvitku i videćete da se Svet stvara večno i videčete da taj Svet ovaploćuje večnog vas.
Vi ste stvoritelj, koji stvara večno, a Stvoritelj je vas stvorio večnim kada je stvarao večiti Svet.

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metode koncentracije

16.dan

1. Ovog dana koncentrišete se na elemente spoljašnje stvarnosti sa kojima vaše telo dolazi u dodir.
Od detinjstva pamtimo osobito lepu izreku: „Sunce, vazduh i voda su naši najbolji prijatelji“. U ovoj koncentraciji nastojite da osvestite uzajamna dejstva između nas i tih naših prijatelja.
Koncentrišete se na toplotu koju vam daruju talasi Sunca, koji padaju na vas. Osećate ih kao dodir, osećate toplotu koju vam daju. Osećate laki vetrić koji vas miluje. Osećate njegovo parkanje. Ili, to mogu biti i silni naleti vetra.
To može biti i potpuno nepokretni vazduh. A ako je pri tome i veoma toplo, a uz to je i velika vlažnost, onda istovremeno osećate i toplo i vazduh. I vlagu na svojim obrazima. Možete da iskusite osvežavajuće dejstvo vode kada se umivate ili tuširate ili plivate.
Ove koncentracije možete da radite i u hladno zimsko vreme. Lice vam je uvek otkriveno. A kada je vreme toplo, naročito leti, na plaži, celo vaše telo se može naslađivati dodirom sa suncem, vazduhom i vodom. Tu se može dodati i dodir sa zemljom. Ove koncentracije su veoma važne. Njima stupate u osvešćeno uzajamno dejstvo sa stihijama. Ovom praksom, razume se, možete se baviti svakodnevno.
Ako u vreme koncentracije istovremeno u svesti držite potrebno događaj, onda postižete njegovo ostvarenje.

2. sedmocifreni niz:
1843212
devetocifreni niz
123567091

3. Osetite sklad tamo gde on postoji, a on je svuda i uvek. To je sklad Stvoritelja. Osetite sklad tamo gde jeste i gde če biti. To je sklad vašeg razvoja. Osetite sklad tamo gde on jeste, gde je bio i gde će biti i tamo gde ga nije bilo, gde ga nema i gde će uvek biti.
To je sklad promene. To je sklad preobraženja. To je preobraženje u večni život. Svuda priđite samom sebi i svuda osetite sklad i uvidečete kako se od vašeg sklada šire talasi radosti i ljubavi. I videćete da Svet činite zauvek skladnim u njegovom večnom statusu postojanosti.
Vi ste borac, ali sada u večnoj blagodati Božjoj, za večni život i večnu veru

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metode koncentracije

17.dan

1. Sedamnaestog dana u mesecu koncentrišete se na elemente spoljašne stvarnosti koji vas, sa vaše tačke gledišta uvek okružuje, Sunce, Mesec, poznata sazvežda i uopšte sve ono što po vašim predstavama uvek postoji. Koncentrišete se na bilo koji od tih elemenata i istovremeno, kao i uvek, u svesti držite potrebni događaj, radi njegovog ostvarenja.

2. sedmocifreni niz
1045421
devetocifreni niz
891000111

3. Potražite svevidećim okom vaskrsenje svih i svega. I videćete da je vaspostavljanje Sveta – stvarnost u kojoj živite. I osetite da se nalazite u večnom Svetu.
Krenite tom stazicom malo unapred i ugledaćete put koji vas zove. Idite tim putem i videćete Tvorca koji je večan i nasladite se svojom večnošću. A ta naslada – to i jeste večnost života, a Tvorac – to je upravo onaj Tvorac koji vas je stvorio i ljubav je. Njegova bezgranična i jednostavnost je njegova pouzdana, a i ON je isto tako jednostavan i prozračan kao što ste zamišljali, kada ste ranije o Njemu razmišljali i On je upravo onako dobar i konstruktivan, kao što ste to i ranije znali.
On je vaš Stvoritelj i On vam poklanja put.
Idite po Njegovom putu, jer je njegov put – vaš put.

************
17. dan v mesecu:

1. Na sedemnajsti dan v mesecu se osredotočamo na elemente zunanje resničnosti, ki nas, gledano iz našega vidika, vedno obkrožajo. To je vesolje, ki nas obdaja – sonce, mesec, poznana ozvezdja in vse ostalo, kar temelji na našem razumevanju – in ki vedno obstaja. Osredotočamo se na katerega koli izmed teh elementov in hkrati, tako kot vedno, razmišljamo o uresničitvi hotenega dogodka.

2. Sedemmestno število
1045421
devetmestno število
891000111

3. Po oživljenju vseh in vsega se ozrimo okoli sebe z vse videčim očesom in videli bomo, da je obnavljanje Sveta resničnost v kateri živimo. In občutili bomo, da smo v večnem Svetu. Premaknimo se po tej cesti in začutili bomo pot, ki nas kliče. Pojdimo po tej cesti in videli bomo stvarnika, ki je večen, in uživali bomo v svoji večnosti; in ta užitek je večnost življenja; in stvarnik je prav tisti stvarnik, ki nas je ustvaril; in njegova ljubezen je neomejena; in njegova preprostost je zaupanja polna in on sam je tako preprost in jasen kot smo si predstavljali, kot smo mislili; tako prijazen in ustvarjalen je, kot smo vedeli, da bo. Je naš stvarnik in predstavi nam našo pot. Pojdimo po njegovi poti, saj je njegova pot naša pot.
Recent Post

***

17th day of the month:

1. On the seventeenth day of the month you should concentrate on the elements of external reality, which, from your point of view, always surround you. This si the space surrounding you – the Sun, the Moon, constellations known to you and all of everything like that based on your understanding – and it always exists. You should concentrate on any of these elements and simultaneously, as always, keep in mind the required event for its realisation.

2. Seven-digit number: 1045421;
Nine-digit number: 891000111

2. Look with the all-seeing eye after resurrection of everyone and everything. And you will see that restoration of the World is that reality in which you live. And you will feel that you are in the eternal World. Move forward along this path and you will see the way which calls you. Go along this path and you will see the creator who is eternal and you will enjoy eternity; and this enjoyment is the eternity of life; and the creator is exactly that creator who created you; and his love is infinite; and his simplicity is trusting and he is as simple and transparent as you have imagined, as you thought about Him before; and he is as kind an constructive as you knew before. He is your creator and he gives you the way. Go along his way, since his way is your way.
Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metode Koncentracije za

18.dan

1. Ovog dana u mesecu koncentrišete se na nepokretne objekte. To mogu da budu zgrada, sto, drvo, izaberite ono šta vam se sviđa. Dalje treba da pronađete individualnu suštinu izabranog objekta, njegov smisao. Smisao za vas – da razumete šta taj objekat vama znaći. Takva je ova koncentracija.
Nadalje, pri opisivanju vežbe više neću dodavati da za vreme koncentracije potrebno zadržavati u svesti željen događaj radi upravljanja njime. Odsada će se to uvek podrazumevati.

2. sedmocifreni niz
1854212
devetocifreni niz
185321945

3. Idete tamo gde su ljudi, idete tamo gde su događaji! Radite tamo gde postoji otpor. A kada to uvidite, otpor postaje providan, njegova snaga slabi i vi vidite svet Večnosti, čak iako još uvek postoji otpor.
Idite i budite svuda gde želite.
Možete biti svuda. Možete da zagrlite ceo svet blagostanja i zato se borite sa otporom u korist večnog života i otpor će se urušiti, a vi ćete ugledati svetlost večnog života. Prihvatite tu svetlost.
I to će se ostvariti zauvek i za sva vremena.

********************
18. dan v mesecu:

1. Na ta dan v mesecu se osredotočamo na nepremične objekte. To je morda zgradba, miza, drevo. Izberemo lahko karkoli si želimo. Nato moramo poiskati individualno bit izbranega objekta, njegov pomen. Bit za nas pomeni to, da razumemo kaj nam ta objekt pomeni. Med osredotočanjem razmišljamo o hotenem dogodku, da bi ga tako uresničili.

2. sedemmestno število:
1854212
devetmestno število
185321945

3. Gremo po poti, kjer se nahajajo ljudje. Gremo po poti, kjer se nahajajo dogodki. Delamo tam, kjer se nahaja odpor. In ko vidimo ta odpor, ta postane prosojen, njegova moč oslabi in četudi je morda še prisoten, lahko vidimo Svet Večnosti. Pojdimo in bodimo povsod, kjer si želimo biti. Lahko smo povsod. Lahko objamemo celoten svet in njegovo dobrobit; iz tega razloga se moramo bojevati proti odporu za dobrobit večnega življenja; in odpor bo zlomljen in videli bomo svetlobo večnega življenja, ter jo dojeli. In to se bo uresničilo za vedno in za vse večne čase.

*********
18th day of the month:

1. On this day of the month you should concentrate on immovable objects. This may be a building, a table, a tree. Choose anything you like. Further on you have to find the individual essence of the chosen object, its meaning. The essence for you means that you should understand what this object means to you. During the concentration you should keep your required event in mind in order to manifest it.
Seven-digit number: 1854212; Nine-digit number: 185321945
You go that way, where people are. You go that way where events are. You work where the resistance is. And when you see this resistance it becomes transparent, its strength weakens and you see the World of the Eternity even if the resistance is still present. Go and be everywhere you want to be. You can be everywhere. You can embrace the whole world and its welfare; that is why, you should fight the resistance for the welfare of the eternal life; and the resistance will break down and you will see the light of the eternal life and you will perceive it. And this will be realised forever and all times.

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metode moncentracije

19.dan

1. Devetnaestog dana u mesecu koncentrišete se na pojave spoljašne stvarnosti u kojima se nešto, što je u početku postojalo kao jedinstvena celina, zatim pretvara u ukupnost odvojenih elemenata. Primer takve pojave je: oblak koji se pretvara u kapi kiše, ili drugi primer: krošnja drveta pretvara se u pojedinačno lišće koje upada. Za vreme koncentracije na slične pojave, starate se da pronađete zakone na osnovu kojih bi bilo moguće da se spreći takav razvoj događaja.
Naći te zakone – to je smisao ove koncentracije.

2. sedmocifreni niz
1254312
devetocifreni niz
158431985

3. Borba duha za njegovo istinsko mesto u Svetu, isto kao borba vaše duše za ovaploćenje Stvoritelja vode ka tome da vaš intelekt i vaš razum dolaze pod kontrolu svesti.
Vaša svest postaje sveopšta svest, a deo vaše svesti postaje zajednička svest. Postajete ono što jeste. Vaša večnost se manifestuje u vašim mislima, vaša razmišljanja postaju Večnost, vaše misli čine Svet večnim i vi ćete biti tamo, gde jeste i bićete tamo gde vas nema i bićete uvek, iako se Svet sastoji iz razdvojenih intervala vremena.
A tamo, gde ćete vi biti, taj međurazmak u vremenu će postati Svet i prostor će se objediniti sa Večnošću i vreme će odstupiti i vi ćete biti u pokretu i bićete u večnom vremenu i osetićete večno vreme i to večno vreme će vam priči.
Svaki tren vašeg vremena je večan. Osetite Večnost u svakom trenu i uvidećete da je već imate.

*****************

19. dan v mesecu:

1. Na devetnajsti dan v mesecu se osredotočamo na fenomene zunanje resničnosti, kjer se nekaj, kar je prej obstajalo kot enotna celota, spremeni v zbirko ločenih elementov. Primer takšnega fenomena bi bil npr. oblak, ki se spremeni v dežne kaplje. Drug primer je krošnja drevesa, ki se spremeni v ločene padajoče liste. S pomočjo osredotočanja na tovrstne fenomene poskušamo poiskati zakonitosti, ki bi lahko takšen razvoj dogodkov preprečile. Namen tega osredotočanja je tovrstne zakonitosti poiskati.

2. Sedemmestno število
1254312
devetmestno število
158431985.

3. Boj duha za njegovo resnično mesto v Svetu, kot tudi boj naše duše za poosebljanje stvarnika povzroči nadzor nad našim intelektom in razumom. Naša zavest postane univerzalna in naš del zavesti postane skupna zavest. Postanemo oseba, katera smo. Naša večnost se nam odkrije v naših mislih, naše misli postanejo večnost, naše misli naredijo Svet večen in nahajamo se tam, kjer smo in tam, kjer nismo, in vedno bomo, saj se Svet sestoji iz časovnih intervalov, in kjer bomo časovni interval, bomo postali Svet in vesolje se bo pridružilo Večnosti, čas se bo umaknil, mi pa bomo v premikanju in večnem času, ter občutili večni čas in večni čas bo prišel k nam. Vsak trenutek našega časa je večen trenutek. Občutimo večnost v vsakem trenutku in razumeli bomo, da smo jo že dosegli.

*******
19th day of the month:

1. On the nineteenth day of the month you should concentrate on the phenomena of external reality, in which something, which previously had existed as a single whole, turns into a collection of separate elements. An example of such a phenomenon is a cloud, which turns into raindrops. Or another: the crown of a tree turning into separate falling leaves. Throughout the concentration on such phenomena you are trying to find the laws which could prevent their development. To find such laws is the sense of this concentration.

2. Seven-digit number: 1254312;
Nine-digit number: 158431985

3. The struggle of the spirit for its true place in the World, as well as the struggle of your soul for personification of the creator, makes your intellect and your mind become controlled. Your consciousness becomes universal and your part of the consciousness becomes the common consciousness. You become who you are. Your eternity is revealed in your thoughts, your thoughts becomes eternity, your thoughts make the World eternal and you will be where you are, and you will be where you aren’t, and you will always be, though the World consists of time intervals, and where you will be the time interval will become the World and the space will join the eternity, and the time will retreat and you will be in movement and you will be in eternal time, and you will feel the eternal time, and this eternal time will come to you. Every moment of your time is an eternal one. Feel the eternity in every moment and you will see that you have already achieved it.

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metoda koncentracije

20.dan

1. Ovoga se sprovodi koncentracija na udaljene oblasti svesti. Vaš zadatak je da pomognete drugim ljudima.
Zamislite da vam je potrebno da nešto objasnite drugom čoveku. Da mu objasnite nešto što on ne zna ili ne razume. Inače, vi i ja već znamo da u stvarnosti svaki čovek vlada svim znanjima, da u njegovoj duši sve postoji još od početka. Zato se vaš zadatak sastoji u tome da mu pomognete da osvesti informaciju kojom već vlada. Upravo sa time, sa osvešćivanjem znanja koje već postoji u duši je između ostalog i povezano istinsko razumevanje.
Treba dakle probuditi čoveka da bi osvestio informaciju koja mu je potrebna, a koja je pohranjena u njegovoj duši. To je najjednostavnije uraditi kroz udaljene delove njegove svesti. A do njih je najjednostavnije dospeti kroz udaljene delove sopstvene svesti. Izvodeći ovu vežbu samim tim aktivno učestvujete u programu spasenja. U vezi sa tim tačno ću navesti šta treba da bude od prevashodne važnosti za vašu koncentraciju. Vaša koncentracija biva takva da upravljanje koje dobijete daje pozitivan efekat odmah za sve istovremeno, da obezbeđuje odmah blagotvoran razvoj događaja za sve. I da pri tom to bude nezavisno od mesta na kome se drugi ljudi nalaze. Ljudi mogu da fizički budu veoma udaljeni od vas, ali će ipak od vas dobiti pomoć.
U sažetijem obliku ova vežba se može nazvati koncentracijom na sveopšti uspeh. Tu se ima u vidu da će se zahvaljujoći vašem radu razvoj konkretnih situacija odvijati u pravcu, koji je za sve povoljan.
Po želji osobito u prvo vreme u početku praktikovanja, ovoga dana se može dodati još jedna, sledeća vežba.
Koncentrišete se na tako udaljene objekte kao što su Sunce, planete, zvezde i sazvežđa.
Pri tome možete da ih i ne gledate običnim pogledom.
Vaš zadatak u ovoj koncentraciji je ovaj: nastojte da osvestite šta ti objekti predstavljaju sa tačke gledišta informacije.

2. sedmocifreni niz
1538416
devetociffreni niz
891543219

3. Pogledajte Svet sa najviše tačke svoje svesti, iz najdublje tačke vaše duše i sa najvećim duhovnim pristrašćem ka sveopštem blagostanju, pogledate na Svet onako kao da je on još uvek u stvaranju i stvarajte ga onakvim kakav je on sada.
Ali stvarajući ga onakvim kakav je sada, pri tom menjajte stanje Sveta sa njegovim poroci u boljem pravcu, pomerite ga u stranu stvaranja i večnog života.
I videćete da poroci – uopšte i nisu poroci već nepravilno razumevanje Sveta. Pravilno shvatite Svet, onakav kakvog vam ga daje Tvorac i uvidećete da je Tvorac svuda i da je ispravnost svuda. Potrebno je samo da se načini jedan korak u susret, potrebno je samo ne odricati i prići toj pravilnosti svuda i zauvek i uvidećete da se Svet preobrazio.
I videćete da je Vaseljena postala vaša i videćete, da je Stvoritelj vama zadovoljan i videćete da ste vi tvorac i da možete svuda da tvoriti i uvek večno, da ste pomoćnik Tvorca, da ste svakome pomoćnik. I vi, kao i sam Tvorac stvarate stvoritelja i tu dolazite do tačke u kojoj su svi ujednjeni.
A ta tačka ujedinjenja svih – to je vaša duša.
Pogledajte je i videćete svetlost života. Ovu svetlost života stvara vaša duša. Sijanje, svetlost vaše duše – to je ono što vas zove u visinu, u daljinu, u širinu, svetlo vaše duše – to i jeste Svet.

Vaša misao – to je misao Sveta. Vaše znanje – to je znanje sveta. Razdajte znanje života i raširite svetlost svoje duše i ugledaćete večni život u takvom stanju u kome se vi u njemu nalazite. Uvidećete da je večni život već odavno sa vama, da on uvek postoji, da je uvek bio i da će uvek biti.
Večni život – to ste vi.

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metoda koncentracije

21. dan

1. Dvadeset i prvog dana u mjesecu koncentrirate se na nizove brojeva koji se nižu po obrnutom redu.
Konkretni primjer: 16,15,14,13,12,11,10. Brojevi zastupljeni u tim nizovima treba da pripadaju intervalu od 1 do 31 (maksimalni broj dana u mjesecu). Tako, na raspolaganju imate 31 broj. Pri sastavljanju tih brojnih nizova oslonite se na svoj unutrašnji osećaj.

2. sedmocifreni niz
8153517
devetocifreni niz
589148542

3. Pogledajte kako planinski potok teče niz planinu. Pogledajte kako se topi snijeg. Ako ste te slike vidjeli očima, obratite im se potom u mislima. I vidjeti ćete da se vaše misli ne razlikuju od vaših očiju. I vidjeti ćete da se vaša svest ne razlikuje od vašeg tijela. I uvidjeti ćete kako vaša duša stvara vaše tijelo.
I ne zaboravljajte ta znanja, prenoseći ih iz sekunde u sekundu, predajući ih drugima. Stvarajući Vječnost iz trenutka, vječno ćete stvarati sebe onako kao da ste, ne ulažući napor, živjeli ranije i eto to vječno stvaranje – to i jeste vječni život.
Na istom principu izgradite oko sebe i druge objekte, izgradite svjetove.
Stvorite radost i zasejte pšenicu, napravite hleb i dajte instrumente, dajte mašine i učinite da te mašine budu bezopasne, neuništavajuće i uvidjeti ćete da živite u ovom Svetu i uvidjeti ćete da je to dato i da su u mašini manifestirani Bog i vaša svest.
Zaustavite mašinu, ako prestavlja opasnost.
Izgradite tijelo, ako boluje, ostvarite vaskrsenje, ako je neko otišao, ne dopustite da bilo tko drugi ode.
Vi ste stvoritelj, vi ste tvorac, uzmite, delajte i idite napred u skladu sa čitavim Svetom, u skladu sa čitavom tvorevinom, u skladu sa svime što će bilo kad biti stvoreno u čitavoj bezkonačnosti i projavljenju Sveta i u skladu sa samim sobom.

****************
21. dan v mesecu:

1. Na enaindvajseti dan meseca se osredotočamo na zaporedja številk v obratnem vrstnem redu. Konkreten primer bi bil npr. 16, 15, 14, 13, 12, 11, 10. Številke, ki se pojavljajo v teh zaporedjih naj bodo številke od 1 do 31 (največje število dni v mesecu). Na voljo nam je tako 31 številk. Pri tvorjenju zaporedij iz teh številk se zanesimo na svoj notranji občutek.

2. Sedemmestno število:
8153517
devetmestno število
589148542

3. Opazujmo gorski potok, ki teče po v dolino. Opazujmo kako se topi sneg. Opazujmo te slike, kot da bi jih kdaj dejansko videli. Ugotovili bomo, da se naše misli ne razlikujejo od naših oči. In razumeli bomo, da se naša zavest ne razlikuje od našega telesa. In videli bomo, kako naša duša gradi naše telo. Zapomnimo si vse to, prenesimo to znanje iz enega trenutka v drugega in trenutek spremenimo v večnost, ki si jo bomo zgradili za večno, saj smo prej živeli brez kakršnega koli napora in je posledično ta večna konstrukcija večno življenje.
Okoli sebe zgradimo še druge objekte na podlagi istega načela, zgradimo svetove. Ustvarimo radost in posadimo žito, ustvarimo kruh, podarimo orodje in stroje, ter naredimo stroje neškodljive namesto uničevalne in razumeli bomo, da živimo v tem Svetu, da je nam je to podarjeno, da se v tem stroju odkriva stvarnik in naša zavest. Ustavimo kateri koli stroj, ki se izkaže za grozečega. Ustvarimo telo, če je to bolno; uresničimo oživljenje, če je nekdo preminil, preprečimo, da bi preminil še kdo. Smo stvarnik; smo ustvarjalec; vzemimo, delujmo in nadaljujmo v harmoniji s celotnim Svetom, v harmoniji z vsem ustvarjenim, v harmoniji z vsem kar bo kadarkoli ustvarjeno in z celotno večnostjo in manifestacijo Sveta, ter v harmoniji s samim seboj.

***********
21st day of the month:

1. On the twenty-first day of the month you should concentrate on the series of numbers, going in reverse sequence. A specific example: 16, 15, 14, 13, 12, 11, 10. Numbers appearing in these sequences should be from 1 to 31 (the maximum number of days in the month). So there are 31 numbers at your disposal. When you compile sequences from these numbers, rely upon your internal feeling.

2. Seven-digit number: 8153517;
Nine-digit number: 589148542.

3 Watch how mountain stream runs down the mountains. Watch how snow melts. Look at these pictures, as if you have seen them by eye. You will see that your thoughts do not differ from your eyes. And you will see that your consciousness doesn’t differ from your body. Any you will see how your soul builds your body. Remember this knowledge, transferring it from one second to another, and turning a moment into eternity you will be building yourself eternally, as you lived before with no effort, and thus this eternal construction is the eternal life. Build other objects around yourself on the basis of the same principle, build worlds. Create joy and sow wheat, create bread, give tools and give machines and make machines harmless, not destructive and you will see that you live in this World, and you will see that this is sent down to you and that the creator and your consciousness are revealed in this machine. Stop a machine if it threatens. Build the body if it is ill; realise resurrection if someone has passed away, prevent anyone else from passing away. You are a creator; you are a maker; take, act and go forward in harmony with the entire world, in harmony with everything created, in harmony with everything that will ever be created in the entire eternity and in the manifestation of the World, and in harmony with yourself.

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metoda koncentracije

22. dan

1. Ovoga dana u mesecu treba da se koncentrišete na one elemente stvarnosti koji se odlikuju bezkonačnim obnavljanjem, ponovnim stvaranjem.
Konkretni primer: razumevanje Večnosti. Ili razumevanje bezkonačnog prostora. Napominjem ipak još jedanput da dok razmišljate, recimo o Večnosti, u isto vreme gradite događaj koji vam je potreban.

2. sedmocifreni niz:
8153485
devetocifreni niz
198516789

3. Vaša duša – to je stvorena struktura, vaša duša – to je struktura koja se može obnavljati. Pogledajte, kako se stvara vaša duša i posmatrajte, kako se ona iznova stvara.
U činu ponovnog stvaranja je vaša duša, otvorite svoj svet i pogledajte, gde se Stvoritelj iznova stvorio, pogledajte mehanizam obnavljanja i ugledaćete ljubav.
Ljubav – to je ono što Svetu donosi svetlost. Ljubav – to je ono na čemu se gradi Svet. Ljubav – to je ono što uvek postoji i što je postojalo od početka.
Pogledajte ko je stvorio ljubav i ugledaćete samog sebe.
Ljubav koja vam pripada – to ste vi, koji pripadate ljubavi.
Gradite sa ljubavlju, gradite sa blagostanjem, stvarajte sa velikom radošču sveopšteg života i sveopšte sreće i uzmoći ćete da ugledate radost koju vide svi koji vas okružuju.
Uvidite radost svih koji vas okružuju i vaše srce će se ispuniti srećom.
Budite u sreći, budite u skladu i ta sreća će vam doneti Večnost. Pogledajte svojim večnim očima, pogledajte svojim večnim telom, pogledajte svojim večnim pogledom svoje rođake i darujte im Večnost.
Pogledajte svojom Večnošču sve ljude i darujte im Većnost. Pogledajte svojom Večnošču ceo Svet i celokupno svoje okruženje i darujte im Večnost.
I Svet će se rasvetati i postaće cvet koji večno cveta. I taj cvet će biti vaš Svet koji je i Svet sviju. I živećete i vaša sreća će biti bezkonačna.

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic
Metode koncentracije

23. Dan,

iz knjige Metode Koncentracija.

Dvadeset i trećeg dana u mjesecu treba se koncentrirati na razvoj svih elemenata realnosti u smjeru ostvarenja Božjih zadataka.

2.sedmeroznamenkasti niz:
8154574
deveteroznamenkasti niz:
581974321

3. Pogledajte Svijet, što je potrebno u njemu učiniti, pogledajte svoje svakodnevne poslove, shvatite svoje osjećaje i promotrite ih. Pogledajte kako su vaši osjećaji povezani s događajima, zašto gledati unaprijed, što vi osjećate, zašto se vaši poslovi odvijaju tako, a ne drugačije. Zašto riječ *drugačije* ne može biti prisutna u Svijetu, jer je svijet jedan i raznolik je u svojoj jedinstvenosti. Zašto riječ *jedinstven* označava raznolikosti. Doživite svu prirodu pojava u svojem konkretnom poslu. Promotrite taj posao sa svih strana. Pogledajte svoj organizam i obnovite ga jednim misaonim trenutkom. Pogledajte svoju svijest i učinite je takvom da ona rješava sva vaša pitanja. Pogledajte svoju dušu i vidjet ćete da ondje već odavno sve postoji.

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metode koncentracije

24. dan

1. Ovog dana u mesecu, tokom koncentracije, potrebno je da iz oblika čoveka dobijete bilo koji drugi objekat. Npr. video kasetu, nalivpero, biljku. Potrebno je da uvidite iz kog elementa čovečijeg oblika se stvara, recimo, video kaseta. Tj. kako je potrebno osvestiti čovečiji lik da bi se dobila video-kaseta.

2. sedmocifreni niz:
5184325
devetocifreni niz:
189543210

3. Uvideli ste onu stvarnost, koju ste uvideli vi. Prišli ste onoj stvarnosti, koja ste vi ustvari. Pogledajte sve dane, od prvog do dvadeset i četvrtog i uvidećete da je vaša ljubav bezkonačna. Pogledajte Svet – kako ga sa ljubavlju gledate, osmotrite osećanje, kako ga gradite, posmatrajte osećanje kao večno stvaranje i prići ćete ljubavi kao Večnosti. Prilazite joj zauvek i ostajete njen zauvek. Stvoritelj – Bog vaš, stvorio vas je kao bića koja vole. Vi ste tvorevina Božja i vi volite ljubav – to je život, a život – to je ljubav.
Objavljujte ljubav tamo gde se pojavljuje, objavljujte ljubav na mestima gde se opredeljujete i preopredeljujete. Ljubav može da bude izražena i bez reči i može da ne bude izražena osečanjima

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metode koncentracije

25.dan

1. Dvadeset i petog dana u mesecu možete da se koncentrišete na bilo koje predmete po svom izboru, ali je važno da imate nekoliko različitih koncentracija, da imate nekakvu sveukupnost. Iz te sveukupnosti, na osnovu analize vi objedinjujute različite objekte koncentracije u grupe po nekakvom obeležju.
Npr. magnetofon i kasetu je moguće smestiti u jednu grupu, zato što oni jedno drugo nadopunjuju prilikom ispunjavanja svoje namene.
Magnetofon i prijemnik se mogu objediniti u istu grupu ako se posmatraju kao predmeti koji su napravljeni primenom elektronike. U jednu grupu je moguće smestiti predmete istog tipa, npr. dve različite knjige.
Međutim, ako se te knjige posmatraju sa gledišta njihovog sadržaja, njihove tematike, onda se one mogu naći i u različitim grupama, ako je tematika ono što određuje osobinu na osnovu koje se sastavlja grupa.
Kao što vidite, imate punu slobodu stvaralaštva.
Možete, sedeći u svojoj kući, da se osvrnete oko sebe i da za ovu koncentraciju iskoristite predmete koji vas okružuju.

2. sedmocifreni niz
1890000
devetocifreni niz
012599999

3. U samome sebi, priđite misli o sebi. Lovite misao o sebi kao svoj odraz. Ugledajte sebe onako kako vidite sve druge. Ugledajte se onako, kao što vidite granu drveta, listič na biljci, jutarnju rosu ili sneg na prozorskoj dasci. Ugledajte ono što je večno pred vama. Uvidite to, da ste večni.

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metode koncentracija

26.dan

1. U ovaj dan meseca učite se da istovremeno vidite i celinu i njen deo, zajedničko i pojedinačno. Recimo da je pred vama stado krava. Vidite celo stado i istovremeno možete da se usredsredite na bilo koju pojedinačnu kravu. I da razumete kako ona živi, o čemu razmišlja, kako če se razvijati.
Ili možete da posmatrate istovremeno i mravinjak i jednog pojedinačnog mrava. Pomoću ove koncentracije treba da shvatite kako da praktično jednim pogledom odjednom sagledate i celinu i njen deo, opšte i pojedinačno. Ova koncentracija će vam pomoći da steknete tu sposobnost. Možete u trenutku da vidite odjednom – i opšte i pojedinačno.

2. sedmocifreni niz:
1584321
devetocifreni niz:
485617891

3. Primite k znanju da se večno razvijate. Uvidite to da je vaš razvoj stalan. Pozabavite se onim što je večno. Jer svako je kretanje večno i svaka stvar je olicetvorenje Večnosti i svaka je ličnost – Večnost, a svaka duša – to je mnoštvo Večnosti.
Od jedinstvene Večnosti idite ka raznolikim Večnostima i uvidećete da je Večnost za sve ista.
Kroz to priđite poimanju svoje duše i uvidećete da ste stvorili svaku stvar. Primenite to na stvaranje svog organizma i pojmićete da vaš organizam uvek može da sam sebe obnavlja.
Primenite to za zdravlje drugih i izlečivši drugog, steći ćete skustvo i za sebe, izlečenje drugih – to je uvek iskustvo i za sebe.
Vaspostavljanje svega – to je uvek iskustvo za vas. Činite više dobra, dajte više radosti i sreće i dobičete Večnost u svoje ruke u vidu konkretnog tehnološkog instrumenta svoje svesti. Proširite svest do izazovnih granica Večnosti.
Tamo gde se Večnost tek širi prestignite je, prestignite Večnost u bezkonačnost i ugledaćete sebe kao olicetvorenje Tvorca. Tvorite tamo gde je Večnost još uvek u procesu širenja, vi ste tvorac Večnosti, vi kontrolišete Večnost i Večnost vam se uvek potčinjava.

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metode koncentra ije

27 dan

Metoda koncentracije za 27. dan
27. Dan
1. Dvadeset sedmog dana u mjesecu trebate ponoviti istu vježbu koncentracije kao i devetoga dana u mjesecu, ali dodajte joj i beskonačni razvoj svakog elementa koncentracije.

2-sedmeroznamenkasti niz:
1854342
deveteroznamenkasti niz
185431201

3. Pomozite onima kojima je pomoć potrebna. Pružite pomoć onima koji ne trebaju pomoć. Pomozite sebi ako vam je potrebna pomoć. Osmotrite riječ *pomoć* u široj pojavnosti te dobrotu kao utjelovljenje pomoći. Vi ste dobri i vi pomažete. Vi ste stvaratelj, ali i vama drugi pomažu. Svaki čin vašeg stvaranja doprinosi vama. Sve što ste stvorili jest pomoć vama. Imate beskonačan broj pomoćnika, kao što i vi pomažete beskonačnom broju drugih. Vi ste u sveukupnim odnosima sa svima, vi uvijek pomažete svima i svi pomažu vama. U sveopćim odnosima i uzajamnoj potpori dovedite društvo do blagostanja, dajte sreću svima i vidjet ćete sebe u sveopćoj Svjetskoj harmoniji sa svima. Gdje je Bog Stvoritelj – to je sve što je stvoreno oko vas, to je sve što ste stvorili i utjelovljenje Boga u svemu stvorenom oko vas. I utjelovljenje Boga kao stvoritelja vašega očitovat će se u vašoj duši istinskim razumijevanjem Svijeta u samorazvoju, već nakon primitka i beskonačnosti života. Beskonačnost života jest beskonačnost Stvoritelja. Da biste bili beskonačno živi- morate biti onaj koji beskonačno stvara. Kako biste mogli beskonačno stvarati, ne treba ništa raditi, jer smo stvoreni za vječnost kako bismo mogli beskrajno stvarati. Možete učiniti tako da svaka vaša misao, svaki vaš pokret, svako vaše djelovanje stvaraju Vječnost.

Hvala Tvorcu, hvala Grabavoju i hvala svima vama sto radimo zajedno

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metode koncentracije

28 dan

 

1. Ovoga dana u mesecu treba da radite istu koncentraciju koju ste radili osmog dana u mesecu, ali sa jednom važnom razlikom. Ovde se radi o sledećem.
Sigurno ste primetili da su se prethodnog dana, dvadeset sedmog, prilikom određivanja vida koncentracije brojevi 2 i 7 sabirali: 2 + 7 = 9. U ovom slučaju situacija je drugačija. Broj 28 se sastoji iz dve cifre: 2 i 8. U ovom slučaju broj 28 treba ovako razumeti: dva treba pomnožiti sa osam.
Ne sabirati 2 i 8, nego pomnožiti. To jest, osmica se udvaja. Upravo zato ovoga dana se i ponavlja program osmoga dana. Međutim, važno je da to ponavljanje ne bude bukvalno, ne kopirati predhodni rad. nešto promenite.
Pre svega, promenite nešto u sebi. Npr. da promenite nešto u svom viđenju ove koncentracije. Ispunjavajući sve po staroj šemi, ipak ste dužni da u njoj uvidite i nešto novo, da pogledate na nju sa neke druge strane.
Vaše razumevanje, kao i usvajanje ovih koncentracija neprestano širiti i produbljivati.
To je stvaralački proces. On podstiče vaš razvoj.

2. sedmocifreni niz:
1854512
devetocifreni niz
195814210

3. Pogledajte se onako kao kad odjednom gledate na ceo Svet. pogledajte Stvoritelja onako, kako Stvoritelj gleda na vas i pri tome dobijte razumevanje – što to Stvoritelj želi od vas. Pogledajte Njegov pogled i videćete Njegov pogled.
Uvidećete da je pogled Stvarnika upravljen i prema udaljenim pojavama Sveta, a vaš zadatak je da upravljate tim pojavama Sveta.
Vi učinite sve pojave Sveta skladnim. Baš to je vaš istinski zadatak. Važno je, da rađate i gradite Svetove koji će uvek biti skladni. To i jeste vaš istinski zadatak, od trenutka kada ste stvoreni. Jer On, Stvoritelj, je več stvorio, jer On, Stvoritelj je već uradio i vaš je zadatak da pođete po tom putu, jer ste stvoreni po liku i podobiju onako, kako je stvoren Stvoritelj.
Stvoritelj se samovaspostavio, ali On je i vas stvorio.
Samovaspostavljajte se i stvarajte druge. Stvarajte sve druge i dajte im sveopšte blagostanje i imaćete Svet koji je stvoren za vas i za sve i za Stvoritelja. Stvarajte za Stvoritelja, je je On stvorio vas. Stvarajte za Stvoritelja, jer je on otvorio sve. I zato sve, šta god da stvarate, uvek stvarate za Stvoritelja.

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metode koncentracije

29. dan

1. Dvadeset devetog dana u mesecu radite objedinjujuću koncentraciju. Ovoga dana pogledajte sve koncentracije ovog meseca, od prve do dvadeset i osme. Opaziti ih samo u vidu impulsa. To je važno. Put koji ste prešli za mesec dana obuhvatate jednim jedinim trenutkom opažanja.
Pri tome je potrebno da načinite određenu analizu svoga rada. Ovoga dana vi kao da gradite platformu za rad sledećeg meseca.
Možete da sve to što ste radili, zamislite u vidu nekakve sfere i koju ćete postaviti na bezkonačnu pravu, na čijem je početnom delu uključen i sledeći mesec Samim tim gradite platformu ne samo za sledeći mesec već i za čitav svoj dalji bezkonačni razvoj.

2. sedmocifreni niz:
1852142
devetocifreni niz:
512942180

3. Pogledajte Svet svojim očima. Pogledajte Svet svim svojim osećanjima. Pogledajte na Svet svim svojim ćelijima. Pogledajte Svet celim svojim organizmom i svime što možete da vidite i svime što jeste.
Pogledajte na Svet i na samog sebe i unutar sebe. Pogledajte na Svet sa razumevanjem da je Svet oko vas i da vas on obavija. Pogledajte na stvarnost, koja daje život.
Pogledajte na stvarnost, koja daje Večnost, I videćete da, ma gde da gledate, postoji samo ta jedna stvarnost, koja daje život i koja daje Večnost. A tvorac te stvarnosti je Bog, stvorivši tu stvarnost, stvorio je i večni život i on vas vidi onako kao što vi sami sebe vidite i on vas vidi onako kao što vi sami sebe ne vidite i on je vaš Stvoritelj.
I on je Bog.

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metode koncentracije

30. dan

1. Ovoga dana radite prvu koncentraciju na izgrađenoj platformi. Ta koncentracija polaže osnove vašeg rada u sledečem mesecu. Kocentriše se na sklad sveta.
Vi ste dužni da ga vidite, pronalazite ga, radujete mu se, ushićujete se njim. I pri tome divite se tome, kako je Stvoritelj mogao da sve stvori tako savršeno. Ushićujte se skladom Sveta koji je posledica savršenstva Stvoritelja.

2. sedmocifreni niz:
1852143
devetocifreni niz:
185219351

3. Princip po kome stvarate sve prethodne dane, ovoga dana može biti osnovni, jer u februaru, u kome sada, u sadašnjem kalendaru ima 29 ili 28 dana, taj princip za trideseti dan prelazi na prvi ili drugi dan sledećeg meseca. I eto to objedinjenje pokazuje večni ciklus života. Nađite Večnost u svim svojim prethodnim usklađenostima.
Nađite tu večnost u ovom jednostavnom primeru, jer jedan mesec ima 30 dana, drugi mesec – februar – 29 ili 28 dana i putem ovog meseca februara imamo sva jedinstva broja 30 sa cifrom 1 ili 2.
A jedinstvo cifara, različitih po prirodi i po poreklu govori o jedinstvu i o zajedničkoj prirodi svega.
Nađite zajedničku prirodu u svemu, u svakom elementu informacije i nađite zajedničku prirodu tamo gde se ona ne vidi omah i nađite je tamo gde je izložena i nađite je tamo gde se ona odmah može videti.
I videćete i vi ćete osvestiti i vi ćete osetiti i vi ćete se oduhotvoriti.

***************
30. dan v mesecu:

1. Na ta dan izvajamo osredotočanje na osnovi ustvarjeni za 29. dan. To osredotočanje ustvari temelj za naše delo v prihajajočem mesecu. Osredotočamo se na sklad Sveta. Vidimo jo, jo poiščemo, slavimo, občudujemo. Istočasno se čudimo, kako je lahko stvarnik vse ustvaril na tako popoln način. Občudujemo harmonijo Sveta kot posledico popolnosti stvarnika.

2. Sedemmestno število
1852143
devetmestno število
185219351

3. Načelo na katerem smo zgradili vse prejšnje dni je lahko glavno načelo današnjega dne, saj se februarja, v skladu s sedanjo kronologijo 29 ali 28 dni, načelo tridesetega dne prenese na prvi ali drugi dan v mesecu. Ta združitev nam tako kaže večni krog življenja. Poiščimo večnost v vseh svojih preteklih harmonizacijah. Poiščimo to večnost v že omenjenem preprostem primeru: tako ima en mesec 30 dni, drug, februar, pa 29 ali 28, in že v februarju naletimo na združitev številke 30 s številkama 1 in 2. Združitev številk, ki so si različne po naravi in izvoru priča o enotnosti in enaki naravi vsega. Poiščimo enako naravo v vsem, v vsakem elementu informacije. Poiščimo enako naravo tam, kjer je ne prepoznamo na prvi pogled in tam, kjer je ta očitna, kjer je razvidna takoj. Nato bomo videli, se začeli zavedati, občutili in bili navdahnjeni.

30th day of the month:

On this day you carry out concentration on the built platform. This concentration lays the basis for your work in the following month. You should concentrate on the harmony of the World. You should see it, find it, celebrate it, and admire it. And at the same time you wonder how the creator could have created everything so perfectly. You admire the harmony of the World as the consequence of perfection of the creator.

2. Seven-digit number: 1852143; Nine-digit number: 185219351.

3. The principle on which you build all the previous days may be the main one on this day, since in February, in the current system of chronology, 29 or 28 days, this principle on the thirtieth day gets over to the first or the second day. So, this unification shows the eternal cycle of life. Find the eternity in all your previous harmonisations. Find this eternity in this simple example, since one month consists of 30 days, another, February, of 29 or 28 days and just through one month February we have the common joining of the figure 30 with the figure one or two. Joining of the figures various by nature and the origin testifies to the unity and common nature of everyone. Find common nature in everything, in each element of information. Find common nature where it is not seen at once, and find it where it is obvious, where it can be seen at once. Then you will see, you will become aware, you will feel, and you will be inspired.

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Metode koncentracije

31 dan

1. Trideset i prvog dana u mesecu koncentrišete se na izdvojene oblasti svakog pojedinačnog predela.
Neka, npr. na nekom komadu zemlje raste drvo. Osveščujete to da je pod njim – zemlja, iznad njega i sa strane – vazduh. Sve te odvojene oblasti se objedinjuju u vašoj svesti time što vi u njima vidite večno obnavljanje života. Život je večan. Osvestite to. Imajte to na umu kada posmatrate svet oko sebe, kada ga osećate, kad se u njemu rastvarate.

DA, ŽIVOT JE VEČAN!

2. sedmocifreni nit:
1532106
devetocifreni niz
185214321

3. Koncentrišite se ovoga dana na samog sebe. Potpuno ste i apsolutno zdravi i svi oko vas su zdravi. I Svet je večan. I svi događaji su stvaralački. I vi uvek sve vidite samo u pozitivnom svetlu. I sve naokolo je uvek dobro. Uz navedene vežbe želim da dodam još jednu napomenu. Još jednom ponavljam, da sami određujete broj koncentracija i njihovo trajanje.
Takođe, samostalno odlučujete koji vam je rezultat u datom momentu najvažniji, čemu najpre težite. Ako želite da dobijete određeni rezultat u nekom roku, onda i to vreme uključite u stav kojim definišete svoj cilj i putem koncentracije ga ustvarujte.
Imajte na umu da su ovo stvaralačke vežbe. One vas razvijaju. Pomoću ovih koncentracija duhovno ćete rasti, a to će vam sa svoje strane pomoći da sve ove koncentracije sledeći put radite na višem nivoju, što će opet omogućiti još veći razvoj itd. Ovaj proces je bezkonačan.
Prilično brzo ćete otkriti da je vaš život počeo da se menja na bolje. Ako hoćemo da se tačnije izrazimo, treba reči da ste vi sami počeli da ga takvim činite, da postepeno počinjete da u svoje ruke uzimate upravljanje svojim životom.
Ove vežbe doprinose razvoju svesti, razvoju događaja u vašem životu u povoljnom pravcu, sticanju potpunog zdravlja i uspostavljanju sklada sa pulsom Vaseljene

*************

31. dan v mesecu:

1. Na enaintrideseti dan se osredotočamo na ločena območja vsake posamezne vsebine. Recimo npr. da na nekje raste drevo. Zavemo se, da so pod drevesom tla. Nad njim in vse okoli njega je zrak. Vsa ta ločena območja se v naši zavesti združijo, saj smo v vseh videli večno reprodukcijo življenja. Življenje je večno. To moramo ugotoviti. Razmišljajmo o tem, medtem ko opazujemo svet, ki nas obdaja, ki ga občutimo, ki izginjamo v njem. Zavedli se bomo naslednje Resnice: DA, ŽIVLJENJE JE VEČNO!

2. Sedemmestno število
1532106
devetmestno število
185214321

3. Na ta, enaintrideseti dan, se osredotočamo sami nase. Smo popolnoma in v celoti zdravi, tako kot vsi, ki nas obkrožajo. In Svet je večen. In vsi prostori so ustvarjalni. In vedno vse vidimo samo na pozitiven način. In vse okoli nas je ugodno. Te vaje nam pomagajo razviti zavest, pomagajo ugodno razviti dogodke v našem življenju, ki bodo pokali od zdravja, ter nam pomagali biti v harmoniji z utripom Vesolja. Odločimo se, kateri rezultat je za nas najpomembnejši. Če želimo doseči rezultat v nekem časovnem okvirju, potem na ta rezultat ciljamo v svojem cilju osredotočanja, ter ga s pomočjo osredotočanja dosežemo. Zapomnimo si, da so te vaje ustvarjalna osredotočanja. MI SAMI razvijamo osredotočanje. Z vsakim osredotočanjem bomo spiritualno zrasli in nadaljevali z delom na visoki ravni. Ta postopek je neomejen. Kmalu bomo ugotovili, da se je naše življenje izboljšalo. Pravzaprav smo ga spremenili MI. Vzeli smo nadzor nas svojim življenjem, saj smo ga vzeli v SVOJE roke.

************
31st day of the month:

On the thirty-first day, you concentrate on the individual areas of each single volume. Imagine a tree growing. You know that beneath the tree is soil, above and beside it is air. All these individual areas combine themselves in your consciousness in such a way that you see them as the eternal reconstruction of life. Life is eternal. You need to recognise this. Think on this while you observe the environment. Dissolve yourself in it and recognition of this truth comes to you.
Seven-digit number: 1532106; Nine-digit number: 185214321.
On this 31st day concentrate on yourself. You are absolutely healthy and all are healthy. The World is eternal. All life events are creative. You see everything only in a positive light. All around you is well. These exercises develop your consciousness and your life events in a positive direction. You become absolutely healthy and you come into harmony with the pulse of the universe. You yourself need to decide which result is the most important for you at the moment. When you want to achieve a certain result in a specific time frame put this time frame in your objective and you achieve it through concentration. Also notice that these exercises are creative exercises. The exercises develop YOU. With the help of the concentration you are growing spiritually and you will already perform further concentrations on a higher level. This process is infinite. After a short time you notice that life has improved. To be precise, you yourself have changed it. You have the control of your life in your hands.

Фотографија корисника Vesna Mihajlovic

Izvor: https://www.facebook.com/groups/1542137639356985/?tn-str=*F

VEČNA MLADOST – SVAKODNEVNE TEHNOLOGIJE ZA DAN I NOĆ

Click to access svakodnevne-tehnologije-za-dan-i-noc.pdf

Postavi komentar